Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

!!! POVZBUDENIE !!! necteno

27.7.2006 | koloseum | Ryby | 2.192 zobrazení | 13 odpovědí

KTO VIE AKO NAJLEPSIE POVZBUDIT RYBARA, KED TO NAJVIAC POTREBUJE? CAKAM NA VASE SKVELE NAPADY:-))) DIK

Výměna woblerů, třpytek atp. necteno

21.11.2006 | jiris | Přívlač | 146.932 zobrazení | 870 odpovědí

Potřebujete se zbavit „neúspěšného“ woblera, třpytky či jiné přívlačové nástrahy? Sem s ní, vyměňte ji za jinou…

DVD Chytáme přívlačí necteno

24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.767 zobrazení | 46 odpovědí

Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?

Cena povolenky. necteno

4.1.2009 | standas | Ryby | 7.601 zobrazení | 45 odpovědí

Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliš­tě,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)

Revír v Libni necteno

5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.547 zobrazení | 21 odpovědí

Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji

Kapři a boilie necteno

31.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 11.513 zobrazení | 68 odpovědí

Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie

Dotaz mladé rybářky necteno

8.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Muškaření | 7.610 zobrazení | 45 odpovědí

Dobrý den, jsem začínající muškařka a chtěla bych se optat jestli je nějak dáno od kdy do kdy mohu touto rybolovnou technikou chytat na mimopstruhových revírech? Povolenku již mám a nejsem si jistá, jestli už můžu jít chytat.

Sumec na popa necteno

18.7.2008 | fila | Sumcařina | 4.063 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.

Brno necteno

20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.213 zobrazení | 19 odpovědí

Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik

UL Přívlač necteno

22.7.2005 | Tomik | Pruty | 16.454 zobrazení | 97 odpovědí

Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky

Rybaření na LOH? necteno

30.7.2012 | Kantik | Vaše názory | 15.765 zobrazení | 93 odpovědí

Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?

Čtyrkolový mazel??? necteno

9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 12.545 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.

Chytání ve Švédsku necteno

21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 6.953 zobrazení | 41 odpovědí

Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.

Změny v rybářském řádu 2010 necteno

18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.410 zobrazení | 26 odpovědí

Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010

VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.

Kdo tomu rozumí poradí! necteno

3.11.2004 | DEATH | Muškaření | 2.541 zobrazení | 15 odpovědí

Chtěl bych muškařit,avšak sem odrazován okolím,kvůli ceně vybavení a nedobrým podmínkám na blízkých revírech..... Podmínky zas tak hrozné nejsou,spíš by mě zajímalo,do kolika tisíc se vejdu se základní výbavou??? Mušky neberte v potaz,ty kamarád váže za 2 neb 3 koruny jednu..... !!!!!!!DÍKY ZA ODPOVĚĎ!!!!!! DEATH

Spravný twister necteno

17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.775 zobrazení | 34 odpovědí

Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister

Stiky a okouni v Lipne necteno

20.12.2006 | koy | Ryby | 3.055 zobrazení | 18 odpovědí

Co rikate na markantni ubytek stik,okounu a candatu na Lipne,myslim si ze jednoim z nejvetsich problemu je Bolen

Vhodný vláčák a naviják s přední brzdou necteno

2.8.2010 | Mireczech | Přívlač | 2.715 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím,

kdysi jsem chytával ryby, je to 10 let zpátky. Taková těžká amatéřina, prut lipno, naviják MK 110 (TOKOZ). Bavilo mě nejvíce vláčení, můj poslední úspěšný lov. 3 štiky (40cm) a jedna kolem 60 se mi vytřepla (nebylo divu s takovou „výzbrojí“.

Chtěl bych se začít věnovat přívlači. Chytat převážně štiky, okouny, boleny střední velikosti (pokud to tak lze říci). Návnadu zatím nevím, měl jsem rád woblery, okolo 7–10 cm, ale také rotačky (gramově nevím, ale typoval bych okolo 10g)

Vybral jsem si prut Daiwa Fisher TriForce 2,7m 8–35g nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 10–30g. (uvidím jak mi který sedne do ruky)

Naviják se mi šikuje více se zadní brzdou, ale zvyknu si klidně na přední, když je na přívlač doporučována. Vybral jsem si Naviják Shimano Catana 2500FA.

Nevím pak jestli pro začátek bude lepší vlasec a nebo koupit nějakou splétanou šňůru, např. Fire Line Crystal 0,17mm/10,20kg nebo Fire Line Crystal 0,15mm/7,90kg.

Největší potočák necteno

23.12.2005 | Budra | Lososovité ryby | 4.254 zobrazení | 25 odpovědí

Stále nemohu chytit kapitálního potočáka. (můj nej je asi 45cm) jakýho máte vy svýho největšího????

Rybářská VIDEA necteno

16.1.2008 | HaD | chytej.cz | 3.742 zobrazení | 22 odpovědí

Máte svoje video a nevíte si rady se střihem, přípravou atp.? Nebo naopak chcete něco natočit a nevíte si rady? Máte problém s vložením do naší rubriky www.chytej.cz ? Zde si navzájem poradíme!