Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

nesvazove ani soukrome reviry! necteno

21.2.2006 | svaca | Domácí revíry | 3.611 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim vsechny rybare chtel bych se optat jak ste na tom s chytani na takovych revirech, myslim tim potoky ktere pod nic nespadaj ale ryby v nich jsou!v jiznich cechach je toho dost napr.odpadni vody z rybniku!neni to sice vzdy legalni ale nic za to nehrozi s metodou chyť a pusť

Nevydání povolenky necteno

11.6.2014 | cujo | Vaše názory | 2.356 zobrazení | 15 odpovědí

Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?

Vláčák na okouny necteno

24.9.2007 | cormaxx | Přívlač | 8.180 zobrazení | 52 odpovědí

Mám menší problémek a potřeboval bych prosím poradit.Stále se nemohu rozhodnout jekej proutek si mám koupit.Budu na něm tahat hlavně 3–5g jigy a 0–1 rotny a občas malinký woblerky do 4cm(spíš 3–3,5cm).Žádnej proud,jen rybníky.Chci aby měl tužší páteř a špičkovou akci(fast).Zatim jsem pokukoval hlavně po Team Dragonech,ale nemám si je kde osahat a hlavně nevim kterou gramáž si mám z jejich nabídky vybrat:-( Letos jsem chytal(ještě budu) se Shimanem Force Master 270/3–15g a ta gramáž mi vyhovovala,ale nevím jestli ten prut s FAST akcí nebude s takovou gramáží na moje účely moc tvrdý. Pokud vlastníte některý z těchto prutů tak mi kdyžtak pls písněte jaké nástrahy na něm taháte a kde má „strop“… Team Dragon 2.45m 1–7g Team Dragon 2.55m 2–10g Team Dragon 2.75m 1–7g Team Dragon 2.75m 3–12g
a nebo pokud víte o nějakém podobném tak sem hoďte odkaz. Já bych se přikláněl k tomu 2.55m 2–10g ale rád si nechám poradit kterej.........moc děkuju za rady

Rybarske krouzky necteno

17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.658 zobrazení | 36 odpovědí

Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu

Přání... necteno

21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.775 zobrazení | 24 odpovědí

V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání. Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok!

Váš playboy007.

Berounka 2 - pod Karlštějnem- je bez ryb necteno

18.4.2011 | jeewee | Domácí revíry | 20.151 zobrazení | 128 odpovědí

Vážení kolegové rybáři, celý svůj dospělý rybářský život chodím v zimě i v létě na „svoje“ místo. Tím je revír Berounka 2 pod jezem v Karlštějně – Klučicích. Uvádím to proto, aby bylo jasné, že tuhle vodu znám opravdu důvěrně. Po celou tu dobu si chodím k řece především sednout – ani neumích chytat trofejní ryby – i když se sem tam nějaká spletla. Stejně tak i 99% procent úlovků hned vracím zpět. Vždy jsem se bavil chytáním tloušťů, podouství, cejnů, cejnků, línků – taková ta jarní droboť, která člověka baví, když neberou jiné ryby. Jenže letos je to úplně jinak – od počátku roku jsem ani já, ani ostatní rybáři, které každý víkend potkávám – nechytli nic jiného než kapra. Jiná ryba nebyla na revíru od počátku února ulovena (nepočítám 2 – slovy „dva“ tlouště). Není vidět ryby kroužkovat, sbírat z hladiny, nezaloví dravec…prostě mrtvá voda až na ty vysazené kapry. Mám lodičku, tak jsem si dal tu práci a každý víkend se vyptávám já a další tři kolegové, zda někdo chytil jinou rybu než kapra. Všichni mají jen šupináče – nic jiného. Nemáte někdo představu, co se mohlo stát? Tahle řeka byla vždy jako kotel plný ryb, rybiček, potěru … a teď člověk nechytne nic ani na červíky. Když dám housku, kolínko, nebo kukuřici, tak tam je do půl hodiny kapr. Poraďte, prosím…

Smáčci a prut necteno

28.11.2010 | MarSs | Dravci | 14.811 zobrazení | 94 odpovědí

Snažil sem se tu najít něco co potřebuju abych nespamoval ,ale nějak sem to nenašel. Vím že ideální prut na smáčky by měl být jemný a pružný. Zajímalo by mě jestli se ,ale dá smáček přijatelně vodit i na tvrdších prutech. Mám prut Berkley 240cm, 4–24g, Akce A s 20 vlascem(není problém zjemnit). Chtěl bych tahat smáčky 5–7 cm. Jen se bojím ,že to bude mít dost nevýhod aby to mělo cenu. Uvítám každou radu a do nového prutu momentálně nemůžu jít. Díky

Muškaření na sev. Moravě necteno

26.6.2006 | conwiq | Muškaření | 12.450 zobrazení | 79 odpovědí

…není co dodat, :)

Ultralehký proutek necteno

17.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 7.244 zobrazení | 46 odpovědí

Vím že těchto témat tady bylo fúra ale přece jenom si prut představuji jinak než předešlý kolegové Měl by měřit 240cm-285cm lovené ryby by měli být hlavně okoun,tloušt,bolen Nástrahy: Rotačky-00,0,1 Gumy-do 5cm Woblery-do6cm prosím uvedte i stránku na které se takovýto proutek nachází

Takovy maly testicek. necteno

28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.467 zobrazení | 22 odpovědí

Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.309 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.

Krmit ano či ne??? necteno

26.7.2005 | kkarlos | Ryby | 3.148 zobrazení | 20 odpovědí

Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík

Světlo necteno

4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.464 zobrazení | 41 odpovědí

Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.

fish necteno

30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.314 zobrazení | 21 odpovědí

Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!

mazanie navijaka necteno

28.11.2005 | RASTOK | Navijáky | 16.422 zobrazení | 104 odpovědí

čím mažete navijáky ? aké plastické mazivo používate, aby neztuhlo pri teplotách okolo nuly ?

klub pro mladé boilisaře necteno

23.1.2011 | jirka99 | Kaprařina | 2.527 zobrazení | 16 odpovědí

forum pro mladé kapraře kde se muzete navzajem pomahat a doplňovat. nejvhodnější věk 13 –18let.

Vedoucí rybářské mládeže necteno

10.1.2012 | Dawee | Vaše názory | 53.312 zobrazení | 337 odpovědí

Toto fórum je zde pro všechny vedoucí kroužků, zde se můžete svěřovat se všemi strastmi i radostmi s rybářskou drobotinou.

Začátek DRAVČÍ sezony necteno

16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.124 zobrazení | 45 odpovědí

Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???

přívlač na Severu necteno

31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.796 zobrazení | 24 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji

P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky

Jste pro razantní zpřísnění rybářského řádu? necteno

30.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 34.245 zobrazení | 216 odpovědí

rybářský řád dnes vyhovuje těm kteří svazové revíry vyrybnují.bohužel většina veme co chytí.jsem pro změny v řádu,háčky bez protihrotů,kapr ven z vody jen od 50 do 70 cm atd atd