Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Letošní Nejvíce ceněná ryba
30.11.2005 | Tomik | Přívlač | 6.109 zobrazení | 41 odpovědí
Možná trochu nepochopitelné téma, ale kdyby jste si fakt meli vybrat
jednu rybu, které si nejvíce letos ceníte jaká by to byla?? já si
například vážím každé ryby co chytím ale kdybch si mel vybrat tak na
1. Duhák 56
2. štika 67 Vím, že to nejsou ždádné extra úlovky ale zajímalo by me
jaxte na tom Vy???
Kapr na vláčku
9.4.2006 | breca | Ryby | 2.684 zobrazení | 18 odpovědí
Kolikpak rybářů vytočím? Už se těším. Pouze seriózní vyjádření!! ):o))
jak otestovat pevnost silonu
1.8.2011 | aikon | Ostatní nádobíčko | 16.579 zobrazení | 111 odpovědí
Zajímalo by mě jak se dá otestovat pevnost či nosnost silonu.Nikdy to nesedí s tím co je napsané.Možná váži špatné uzly,ale to si nemyslím,vyzkoušel jsem jich již několik a vždy to neuneslo ani dvě třetiny psané nosnosti.Prosím poradtě
Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš
30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.994 zobrazení | 67 odpovědí
Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish
Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu
19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 5.970 zobrazení | 40 odpovědí
Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Popřípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík
Illex
24.9.2008 | moezzz | Přívlač | 17.632 zobrazení | 118 odpovědí
Chytáte někdo na tyto poněkud dražší nástrahy? Jestli jo, tak napište co jste na ně už chytli a pošlete nějaké foto.
Kolik prutů s sebou na vláčku vláčíte???
6.6.2005 | Candátoman | Přívlač | 11.203 zobrazení | 75 odpovědí
Kolik prutů (vláčáků) s sebou vláčíte k vodě? Taháte s sebou třeba štikovej(tvrdší) i okounovej(jemnější), aby v konkrétní situaci byl pužit ten nejvhodnější? Nebo se prostě rozhodnete, že dnes vyrážíte hlavně na okouny a když třeba poblíž zaloví štika, tak ji prubnete s jemnějším „okounovým“ cajkem? Díky za vaše zkušenosti.
Tradice
8.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.426 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky
Strýmrování na MP vodách
21.1.2006 | xycht | Rybaření na dírkách | 14.968 zobrazení | 100 odpovědí
Smí se na MP vodách strýmrovat? Tj. jestli můžu vodit velký štikový strýmry aniž bych se musel bát postihu za lov dravců, který je zakázán před 16.6. Měl někdo někdy problém? Díky všem za věcný odpovědi.
Dobrý muškařský web? Sem s ním...
1.9.2006 | Yossik | Muškaření | 7.486 zobrazení | 50 odpovědí
Nahoďte sem sím své oblíbené www o muškaření…
Chytili jste dvakrát tu samou rybu?
4.12.2010 | osprey | Úspěchy | 4.493 zobrazení | 30 odpovědí
Tahle otázka by měla trochu podpořit myšlenku, že když rybu pustíte, můžete ji dokonce i vy sami chytit podruhé. Stalo se vám to? Máte fotky? Pochlubte se a zkuste přesvědčit další kolegy, že je svým způsobem fajn vytahnout z vody „známou tvář“.
Boskovice cihelňa
13.2.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.843 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo místní, jak je to s touto vodou. Kdysi jsem se tam byl projít. Pěkná voda, nějakou chciplinu u rákosí jsem taky viděl, ale označení revíru žádné ani žádný zákaz lovu. Nikde nikdo, našel jsem pár děr po vidličkách.
guma vs. plech
28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.746 zobrazení | 25 odpovědí
Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)
Živá rybka ano či ne?
6.6.2004 | HaD | Dravci | 22.656 zobrazení | 151 odpovědí
Pište sem své názory a věcné argumenty pro a proti!
Berete domu ryby a nebo poustite???
24.11.2005 | R3F13X | Ryby | 5.707 zobrazení | 38 odpovědí
Jake ryby berete domu(velikosti)?A jake poustite?
Soukromý revír Grunty??
19.7.2006 | Carpboy | Ryby | 8.417 zobrazení | 56 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto soukromým revírem??
Takže se muže chytat celoročně
9.4.2006 | kukurice | Domácí revíry | 6.613 zobrazení | 44 odpovědí
všude?
Na první nához
12.6.2007 | Robur | Přívlač | 3.907 zobrazení | 26 odpovědí
Tak tato rubrika by měla být otevřená až 16., ale dnes nostalgicky vzpomínám na loňskou zahájenou,kdy na druhý nához cnadát tuším 76 cm, tak uvidíme, kdo lapne letos na první nějakou slušnoou rybku
Jak často jíte ryby
9.3.2007 | Robur | chytej.cz | 3.459 zobrazení | 23 odpovědí
Tak dne píší v novinách o tom, že ryba by měla být na stole 2*týdně. Proto se ptám: 1/ Jak čato je jíte vy. 2/ V jeké kucchyňské úpravě. 3/ pokud jíte, převládají vaše úlovky nebo spíš kupujete.
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | Muškaření | 21.983 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…