Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Přívlač-výsledek
19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.468 zobrazení | 24 odpovědí
Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??
Jak ubrzdit velkou rybu
29.8.2005 | Hrouzek02 | Přívlač | 2.890 zobrazení | 20 odpovědí
Jak ubrzdit velkou rybu přes povolenou brzdu navijáku a mít vlasec pořád napnutý? Jak postupovat?
Lámání trojháčku u třpytek Hammer 0
29.7.2006 | DEATH | Přívlač | 2.744 zobrazení | 19 odpovědí
Zkrátka a jednodušše nechápu, zda jsem chytil blbou várku překalených háčků, bo co to je za ptákovinu. Už jsem oddělal 2 třpytky ze 3. Z jedný štika udělala jednoháček a u druhý se prostě ulomil háček u očka. Ptám se tedy, jenom blbá várka, nebo s tim máte taky zkušenosti ? (Že bych se na ně kdyžtak vy…)
Kolik máte prutů?
12.2.2005 | jake | Pruty | 17.500 zobrazení | 121 odpovědí
Rád bych věděl, kolik má každý rybář tak průměrně prutů? Je mi jasné, že to záleží od toho, jak dlouho kdo chytá. Zjišťuji to hlavně proto, že já sém mám zatím dva (jeden klasický „kaprařský“ na chytání na těžko a jeden vláčák – podotýkám, že jsem začal s rybařinou loni) a chystám se koupit si na jaro feedr – nicméně má drahá polovička už má uštěpačné poznámky – na co že mi budou 3 pruty a že mi 2 musí bohatě stačit a když ji argumentuju tím, že každá rybolovná technika si vyžaduje svůj specifický prut a že každý rybář má v průměru takových 5 – 6 prutů (to je jen můj odhad), tak mi to nevěří a tvrdí, že je to blbost. Tak prosímVás napište, kdo kolik? – ať jí to tady můžu ukázat černé na bílém – joooo? Doufám, že jí spadne čelist.
Nejvhodnější naviják na težkou prívlač
12.7.2009 | M.S. | Navijáky | 12.180 zobrazení | 84 odpovědí
Mužete my poradi ktery navijak by byl nejvhodnejší na težkou prívlač.na woblery 10+ a woblery z velkymy lopatkami.
Italská řeka Pád, přívlač ze břehu.
31.3.2014 | Bulldog.o | Přívlač | 10.726 zobrazení | 74 odpovědí
Vážení přátelé, nemůže te mi někdo trochu poradit.,– s kamarádem chceme vyrazit do Itálie na řeku Pád. Jde nám spíše o poznávací výpravu. Naše představa je vláčení ze břehu, podívat se na různá místa kolem řeky, ramena od hlavního toku a pod.. Máme obavu kvůli dostupnosti k vodě – strmý břeh atd.. nemůžete mi někdo poradit jestli např. v oblasti jižně od města Mantova je vůbec vláčení ze břehu proveditelné… díky moc
O co jde MK?
17.12.2004 | Tomash | Ryby | 9.272 zobrazení | 64 odpovědí
Zajímavý to „člověk“ tento MK. Toto fórum bych rád založil právě pro tuto „takyosobu“, aby se vyjádřila a nenarušovala ostatní fóra svými KYDY! Ostatní nu nohou něco vzkázat a pokusit se mu/jí osvětlit své BRUTÁLNÍ rybářské chování…
Bass-okouní táta
31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.526 zobrazení | 45 odpovědí
Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Zajímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.
problém s labutěmi :-)
12.1.2011 | deniiis | Vaše názory | 2.174 zobrazení | 15 odpovědí
asi před půl rokem sem vyrazil na rybnk na kapry pěkně si nahodím zakrmím a vidím jak těsně kolem břehu plavou labutě dívám se jak plavou a najednou se ozve pípák a já bezváhání zaseknu až potom sem zjistil že ta labuť o to zavadila svým dlouhým krkem a zamotala se mi do vlasce.Celou montáž sem odříznul a labuť se vymotala.Asi za 2 hodiny připlavala druhá i když sem jí odháněl tak se zase zamotala já sem to zase odříznul atd…Co bych měl příště udělat aby se to neopakovalo?
Hojnost účastníků rybářských brigád
25.11.2010 | DEATH | Legislativa | 9.432 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím. Víceméně tady už nějaký ten rok hibernuji, ale zajímá mě, jak to vypadá u Vás co se týče účasti rybářů na brigádách pro místní organizaci. Taky je to taková bída jak u nás v Písku? Osobně si myslím, že co se týče naší organizace, tak 800Kč za 10 hodin neodpracované brigády je výsměch. Podle mého by se mohly jednotlivé organizace mezi sebou domluvit na zvýšení poplatku za neodpracovanou brigádu. Předešlo by se tím odlivu lidí, kteří se na základě těchto poplatků přehlašují jak blbci, místo toho, aby si našli o víkendu 10 hodin, kdy hrábnou a přispějí rukou k dílu. Nejvíc mám rád ty, které nikdo na brigádě neviděl, ale básní na schůzích jak všichni dělají hovno a nejsou vidět výsledky.
P revír "Chyť a pusť
3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.834 zobrazení | 54 odpovědí
Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.
Šťastný nebo smutný ???
20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.642 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.
NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR
29.12.2005 | | Domácí revíry | 4.062 zobrazení | 28 odpovědí | upravit
Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???
Líbí se vám počasí tohoto léta.
16.8.2005 | Padis | Muškaření | 3.194 zobrazení | 22 odpovědí
Máte radši teplo nebo si libujete v děšti
Navijaky a Multiplikatory znacky Penn
23.3.2009 | soj | Navijáky | 9.296 zobrazení | 64 odpovědí
Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikatoru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.
lov přívlačí na pstruhových revírech
5.4.2006 | saky | Legislativa | 7.127 zobrazení | 49 odpovědí
Ahoj, potřebuju poradit s výkladem §13 odstavec 9, oddíl II zákona č.99/2004 Sb. cituju: „Lovit lososovité druhy ryb a lipana smí osoba provádějící lov nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu.......... Datum se zakroužkuje. Při lovu jiných ryb, než lososovitých a lipana musí být všechny ulovené lososovité ryby a lipan vráceny zpět vodě“ Jedná se mi o lov přívlačí, takže jestli to chápu správně, tak můžu pondělí až středa se zakroužkovanym datumem vláčet, s tim, že si můžu mechat los.r. a od čtvrtka do nedele, mužu taky vlačet (baez zakroužkovanýho datumu), ale musim los.r. pustit, nicméně to teda znamená, že můžu vláčet sedm dní v týdnu????
Porušení ryb. řádu?!?!?!
5.8.2005 | kkarlos | Dravci | 10.188 zobrazení | 70 odpovědí
Myslite si ze je hrube poruseni ryb. radu kdyz si nekdo ponecha candata 42cm ktery je zazranej jako svin a uz kdyz se jenom dostal ke brehe tak barvil strasnym zpusobem co si o tom myslite ??? dik za kazdou odpoved
Co vy na novinky z ciziny?
23.11.2005 | | Ryby | 7.716 zobrazení | 53 odpovědí
Jak se vám líbí příliv novinek z ciziny a tlak nových výrazů v názvosloví, jako např."Rod Pod; Sleeping bag; nebo třeba obyčejné Boilie. a pod? Co čeština?
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.220 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Zpracovávání trofejní ryb.
13.6.2005 | Candatar | Ryby | 2.332 zobrazení | 16 odpovědí
Potřeboval bych poradit, jak kulinářsky zpracovat trofejní kusy ryb. Ty 98 čky kapři, a metroví candáti už mi moc nechutnaj. Je to strašně tučné maso. Ale pustit to zpět je přece škoda, je to přecijen kus pěknýho masa. Myslíte, že by bylo dobré uzení?