Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler...
24.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 9.677 zobrazení | 62 odpovědí
dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi
Reklama v televizi
27.2.2010 | Hony | Vaše názory | 5.620 zobrazení | 36 odpovědí
Jak se vám líbí „odborně“ udělaná reklama pivních rybářů? Nevytažené teleskopy, pivo ve vezírku a duchaplné hlášky.
Prsacky...?
26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.836 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…
smackovani
20.6.2010 | kingkubik | Přívlač | 4.370 zobrazení | 28 odpovědí
prosim o radu pri smackovani.obevil jsem tuhle metodu az letos a je to opravdu super.ale chtel by jsem poradit jak se vyhnout popripade poradit si se sticimi zuby?dneka jsem prisel o stiku cca 80cm mel jsem ji na prutu tak 5sekund nez prekousla 16nactku vlasec?pouzivate nekdo treba lanka nebo podobne?dekuji za odpoved
jak s boilie
7.10.2012 | jan.saf | Kaprařina | 3.742 zobrazení | 24 odpovědí
zdravím, chtěl bych příští sezonu vyskoušet lov s boilies, mohly poradit kolik krmit, jakou velikost atd. všem moc děkuji
Od ledna k vodě bez povolenky
11.11.2009 | carpz | Legislativa | 13.753 zobrazení | 88 odpovědí
Politici usnadní pytlákům chytání. RS už nebude moct chytat pytláky pokud nebudou mít víc ryb, jak za pět tisíc korun, tak nač povolenky? Novela zákona o pytláctví.
privlac - pomoc
21.8.2005 | Hosty | Přívlač | 6.719 zobrazení | 43 odpovědí
Pomúzeme nekdo jak do zacatku s privlaci…?? proste takovej malej navod… celkove co a jak… Dik moc!!!
poslední vláčka v roce
30.11.2005 | saky | Přívlač | 3.281 zobrazení | 21 odpovědí
Kdy vyrážíte naposled v roce na vláčku a kdy naposled vlezete do vody v broďácích.
já loni chtěl jít 31.12., ale den před sem moc pil a tak sem vzbudil až skoro za tmy … A naposled sem v broďácích vlez do vody loni 13.12. – nechtělo se mi urvat Storma, tak sem tam vlaz a nakonec si i neplánovaně zaplaval
prívlačová taška
7.2.2006 | pablo | Ostatní nádobíčko | 18.943 zobrazení | 121 odpovědí
rozmýšlam o kúpe prívlačovej tašky aj s krabicami-boxami v počte 2–5 ks a mala by byť menej premokavá (napr. do lode). Máte s ňou nejaké skúsenosti? Prípadne poprosím značku a kontakt. Dík
Chytání ryb v letním období 24 hodin denně
12.1.2007 | Radous | Legislativa | 17.205 zobrazení | 110 odpovědí
V poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.
Původ poranění
19.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 5.008 zobrazení | 32 odpovědí
Čau lidi, netušíte, co mohlo způsobit takovýhle poranění u duháka?
RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008
16.1.2008 | vagi | Obchod | 4.072 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?
Povodně
30.6.2006 | Sander | Ryby | 2.660 zobrazení | 17 odpovědí
Když se tak zamyslím nad tím, jak každou chvíli a po každém větším dešti stoupají naše řeky až na 3 stupeň, přijde mi to už nějaké divné, Nejsem velký pamětník, ale toto se před dvanácti lety tak často neopakovalo. Vím, že tento server navštěvují rybáři, takže by se dalo říci „laikové“, ale napadá Vás nějaká příčina, která by toto způsobovala? Mám namysli třeba napřímení toků, méně lesů a tímpádem i horší terén k zadržování vody (polnosti) a v neposlední řadě i účinky globálního oteplování (?).
Těšíte se na ochlazení o víkendu
23.7.2010 | lednacek | Vaše názory | 2.660 zobrazení | 17 odpovědí
Bude následné ochlazení znamenat lepší rybačku nebo naopak?Bude mít jiný vliv na řece a na stojáku?
Proč mizí rybí druhy z našich řek?
28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 7.207 zobrazení | 46 odpovědí
Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?
povodne 2006- jejich dusledky???
3.6.2006 | perch | Ryby | 2.195 zobrazení | 14 odpovědí
Co se zmenilo na vasich domacich vodach po jarnich povodnich???
Kolik utratíte ročně za přívlač?
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 7.217 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woblery,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáčky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg
Boli to ryby?
5.3.2006 | svaca | Ryby | 5.023 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?
KLEŠTĚ NA SUMCE ! ! !
22.5.2006 | Bobson | Sumcařina | 13.670 zobrazení | 87 odpovědí
Sumci -Kleště na sumce! Znáte to? Máte někdo zkušenosti o tomto vynálezu? Na přelomu května jsem byl s partičkou Reného Plzáka opět na výpravě, kde jsem potkal člověka Jaroslava Matouška, jež je vlastníkem patentu KLEŠTÍ NA SUMCE. V dnešní době si už lov bez tohoto náčiní nedokážu představit. Sám Jaroslav chytil sumce 223 cm, 78 kg bez jakékoliv asistence lidí. Při jeho zdoláváni na lodi použil zmíněné kleště, sumce zapnul o loď a v klídku dojel na břeh. Nemusel tahat takovou rybu do lodi. Z toho vyplývá, že pokud chcete sumce uchovat a zavážete jej na provaz, není to to pravé ořechové. Nasunutí kleští do tlamy sumce trvá 3 – 4 sekundy a ryba je tak minimálně vystavena bolesti a poškození. Mrkněte na to sami a udělejte si obrázek o tomto vynálezu sami. Napište mi na tento vynález Váš názor.Pokusím se tam dát svoje fotky.Inf. www.fischterrier.cz
Mník na jižní Moravě
21.10.2005 | Robur | Ostatní ryby | 8.492 zobrazení | 54 odpovědí
Nevíte kde? Možná jsem zadal moc velký region, stačilo by mně rovířit debatu o tom, zda jsou na Svratce č. 6, nad Veversko Bítýškou.