Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Koupím rapaly Fat Rap. Prodáte někdo?
24.5.2011 | Mejrak | Ostatní nádobíčko | 4.319 zobrazení | 30 odpovědí
Měl jsem jistý odkup, ale bohužel z toho sešlo. Proto se ptám, jesli mi někdo nabídnete výměnu nebo spíše odkup Rapaly typu Fat Rap a Fat Rap Rattlin? Vím, že je to na poslední chvíli, ale nic jiného mi nezbývá…
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.175 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
Materiál na výrobu splávků a ostatních rybářských potřeb.
1.11.2006 | Hora | Ryby | 2.733 zobrazení | 19 odpovědí
Zde by jste se mohli rozepsat všichni,co si vyrábíte sami nějaké rybářské potřeby,od splávků po další potřebné věci a vyměnit si zkušenosti,popřípadě se pochlubit svými výrobky.
Zamaštěné, slizké twistery, smáčci.
7.5.2010 | FISHERBOY | Přívlač | 2.733 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si přes net nové gumové nástrahy, které dorazily v pořádku, ale jsou takové slizké, mastné… jak to odmašťujete , pokud uz ste se s tím setkaly?díky za názory a odpovědi..
jak otestovat pevnost silonu
1.8.2011 | aikon | Ostatní nádobíčko | 16.026 zobrazení | 111 odpovědí
Zajímalo by mě jak se dá otestovat pevnost či nosnost silonu.Nikdy to nesedí s tím co je napsané.Možná váži špatné uzly,ale to si nemyslím,vyzkoušel jsem jich již několik a vždy to neuneslo ani dvě třetiny psané nosnosti.Prosím poradtě
Pomoc při výběru vláčáku
9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 11.261 zobrazení | 78 odpovědí
Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran
Boskovice cihelňa
13.2.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.743 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo místní, jak je to s touto vodou. Kdysi jsem se tam byl projít. Pěkná voda, nějakou chciplinu u rákosí jsem taky viděl, ale označení revíru žádné ani žádný zákaz lovu. Nikde nikdo, našel jsem pár děr po vidličkách.
Kam na privlac v Brne?
24.6.2006 | Tomasinecek | Ryby | 12.430 zobrazení | 86 odpovědí
Cau,chtel jsem se zeptat,jestli byste mi prosim neporadili,kam vyrazit v Brne na privlac?na reku,na prehradu?Ted jsem si koupil svuj prvni vlacak,tak bych ho rad nekde vyzkousel a treba na nej i neco chytil,popr. i na co by to mohlo aspon trochu jit(rotacky,plandavky,gumy…) dekuji moc,zacinam,tak kazda rada dobra
Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš
30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.677 zobrazení | 67 odpovědí
Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish
Feeder. Čo a koľko.
21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.511 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete
to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo
nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode
do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]
Takže se muže chytat celoročně
9.4.2006 | kukurice | Domácí revíry | 6.362 zobrazení | 44 odpovědí
všude?
Tradice
7.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.212 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky
Chytili jste dvakrát tu samou rybu?
3.12.2010 | osprey | Úspěchy | 4.335 zobrazení | 30 odpovědí
Tahle otázka by měla trochu podpořit myšlenku, že když rybu pustíte, můžete ji dokonce i vy sami chytit podruhé. Stalo se vám to? Máte fotky? Pochlubte se a zkuste přesvědčit další kolegy, že je svým způsobem fajn vytahnout z vody „známou tvář“.
Prenášanie rýb do súkromných revírov
6.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 18.822 zobrazení | 130 odpovědí
Priatelia … verim vo vasu inteligenciu, a ze moj prispevok nebude hnacim motorom vasich „ziskov“.
Ako zacinajuci rybar som sa az dnes dozvedel, ako si niektori rybari zarabaju na zivobitie a to prenasanim ryb zo zväzovej vody do sukromnych rybnikov. Udajne sa takto bezne prenasaju kapre nad 10Kg a taky kapor 10–15Kg sa da predat na sukromnej vode niektorym majitelom aj za 500€ a pocul som ze trofejny kapor 22Kg siel do urcitej sukromnej vody za 2500€. Je to bezne a je to normalne? Rybu sice dotycny rybar nezje a nie je teda klasickym mäsiarom, ale miestnu vodu tym z mojho pohladu vyrazne ochudobni …
Aky je na vec vas nazor?
Kolik času, nebo km potřebujete k místu lovu?
15.2.2006 | braska | Ryby | 5.505 zobrazení | 38 odpovědí
Já to mám na nejbližší vodu 22km a to ještě není revír nic moc. Přitom bydlím na nábřeží Otavy, ale voda je pstruhová a navíc chráněný úsek.Tak by mne docela zajímalo jak jste na tom vy
guma vs. plech
28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.625 zobrazení | 25 odpovědí
Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)
Téma neuplná registrace?
12.4.2006 | ladamaj | Ryby | 2.030 zobrazení | 14 odpovědí
Myslím že pokud není registrace uplná nemněl by dotyčný mít přístup k registrovaným stránkám vůbec přístup.Důvod možnosti zneužití co vy nato?
navijak na matchku
20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.354 zobrazení | 30 odpovědí
zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes
Rybářská stráž zrušená?!!?!!
17.6.2007 | Tumi | Legislativa | 4.210 zobrazení | 29 odpovědí
Dneska jsem byl chytat ryby a přišli tam 4 lidi co měli dva pruty a na nich velký planda¨vky pruty si furt přehazovali že už ani nebylo poznat kdo vlastně má povolenku nebo nemá jestli ji vůbec někdo měl a v tom jeden chytl okouna mohl mít tak 35 cm říkal jsem si co s ním udělá a tak jsem s echvíli koukal vzal ho a hodil na zem koukal jsem na to jako blbej a oni v klidu dál chytali pak chytl štiku ta měla tak 40 pže jsem včera chytl štiku která měla 52 a měl jsem to ještě v oku a on ji taky hodil na zem k tomu okounovi co už tam ležel asi 30 minut pak ještě asi 15 minut chytali a nakonec to zabalili a šli dom jeden z nich vzal štiku i okouna do jedný ryku což svědčí o tom že nebyli nijak velcí a šel.když ryby vytáhli vůbec nic nezapisovali natož je zabíjet, a tak s eptám jestli vůbec chodí rybářská stráž a kontroluje já odobně jsem ji už dva roky nepotkal.....
Jak často jíte ryby
9.3.2007 | Robur | chytej.cz | 3.343 zobrazení | 23 odpovědí
Tak dne píší v novinách o tom, že ryba by měla být na stole 2*týdně. Proto se ptám: 1/ Jak čato je jíte vy. 2/ V jeké kucchyňské úpravě. 3/ pokud jíte, převládají vaše úlovky nebo spíš kupujete.