Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob?
20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.499 zobrazení | 22 odpovědí
Není toto téma moc troufalé.
Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D
28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.661 zobrazení | 67 odpovědí
ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte
Vlasec na UL přívlač
18.3.2013 | Erik | Přívlač | 8.760 zobrazení | 55 odpovědí
Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…
Nej twistery
21.10.2004 | Holajz2 | Přívlač | 8.123 zobrazení | 51 odpovědí
Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.
Rada
24.1.2017 | KRIKO | Přívlač | 3.503 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Ahoj,chtěl bych se zeptat začínám s rybařinou a chtěl bych se zeptat jaký je v hodný vlasec na přívlač jak silný ?lov bude na orlíku děkuju za radu.
Podběrák
18.11.2005 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 2.707 zobrazení | 17 odpovědí
Tak co na nej rikate??? Mam ho vzit???
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.146 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
nesvazove ani soukrome reviry!
21.2.2006 | svaca | Domácí revíry | 3.669 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravim vsechny rybare chtel bych se optat jak ste na tom s chytani na takovych revirech, myslim tim potoky ktere pod nic nespadaj ale ryby v nich jsou!v jiznich cechach je toho dost napr.odpadni vody z rybniku!neni to sice vzdy legalni ale nic za to nehrozi s metodou chyť a pusť
DOTAZ !
3.10.2004 | Frostys | Legislativa | 3.188 zobrazení | 20 odpovědí
Chci se zeptat na dvě otázky
- Potřebuje mládež do 15-ti let dozor dospělé osoby pži rybaření ??
- až od 15-ti let se smí chytat na 2 pruty ???? Díky moc !
Turínský Rybník
11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 19.318 zobrazení | 121 odpovědí
chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.
rada s novým feederovým? prutem
3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.676 zobrazení | 23 odpovědí
čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.
Krmit ano či ne???
26.7.2005 | kkarlos | Ryby | 3.194 zobrazení | 20 odpovědí
Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík
HÁČKY NA WOBLERECH
27.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.714 zobrazení | 17 odpovědí
Chci se zeptat ,když si koupíte například nějakou rapalu jestli se vám nezdá,že má moc velké háčky? rád bych znal váč názor jestli se vám zdaji být háčky uměrné velikosti wobleru a nebo jestli se vám jako mě zdají velké a vyměnite si je za menší?????????????????
Tření v navijáku
18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.355 zobrazení | 46 odpovědí
Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?
Návesní rybníčky,hasičské nádrže.
9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 5.916 zobrazení | 37 odpovědí
Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?
mazanie navijaka
28.11.2005 | RASTOK | Navijáky | 16.671 zobrazení | 104 odpovědí
čím mažete navijáky ? aké plastické mazivo používate, aby neztuhlo pri teplotách okolo nuly ?
Přání...
21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.847 zobrazení | 24 odpovědí
V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání.
Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním
chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný
Nový rok!
Váš playboy007.
Takovy maly testicek.
28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.525 zobrazení | 22 odpovědí
Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?
Jste pro razantní zpřísnění rybářského řádu?
30.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 34.680 zobrazení | 216 odpovědí
rybářský řád dnes vyhovuje těm kteří svazové revíry vyrybnují.bohužel většina veme co chytí.jsem pro změny v řádu,háčky bez protihrotů,kapr ven z vody jen od 50 do 70 cm atd atd
Berounka 2 - pod Karlštějnem- je bez ryb
18.4.2011 | jeewee | Domácí revíry | 20.540 zobrazení | 128 odpovědí
Vážení kolegové rybáři, celý svůj dospělý rybářský život chodím v zimě i v létě na „svoje“ místo. Tím je revír Berounka 2 pod jezem v Karlštějně – Klučicích. Uvádím to proto, aby bylo jasné, že tuhle vodu znám opravdu důvěrně. Po celou tu dobu si chodím k řece především sednout – ani neumích chytat trofejní ryby – i když se sem tam nějaká spletla. Stejně tak i 99% procent úlovků hned vracím zpět. Vždy jsem se bavil chytáním tloušťů, podouství, cejnů, cejnků, línků – taková ta jarní droboť, která člověka baví, když neberou jiné ryby. Jenže letos je to úplně jinak – od počátku roku jsem ani já, ani ostatní rybáři, které každý víkend potkávám – nechytli nic jiného než kapra. Jiná ryba nebyla na revíru od počátku února ulovena (nepočítám 2 – slovy „dva“ tlouště). Není vidět ryby kroužkovat, sbírat z hladiny, nezaloví dravec…prostě mrtvá voda až na ty vysazené kapry. Mám lodičku, tak jsem si dal tu práci a každý víkend se vyptávám já a další tři kolegové, zda někdo chytil jinou rybu než kapra. Všichni mají jen šupináče – nic jiného. Nemáte někdo představu, co se mohlo stát? Tahle řeka byla vždy jako kotel plný ryb, rybiček, potěru … a teď člověk nechytne nic ani na červíky. Když dám housku, kolínko, nebo kukuřici, tak tam je do půl hodiny kapr. Poraďte, prosím…