Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Malé, těžké plandavky
25.1.2016 | JKemr | Dravci | 5.876 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.
olešna nebo horni bečva
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.265 zobrazení | 20 odpovědí
čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt
Rybářské základny - Ano či Ne
11.6.2007 | breca | Ryby | 2.285 zobrazení | 14 odpovědí
Podle aktuální informace amerického serveru i-yesterday.com došlo k jednání při summitu G8 mezi Vladimírem a Gergem o možnosti vybudovat v Česku rybářské základny. Vše vyplynulo ze zájmu uvést v život vynález českého studenta – automatický prut – a praxi si tak ověřit jeho funkčnost. Společnou řeč však stratili v momentě, kdy se jednalo, čí sonar bude sledovat zarybněnost. Američané trvají na svém nejmodernějším satelitním sonaru SeeAll, který dokaže lokalizovat i červa na háčku, Rusové celý projekt podmiňují instalací svého satelitu BrosaťMetko, který svými lasery dokáže tohoto červa dokonce zastřelit. Očekává se tvrdý střet na obou stranách, který bude jistě podepřen věcnými argumenty na téma: Nejdříve se koukat, či rovnou střílet. Ani na naší straně není jednota. Předseda vlády Topolánek zastává názor, že je dobré mít všechny červy pod dozorem, zatímco předseda nejsilnější opoziční strany Paroubek tvrdí, že všechny pozemské červy je třeba vyhubit. Na jaké straně jste vy???
Fotografie v rybářských časopisech
24.2.2011 | Luccini | Vaše názory | 2.284 zobrazení | 14 odpovědí
Tak sem si zas jednou koupil rybářský časopis a malinko me pobouřily fotografie pstruhů chycených na woby s 2 trojháčky. Vůbec netvrdím (a hlavně v to doufám), že autor je ulovil na pstruhovém revíru, kde je takovýto způsob zakázán, ale myslím si, že tento druh fotografií může v neznalích jedincích(kdo z nás si pamatuje vsechna ustanovení ryb. řádu)budit dojem ,že je tento způsob lovu nejen běžný ale i vhodný pro lov pstruhů. A společenskou odpovědností časopisů je aby se takových asociací vyvarovaly.Podle mě by stačilo kdyby u každé uveřejněné fotografie byl uveden druh revíru. Co myslíte vy???
Jste pro razantní zpřísnění rybářského řádu?
30.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 35.268 zobrazení | 216 odpovědí
rybářský řád dnes vyhovuje těm kteří svazové revíry vyrybnují.bohužel většina veme co chytí.jsem pro změny v řádu,háčky bez protihrotů,kapr ven z vody jen od 50 do 70 cm atd atd
Klub přátel češtiny.
6.8.2012 | JHolc | Neúspěchy | 10.465 zobrazení | 64 odpovědí
Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)
Nej twistery
21.10.2004 | Holajz2 | Přívlač | 8.340 zobrazení | 51 odpovědí
Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 7.024 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?
Podklad
8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.715 zobrazení | 35 odpovědí
Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info
Sumec versus Parma
24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.777 zobrazení | 17 odpovědí
názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory
Turínský Rybník
11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 19.796 zobrazení | 121 odpovědí
chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.
Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D
28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.969 zobrazení | 67 odpovědí
ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte
Chytání 24 hodin v letním období???
17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.892 zobrazení | 36 odpovědí
Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.
VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ
11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.889 zobrazení | 36 odpovědí
Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?
Pstruhová sezóna 2013
16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.583 zobrazení | 28 odpovědí
Zdravím,
jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.
Krmit ano či ne???
26.7.2005 | kkarlos | Ryby | 3.273 zobrazení | 20 odpovědí
Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík
Petice za odstřel
16.1.2007 | breca | Legislativa | 2.619 zobrazení | 16 odpovědí
Co říkáte petici ČRS za odstřel kormorána?
Poradte mi s gumkami
30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.409 zobrazení | 33 odpovědí
Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.264 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
nesvazove ani soukrome reviry!
21.2.2006 | svaca | Domácí revíry | 3.772 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravim vsechny rybare chtel bych se optat jak ste na tom s chytani na takovych revirech, myslim tim potoky ktere pod nic nespadaj ale ryby v nich jsou!v jiznich cechach je toho dost napr.odpadni vody z rybniku!neni to sice vzdy legalni ale nic za to nehrozi s metodou chyť a pusť