Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lámání trojháčku u třpytek Hammer 0 necteno

29.7.2006 | DEATH | Přívlač | 2.660 zobrazení | 19 odpovědí

Zkrátka a jednodušše nechápu, zda jsem chytil blbou várku překalených háčků, bo co to je za ptákovinu. Už jsem oddělal 2 třpytky ze 3. Z jedný štika udělala jednoháček a u druhý se prostě ulomil háček u očka. Ptám se tedy, jenom blbá várka, nebo s tim máte taky zkušenosti ? (Že bych se na ně kdyžtak vy…)

Lanko na popa ??? necteno

20.6.2008 | Zakin | Přívlač | 6.871 zobrazení | 49 odpovědí

Chci se zeptat, jestli používáte lanko, když chytáte na popa? Díky

Bass-okouní táta necteno

31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.311 zobrazení | 45 odpovědí

Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Za­jímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ - ZDARMA! necteno

27.2.2012 | HaD | chytej.cz | 160.939 zobrazení | 1.146 odpovědí

Mobilní aplikace SmartCHYTEJ – ZDARMA!V tomto fóru budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.

Pokud se vám aplikace líbí a chcete podpořit její další rozvoj, budeme rádi, když přispějete zakoupením PRO verze, která je placená. Pro Android: http://tinyurl.com/awjcuum

Pro iOS: http://tinyurl.com/adrnfuh

Verze pro iOS bude schválená během několika málo dní.

Další neplacené verze, které jsme pro vás připravili, pracují na většině zbylých systémů:

Android: http://tinyurl.com/bfqarb7

Jednodušší LITE verze pro Android: http://tinyurl.com/d8t5pto

iOS: http://tinyurl.com/beht3bm

Windows phone: http://tinyurl.com/bcsvdeu

Symbian: http://tinyurl.com/avlx6ta

A co vlastně aplikace přináší a umí?

Kompletní a aktuální seznam všech revírů v České republice (ČRS a MRS) Aktuální rybářské řády, atlas ryb, uzlů a především mapovou aplikaci pro hledání revírů v okolí.

Placená verza pak obsahuje možnost práce s vlastními úlovky.

Takže si např. představte, že jedete na cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…

Více také na www.smartchytej.cz

Výstavy Rybaření vs. For Fishing necteno

18.12.2007 | regulus | Výstavy | 92.710 zobrazení | 660 odpovědí

EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).

EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.

EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …

EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.

EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.

Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?

Kolik máte prutů? necteno

12.2.2005 | jake | Pruty | 16.994 zobrazení | 121 odpovědí

Rád bych věděl, kolik má každý rybář tak průměrně prutů? Je mi jasné, že to záleží od toho, jak dlouho kdo chytá. Zjišťuji to hlavně proto, že já sém mám zatím dva (jeden klasický „kaprařský“ na chytání na těžko a jeden vláčák – podotýkám, že jsem začal s rybařinou loni) a chystám se koupit si na jaro feedr – nicméně má drahá polovička už má uštěpačné poznámky – na co že mi budou 3 pruty a že mi 2 musí bohatě stačit a když ji argumentuju tím, že každá rybolovná technika si vyžaduje svůj specifický prut a že každý rybář má v průměru takových 5 – 6 prutů (to je jen můj odhad), tak mi to nevěří a tvrdí, že je to blbost. Tak prosímVás napište, kdo kolik? – ať jí to tady můžu ukázat černé na bílém – joooo? Doufám, že jí spadne čelist.

Živá rybička jako nástraha necteno

18.5.2005 | Vydrus | Ryby | 10.679 zobrazení | 76 odpovědí

Blíží se sezóna dravců, přípravy se pomalu rozjíždí. Budeme ale smět chytat na živou rybičku? Řád to nezakazuje, ale v pořadu Jak na ryby mluvili o tom, že to ještě rozhodnuté není. Nevíte někdo víc z důvěrných zdrojů? Díky

O co jde MK? necteno

17.12.2004 | Tomash | Ryby | 8.990 zobrazení | 64 odpovědí

Zajímavý to „člověk“ tento MK. Toto fórum bych rád založil právě pro tuto „takyosobu“, aby se vyjádřila a nenarušovala ostatní fóra svými KYDY! Ostatní nu nohou něco vzkázat a pokusit se mu/jí osvětlit své BRUTÁLNÍ rybářské chování…

Táborský vánoční večírek necteno

13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 5.195 zobrazení | 37 odpovědí

Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D

naše drahé polovičky necteno

13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.371 zobrazení | 24 odpovědí

jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“

Hojnost účastníků rybářských brigád necteno

25.11.2010 | DEATH | Legislativa | 9.143 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím. Víceméně tady už nějaký ten rok hibernuji, ale zajímá mě, jak to vypadá u Vás co se týče účasti rybářů na brigádách pro místní organizaci. Taky je to taková bída jak u nás v Písku? Osobně si myslím, že co se týče naší organizace, tak 800Kč za 10 hodin neodpracované brigády je výsměch. Podle mého by se mohly jednotlivé organizace mezi sebou domluvit na zvýšení poplatku za neodpracovanou brigádu. Předešlo by se tím odlivu lidí, kteří se na základě těchto poplatků přehlašují jak blbci, místo toho, aby si našli o víkendu 10 hodin, kdy hrábnou a přispějí rukou k dílu. Nejvíc mám rád ty, které nikdo na brigádě neviděl, ale básní na schůzích jak všichni dělají hovno a nejsou vidět výsledky.

Navijaky a Multiplikatory znacky Penn necteno

23.3.2009 | soj | Navijáky | 8.997 zobrazení | 64 odpovědí

Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikato­ru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.

Feederový mini sraz na klubové vodě CHYTEJ.cz necteno

6.4.2010 | HaD | chytej.cz | 8.576 zobrazení | 61 odpovědí

Předběžně oznamuji, že 8.5. 2010 se na Klubové vodě CHYTEJ.cz nedaleko Tábora bude konat mini feederový sraz. Možnost přespat do neděle (ve stanu, bivak apod.), občerstvení bude zajištěno. Cena i s povolenkou bude zaváděcí – cca 300,– Kč/ osoba.

Maximální počet chytajících účastníků je 20. Lov na jeden prut, háček bez protihrotu (stačí zamáčknout).

Podrobné informace o akci budou k dispozici během týdne. Hlásit se můžete zde.

Přívlač-výsledek necteno

19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.377 zobrazení | 24 odpovědí

Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??

Zpracovávání trofejní ryb. necteno

13.6.2005 | Candatar | Ryby | 2.255 zobrazení | 16 odpovědí

Potřeboval bych poradit, jak kulinářsky zpracovat trofejní kusy ryb. Ty 98 čky kapři, a  metroví candáti už mi moc nechutnaj. Je to strašně tučné maso. Ale pustit to zpět je přece škoda, je to přecijen kus pěknýho masa. Myslíte, že by bylo dobré uzení?

P revír "Chyť a pusť necteno

3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.614 zobrazení | 54 odpovědí

Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.

Rybářský sen necteno

17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.093 zobrazení | 29 odpovědí

Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?

Líbí se vám počasí tohoto léta. necteno

16.8.2005 | Padis | Muškaření | 3.102 zobrazení | 22 odpovědí

Máte radši teplo nebo si libujete v děšti

Prosím poraďte necteno

5.2.2011 | Walley | Navijáky | 3.102 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj, chtěl bych si koupit naviják na vláčení do 1500kč.Zatím mám vyhlídle dva kousky:Mivardi-Champion 3000 za cca.1300kč a Tubertiny-Sirio 4000 Vi za cca. 1200kč.Prosím dyštak poraďte i jiné typy na vláčecí naviják do 1500kč.Děkuji

Hracholuska prehrada necteno

30.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.117 zobrazení | 15 odpovědí

chtel bych se zeptat jake mate skusenosti s chytanim dravich ryb na teto prehrade!jestli tam sou sumci Atd… proste vsechny zajimavosti o teto prehrade