Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Norsko
20.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření v zahraničí | 4.685 zobrazení | 28 odpovědí
Kdo si myslí zda je rybaření v Norsku pěkné a záživné tak napište co se vám podařilo nějaké úspěchy a nelepší místa pro lov.
Co je ještě suché muškaření a co už ne?
25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.680 zobrazení | 22 odpovědí
Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.
Porybný jak se proti nim bránit?
12.5.2007 | ??? | Legislativa | 14.405 zobrazení | 86 odpovědí | upravit
nezapsání docházky k vodě na mimopstruhovce.
Světlo
4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.873 zobrazení | 41 odpovědí
Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.
Lov trofejních tloušťů
23.2.2005 | Chose | Dravci | 3.184 zobrazení | 19 odpovědí
Našel jsem revír na kterém se vyskytují trofejní tloušti. Jedná se o malou říčku širokou cca 6m ahloubkou asi 1,5m. Líně plynoucí voda v nadjezí. Chytat chci na plavanou. Mimo tloušťů je zde dost malých okounů,kterým bych se rád vyhnul. Potřeboval bych pár přímých rad a tipů. díky předem
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.184 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický
Pstruhovy revir v okoli 30km od PLzne???
15.1.2006 | kkarlos | Domácí revíry | 3.181 zobrazení | 19 odpovědí
Nevite nekdo takovy revir???- a nemate s nim nejake zkusenosti???
Nevydání povolenky
11.6.2014 | cujo | Vaše názory | 2.512 zobrazení | 15 odpovědí
Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?
SPINCAST naviják
25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.885 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.
Migrace ryb po vysazování na řekách
8.1.2014 | Dany73 | Vaše názory | 3.189 zobrazení | 19 odpovědí
Rád bych se podělil s ostatními o zkušenosti a názory na téma migrace ryb po vysazování na řekách bez zásahu povodně. Na horním úseku nejmenovaného úseku řeky(od jezu k jezu cca. 2km) je obecně známo, že se zde ani po delším času od vysazování nedosahuje tak vysokých úlovků vysazených ryb jako na úseku spodním, kde se ryby vysazují (sypání probíhá bohužel na jednom místě nad spodním jezem – včetně štik). Nejlépe je to vidět na rybách, které jsou zde nedostatkovým zbožím (po jejich vysazení se i po delším času chytají až na výjimky dole). Jsou ryby schopny revír, zejména bohatý na potravu, projet opravdu téměř od jezu k jezu, aby nové prostředí prozkoumaly a našly si vhodné teritorium? Případně které druhy ano a jiné spíše ne? Osobně u některých druhů ryb o tomto pochybuji. Úhoře samozřejmě neřešme.
proutek yad oakland
16.4.2008 | runcajs | Pruty | 3.020 zobrazení | 18 odpovědí
čaues, chci si pořídit novej proutek na UL a chci se zeptat na zkušenosti s prutem YAD oakland, dýlka asi 210cm, maji ho tady www.milfa.cz
Rybři z Prostějova.
27.7.2008 | Piranha | chytej.cz | 2.517 zobrazení | 15 odpovědí
Chodi na chytej nejaky rybar(ka) s Prostejova nebo nedalekeho okoli?
Jesenice.......Ohře
11.2.2007 | Flash25 | Domácí revíry | 6.046 zobrazení | 36 odpovědí
Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.202 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
kapacita multiplikátoru
9.12.2007 | pike-007 | Navijáky | 2.190 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo kolik metrů šnůry 0,58 mm se vejde na multiplikátor s kapacitou 300/0,45
Co si dáte k Vánocům pod stromeček???
29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.574 zobrazení | 39 odpovědí
No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???
Založení soukromého revíru
24.8.2015 | Pr3v1t3k | Domácí revíry | 5.057 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar kolegové Petrova cechu. Chci s kamarádem založit soukromý revír. Rád bych Vás požádal o zkušenosti a úskalí, máte-li s takovou věcí zkušenosti :-) legislativně je mi to jasné, nicméně osobní zkušenost je neocenitelná :-) díky moc!
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.387 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.877 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
kam dojdeš s poctivost?
24.2.2005 | Tomucha | Ryby | 3.037 zobrazení | 18 odpovědí
v poslední době se mi zdá, že pokud je člověk trochu slušnej nebo poctivej tak je většinou všude za vola… Co na to říkáte?jaký máte zkušenosti?Nejčastěji se stím setkávám na rybách-bohužel. Pište!!! dokáže mě znechutit když si vezmu 3 pstruhy a jdu domů a borec jich má v báglu 20 a chytá dál