Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

háčky s protihrotem vs. bez protihrotu necteno

24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 5.964 zobrazení | 37 odpovědí

chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem­.............­...

VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ necteno

11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.806 zobrazení | 36 odpovědí

Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?

Podklad necteno

8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.642 zobrazení | 35 odpovědí

Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info

olešna nebo horni bečva necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.224 zobrazení | 20 odpovědí

čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt

Fotografie v rybářských časopisech necteno

24.2.2011 | Luccini | Vaše názory | 2.257 zobrazení | 14 odpovědí

Tak sem si zas jednou koupil rybářský časopis a malinko me pobouřily fotografie pstruhů chycených na woby s 2 trojháčky. Vůbec netvrdím (a hlavně v to doufám), že autor je ulovil na pstruhovém revíru, kde je takovýto způsob zakázán, ale myslím si, že tento druh fotografií může v neznalích jedincích(kdo z nás si pamatuje vsechna ustanovení ryb. řádu)budit dojem ,že je tento způsob lovu nejen běžný ale i vhodný pro lov pstruhů. A společenskou odpovědností časopisů je aby se takových asociací vyvarovaly.Podle mě by stačilo kdyby u každé uveřejněné fotografie byl uveden druh revíru. Co myslíte vy???

Rady pro chytání bičem necteno

4.3.2005 | Tloust | Ryby | 19.224 zobrazení | 119 odpovědí

Chtěl bych se dozvědět něco o chytání bičem. Mám vyhlédnutý 7 m shimano, ale nemůžu se rozhodnout. Poradtě mi prosím jaký vlasec, jak se nahazuje a kde všude se dá bič použít. Takže kdo máte s tímto lovem nějaké zkušenosti tak prosím pište, pište, pište!

taška na přívlač necteno

27.6.2008 | inspo | Přívlač | 15.515 zobrazení | 96 odpovědí

no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.

Poradte mi s gumkami necteno

30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.334 zobrazení | 33 odpovědí

Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.

Sumec versus Parma necteno

24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.748 zobrazení | 17 odpovědí

názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory

Klub přátel češtiny. necteno

6.8.2012 | JHolc | Neúspěchy | 10.361 zobrazení | 64 odpovědí

Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)

Nej twistery necteno

21.10.2004 | Holajz2 | Přívlač | 8.255 zobrazení | 51 odpovědí

Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.

vláčecí prut necteno

28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.955 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?

Chytání 24 hodin v letním období??? necteno

17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.822 zobrazení | 36 odpovědí

Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.

Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D necteno

28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.858 zobrazení | 67 odpovědí

ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.674 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.865 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

Petice za odstřel necteno

16.1.2007 | breca | Legislativa | 2.593 zobrazení | 16 odpovědí

Co říkáte petici ČRS za odstřel kormorána?

pohodli na lodi necteno

28.2.2006 | kamet | Ryby | 3.084 zobrazení | 19 odpovědí

preferujete pohodli pri chytani z lode a jakou lod pouzivate motor ci vesla

Podběrák necteno

18.11.2005 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 2.761 zobrazení | 17 odpovědí

Tak co na nej rikate??? Mam ho vzit???

Jste pro razantní zpřísnění rybářského řádu? necteno

30.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 35.095 zobrazení | 216 odpovědí

rybářský řád dnes vyhovuje těm kteří svazové revíry vyrybnují.bohužel většina veme co chytí.jsem pro změny v řádu,háčky bez protihrotů,kapr ven z vody jen od 50 do 70 cm atd atd