Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Plotice necteno

28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.511 zobrazení | 64 odpovědí

Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.209 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

Za jak dlouho se dají vyřídit papíry? necteno

22.4.2014 | cervenacek90 | Legislativa | 7.722 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Zdravím chtěl bych si vyřídit papíry na ryby ale potřeboval bych to co nejdříve tak se chci zeptat za jak dlouho se to dá zvládnout jestli máte nějaké zkušenosti...­...?????

Díky

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.604 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Lužická Nisa 3 necteno

1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.715 zobrazení | 25 odpovědí

Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise

Už se Vám podařilo zlomit prut? necteno

11.5.2005 | jake | Neúspěchy | 18.016 zobrazení | 121 odpovědí

Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.

vláčka s Fire Line necteno

26.9.2005 | MichalB | Přívlač | 5.361 zobrazení | 36 odpovědí

ahoj letos jsem toho s vláčákem moc nenachytal, ale v sobotu jsem zasel na Vltavu a docela slusne mi brali okouni na Kopyto.. Poridil jsem si FL 0,12. Co se tyka kontroly nastrahy a detekce zaberu, tak je to super, ale spousta ryb mi zrejme diky neprutaznosti snury spadla.. Brzdu jsem mel serizenou na prokluz.. Je to asi rukama.. Pouzivete FL na lehkou vlacku, nebo davate prednost klasickemu vlasci? Dik M.

Autorská práva necteno

11.2.2006 | mirmen | Legislativa | 2.380 zobrazení | 16 odpovědí

Nemáte někdo povědomí o tom, jak dlouho jsou chráněna autorská práva u tiskovin ( časopisů, knih)?? Zda existuje nějaká hranice ( 50–70 let), po jejímž uplynutí lze s textem volně nakládat ( například ho vkládat do internetových diskuzí aj.)?? Souvisí to s rybařinou, objevil jsem pár takřka zapomenutých zajímavostí v rybářských časopisech ( a knihách )z let cca 1900–1950, ale nechci to dávat na net dřív než se dozvím, zda je to legální :-)

Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler... necteno

24.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 9.239 zobrazení | 62 odpovědí

dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi

Entomologie pro muskare. necteno

4.7.2016 | Snakei | Muškaření | 2.981 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, nevite, kde sehnat tuhle knihu? Pritelkyne mi chce udelat radost k svatku, ale nikde neni skladem. Klidne z druhe ruky, diky.

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 18.667 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Rybářská vesta necteno

10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 13.888 zobrazení | 93 odpovědí

Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.

Veletrh Brno 2005 necteno

25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 3.881 zobrazení | 26 odpovědí

Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky

Záhada necteno

1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.283 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??

Online CHAT na Chytej.cz necteno

26.11.2013 | HaD | chytej.cz | 2.985 zobrazení | 20 odpovědí

Online CHAT. Na Chytej.czZbrusu nová funkce umožňující rychlou soukromou komunikaci mezi uživateli. Uvítáme nápady, odhalení chyb apod.

Přibližovadlo k vodě necteno

17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.175 zobrazení | 48 odpovědí

Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.

Kuriozní úlovky na přívlač necteno

7.11.2004 | jake | Přívlač | 17.819 zobrazení | 119 odpovědí

Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …

Rybaření v Ústí nad Labem necteno

4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 8.979 zobrazení | 60 odpovědí

Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962

Jak dlouhý prut na vláčku? necteno

6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.537 zobrazení | 57 odpovědí | upravit

Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?

Původ poranění necteno

19.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 4.790 zobrazení | 32 odpovědí

Čau lidi, netušíte, co mohlo způsobit takovýhle poranění u duháka?

http://chytej.cz/…00028205.jpg