Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
naše drahé polovičky
13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.319 zobrazení | 24 odpovědí
jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“
Hracholuska prehrada
30.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.075 zobrazení | 15 odpovědí
chtel bych se zeptat jake mate skusenosti s chytanim dravich ryb na teto prehrade!jestli tam sou sumci Atd… proste vsechny zajimavosti o teto prehrade
Pc hry
11.4.2013 | -zruseno | Vaše názory | 9.139 zobrazení | 66 odpovědí
Když už je tu fórum
o filmu a muzice, určitě by bylo fajn tu mít i fórum o pc hrách. Nejen
o těch rybářských, ale i o všech ostatních. Tak pište co rádi
paříte. :)
lov přívlačí na pstruhových revírech
5.4.2006 | saky | Legislativa | 6.784 zobrazení | 49 odpovědí
Ahoj, potřebuju poradit s výkladem §13 odstavec 9, oddíl II zákona č.99/2004 Sb. cituju: „Lovit lososovité druhy ryb a lipana smí osoba provádějící lov nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu.......... Datum se zakroužkuje. Při lovu jiných ryb, než lososovitých a lipana musí být všechny ulovené lososovité ryby a lipan vráceny zpět vodě“ Jedná se mi o lov přívlačí, takže jestli to chápu správně, tak můžu pondělí až středa se zakroužkovanym datumem vláčet, s tim, že si můžu mechat los.r. a od čtvrtka do nedele, mužu taky vlačet (baez zakroužkovanýho datumu), ale musim los.r. pustit, nicméně to teda znamená, že můžu vláčet sedm dní v týdnu????
Přemnožená Ouklej
26.5.2009 | standas | Bílá ryba | 6.367 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem strávil pár hodinek na Berounce a Ouklej mně dost štvala,kolik toho asi miliarda kouslů za den sežere?co s tím? dravci nemaj šanci to korigovat,snad jedině začít dělat domácí salát.Máte lepší nápad?
Přívlač-výsledek
19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.326 zobrazení | 24 odpovědí
Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??
P revír "Chyť a pusť
3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.489 zobrazení | 54 odpovědí
Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.
Přídavný trojháček
26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.329 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.
Co vy na novinky z ciziny?
23.11.2005 | | Ryby | 7.361 zobrazení | 53 odpovědí
Jak se vám líbí příliv novinek z ciziny a tlak nových výrazů v názvosloví, jako např."Rod Pod; Sleeping bag; nebo třeba obyčejné Boilie. a pod? Co čeština?
Fotíte své úlovky?
11.11.2006 | cercer | Ryby | 6.801 zobrazení | 49 odpovědí
Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..
Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu
19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 5.556 zobrazení | 40 odpovědí
Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Popřípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík
Materiál na výrobu splávků a ostatních rybářských potřeb.
1.11.2006 | Hora | Ryby | 2.639 zobrazení | 19 odpovědí
Zde by jste se mohli rozepsat všichni,co si vyrábíte sami nějaké rybářské potřeby,od splávků po další potřebné věci a vyměnit si zkušenosti,popřípadě se pochlubit svými výrobky.
Odolný rybář
24.2.2008 | Piranha | chytej.cz | 9.180 zobrazení | 66 odpovědí
Máte někdo nějakou zajímavou historku o své rybářské imunitě, co se týče vedra, deště, mrazu a jiných extrémních podmínek u vody.Zažily jste někdo nějakej extrém u vody. Pište, pište ať je co číst
Tloušť jakožto nástražka na štiku
24.7.2011 | -tom- | Dravci | 8.907 zobrazení | 64 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tlouštěm jako nástražní rybou na štiku? Proč se ptám – mám vyhlídlýho jednoho krokodýla, kterýho nemůžu za boha dostat na umělý nástrahy, v místě je velký množství tloušťů od 20–25cm vejš, ale o jinou rybu člověk pomalu nezavadí. Ještě loni byla i spousta okounů, letos jsem tam nechytil ani jednoho. Je to na špatně, ale opravdu špatně přístupným místě, takže i kdybych koupil okouny (plotičky) někde jinde, nejspíš mi chcípnou než je tam donesu. Tak mě napadlo zkusit místní zdroje, ale došlo mi, že vlastně nevím o nikom, kdo by kdy tlouště jako nástražní rybu na štiku použil. Na sumce ano, tam je to docela běžný, ale u zubatý fakt nevím. Má nějaký specifika, nebo bude taky naprosto v klídku a nepoužívá se jenom proto, že ostatní rybky jsou krapet vhodnější?
bodový systém u vody
29.6.2006 | Milky | Legislativa | 5.006 zobrazení | 36 odpovědí
Pořád se mluví o bodovém systému. Myslíte si, že třeba i u vody by měl platit bodový systém???
Prosím poraďte
5.2.2011 | Walley | Navijáky | 3.061 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj, chtěl bych si koupit naviják na vláčení do 1500kč.Zatím mám vyhlídle dva kousky:Mivardi-Champion 3000 za cca.1300kč a Tubertiny-Sirio 4000 Vi za cca. 1200kč.Prosím dyštak poraďte i jiné typy na vláčecí naviják do 1500kč.Děkuji
Nadpis nové rubriky
28.3.2005 | HaD | chytej.cz | 6.548 zobrazení | 47 odpovědí
Vážení Chytejáci, založil jsem novou rubriky, která zatím nese název „Z lovu“ (hned vedle diskuze), kde se můžete podělit o zážitky a fotky z Vašich výprav. O názvu rubriky se v kuloárech živě diskutovalo a tak se ještě ptám na Váš názor, zda současný název zachovat, či jej změnit.
Dosavadní návrhy byly:
- Chytal jsem
- Chytáme
- Chytám
- Od vody
......
Zkuste se vyjádřit, co by se Vám nejvíce líbilo, případně navrhnout něco lepšího. Děkuji předem za spolupráci!
Berete domu ryby a nebo poustite???
24.11.2005 | R3F13X | Ryby | 5.293 zobrazení | 38 odpovědí
Jake ryby berete domu(velikosti)?A jake poustite?
Extrémně drahé rybářské vybavení
17.10.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.622 zobrazení | 26 odpovědí
S jakou extrémně drahou věcí jste setkali v obchodě, popř. na netu????
Nejvhodnější naviják na težkou prívlač
12.7.2009 | M.S. | Navijáky | 11.722 zobrazení | 84 odpovědí
Mužete my poradi ktery navijak by byl nejvhodnejší na težkou prívlač.na woblery 10+ a woblery z velkymy lopatkami.