Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

DOTAZ ! necteno

3.10.2004 | Frostys | Legislativa | 3.278 zobrazení | 20 odpovědí

Chci se zeptat na dvě otázky

1. Potřebuje mládež do 15-ti let dozor dospělé osoby pži rybaření ??
  2. až od 15-ti let se smí chytat na 2 pruty ???? Díky moc !

Podběrák necteno

18.11.2005 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 2.785 zobrazení | 17 odpovědí

Tak co na nej rikate??? Mam ho vzit???

Vedoucí rybářské mládeže necteno

10.1.2012 | Dawee | Vaše názory | 55.329 zobrazení | 337 odpovědí

Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.

Berounka 2 - pod Karlštějnem- je bez ryb necteno

18.4.2011 | jeewee | Domácí revíry | 21.006 zobrazení | 128 odpovědí

Vážení kolegové rybáři, celý svůj dospělý rybářský život chodím v zimě i v létě na „svoje“ místo. Tím je revír Berounka 2 pod jezem v Karlštějně – Klučicích. Uvádím to proto, aby bylo jasné, že tuhle vodu znám opravdu důvěrně. Po celou tu dobu si chodím k řece především sednout – ani neumích chytat trofejní ryby – i když se sem tam nějaká spletla. Stejně tak i 99% procent úlovků hned vracím zpět. Vždy jsem se bavil chytáním tloušťů, podouství, cejnů, cejnků, línků – taková ta jarní droboť, která člověka baví, když neberou jiné ryby. Jenže letos je to úplně jinak – od počátku roku jsem ani já, ani ostatní rybáři, které každý víkend potkávám – nechytli nic jiného než kapra. Jiná ryba nebyla na revíru od počátku února ulovena (nepočítám 2 – slovy „dva“ tlouště). Není vidět ryby kroužkovat, sbírat z hladiny, nezaloví dravec…prostě mrtvá voda až na ty vysazené kapry. Mám lodičku, tak jsem si dal tu práci a každý víkend se vyptávám já a další tři kolegové, zda někdo chytil jinou rybu než kapra. Všichni mají jen šupináče – nic jiného. Nemáte někdo představu, co se mohlo stát? Tahle řeka byla vždy jako kotel plný ryb, rybiček, potěru … a teď člověk nechytne nic ani na červíky. Když dám housku, kolínko, nebo kukuřici, tak tam je do půl hodiny kapr. Poraďte, prosím…

háčky s protihrotem vs. bez protihrotu necteno

24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 6.074 zobrazení | 37 odpovědí

chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem­.............­...

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.928 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

pohodli na lodi necteno

28.2.2006 | kamet | Ryby | 3.118 zobrazení | 19 odpovědí

preferujete pohodli pri chytani z lode a jakou lod pouzivate motor ci vesla

mazanie navijaka necteno

28.11.2005 | RASTOK | Navijáky | 17.097 zobrazení | 104 odpovědí

čím mažete navijáky ? aké plastické mazivo používate, aby neztuhlo pri teplotách okolo nuly ?

Jak chutná okoun? necteno

22.9.2006 | JarKoto | Dravci | 13.328 zobrazení | 81 odpovědí

Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?

Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob? necteno

20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.619 zobrazení | 22 odpovědí

Není toto téma moc troufalé.

HÁČKY NA WOBLERECH necteno

27.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.795 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se zeptat ,když si koupíte například nějakou rapalu jestli se vám nezdá,že má moc velké háčky? rád bych znal váč názor jestli se vám zdaji být háčky uměrné velikosti wobleru a nebo jestli se vám jako mě zdají velké a vyměnite si je za menší??????????­???????

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | Vaše názory | 40.680 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.599 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

univerzalni prut a navijak necteno

20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.451 zobrazení | 27 odpovědí

doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek

Takovy maly testicek. necteno

28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.625 zobrazení | 22 odpovědí

Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.462 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.

padají mi okouni z TWISTERŮ! necteno

18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 5.443 zobrazení | 33 odpovědí

chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.

fish necteno

30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.466 zobrazení | 21 odpovědí

Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!

Přání... necteno

21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.968 zobrazení | 24 odpovědí

V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání. Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok!

Váš playboy007.

Prut pro dceru necteno

9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.472 zobrazení | 21 odpovědí

Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?