Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vařite boili na paře?
9.3.2008 | chosebaits | Kaprařina | 8.058 zobrazení | 53 odpovědí
Jde my o to ,jak dlouho na peře a s jakym uspěchem pote lovite.
rybnicek
6.5.2009 | petr168 | Domácí revíry | 1.976 zobrazení | 13 odpovědí
budovani zahradniho rybnicku na vlastnim pozemku o rozmerech 10× 10,m se sloupcem 140cm zpritokem a jak zamezyt uniku pstruhu z jednoho potucku do druheho
Rybářské peklo
10.10.2012 | Robur | chytej.cz | 6.696 zobrazení | 44 odpovědí
Jak si vlastně představujete rybářské peklo, do kterého přijdou nepoctiví rybáři? Fantaziím se meze nekladou. Případně koho byste tam poslali?
Na co chytat štiku ?
23.8.2007 | Pepa Kreidl | Dravci | 33.533 zobrazení | 220 odpovědí
Chci se vás zeptat,jaké máte zkušenosti s lovením štik,zda je chytáte raději na třpytku či woblera,nebo dáváte přednost raději živé rybce ?
Kdo chce okumu vs????????za 3600.......
17.1.2007 | troutman2 | Obchod | 6.248 zobrazení | 41 odpovědí
řeknu to takto objednal jsem si od známého zlevněnou okumu vs 30 přední brzda,za 3600!okamžitě jsem ji bral má být zaplacená do konce března a já ouha kvůli finančím problémům nebudu mít tolik peněz do stanovené doby tedy do konce března,je to uplně nový funkční kousek nejedná se o použité zboží je to prostě ze zahraničního skladu ptám se vás tedy jesi by neměl nekdo zájem cena je i s poštovným do loun…je to nabídka dost solidní:-)tak co vy nato.....
Asi jsme přišli o český kaprařský rekord
15.8.2010 | osprey | Kaprařina | 3.965 zobrazení | 26 odpovědí
Zaslechl jsem nedávno na jihu Moravy historku o kaprovi 116 cm / 31 kg.
Uloven by měl být zřejmě dost pochybným způsobem někde na Dyji pod Novými Mlýny a kolektivně sežrán. Důkaz o jeho existenci v podobě snímku či šupiny neexistuje, ale „viděla ho celá hospoda“. Neslyšel jsem, ovšem, která.
Neví někdo něco bližšího? Mraky kaprařů „pasou“ po „třicítce“ z našeho území a evidentně budou mít cestičku k této metě zase o trošku těžší. Na druhou stranu, možná je tato ryba (pokud existovala) důkazem, že není nereálné něco takového chytit.
Je investice do tohoto ,,setu" výhodná?
6.7.2009 | FISHERBOY | Pruty | 3.050 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravím..... po třech letech se vracím k vodě…rád bych se trochu víc zaměřil na přívlač protože mě to narozdíl od kaprařiny dycky víc bavilo. Základní vercajk už mám z minulých let (nejaky plandy, rotačky, gumy a něco málo woblerů). přívlačový prut a naviják jsem si pujčil od dědy, ale rad bych si koupil svůj vlastní proto se vás chci zeptat, zda je podle vás toto kvalitní výrobek…zdá se mi to nějako levné… 2-dílný prut Mitchell 2,4m 10–30g + ZDARMA naviják a vlasec – za 689 kč… je to na www.braunstar.cz chytám přežně na údolní nádrži Seč, myslim že víc jak do hloubky 10 metrů se nikde nedostanu…a chytat chci takové ty štiky..boleny, candaty… kolem míry …a kdyby to vzalo omylem neco vetšího aby ten prut taky přežil… Takže by mě zajímalo jestl má cenu tenhle prut kupovat.
Vesta
9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 7.937 zobrazení | 52 odpovědí
Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 7.326 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
Nová generace háčků
31.5.2013 | Dany73 | Ostatní nádobíčko | 6.111 zobrazení | 40 odpovědí
Borci, narazil jsem v rybárně na kaprové háčky vyrobené z TEFLONU. Vyslechl jsem si klasické pohádky o nejlepším z nejlepších atd. Je pravda, že tak ostré háčky jsem ještě neviděl. Už při doteku o prst se hrot ostrý jako břitva skoro zaryl pod kůži. Máte s nimi zkušenosti? Výhody – nevýhody. Budou se asi rychle tupit? Mimochodem, stojí „raketu“: 10ks za 149kaček.
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.427 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
LOSOS
21.7.2004 | Prizrak | Lososovité ryby | 4.272 zobrazení | 28 odpovědí
Co si myslíte o vysazování lososů zpět do našich řek?
Perlíni na přívlač
29.7.2008 | Radim11 | Přívlač | 6.419 zobrazení | 42 odpovědí
zdarec:-) Slyšel jsem, že jeden můj znamy rybář chytil perlína na přívlač tak se chci zeptat jeslti je to normální nebo náhoda?? A jeslti je to normalní tak na co nejvíce berou. Třpytky??
Nové Chytej mi nejde ve Firefoxu
16.3.2007 | | chytej.cz | 2.600 zobrazení | 17 odpovědí
Nové Chytej se mi špatně zobrazuje ve Firefoxu, je to normální, nebo mám něco špatně nastaveno? V IE nebo Opeře to jde dobře.
Závodní přívlač
6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 19.139 zobrazení | 125 odpovědí
Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.
Vytyčovací prut
12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.795 zobrazení | 64 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.
Jake pouzivate woblery?
30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.449 zobrazení | 29 odpovědí
Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?
P revíry a úspěšnost lovu
31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.141 zobrazení | 27 odpovědí
Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.