Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

CaR pro potočáka necteno

13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.405 zobrazení | 48 odpovědí

Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.

Jerkbait - čo na naviják? necteno

28.9.2010 | maro | Přívlač | 5.714 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.

Poradte mi s gumkami necteno

30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.092 zobrazení | 33 odpovědí

Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.631 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

vyjasneni pojmu necteno

11.10.2008 | salfi | Legislativa | 3.397 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, muzete mi nekdo vyjasnit osvojeni ryby? Pokud chytnu napr. 2 kapry, dam si je do vezirku, musim je ihned zapsat, tim padem musim ukoncit pro ten den lov? nebo mohu chytat dal s tim, ze si uz nemohu zadneho nechat? a nebo pokud chytnu tretiho, mohu si vybrat, ktere dva z tech tri si odnesu? dekuju za objasneni

pohodli na lodi necteno

28.2.2006 | kamet | Ryby | 2.932 zobrazení | 19 odpovědí

preferujete pohodli pri chytani z lode a jakou lod pouzivate motor ci vesla

ohníček u vody ano či ne necteno

4.1.2005 | silur | Legislativa | 10.201 zobrazení | 66 odpovědí

jak jste na tom ze sirkama. Opečený buřtík na rybách to je věc co pánové ale není to vždy jednoduché.

Sumec se udusil fotbalovým míčem necteno

2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 6.798 zobrazení | 44 odpovědí

Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)

Prut na pstruhy a okouny necteno

1.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 6.493 zobrazení | 42 odpovědí

ahoj prosím o radu jaký mám koupit prut na pstruhy a okouny. použití potok a malá zarostlá řeka. cena 0–1500 díky moc

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.411 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

Petice za odstřel necteno

16.1.2007 | breca | Legislativa | 2.474 zobrazení | 16 odpovědí

Co říkáte petici ČRS za odstřel kormorána?

Jak chutná okoun? necteno

22.9.2006 | JarKoto | Dravci | 12.546 zobrazení | 81 odpovědí

Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?

Podklad necteno

8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.414 zobrazení | 35 odpovědí

Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info

Lov jesetera pod ledem necteno

9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 4.024 zobrazení | 26 odpovědí

Lov jesetera pod ledemZačal jsem se zajímat o ulovení jesetera pod ledem.

Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.

Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.

Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!

Záběry,zvláštní záběry necteno

14.1.2009 | | Tipy & triky | 2.630 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři,zima je dlouhá a pořádně chladná,plno z nás ještě nezahájili lov nového roku a někdo zase den po dnu tráví čas u dírek a pokouší své štěstí.Sedím pěkně v teple a přemýšlím nad předchozím rokem,a vspomínám na skvělé zážitky u vody.Stali se mi také věci ktéré jsem moc nepochopil a jak už to při rybaření je,asi se to nikdy nedovím..Proto zakládám toho téma a zajímalo by mě co zajímavého se stalo vám:-D..

¨co na něj říkáte???? necteno

26.11.2005 | Tumi | Pruty | 3.409 zobrazení | 22 odpovědí

Shimano Alivio Spinning délka 240cm zátěž 10–30g

Pruty pod multíky necteno

14.2.2011 | kerob | Pruty | 23.770 zobrazení | 153 odpovědí

Vy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)

vláčecí prut necteno

28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.677 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?

Nový naviják na vláčku necteno

1.6.2012 | bushman | Navijáky | 16.948 zobrazení | 109 odpovědí

Ahoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.

taška na přívlač necteno

27.6.2008 | inspo | Přívlač | 14.935 zobrazení | 96 odpovědí

no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.