Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
fish
30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.439 zobrazení | 21 odpovědí
Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!
Ultralehký proutek
17.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 7.535 zobrazení | 46 odpovědí
Vím že těchto témat tady bylo fúra ale přece jenom si prut představuji jinak než předešlý kolegové Měl by měřit 240cm-285cm lovené ryby by měli být hlavně okoun,tloušt,bolen Nástrahy: Rotačky-00,0,1 Gumy-do 5cm Woblery-do6cm prosím uvedte i stránku na které se takovýto proutek nachází
univerzalni prut a navijak
20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.429 zobrazení | 27 odpovědí
doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek
Přání...
21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.936 zobrazení | 24 odpovědí
V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání.
Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním
chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný
Nový rok!
Váš playboy007.
Prut pro dceru
9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.442 zobrazení | 21 odpovědí
Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle
fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když
budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?
Jak se dostat do přívláčové ligy
14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.557 zobrazení | 46 odpovědí
Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.
Návesní rybníčky,hasičské nádrže.
9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 6.072 zobrazení | 37 odpovědí
Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?
přívlač na Severu
31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.941 zobrazení | 24 odpovědí
Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji
P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky
Vláčák na okouny
24.9.2007 | cormaxx | Přívlač | 8.553 zobrazení | 52 odpovědí
Mám menší problémek a potřeboval bych prosím poradit.Stále se nemohu
rozhodnout jekej proutek si mám koupit.Budu na něm tahat hlavně 3–5g jigy a
0–1 rotny a občas malinký woblerky do 4cm(spíš 3–3,5cm).Žádnej
proud,jen rybníky.Chci aby měl tužší páteř a špičkovou akci(fast).Zatim
jsem pokukoval hlavně po Team Dragonech,ale nemám si je kde osahat a hlavně
nevim kterou gramáž si mám z jejich nabídky vybrat:-( Letos jsem
chytal(ještě budu) se Shimanem Force Master 270/3–15g a ta gramáž mi
vyhovovala,ale nevím jestli ten prut s FAST akcí nebude s takovou gramáží
na moje účely moc tvrdý. Pokud vlastníte některý z těchto prutů tak mi
kdyžtak pls písněte jaké nástrahy na něm taháte a kde má „strop“…
Team Dragon 2.45m 1–7g Team Dragon 2.55m 2–10g Team Dragon 2.75m 1–7g Team
Dragon 2.75m 3–12g
a nebo pokud víte o nějakém podobném tak sem hoďte odkaz. Já bych se
přikláněl k tomu 2.55m 2–10g ale rád si nechám poradit
kterej.........moc děkuju za rady
rada s novým feederovým? prutem
3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.780 zobrazení | 23 odpovědí
čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.
Mušák na stoják???????????????,
12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.289 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .
Rybářské seriály na ČT
28.12.2005 | chleba | Ryby | 3.126 zobrazení | 19 odpovědí
kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět
Smáčci a prut
28.11.2010 | MarSs | Dravci | 15.489 zobrazení | 94 odpovědí
Snažil sem se tu najít něco co potřebuju abych nespamoval ,ale nějak sem to nenašel. Vím že ideální prut na smáčky by měl být jemný a pružný. Zajímalo by mě jestli se ,ale dá smáček přijatelně vodit i na tvrdších prutech. Mám prut Berkley 240cm, 4–24g, Akce A s 20 vlascem(není problém zjemnit). Chtěl bych tahat smáčky 5–7 cm. Jen se bojím ,že to bude mít dost nevýhod aby to mělo cenu. Uvítám každou radu a do nového prutu momentálně nemůžu jít. Díky
Muškaření na sev. Moravě
26.6.2006 | conwiq | Muškaření | 13.022 zobrazení | 79 odpovědí
…není co dodat, :)
Kotvící bojka
1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.780 zobrazení | 29 odpovědí
Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?
Rybarske krouzky
17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.942 zobrazení | 36 odpovědí
Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu
zavedení kategorie škodlivých živočichů
26.2.2011 | amarounus | Legislativa | 5.610 zobrazení | 34 odpovědí
Jsem pro zavedení kategorie škodlivých živočichů , po vzoru Australie a Nového Z. .
Pokud někdo v Austrálii chytne kapra a pustí ho spátky hrozí mu vysoká pokuta . No a my tady máme také pěkně narušený ekosystém .
A proto navrhuji vytvořit opak červené knihy živočichů tzv. černou knihu (nepůvodních ekosystém narušujících živočichů ).
na seznam by patřili :
- Karas stříbřitý
- Sumeček americký
- Střevlička východní
- (všechny nepůvodní druhy raků)
- Norek americký
- Kormorán
Rybářské úspěchy začátečníků
19.11.2004 | jake | Domácí revíry | 3.963 zobrazení | 24 odpovědí
Zajímalo by mne, coby asi jediného čistokrevného rybářského eléva na tomto serveru, jakých kdo dosáhl největších rybářských úspěchů v té své úplně první sezóně – třeba mi stoupne sebevědomí (nebo taky klesne) Ta moje pomalu končí a já tak nějak začínám bilancovat. I když – možná ještě není všem dnům konec Mám-li začít u sebe – první moje vycházka k vodě byla letos na velikonoční pondělí za doprovodu mého kamaráda, ktreý mne do rybařiny uvrtal (budiž pochválen) Neuměl jsem vůbec, ale opravdu vůbec nic – učil mně vázat háčky, sestavit prut, nahazovat apod. Po cca dvaceti minutách první záběr a já po odborným vedením mého „instruktora“ táhnu z vody mírového kapra . To byl možná ten klíčový okamžik, proč jsem u rybařiny zůstal a nesekl s ní po měsíci prázdného mlácení prutem u vody. Postupně se ze mne stává rybářský „závislák“. Nutno přiznat, že dalšího mírového kapra jsem chytil už jen jednoho , ale nejsem vyložený „bobkař“ a většinu času jsem věnoval přívlači – v té si zatím nejvíc cením okouna 32. Mou jedinou „větší“ (myslím tím přes půl metru) rybou byl sumec 60 chycený na kamarádův feedr, který jsem mu hlídal, když šel „položit kabel“ Jediného mírového dravce (když pominu ty desítky okounů do 25 čísel) mám candáta 46 na těžko na rybku. Ze zhruba 30 amurů, které jsem chytil, zase ani jeden nedosáhl magické 50 (nejvíc 47). A teď Vy…
K70 - fraška nebo podvod ???????
22.6.2005 | toulovec | Ryby | 17.203 zobrazení | 104 odpovědí
V minulých dnech jsem několikrát reagoval na stránkách ankety www. K70. wz. cz. Spolu s několika kamarády a spolupracovníky jsme projevili nesouhlas s touto anketou a připojili svoje hlasy pod „NE“. Druhý den jsme však překvapeně zjistili, že naše hlasy byly anulovány a anketa vesele jede znovu bez našich hlasů. Když jsem na výše uvedených stránkách projevil velice slušnou formou svůj nesouhlas s touto činností a označil tuto anketu za zmanipulovanou, anketa ze serveru dnes ráno zmizela úplně a nedostanu se ani do diskusního fóra. Co si myslíte o tomto jednání? Přijde Vám toto jednání jako férové? Mám pocit, že bude něco shnilého ve státě ...................... Hodláte tuto podivnou akci i nadále podporovat???
vaškovky
7.1.2009 | novas32 | Přívlač | 12.234 zobrazení | 74 odpovědí
jake mate zkusenosti s touto nastrahou? nevim, jak moc je jeji prodej rozsireny. vzpomel jsem si, ze jsem na to videl upoutavku, dokonce myslim tady, jednu jsem si koupil, bez uspechu vyzkousel a pri dalsi vychazce k vode jsem prisel na to, ze ma po jedinem pouziti zrezle raminko. narozdil od jinych, ktere pouzivam mnohem dele a casteji…