Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

spadávání ryb necteno

25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.360 zobrazení | 29 odpovědí

Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,veli­kost,tip).Zapom­něl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.

P revíry a úspěšnost lovu necteno

31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.059 zobrazení | 27 odpovědí

Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.

dravci necteno

28.5.2007 | Sniper001 | Dravci | 2.707 zobrazení | 18 odpovědí

Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?

Poradte mi naviják necteno

19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.405 zobrazení | 16 odpovědí

Kupuju naviják je dobry:Vzhledove dobry, Sema x-force-zadni brzda,4 ložis­ka,vyvazena klicka,354g a 498kč

Záplavy ČR 2006??? necteno

28.3.2006 | Lukas | Ryby | 19.619 zobrazení | 130 odpovědí

Nemislyte si že budou zaplavy ja jo ale nechci aby byly vse bylo ve zpravach.Řeka ve starém Plzenci uz se vylila na louky.Stary plzenec je v zapadnich cechac.Uz jednou tam most opravovali.napred vyndali paneli dali tam vojenskej most a ted je tam novej.Doufam ze se to nebude opakovat.

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.311 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

Co se stane pokud zapomenu povolenku? necteno

28.3.2005 | free | Legislativa | 11.166 zobrazení | 74 odpovědí

Jistě se to už někomu stalo,pokud to má člověk za bukem,tak není nic jednodušího,než se pro ní otočit. Ale pokud je to kolem sta kilometrů tak je to horší. V rybářském řádu se o tom moc nepíše ale vyplívá scela jasně,co je k lovu nutné mít u sebe. Tak mě zajímá,co se stane pokud si své doklady okopíruji(povo­lenky,ryb lístek,docház­ku,OP,ŘP),nechám notářsky ověřit,popřípadě orazit na svazu a ulozím do baťohu. Náhoda ja blbec. U vody zjistím,že jsem nechal doklady doma,a tak použiju tudle kopii. Zapíšu se a budu chytat. Podle ryb.řádu splním všechny podmínky nutné k rybolovu. Tak mě zajímá,co mi řekne RS. Při kontrole?Samozřejmě je to lehce zneužitelné,ale pokut už budu kontrolován,tak je možné o této situaci provést záznam. RS může kontaktovat mou MRO,a ta to pak může dořešit se mnou samím,třeba odevzdáním této kopienebo,dopsáním do docházky na MRO. Ruku na srdce,jsme jen lidé a stát se to může každému.

Focení za šera necteno

26.6.2006 | Sander | Ryby | 9.204 zobrazení | 61 odpovědí

Mohu se zeptat, jak fotíte za šera? Zda sebou na ryby nosíte stativ, nebo máte jiné finty, jak foťák udržet v „polních“ podmínkách v klidu? Upozorňuji, že mi jde o focení bez blesku a na malé vzdálenosti – dám sem jeden názorný příklad – tlouště foceného asi v 22:00, jak zamezit takovému rozmazání když jsem sám a v přírodě? Díky

Těšíte se na ochlazení o víkendu necteno

23.7.2010 | lednacek | Vaše názory | 2.564 zobrazení | 17 odpovědí

Bude následné ochlazení znamenat lepší rybačku nebo naopak?Bude mít jiný vliv na řece a na stojáku?

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 18.883 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Už se Vám podařilo zlomit prut? necteno

11.5.2005 | jake | Neúspěchy | 18.275 zobrazení | 121 odpovědí

Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.

"Revíry nasucho" necteno

9.8.2015 | CeP | Domácí revíry | 11.941 zobrazení | 79 odpovědí

„Revíry nasucho“Letošní (2015) sucho nám všem dává zabrat, rybám asi ještě více.
Na druhou stranu je na mnoha lokalitách možné spatřit co bylo našim očím mnoho let skryté tak proč to nezdokumentovat? Další obrázky se stručným popiskem a datací vítány.

Co podle vás znamená "ŽVEJKA PRUT" necteno

23.9.2006 | regulus | Pruty | 10.279 zobrazení | 68 odpovědí

Tento „terminus technikus“ je poměrně dost rozšířenej. Jsem pevně přesvědčen, že naprostá většina těch kdo tento termín použila, vlastně ani neví, co s tím chtěli říci. Prostě by mě zajímalo, co si kdo z vás pod tímto termínem a v jaké souvislosti, což je dost důležitý představuje. Svůj sáhodlouhý názor doručím později, tak se zatím tužte. -:)))

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.366 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

Jake pouzivate woblery? necteno

30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.379 zobrazení | 29 odpovědí

Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?

Lužická Nisa 3 necteno

1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.778 zobrazení | 25 odpovědí

Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise

Svítilna necteno

24.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.872 zobrazení | 19 odpovědí

Pánové, sem tam dámo a Ripko, prosím o radu. Potřebuji pro kamarádku svítilnu na chatu. Měla dobíjecí s adaptérem a ještě jí vyhovovalo, že na tom byla malá dioda, takže se to po tmě dobře hledalo. Jina při nabíjení to bylo na nějakém držáku na zdi, což není priorita. Asi by to mělo mít ochranu proti přebití, páč to má permanentně v zásuvce, kterou nahazuje hned po příjezdu zapnutím pojistek. Cena asi do 500Kč. A samozřejmě by to mělo svítit na nabití co nejdéla a nabíjení by mělo mít co nejkratší dobu. Tak nezapomeňte při doporučování uvádět i tyto údaje. Díky.

Za jak dlouho se dají vyřídit papíry? necteno

22.4.2014 | cervenacek90 | Legislativa | 7.871 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Zdravím chtěl bych si vyřídit papíry na ryby ale potřeboval bych to co nejdříve tak se chci zeptat za jak dlouho se to dá zvládnout jestli máte nějaké zkušenosti...­...?????

Díky

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.688 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Kuriozní úlovky na přívlač necteno

7.11.2004 | jake | Přívlač | 18.030 zobrazení | 119 odpovědí

Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …