Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
UL Vláčák
21.5.2006 | navijak | Pruty | 6.816 zobrazení | 45 odpovědí
Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.
Reklama v televizi
27.2.2010 | Hony | Vaše názory | 5.455 zobrazení | 36 odpovědí
Jak se vám líbí „odborně“ udělaná reklama pivních rybářů? Nevytažené teleskopy, pivo ve vezírku a duchaplné hlášky.
Záhada
1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.332 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??
Kormoráni
3.12.2010 | osprey | Vaše názory | 84.067 zobrazení | 554 odpovědí
Napadlo mě udělat malý monitoring toho, jak jsou naše vody tuto zimu s kormoránem.
Můžete psát, kde jsou a v jakém počtu, případně i nějaké další postřehy. Nejvíc by mě potěšily zprávy v duchu, že skoro nikde nejsou a říkali, že už se víckrát neukážou nebo jen na skok:-)
Plotice
28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.712 zobrazení | 64 odpovědí
Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???
Hledám skušeného rybáře abi mi poradil
16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.402 zobrazení | 29 odpovědí
[LIST]
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 14.126 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
Rybaření v Ústí nad Labem
4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 9.124 zobrazení | 60 odpovědí
Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962
Přemnožení boleni na dolním Labi
23.11.2010 | Droman | Dravci | 6.690 zobrazení | 44 odpovědí
Jakou máte kdo zkušenost s bolenama na labi? Já jsem za poslední 2 měsíce (cca 25 výjezdů) nachytal 19 bolenů a ani jednu rybu jiného druhu. Při vláčení zkouším snad všechny možné nástrahy, prochytávám břehy a pod. ale ani štika, ani okoun. Jen bolen za bolenem. Dle mého jsou pěkně přemnožení a začíná to být dost velký problém. Téměř vždy když dorazím k vodě ulovím 1–3 kusy během cca 2 hodin. Chytám na labi od Štětí až po Děčín. Dole po proudu je to „horší“. Bolena jsem vždy považoval za nejopatrnější plachou rybu, ale poslední dobou to tak vážne nevidím. Není problém vytáhnout jednoho a za cca 5min druhého a to se na břehu opravdu neplazim. Vůbec si nestěžuju je to super zážitek a boj, ale člověk by taky rád uvláčel něco jiného. Jakou zkušenost máte s bolenama na Labi vy?
Prográmek na sčítání úlovků
21.12.2005 | saky | Ryby | 4.861 zobrazení | 32 odpovědí
máte nějakej prográmek ve kterým si sčítáte úlovky??? Jestli jo, co to umí?
Veletrh Brno 2005
25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 3.953 zobrazení | 26 odpovědí
Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky
Autorská práva
11.2.2006 | mirmen | Legislativa | 2.432 zobrazení | 16 odpovědí
Nemáte někdo povědomí o tom, jak dlouho jsou chráněna autorská práva u tiskovin ( časopisů, knih)?? Zda existuje nějaká hranice ( 50–70 let), po jejímž uplynutí lze s textem volně nakládat ( například ho vkládat do internetových diskuzí aj.)?? Souvisí to s rybařinou, objevil jsem pár takřka zapomenutých zajímavostí v rybářských časopisech ( a knihách )z let cca 1900–1950, ale nechci to dávat na net dřív než se dozvím, zda je to legální :-)
Přezdívky?
6.10.2004 | HaD | chytej.cz | 41.246 zobrazení | 271 odpovědí
Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?
Jak dlouhý prut na vláčku?
6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.680 zobrazení | 57 odpovědí | upravit
Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?
Přibližovadlo k vodě
16.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.302 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Boli to ryby?
5.3.2006 | svaca | Ryby | 4.875 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?
ODKUD JSTE?????
23.1.2005 | Klon | Ryby | 95.053 zobrazení | 623 odpovědí
Vím že toto téma se moc ryb netýká,ale zajímalo by mě odkud kdo je,abych se třeba mohl na něj obrátit když bych tam jel na ryby. Podle mě to má výhodu že se s tím dotyčným můžu pak předem dohodnout na ryby,protože většinou jezdím sám a ve více lidech je to lepší né. Tak pište díky
Konflikty u vody!?
22.2.2005 | Tomucha | Ryby | 23.049 zobrazení | 151 odpovědí
měli jste už u vody nějáky konflik na který nemůžete zapomenou? Inspiroval mě článek M. Rozsypala o ukradeném woblerku. Osobně pravidelně narážím na problémy s tím, že někomu lovím za zahrádkou a on si myslí že je to jeho voda-končí hádkou nebo házením jablek do vody
Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler...
24.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 9.464 zobrazení | 62 odpovědí
dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi
Původ poranění
19.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 4.886 zobrazení | 32 odpovědí
Čau lidi, netušíte, co mohlo způsobit takovýhle poranění u duháka?