Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali? necteno

27.12.2015 | cry.wolf | Úspěchy | 5.756 zobrazení | 37 odpovědí | upravit

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali?KOlem vody se pořád povídá že se málo sadí, že ryby neberou, že sou malý a takový plky. Pohlubte se před odevzdáním povolenky kolik ryb se vám podařilo za sezónu nachytat, abychom měli přehled co a jaký ryby se nejčastěji loví. Revíry doporučuju začernit, aby monitoři neměli tipy kam chodit víc masit. Jen ať si musí najít ryby sami.

Mě se zdá že letos byla sezona dobrá, bílé ryby hafo, no a kaprů kdybych chtěl tak sem mohl nachytat víc než dost.

zavedení kategorie škodlivých živočichů necteno

26.2.2011 | amarounus | Legislativa | 5.291 zobrazení | 34 odpovědí

Jsem pro zavedení kategorie škodlivých živočichů , po vzoru Australie a Nového Z. .

Pokud někdo v Austrálii chytne kapra a pustí ho spátky hrozí mu vysoká pokuta . No a my tady máme také pěkně narušený ekosystém .

A proto navrhuji vytvořit opak červené knihy živočichů tzv. černou knihu (nepůvodních ekosystém narušujících živočichů ).

na seznam by patřili :

• Karas stříbřitý
  • Sumeček americký
  • Střevlička východní
  • (všechny nepůvodní druhy raků)
  • Norek americký
  • Kormorán

Jak to jde na Labi? Děčín, Ústí... necteno

26.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.734 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych na vikend na Labe, ale nevim, jestli to má vůbec cenu, nerad bych tam sedel 2 dny bez záběru:)

rada s novým feederovým? prutem necteno

3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.576 zobrazení | 23 odpovědí

čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.

Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D necteno

28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.440 zobrazení | 67 odpovědí

ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte

Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob? necteno

20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.429 zobrazení | 22 odpovědí

Není toto téma moc troufalé.

jaký prut necteno

29.9.2010 | deniiis | Vaše názory | 4.209 zobrazení | 27 odpovědí

dobrý den jsem začínajíci rybář a chtělů bych poradit s prutem zatím vlastním jenom mivardi spectrum cross telecarp a sem celkem spokojen ale s druhým prutem váhám jestli si mám koupit stejný nebo dokonce mi kamarád poradil že skvělý je feeder.hledám nějaký prut do 2 000Kč.děkuji za radu. LOVU ZDAR!

Turínský Rybník necteno

11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 18.905 zobrazení | 121 odpovědí

chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.

Prut pro začínajícího rybáře. necteno

30.8.2010 | Kuba4 | Pruty | 18.439 zobrazení | 118 odpovědí | upravit

Dobrý den.

Je mi 13 let a budu si dělat můj první rybářský lístek. Chtěl bych se s vámi zkušenými, poradit jaký prut by byl pro mě nejvhodnější. Nechci aby to byl nějaký profi prut za velké peníze, ale aby měl celkem kvalitní poměr: Kvalita/Cena. Našel jsem set prutu s navijákem avšak, má akci 40g, což se mi zdá málo, i když nevím. Moc se neorientuji. Chtěl bych lovit hlavně na plavanou ale potřeboval bych prut s kterým by se dala utáhnout třeba štika.

Předem díky za vaše reakce.

Kuba

Nej twistery necteno

21.10.2004 | Holajz2 | Přívlač | 7.968 zobrazení | 51 odpovědí

Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.

Návesní rybníčky,hasičské nádrže. necteno

9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 5.778 zobrazení | 37 odpovědí

Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?

Praha a Střední Čech?? necteno

17.2.2006 | Petas | Domácí revíry | 3.281 zobrazení | 21 odpovědí

Zajímalo by mě kolik je tu rybářů z Prahy a Středních čech. Ať vím na koho se mohu případně obrátit. Sám jsem přistěhovalí Pražák, narodil jsem se v Českém Bradě.

DOTAZ ! necteno

3.10.2004 | Frostys | Legislativa | 3.125 zobrazení | 20 odpovědí

Chci se zeptat na dvě otázky

1. Potřebuje mládež do 15-ti let dozor dospělé osoby pži rybaření ??
  2. až od 15-ti let se smí chytat na 2 pruty ???? Díky moc !

Vlasec na UL přívlač necteno

18.3.2013 | Erik | Přívlač | 8.602 zobrazení | 55 odpovědí

Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…

Podběrák necteno

18.11.2005 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 2.660 zobrazení | 17 odpovědí

Tak co na nej rikate??? Mam ho vzit???

Tření v navijáku necteno

18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.209 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?

HÁČKY NA WOBLERECH necteno

27.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.664 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se zeptat ,když si koupíte například nějakou rapalu jestli se vám nezdá,že má moc velké háčky? rád bych znal váč názor jestli se vám zdaji být háčky uměrné velikosti wobleru a nebo jestli se vám jako mě zdají velké a vyměnite si je za menší??????????­???????

Jak se dostat do přívláčové ligy necteno

14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.223 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.

Pstruhová sezóna 2013 necteno

16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.395 zobrazení | 28 odpovědí

Zdravím,

jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.

Kradení loděk necteno

11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.081 zobrazení | 26 odpovědí

Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také zkušenosi???