Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.233 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
Co je ještě suché muškaření a co už ne?
25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.723 zobrazení | 22 odpovědí
Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.
Oblíbená značka ?
1.11.2006 | Vlackar | Ryby | 2.875 zobrazení | 17 odpovědí
Jaká je vaše oblíbená značka: 1,Prutu 2,Navijáku 3,Vlasce či pletenky 4,Nástrah ????????????????????????????????
Rybři z Prostějova.
27.7.2008 | Piranha | chytej.cz | 2.538 zobrazení | 15 odpovědí
Chodi na chytej nejaky rybar(ka) s Prostejova nebo nedalekeho okoli?
Utržené nástrahy
23.12.2005 | Poperr | Přívlač | 10.840 zobrazení | 64 odpovědí
Kolik jste letos utrhl nástrah. Jaá jsem letos utrhl 2 gumy 1 rotačku to je muj rekord.
Migrace ryb po vysazování na řekách
8.1.2014 | Dany73 | Vaše názory | 3.222 zobrazení | 19 odpovědí
Rád bych se podělil s ostatními o zkušenosti a názory na téma migrace ryb po vysazování na řekách bez zásahu povodně. Na horním úseku nejmenovaného úseku řeky(od jezu k jezu cca. 2km) je obecně známo, že se zde ani po delším času od vysazování nedosahuje tak vysokých úlovků vysazených ryb jako na úseku spodním, kde se ryby vysazují (sypání probíhá bohužel na jednom místě nad spodním jezem – včetně štik). Nejlépe je to vidět na rybách, které jsou zde nedostatkovým zbožím (po jejich vysazení se i po delším času chytají až na výjimky dole). Jsou ryby schopny revír, zejména bohatý na potravu, projet opravdu téměř od jezu k jezu, aby nové prostředí prozkoumaly a našly si vhodné teritorium? Případně které druhy ano a jiné spíše ne? Osobně u některých druhů ryb o tomto pochybuji. Úhoře samozřejmě neřešme.
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.218 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický
Nevydání povolenky
11.6.2014 | cujo | Vaše názory | 2.542 zobrazení | 15 odpovědí
Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.908 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
proutek yad oakland
16.4.2008 | runcajs | Pruty | 3.058 zobrazení | 18 odpovědí
čaues, chci si pořídit novej proutek na UL a chci se zeptat na zkušenosti s prutem YAD oakland, dýlka asi 210cm, maji ho tady www.milfa.cz
Jesenice.......Ohře
11.2.2007 | Flash25 | Domácí revíry | 6.118 zobrazení | 36 odpovědí
Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.
Výměna woblerů, třpytek atp.
21.11.2006 | jiris | Přívlač | 148.327 zobrazení | 870 odpovědí
Potřebujete se zbavit „neúspěšného“ woblera, třpytky či jiné přívlačové nástrahy? Sem s ní, vyměňte ji za jinou…
Světlo
4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.980 zobrazení | 41 odpovědí
Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.
Co si dáte k Vánocům pod stromeček???
29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.649 zobrazení | 39 odpovědí
No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.426 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
Rada
24.1.2017 | KRIKO | Přívlač | 3.746 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Ahoj,chtěl bych se zeptat začínám s rybařinou a chtěl bych se zeptat jaký je v hodný vlasec na přívlač jak silný ?lov bude na orlíku děkuju za radu.
kam dojdeš s poctivost?
24.2.2005 | Tomucha | Ryby | 3.067 zobrazení | 18 odpovědí
v poslední době se mi zdá, že pokud je člověk trochu slušnej nebo poctivej tak je většinou všude za vola… Co na to říkáte?jaký máte zkušenosti?Nejčastěji se stím setkávám na rybách-bohužel. Pište!!! dokáže mě znechutit když si vezmu 3 pstruhy a jdu domů a borec jich má v báglu 20 a chytá dál
!!! POVZBUDENIE !!!
27.7.2006 | koloseum | Ryby | 2.215 zobrazení | 13 odpovědí
KTO VIE AKO NAJLEPSIE POVZBUDIT RYBARA, KED TO NAJVIAC POTREBUJE? CAKAM NA VASE SKVELE NAPADY:-))) DIK
Kapři a boilie
31.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 11.604 zobrazení | 68 odpovědí
Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie
Bordel ve výbavě
23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.970 zobrazení | 35 odpovědí
Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…