Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pstruhová sezóna 2013 necteno

16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.491 zobrazení | 28 odpovědí

Zdravím,

jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.

Lov jesetera pod ledem necteno

9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 4.176 zobrazení | 26 odpovědí

Lov jesetera pod ledemZačal jsem se zajímat o ulovení jesetera pod ledem.

Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.

Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.

Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.369 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.

Vedoucí rybářské mládeže necteno

10.1.2012 | Dawee | Vaše názory | 54.176 zobrazení | 337 odpovědí

Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.

Muškaření na sev. Moravě necteno

26.6.2006 | conwiq | Muškaření | 12.709 zobrazení | 79 odpovědí

…není co dodat, :)

Ultralehký proutek necteno

17.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 7.400 zobrazení | 46 odpovědí

Vím že těchto témat tady bylo fúra ale přece jenom si prut představuji jinak než předešlý kolegové Měl by měřit 240cm-285cm lovené ryby by měli být hlavně okoun,tloušt,bolen Nástrahy: Rotačky-00,0,1 Gumy-do 5cm Woblery-do6cm prosím uvedte i stránku na které se takovýto proutek nachází

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali? necteno

27.12.2015 | cry.wolf | Úspěchy | 5.944 zobrazení | 37 odpovědí | upravit

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali?KOlem vody se pořád povídá že se málo sadí, že ryby neberou, že sou malý a takový plky. Pohlubte se před odevzdáním povolenky kolik ryb se vám podařilo za sezónu nachytat, abychom měli přehled co a jaký ryby se nejčastěji loví. Revíry doporučuju začernit, aby monitoři neměli tipy kam chodit víc masit. Jen ať si musí najít ryby sami.

Mě se zdá že letos byla sezona dobrá, bílé ryby hafo, no a kaprů kdybych chtěl tak sem mohl nachytat víc než dost.

zavedení kategorie škodlivých živočichů necteno

26.2.2011 | amarounus | Legislativa | 5.467 zobrazení | 34 odpovědí

Jsem pro zavedení kategorie škodlivých živočichů , po vzoru Australie a Nového Z. .

Pokud někdo v Austrálii chytne kapra a pustí ho spátky hrozí mu vysoká pokuta . No a my tady máme také pěkně narušený ekosystém .

A proto navrhuji vytvořit opak červené knihy živočichů tzv. černou knihu (nepůvodních ekosystém narušujících živočichů ).

na seznam by patřili :

• Karas stříbřitý
  • Sumeček americký
  • Střevlička východní
  • (všechny nepůvodní druhy raků)
  • Norek americký
  • Kormorán

fish necteno

30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.378 zobrazení | 21 odpovědí

Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!

Vláčák na okouny necteno

24.9.2007 | cormaxx | Přívlač | 8.376 zobrazení | 52 odpovědí

Mám menší problémek a potřeboval bych prosím poradit.Stále se nemohu rozhodnout jekej proutek si mám koupit.Budu na něm tahat hlavně 3–5g jigy a 0–1 rotny a občas malinký woblerky do 4cm(spíš 3–3,5cm).Žádnej proud,jen rybníky.Chci aby měl tužší páteř a špičkovou akci(fast).Zatim jsem pokukoval hlavně po Team Dragonech,ale nemám si je kde osahat a hlavně nevim kterou gramáž si mám z jejich nabídky vybrat:-( Letos jsem chytal(ještě budu) se Shimanem Force Master 270/3–15g a ta gramáž mi vyhovovala,ale nevím jestli ten prut s FAST akcí nebude s takovou gramáží na moje účely moc tvrdý. Pokud vlastníte některý z těchto prutů tak mi kdyžtak pls písněte jaké nástrahy na něm taháte a kde má „strop“… Team Dragon 2.45m 1–7g Team Dragon 2.55m 2–10g Team Dragon 2.75m 1–7g Team Dragon 2.75m 3–12g
a nebo pokud víte o nějakém podobném tak sem hoďte odkaz. Já bych se přikláněl k tomu 2.55m 2–10g ale rád si nechám poradit kterej.........moc děkuju za rady

přívlač na Severu necteno

31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.862 zobrazení | 24 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji

P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky

Prut pro dceru necteno

9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.380 zobrazení | 21 odpovědí

Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?

Smáčci a prut necteno

28.11.2010 | MarSs | Dravci | 15.152 zobrazení | 94 odpovědí

Snažil sem se tu najít něco co potřebuju abych nespamoval ,ale nějak sem to nenašel. Vím že ideální prut na smáčky by měl být jemný a pružný. Zajímalo by mě jestli se ,ale dá smáček přijatelně vodit i na tvrdších prutech. Mám prut Berkley 240cm, 4–24g, Akce A s 20 vlascem(není problém zjemnit). Chtěl bych tahat smáčky 5–7 cm. Jen se bojím ,že to bude mít dost nevýhod aby to mělo cenu. Uvítám každou radu a do nového prutu momentálně nemůžu jít. Díky

Jak se dostat do přívláčové ligy necteno

14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.420 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.

Rybarske krouzky necteno

17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.806 zobrazení | 36 odpovědí

Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu

lov ve stulíkových polích necteno

4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.359 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | Vaše názory | 39.996 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Praha a Střední Čech?? necteno

17.2.2006 | Petas | Domácí revíry | 3.400 zobrazení | 21 odpovědí

Zajímalo by mě kolik je tu rybářů z Prahy a Středních čech. Ať vím na koho se mohu případně obrátit. Sám jsem přistěhovalí Pražák, narodil jsem se v Českém Bradě.

Mušák na stoják???????????????, necteno

12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.238 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .

Rybářské seriály na ČT necteno

28.12.2005 | chleba | Ryby | 3.073 zobrazení | 19 odpovědí

kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět