Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Berkley Jigolo
11.2.2011 | Stroft | Dravci | 10.480 zobrazení | 72 odpovědí
Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))
Tloušť jakožto nástražka na štiku
24.7.2011 | -tom- | Dravci | 9.311 zobrazení | 64 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tlouštěm jako nástražní rybou na štiku? Proč se ptám – mám vyhlídlýho jednoho krokodýla, kterýho nemůžu za boha dostat na umělý nástrahy, v místě je velký množství tloušťů od 20–25cm vejš, ale o jinou rybu člověk pomalu nezavadí. Ještě loni byla i spousta okounů, letos jsem tam nechytil ani jednoho. Je to na špatně, ale opravdu špatně přístupným místě, takže i kdybych koupil okouny (plotičky) někde jinde, nejspíš mi chcípnou než je tam donesu. Tak mě napadlo zkusit místní zdroje, ale došlo mi, že vlastně nevím o nikom, kdo by kdy tlouště jako nástražní rybu na štiku použil. Na sumce ano, tam je to docela běžný, ale u zubatý fakt nevím. Má nějaký specifika, nebo bude taky naprosto v klídku a nepoužívá se jenom proto, že ostatní rybky jsou krapet vhodnější?
Přídavný trojháček
26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.493 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.
RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK
3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.645 zobrazení | 25 odpovědí
V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.
výroční schůze
2.3.2006 | Milky | Neúspěchy | 5.989 zobrazení | 41 odpovědí
Jaký na vás zanechala pocit výroční schůze vaší MO?
bodový systém u vody
29.6.2006 | Milky | Legislativa | 5.254 zobrazení | 36 odpovědí
Pořád se mluví o bodovém systému. Myslíte si, že třeba i u vody by měl platit bodový systém???
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.233 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
Chodíte na zahájení nebo ne?
3.3.2004 | pupak | Muškaření | 16.237 zobrazení | 111 odpovědí
Je pro vás 16 duben svátkem nebo depresí. Máte svůj oblíbený revír nebo jezdíte pokaždé jinam.
SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g
12.1.2013 | JKemr | Pruty | 6.433 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.
DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli?
18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 8.058 zobrazení | 55 odpovědí
Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)
Jak berou na Ostravských revírech?
29.9.2005 | neuwirt | Domácí revíry | 3.955 zobrazení | 27 odpovědí
V poslední době to nejde,zajímá mě jaké máte úspěchy na revírech v Ostravě a okoli vy.
Koupím rapaly Fat Rap. Prodáte někdo?
24.5.2011 | Mejrak | Ostatní nádobíčko | 4.402 zobrazení | 30 odpovědí
Měl jsem jistý odkup, ale bohužel z toho sešlo. Proto se ptám, jesli mi někdo nabídnete výměnu nebo spíše odkup Rapaly typu Fat Rap a Fat Rap Rattlin? Vím, že je to na poslední chvíli, ale nic jiného mi nezbývá…
Pomoc při výběru vláčáku
9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 11.461 zobrazení | 78 odpovědí
Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran
Feeder. Čo a koľko.
21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.638 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete
to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo
nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode
do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]
Časopis čistě o přívlači a muškařině
15.5.2008 | bucharovic | Obchod | 7.196 zobrazení | 49 odpovědí
Rozhodl jsem se otevřít tuto otázku ,protože jsem po zvážení mnoha důvodů dospěl k názoru,že podobné periodikum na našem trhu chybí. Podle profilů Vás registrovaných zde , ale i na konkurenčních stránkách – Mrk. cz, jsem seznal , že základna rybářů věnujících se převážně výše jmenovaným ,, královským“ disciplínám rybařiny je velmi početná. Podotýkám,že nejsem ani potenciálním vydavatelem , ani nemám nic společného s trhem nástrah či rybářského vybavení. Jde mě čistě jen o otevření debaty na toto téma. Pokusím se stejnou otázku položit i na ,,konkurenčních „ stránkách – Mrk.cz , a to proto abych zjistil jaké jsou názory mezi co nejširší rybářskou veřejností. Dost se divím,že tuto mezeru na trhu odborně zaměřených časopisů zatím nikdo nezaplnil. Přemýšlel jsem nad problémem , zda by bylo v tomto úzce specificky zaměřeném časopise po pár měsících o čem psát. Odpověděl jsem si že – ano. Stačí si projít různé ( třeba i krátké ) příspěvky zde na Chytej.cz ale i na Mrk.cz , které se vláčce a mušařině věnují. Já osobně jsem z mnoha diskusí vytěžil daleko víc potřebných informací než z různých byť sebelépe napsaných článků. Přímá debata má ( podle mně ) daleko víc ,,punc“ praxe než sáhodlouhé články ,jejichž náplň se ve větší či menší míře točí stále dokola. A tak si myslím,že utvořeno z opravdu fundovaných názorů , otázek a odpovědí širokého spektra ,,Mrkáčů“ i ,, Chytáčů“ by mohlo vzniknout cosi , co by každý měsíc potěšilo nejen mně , ale věřím že i tisíce dalších. Dalo by se říci,že proč něco podobného,když na obou serverech je podobných informací dost a dost ? Ne každý ale má přístup na internet a přitom je ,,lačný“ po novinkách na poli rybařiny. Mezi oběma ,,konkurenčními“ servery podle jistých známek panuje rivalita . Je to logické . Já se však ptám – nemohli by se ,,oba týmy“ v podobném projektu ,, spojit“ a spolupracovat ? Proč hledat cesty co nás rozdělují , když se nám nabízí cesta která by nás mohla společně dovést k cíli ke kterému zatím směřujeme každý zvlášť ?! I kdyby se ani jeden z ,,týmů“ podobné myšlence ,,nenaklonil“ , stále je tu šance , že si naší debaty a názorů všimne někdo , kdo podobné záležitosti pomůže ,,vdechnout život“ . Já věřím,že by to bylo ku prospěchu věci zvané – sportovní rybařina. Díky
Letošní Nejvíce ceněná ryba
30.11.2005 | Tomik | Přívlač | 6.023 zobrazení | 41 odpovědí
Možná trochu nepochopitelné téma, ale kdyby jste si fakt meli vybrat
jednu rybu, které si nejvíce letos ceníte jaká by to byla?? já si
například vážím každé ryby co chytím ale kdybch si mel vybrat tak na
1. Duhák 56
2. štika 67 Vím, že to nejsou ždádné extra úlovky ale zajímalo by me
jaxte na tom Vy???
ochrana před kormorány
24.2.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.669 zobrazení | 25 odpovědí
Mam plan z casopisu rybarstvi a tam se popisuje ochrana pred kormorany.je to tak ze se koupi snura ze sisalu ktera se pomoci haku upina na vetve nad rekami to ma odplasit kormorany.Kachnam to nevadi ale kormoranum jo.a odklizeni zase lehke sestrihne se snura vezme a zlikviduje a co tam zbyde to zlikvyduji mravenci a cmelaci. To by se dalo pouzit na reky a potoky v zime a na jare se to zlikvyduje.Ale nezvyknou si KORMORANI na to????
Zamaštěné, slizké twistery, smáčci.
7.5.2010 | FISHERBOY | Přívlač | 2.792 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si přes net nové gumové nástrahy, které dorazily v pořádku, ale jsou takové slizké, mastné… jak to odmašťujete , pokud uz ste se s tím setkaly?díky za názory a odpovědi..
navijak na matchku
20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.410 zobrazení | 30 odpovědí
zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes
Rybářská stráž zrušená?!!?!!
17.6.2007 | Tumi | Legislativa | 4.267 zobrazení | 29 odpovědí
Dneska jsem byl chytat ryby a přišli tam 4 lidi co měli dva pruty a na nich velký planda¨vky pruty si furt přehazovali že už ani nebylo poznat kdo vlastně má povolenku nebo nemá jestli ji vůbec někdo měl a v tom jeden chytl okouna mohl mít tak 35 cm říkal jsem si co s ním udělá a tak jsem s echvíli koukal vzal ho a hodil na zem koukal jsem na to jako blbej a oni v klidu dál chytali pak chytl štiku ta měla tak 40 pže jsem včera chytl štiku která měla 52 a měl jsem to ještě v oku a on ji taky hodil na zem k tomu okounovi co už tam ležel asi 30 minut pak ještě asi 15 minut chytali a nakonec to zabalili a šli dom jeden z nich vzal štiku i okouna do jedný ryku což svědčí o tom že nebyli nijak velcí a šel.když ryby vytáhli vůbec nic nezapisovali natož je zabíjet, a tak s eptám jestli vůbec chodí rybářská stráž a kontroluje já odobně jsem ji už dva roky nepotkal.....