Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Plandavka Blue Fox Moresilda
15.1.2013 | sethy | Přívlač | 3.625 zobrazení | 23 odpovědí
Nevíte kde sehnat
plandavky Blue fox Moresilda v 10g (na barvě nesejde) http://www.normark.cz/…ky/Moresilda
Petice za odstřel
16.1.2007 | breca | Legislativa | 2.524 zobrazení | 16 odpovědí
Co říkáte petici ČRS za odstřel kormorána?
Sumec se udusil fotbalovým míčem
2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 6.947 zobrazení | 44 odpovědí
Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)
Jerkbait - čo na naviják?
28.9.2010 | maro | Přívlač | 5.841 zobrazení | 37 odpovědí
Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.
Chytání 24 hodin v letním období???
17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.686 zobrazení | 36 odpovědí
Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.
padají mi okouni z TWISTERŮ!
18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 5.210 zobrazení | 33 odpovědí
chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.
Sumec versus Parma
24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.685 zobrazení | 17 odpovědí
názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory
ohníček u vody ano či ne
4.1.2005 | silur | Legislativa | 10.436 zobrazení | 66 odpovědí
jak jste na tom ze sirkama. Opečený buřtík na rybách to je věc co pánové ale není to vždy jednoduché.
Podklad
8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.541 zobrazení | 35 odpovědí
Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info
Veslí nad Lužnicí - Ševětín
3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.744 zobrazení | 30 odpovědí
jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202
jaký prut
29.9.2010 | deniiis | Vaše názory | 4.273 zobrazení | 27 odpovědí
dobrý den jsem začínajíci rybář a chtělů bych poradit s prutem zatím vlastním jenom mivardi spectrum cross telecarp a sem celkem spokojen ale s druhým prutem váhám jestli si mám koupit stejný nebo dokonce mi kamarád poradil že skvělý je feeder.hledám nějaký prut do 2 000Kč.děkuji za radu. LOVU ZDAR!
Prut pro začínajícího rybáře.
30.8.2010 | Kuba4 | Pruty | 18.704 zobrazení | 118 odpovědí | upravit
Dobrý den.
Je mi 13 let a budu si dělat můj první rybářský lístek. Chtěl bych se s vámi zkušenými, poradit jaký prut by byl pro mě nejvhodnější. Nechci aby to byl nějaký profi prut za velké peníze, ale aby měl celkem kvalitní poměr: Kvalita/Cena. Našel jsem set prutu s navijákem avšak, má akci 40g, což se mi zdá málo, i když nevím. Moc se neorientuji. Chtěl bych lovit hlavně na plavanou ale potřeboval bych prut s kterým by se dala utáhnout třeba štika.
Předem díky za vaše reakce.
Kuba
taška na přívlač
27.6.2008 | inspo | Přívlač | 15.209 zobrazení | 96 odpovědí
no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.
Jak chutná okoun?
22.9.2006 | JarKoto | Dravci | 12.838 zobrazení | 81 odpovědí
Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?
Prut na pstruhy a okouny
1.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 6.652 zobrazení | 42 odpovědí
ahoj prosím o radu jaký mám koupit prut na pstruhy a okouny. použití potok a malá zarostlá řeka. cena 0–1500 díky moc
Bordel ve výbavě
23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.543 zobrazení | 35 odpovědí
Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…
Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ
1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.386 zobrazení | 34 odpovědí
Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz
Jak to jde na Labi? Děčín, Ústí...
26.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.802 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych na vikend na Labe, ale nevim, jestli to má vůbec cenu, nerad bych tam sedel 2 dny bez záběru:)
pohodli na lodi
28.2.2006 | kamet | Ryby | 3.013 zobrazení | 19 odpovědí
preferujete pohodli pri chytani z lode a jakou lod pouzivate motor ci vesla
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.830 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?