Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co je lepší třpytky nebo wobler ??? Co myslíte ?? necteno

2.8.2010 | Lazovič | Přívlač | 10.455 zobrazení | 66 odpovědí

Já myslim ,že je to stejni co vy ??? Třpytky jako woblery ne ??? Co myslíte ?????????????­????????????

Prut pro dceru necteno

9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.330 zobrazení | 21 odpovědí

Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?

Rybářské seriály na ČT necteno

28.12.2005 | chleba | Ryby | 3.010 zobrazení | 19 odpovědí

kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět

Cena povolenky. necteno

4.1.2009 | standas | Ryby | 7.147 zobrazení | 45 odpovědí

Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliš­tě,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)

lov ve stulíkových polích necteno

4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.287 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.

Ryba,pekáč,pánev a to ostatní. necteno

9.12.2005 | | Recepty | 19.557 zobrazení | 123 odpovědí

Pořád se tu řešíme jak ošetřovat šňůry,pruty,jak mazat navijáky a pod. Ale jak nejlépe ošetříte rybu,kterou vezmete domů? Myslím tím způsob přípravy,olej ingredience atd. Citlivky CaR mohou napsat jak ji ošetří než ji pustí.(teda mimo polibku)

vaškovky necteno

7.1.2009 | novas32 | Přívlač | 11.769 zobrazení | 74 odpovědí

jake mate zkusenosti s touto nastrahou? nevim, jak moc je jeji prodej rozsireny. vzpomel jsem si, ze jsem na to videl upoutavku, dokonce myslim tady, jednu jsem si koupil, bez uspechu vyzkousel a pri dalsi vychazce k vode jsem prisel na to, ze ma po jedinem pouziti zrezle raminko. narozdil od jinych, ktere pouzivam mnohem dele a casteji…

DVD Chytáme přívlačí necteno

24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.317 zobrazení | 46 odpovědí

Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?

Mušák na stoják???????????????, necteno

12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.185 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .

Pouštět nebo nepouštět dravé ryby?? necteno

3.11.2008 | sajmon | Dravci | 11.167 zobrazení | 70 odpovědí

Schválně jsem položil tuto otázku k zamyšlení. V České republice je zhruba 350 000 rybářů. Mým odhadem je zhruba maximálně 10 000 rybářů co sem tam pustí nějakou rybu a zastánců 100% chyť a pusť je ještě míň. Má cenu pouštět mírové dravé ryby?? O víkendu jsem chytl štiku 55 cm, byla nádherná, tak jsem ji pustil. Ihned jsem se stal centrem urážek a absolutní hlouposti, že rybu pouštím. Když si uvědomím, že je opravdu mnoho rybářů, které by tu štiku vzali a jsou i takoví a není jich málo, co si vezmou i štiku podmírovou, tak si říkám, jestli má cenu opravdu pouštět dravé ryby. Člověk si řekne, pustím ji, aby měli i ostatní radost, ale když ji pak někdo chytí znovu, tak ve velkém případě ji nepustí zpět a já se s touto rybou v trofejní velikosti již určitě nesetkám. Nejsem, ortodoxním zastáncem metody chyť a pusť, i já si vezmu nějakou rybu za rok domů a udělám si radost, ale víkendový incident mě opravdu vede k zamyšlení, jestli nebrat většinu chycených dravých ryb!! Co si o tom rybáři myslíte?? Tuto otázku jsem položil jen ohledně dravých ryb, protože si myslím, že kaprů je dostatek a nemá cenu spekulovat nad pouštěním kaprů.

Rybářské úspěchy začátečníků necteno

19.11.2004 | jake | Domácí revíry | 3.827 zobrazení | 24 odpovědí

Zajímalo by mne, coby asi jediného čistokrevného rybářského eléva na tomto serveru, jakých kdo dosáhl největších rybářských úspěchů v té své úplně první sezóně – třeba mi stoupne sebevědomí (nebo taky klesne) Ta moje pomalu končí a já tak nějak začínám bilancovat. I když – možná ještě není všem dnům konec Mám-li začít u sebe – první moje vycházka k vodě byla letos na velikonoční pondělí za doprovodu mého kamaráda, ktreý mne do rybařiny uvrtal (budiž pochválen) Neuměl jsem vůbec, ale opravdu vůbec nic – učil mně vázat háčky, sestavit prut, nahazovat apod. Po cca dvaceti minutách první záběr a já po odborným vedením mého „instruktora“ táhnu z vody mírového kapra . To byl možná ten klíčový okamžik, proč jsem u rybařiny zůstal a nesekl s ní po měsíci prázdného mlácení prutem u vody. Postupně se ze mne stává rybářský „závislák“. Nutno přiznat, že dalšího mírového kapra jsem chytil už jen jednoho , ale nejsem vyložený „bobkař“ a většinu času jsem věnoval přívlači – v té si zatím nejvíc cením okouna 32. Mou jedinou „větší“ (myslím tím přes půl metru) rybou byl sumec 60 chycený na kamarádův feedr, který jsem mu hlídal, když šel „položit kabel“ Jediného mírového dravce (když pominu ty desítky okounů do 25 čísel) mám candáta 46 na těžko na rybku. Ze zhruba 30 amurů, které jsem chytil, zase ani jeden nedosáhl magické 50 (nejvíc 47). A teď Vy…

Utržené nástrahy necteno

23.12.2005 | Poperr | Přívlač | 10.229 zobrazení | 64 odpovědí

Kolik jste letos utrhl nástrah. Jaá jsem letos utrhl 2 gumy 1 rotačku to je muj rekord.

Jesenice.......Ohře necteno

11.2.2007 | Flash25 | Domácí revíry | 5.749 zobrazení | 36 odpovědí

Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.

Hledam partu na Ebro necteno

17.12.2012 | Fidel | Rybaření v zahraničí | 2.716 zobrazení | 17 odpovědí

Čau, hledam partu na rybářskou dovolenou na příští rok na přehradu Ebro. Nemáte někdo volné jedno nebo dvě místa? Díky

kapacita multiplikátoru necteno

9.12.2007 | pike-007 | Navijáky | 2.078 zobrazení | 13 odpovědí

Nevíte někdo kolik metrů šnůry 0,58 mm se vejde na multiplikátor s kapacitou 300/0,45

Poznáte a poradíte???? necteno

13.3.2011 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.878 zobrazení | 18 odpovědí

Prosim Vás nevíte někdo co je toto za nástrahu a kde bych to sehnal??? nevím jak to pojmenovat, od čeho se odrazit.....

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | Vaše názory | 39.578 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Co si dáte k Vánocům pod stromeček??? necteno

29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.254 zobrazení | 39 odpovědí

No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???

univerzalni prut a navijak necteno

20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.330 zobrazení | 27 odpovědí

doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek

Woblery Luciapuma necteno

4.6.2009 | sirka12 | Přívlač | 3.046 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim všechny vlačkaře, kdo ma zkušenost s těmito woblery? Zkouším je na pstruhovce ale mam hodně smišene pocity, tak nevim jestli to byla vhodna investice, prosim o vaše nazory.