Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Trochu drahá prívlač
16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.587 zobrazení | 28 odpovědí
Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.
Jak tahat thrill.. ?
10.8.2008 | Vlackar | Přívlač | 2.624 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravim všechny, koupil sem si všema chválenou „bolenovku“ – thrilla. Problém je, že sem si nevšiml jeho nějak výraznějšího chodu než kolíbání a ani nvm jak ho tahat. Neměl by někdo radu jak s tim pracovat ? díky
Porybný jak se proti nim bránit?
12.5.2007 | ??? | Legislativa | 14.128 zobrazení | 86 odpovědí | upravit
nezapsání docházky k vodě na mimopstruhovce.
DVD Chytáme přívlačí
24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.549 zobrazení | 46 odpovědí
Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?
Chytej. cz na Ebru?
1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.763 zobrazení | 29 odpovědí
Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.
Co je ještě suché muškaření a co už ne?
25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.613 zobrazení | 22 odpovědí
Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.
Migrace ryb po vysazování na řekách
8.1.2014 | Dany73 | Vaše názory | 3.122 zobrazení | 19 odpovědí
Rád bych se podělil s ostatními o zkušenosti a názory na téma migrace ryb po vysazování na řekách bez zásahu povodně. Na horním úseku nejmenovaného úseku řeky(od jezu k jezu cca. 2km) je obecně známo, že se zde ani po delším času od vysazování nedosahuje tak vysokých úlovků vysazených ryb jako na úseku spodním, kde se ryby vysazují (sypání probíhá bohužel na jednom místě nad spodním jezem – včetně štik). Nejlépe je to vidět na rybách, které jsou zde nedostatkovým zbožím (po jejich vysazení se i po delším času chytají až na výjimky dole). Jsou ryby schopny revír, zejména bohatý na potravu, projet opravdu téměř od jezu k jezu, aby nové prostředí prozkoumaly a našly si vhodné teritorium? Případně které druhy ano a jiné spíše ne? Osobně u některých druhů ryb o tomto pochybuji. Úhoře samozřejmě neřešme.
Lov trofejních tloušťů
23.2.2005 | Chose | Dravci | 3.121 zobrazení | 19 odpovědí
Našel jsem revír na kterém se vyskytují trofejní tloušti. Jedná se o malou říčku širokou cca 6m ahloubkou asi 1,5m. Líně plynoucí voda v nadjezí. Chytat chci na plavanou. Mimo tloušťů je zde dost malých okounů,kterým bych se rád vyhnul. Potřeboval bych pár přímých rad a tipů. díky předem
proutek yad oakland
16.4.2008 | runcajs | Pruty | 2.957 zobrazení | 18 odpovědí
čaues, chci si pořídit novej proutek na UL a chci se zeptat na zkušenosti s prutem YAD oakland, dýlka asi 210cm, maji ho tady www.milfa.cz
Na kterém e-shopu se vám nejlépe nakupuje?
6.9.2012 | Martin Habera | Ostatní nádobíčko | 11.841 zobrazení | 72 odpovědí | upravit
Ahoj kolegové, svěřte se zde prosím, v jakém rybářském e-shopu se vám nejlépe nakupuje? Zajímá mne teď jen hledisko přehlednosti – rychlost dodání, celkovou spokojenost se službami shopu apod. teď prosím nechme stranou.
Budu rád za co nejvíce informací, nejen prostý název obchodu, ale třeba i zdůvodnění, proč vám připadá přehlednější než jiné, proč jej máte rádi atd.
Připravujeme nový obchod, a chtěli bychom co nejvíce názorů od svých kolegů – každému, kdo této otázce věnuje čas, děkuji!
Lov na cit
2.2.2014 | nůž26 | Položená | 4.112 zobrazení | 25 odpovědí
Ahoj, chci se zeptat kolikátku vlasec by jste mě doporučili pro lov na cit. Děkuji předem
Rybři z Prostějova.
27.7.2008 | Piranha | chytej.cz | 2.468 zobrazení | 15 odpovědí
Chodi na chytej nejaky rybar(ka) s Prostejova nebo nedalekeho okoli?
Co si dáte k Vánocům pod stromeček???
29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.421 zobrazení | 39 odpovědí
No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???
Norsko
20.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření v zahraničí | 4.616 zobrazení | 28 odpovědí
Kdo si myslí zda je rybaření v Norsku pěkné a záživné tak napište co se vám podařilo nějaké úspěchy a nelepší místa pro lov.
Pstruhovy revir v okoli 30km od PLzne???
15.1.2006 | kkarlos | Domácí revíry | 3.128 zobrazení | 19 odpovědí
Nevite nekdo takovy revir???- a nemate s nim nejake zkusenosti???
kapacita multiplikátoru
9.12.2007 | pike-007 | Navijáky | 2.143 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo kolik metrů šnůry 0,58 mm se vejde na multiplikátor s kapacitou 300/0,45
!!! POVZBUDENIE !!!
27.7.2006 | koloseum | Ryby | 2.141 zobrazení | 13 odpovědí
KTO VIE AKO NAJLEPSIE POVZBUDIT RYBARA, KED TO NAJVIAC POTREBUJE? CAKAM NA VASE SKVELE NAPADY:-))) DIK
SPINCAST naviják
25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.754 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.
Zápis docházky na mimopstruhovou vodu
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 4.787 zobrazení | 29 odpovědí
Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?
Revír v Libni
5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.466 zobrazení | 21 odpovědí
Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji