Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Za jak dlouho se dají vyřídit papíry? necteno

22.4.2014 | cervenacek90 | Legislativa | 8.042 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Zdravím chtěl bych si vyřídit papíry na ryby ale potřeboval bych to co nejdříve tak se chci zeptat za jak dlouho se to dá zvládnout jestli máte nějaké zkušenosti...­...?????

Díky

Veletrh Brno 2005 necteno

25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 4.020 zobrazení | 26 odpovědí

Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky

Berounka necteno

4.3.2008 | Kobr | Domácí revíry | 25.556 zobrazení | 165 odpovědí

Pro místní rybáře

Rybářská vesta necteno

10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 14.397 zobrazení | 93 odpovědí

Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.

Hledám skušeného rybáře abi mi poradil necteno

16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.488 zobrazení | 29 odpovědí

[LIST]

Bižuterie FEEDER necteno

9.8.2006 | topaga | Feeder | 4.335 zobrazení | 28 odpovědí

Můžete mně prosím poradit, co mně ještě chybí z krmítek aj. základní feederové bižuterie popř. jiné fígle co by bylo doběré pro začátečníka :-) Háčky používám 6–10 Owner, olova 30–60g z kaprařiny, ale tím to asi končí co by šlo použít. Zatím mám zajištěný jen prut, naviják, dobrou náladu a odhodlání :-)

Autorská práva necteno

11.2.2006 | mirmen | Legislativa | 2.481 zobrazení | 16 odpovědí

Nemáte někdo povědomí o tom, jak dlouho jsou chráněna autorská práva u tiskovin ( časopisů, knih)?? Zda existuje nějaká hranice ( 50–70 let), po jejímž uplynutí lze s textem volně nakládat ( například ho vkládat do internetových diskuzí aj.)?? Souvisí to s rybařinou, objevil jsem pár takřka zapomenutých zajímavostí v rybářských časopisech ( a knihách )z let cca 1900–1950, ale nechci to dávat na net dřív než se dozvím, zda je to legální :-)

Plotice necteno

28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.936 zobrazení | 64 odpovědí

Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???

Rybaření v Ústí nad Labem necteno

4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 9.324 zobrazení | 60 odpovědí

Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962

Jak dlouhý prut na vláčku? necteno

6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.856 zobrazení | 57 odpovědí | upravit

Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?

Přibližovadlo k vodě necteno

17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.454 zobrazení | 48 odpovědí

Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.

UL Vláčák necteno

21.5.2006 | navijak | Pruty | 6.991 zobrazení | 45 odpovědí

Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.

hledám hru necteno

25.7.2004 | pompo | Ostatní nádobíčko | 5.898 zobrazení | 38 odpovědí

všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(ne­mocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz

Svítilna necteno

24.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.950 zobrazení | 19 odpovědí

Pánové, sem tam dámo a Ripko, prosím o radu. Potřebuji pro kamarádku svítilnu na chatu. Měla dobíjecí s adaptérem a ještě jí vyhovovalo, že na tom byla malá dioda, takže se to po tmě dobře hledalo. Jina při nabíjení to bylo na nějakém držáku na zdi, což není priorita. Asi by to mělo mít ochranu proti přebití, páč to má permanentně v zásuvce, kterou nahazuje hned po příjezdu zapnutím pojistek. Cena asi do 500Kč. A samozřejmě by to mělo svítit na nabití co nejdéla a nabíjení by mělo mít co nejkratší dobu. Tak nezapomeňte při doporučování uvádět i tyto údaje. Díky.

Co takhle slovník cizích slov? necteno

24.12.2006 | | Ryby | 4.043 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj kamarádi. Tak jsem si řekl, že se obrátím hlavně na mladší generaci, jazykově vybavenou…nee­xistuje nějaký slovník kde bych si nalistoval třeba „přívlač“ a našel si co je to „spinning“, nebo jaký je rozdíl mezi woblerem a ripperem, a vůbec jak se vyznat ve všech těch cizích výrazech v rybařině?

Nejpoužívanější hmotnost jigů necteno

28.11.2005 | dudu | Přívlač | 2.488 zobrazení | 16 odpovědí

Jakých jigů máte asi tak největší spotřebu? Já odhadem na Ps tak 70% 1,5g, zbytek 1 a 2 g. Na MPs 70% 4g, 10% 2g, 10% 6g, zbytek větší.

Přemnožení boleni na dolním Labi necteno

23.11.2010 | Droman | Dravci | 6.853 zobrazení | 44 odpovědí

Jakou máte kdo zkušenost s bolenama na labi? Já jsem za poslední 2 měsíce (cca 25 výjezdů) nachytal 19 bolenů a ani jednu rybu jiného druhu. Při vláčení zkouším snad všechny možné nástrahy, prochytávám břehy a pod. ale ani štika, ani okoun. Jen bolen za bolenem. Dle mého jsou pěkně přemnožení a začíná to být dost velký problém. Téměř vždy když dorazím k vodě ulovím 1–3 kusy během cca 2 hodin. Chytám na labi od Štětí až po Děčín. Dole po proudu je to „horší“. Bolena jsem vždy považoval za nejopatrnější plachou rybu, ale poslední dobou to tak vážne nevidím. Není problém vytáhnout jednoho a za cca 5min druhého a to se na břehu opravdu neplazim. Vůbec si nestěžuju je to super zážitek a boj, ale člověk by taky rád uvláčel něco jiného. Jakou zkušenost máte s bolenama na Labi vy?

Vánoční kapr a zima.... necteno

30.11.2005 | saky | Ryby | 3.273 zobrazení | 21 odpovědí

Baštíte 24.12. kapra, nebo si dáte radši nějakou jinou rybu, třeba pstruha…? Já osobně ryby nejim, takže se těšim na pořádnej flák prasátka .

Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb. necteno

4.3.2011 | 1Mara | Domácí revíry | 44.907 zobrazení | 288 odpovědí

Takže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).

IQ našich rybářů necteno

2.10.2006 | conwiq | Neúspěchy | 10.295 zobrazení | 66 odpovědí

Jaký máte názor na IQ našich rybářů? Jaký tipujete, že je republikový průměr. :/