Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Lov jesetera pod ledem
9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 4.440 zobrazení | 26 odpovědí
Začal jsem se zajímat
o ulovení jesetera pod ledem.
Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.
Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.
Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!
Brno
20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.244 zobrazení | 19 odpovědí
Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik
kapacita multiplikátoru
9.12.2007 | pike-007 | Navijáky | 2.220 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo kolik metrů šnůry 0,58 mm se vejde na multiplikátor s kapacitou 300/0,45
Rybaření na LOH?
30.7.2012 | Kantik | Vaše názory | 15.909 zobrazení | 93 odpovědí
Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?
DVD Chytáme přívlačí
24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.858 zobrazení | 46 odpovědí
Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?
Dotaz mladé rybářky
8.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Muškaření | 7.693 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, jsem začínající muškařka a chtěla bych se optat jestli je nějak dáno od kdy do kdy mohu touto rybolovnou technikou chytat na mimopstruhových revírech? Povolenku již mám a nejsem si jistá, jestli už můžu jít chytat.
Založení soukromého revíru
24.8.2015 | Pr3v1t3k | Domácí revíry | 5.125 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar kolegové Petrova cechu. Chci s kamarádem založit soukromý revír. Rád bych Vás požádal o zkušenosti a úskalí, máte-li s takovou věcí zkušenosti :-) legislativně je mi to jasné, nicméně osobní zkušenost je neocenitelná :-) díky moc!
Sumec na popa
18.7.2008 | fila | Sumcařina | 4.100 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.
Revír v Libni
5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.592 zobrazení | 21 odpovědí
Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji
Čtyrkolový mazel???
9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 12.661 zobrazení | 74 odpovědí
Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.
Chytání ve Švédsku
21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 7.025 zobrazení | 41 odpovědí
Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.
Změny v rybářském řádu 2010
18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.454 zobrazení | 26 odpovědí
Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010
VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.
Kdo tomu rozumí poradí!
3.11.2004 | DEATH | Muškaření | 2.570 zobrazení | 15 odpovědí
Chtěl bych muškařit,avšak sem odrazován okolím,kvůli ceně vybavení a nedobrým podmínkám na blízkých revírech..... Podmínky zas tak hrozné nejsou,spíš by mě zajímalo,do kolika tisíc se vejdu se základní výbavou??? Mušky neberte v potaz,ty kamarád váže za 2 neb 3 koruny jednu..... !!!!!!!DÍKY ZA ODPOVĚĎ!!!!!! DEATH
Rybářská VIDEA
16.1.2008 | HaD | chytej.cz | 3.771 zobrazení | 22 odpovědí
Máte svoje video a nevíte si rady se střihem, přípravou atp.? Nebo naopak chcete něco natočit a nevíte si rady? Máte problém s vložením do naší rubriky www.chytej.cz ? Zde si navzájem poradíme!
Naviják na přívlač
22.2.2006 | ondras1 | Navijáky | 24.897 zobrazení | 145 odpovědí
Jaký by jste doporučili naviják na lehkou a střední přívlač?
UL Přívlač
22.7.2005 | Tomik | Pruty | 16.662 zobrazení | 97 odpovědí
Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky
Bezrybka
2.8.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 10.482 zobrazení | 61 odpovědí
Ahoj,
prosím vás, poraďte mi jak na ně vyzrát, jsou to bestie, neberou, poslední úlovek je 25.5.2005 kapr 25cm a před tím 20.4.2005 kapr 40cm, ale od toho 25.5. jsem vždy byl bezrybka. Beru rady na všechny rybolovné způsoby, přívlač, plavaná, položená, recepty na těsta, na co chytat, kde, kdy a jak. Už jsem bezradný, poraďte prosím jak chytit aspoň mini plotičku, chytám nejčastěji na zatopeném lomu, jmenuje se to jezírko Na košutce, Mže1 tady v Plzni, pak ještě na Mži 1řece(tam jsem neměl v životě ani ťukání) což je parmová řeka. Pod jezem je asi 300m pstruhového charakteru. Hloubku nad jezem odhaduji 80–130cm, pod jezem 20–50cm, potom postupně se hloubka hodně zvyšuje a potom je asi kolem 2m. Zatopený lom je hluboký 15m, kamenité dno, plno vázek. (krmítko, dva háčky, olůvko a ještě pár věcí už mi tam uvízlo… ) dál nevím co poznamenat...... Používám vlasec trabucco t-force 0,185mm. Tak pište, každou radu ocením, a jestli se mi díky podaří ulovit rybu tak eště víc…
Spravný twister
17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.843 zobrazení | 34 odpovědí
Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister
Největší potočák
23.12.2005 | Budra | Lososovité ryby | 4.296 zobrazení | 25 odpovědí
Stále nemohu chytit kapitálního potočáka. (můj nej je asi 45cm) jakýho máte vy svýho největšího????
PENN Spinn Fisher 8500SS (9500SS)
16.9.2005 | xycht | Navijáky | 7.399 zobrazení | 43 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s tímhle navijákem? Chci si ho pořídit na příští sezónu na lov sumců (bojka, vábnička). díky