Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut do 1300 necteno

28.5.2008 | t.m66 | Pruty | 2.946 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj rybáři jak všichni dobře víte za 19 dnu je dravčí sezona a jelikož mě třpytkaení velice chytlo tak bych si chtěl pořídit proutek do 1300 kč…ale nemůžu si vybrat pošlu vám 2 typy

www.tropicliberec.cz

www.hobby-g.cz

nevím co je lepší ale chtěl bych chytat štiky :) nejlepe na třpytky nebo woblery

Petru zdar

ODKUD JSTE????? necteno

23.1.2005 | Klon | Ryby | 96.717 zobrazení | 623 odpovědí

Vím že toto téma se moc ryb netýká,ale zajímalo by mě odkud kdo je,abych se třeba mohl na něj obrátit když bych tam jel na ryby. Podle mě to má výhodu že se s tím dotyčným můžu pak předem dohodnout na ryby,protože většinou jezdím sám a ve více lidech je to lepší né. Tak pište díky

Už se Vám podařilo zlomit prut? necteno

11.5.2005 | jake | Neúspěchy | 18.791 zobrazení | 121 odpovědí

Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.

Vytyčovací prut necteno

12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.935 zobrazení | 64 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.

Vánoce 2007 necteno

20.12.2007 | efendi | chytej.cz | 6.517 zobrazení | 42 odpovědí

Příní do roku 2008

Tv necteno

30.12.2008 | Mega-Fish | Ryby | 6.517 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?

Konflikty u vody!? necteno

22.2.2005 | Tomucha | Ryby | 23.498 zobrazení | 151 odpovědí

měli jste už u vody nějáky konflik na který nemůžete zapomenou? Inspiroval mě článek M. Rozsypala o ukradeném woblerku. Osobně pravidelně narážím na problémy s tím, že někomu lovím za zahrádkou a on si myslí že je to jeho voda-končí hádkou nebo házením jablek do vody

Co podle vás znamená "ŽVEJKA PRUT" necteno

23.9.2006 | regulus | Pruty | 10.572 zobrazení | 68 odpovědí

Tento „terminus technikus“ je poměrně dost rozšířenej. Jsem pevně přesvědčen, že naprostá většina těch kdo tento termín použila, vlastně ani neví, co s tím chtěli říci. Prostě by mě zajímalo, co si kdo z vás pod tímto termínem a v jaké souvislosti, což je dost důležitý představuje. Svůj sáhodlouhý názor doručím později, tak se zatím tužte. -:)))

Focení za šera necteno

26.6.2006 | Sander | Ryby | 9.493 zobrazení | 61 odpovědí

Mohu se zeptat, jak fotíte za šera? Zda sebou na ryby nosíte stativ, nebo máte jiné finty, jak foťák udržet v „polních“ podmínkách v klidu? Upozorňuji, že mi jde o focení bez blesku a na malé vzdálenosti – dám sem jeden názorný příklad – tlouště foceného asi v 22:00, jak zamezit takovému rozmazání když jsem sám a v přírodě? Díky

Lužická Nisa 3 necteno

1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.890 zobrazení | 25 odpovědí

Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise

Blažší podmínky rybářského práva(ČRS středočeského svazu) necteno

23.1.2009 | Pumpik | Legislativa | 2.644 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý večer,měl bych pár dotazů ohledně rybářského práva.Jednáse o mimopstruhovou vodu,revíru ČRS Středočeského územního svazu pro rok 2009. § 16 vyhlášky č. 197/2004Sb. (1)V mimopstruhovém rybáčském revíru je povoleným způsobem lovu: a)lov na položenou nebo lov na plavanou b)lov přívlačí nebo hlubinovou přívlačí v době od 16.června do 31.prosince. Takhle to tam je napsaný,ale je to nějakej nesmysl abych chytal na těžko a na splávek až od 16.června to je akorat povolen lov štik:D.Setkal jste se stím budto jsem si toho minulí rok nevšim protože vím že se chytá na těžko celoročně(kolikrát mě v únoru kontroval poribný a nic neřek)A jak je to teda z čeřínkováním?To je od 16 června taky?Děkuji za odpovědi snad to nějak přečtete.

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.678 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

Záhada necteno

1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.429 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | chytej.cz | 42.274 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Berounka necteno

4.3.2008 | Kobr | Domácí revíry | 25.750 zobrazení | 165 odpovědí

Pro místní rybáře

Bižuterie FEEDER necteno

9.8.2006 | topaga | Feeder | 4.366 zobrazení | 28 odpovědí

Můžete mně prosím poradit, co mně ještě chybí z krmítek aj. základní feederové bižuterie popř. jiné fígle co by bylo doběré pro začátečníka :-) Háčky používám 6–10 Owner, olova 30–60g z kaprařiny, ale tím to asi končí co by šlo použít. Zatím mám zajištěný jen prut, naviják, dobrou náladu a odhodlání :-)

Veletrh Brno 2005 necteno

25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 4.057 zobrazení | 26 odpovědí

Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky

dravci necteno

28.5.2007 | Sniper001 | Dravci | 2.807 zobrazení | 18 odpovědí

Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?

Poradte mi naviják necteno

19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.496 zobrazení | 16 odpovědí

Kupuju naviják je dobry:Vzhledove dobry, Sema x-force-zadni brzda,4 ložis­ka,vyvazena klicka,354g a 498kč

"Revíry nasucho" necteno

9.8.2015 | CeP | Domácí revíry | 12.350 zobrazení | 79 odpovědí

„Revíry nasucho“Letošní (2015) sucho nám všem dává zabrat, rybám asi ještě více.
Na druhou stranu je na mnoha lokalitách možné spatřit co bylo našim očím mnoho let skryté tak proč to nezdokumentovat? Další obrázky se stručným popiskem a datací vítány.