Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Založení soukromého revíru
24.8.2015 | Pr3v1t3k | Domácí revíry | 4.844 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar kolegové Petrova cechu. Chci s kamarádem založit soukromý revír. Rád bych Vás požádal o zkušenosti a úskalí, máte-li s takovou věcí zkušenosti :-) legislativně je mi to jasné, nicméně osobní zkušenost je neocenitelná :-) díky moc!
Internetové obchody
7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.523 zobrazení | 28 odpovědí
Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).
Co je ještě suché muškaření a co už ne?
25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.552 zobrazení | 22 odpovědí
Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.
SPINCAST naviják
25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.600 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.
Spravný twister
17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.507 zobrazení | 34 odpovědí
Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister
Chytej. cz na Ebru?
1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.697 zobrazení | 29 odpovědí
Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.078 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický
parma
11.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.918 zobrazení | 18 odpovědí
nevite prosim jeste nekdo jak na parmy dekuji uvitam kazdou odpoved:) skousel jsem na syr ale moc to neslo
Čtyrkolový mazel???
9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 12.015 zobrazení | 74 odpovědí
Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.061 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
Sumec na popa
18.7.2008 | fila | Sumcařina | 3.899 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.
Je třeba se obávat ?
5.4.2010 | jersey | Vaše názory | 2.111 zobrazení | 13 odpovědí
Není to tak dlouho, co jsem se díval na Slovenskou tv, pořad Ryby,rybky,rybičky.Nevím, třeba mi kolegové ze Slovenska vysvětlí, kde ja zakopanej pes, ale docela mě vyděsilo, jak si tam pánové rybáři vzali echolot a jeli se s ním podívat na ryby ve Váhu, navíc na „tutová“ místa…ale co se nestalo, ryby nikde.Až po prostudování záznamu z echolotu doma zjistili, že tam pár rybek bylo.Nicméně opravdu jen pár.No, jestli takhle vypadají řeky na Slovensku, zdá se mi to minimálně alarmující.Byl to pro mě opravdu smutný pohled, jak brázdí řeku a echolot mlčí…ani šupina.
UL Přívlač
22.7.2005 | Tomik | Pruty | 15.774 zobrazení | 97 odpovědí
Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky
okouni nad 40cm
14.11.2005 | skwor | Dravci | 5.857 zobrazení | 36 odpovědí
V poslední době se tu objevilo dost trofejních okounů. Docela by mě zajímalo, kdo máte kolik a jak velkých okounů nad 40cm. Já zatim 0.
Zápis docházky na mimopstruhovou vodu
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 4.719 zobrazení | 29 odpovědí
Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?
Změny v rybářském řádu 2010
18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.225 zobrazení | 26 odpovědí
Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010
VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.742 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
Brno
20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.087 zobrazení | 19 odpovědí
Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik
Výměna woblerů, třpytek atp.
21.11.2006 | jiris | Přívlač | 141.799 zobrazení | 870 odpovědí
Potřebujete se zbavit „neúspěšného“ woblera, třpytky či jiné přívlačové nástrahy? Sem s ní, vyměňte ji za jinou…
Dotaz mladé rybářky
8.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Muškaření | 7.330 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, jsem začínající muškařka a chtěla bych se optat jestli je nějak dáno od kdy do kdy mohu touto rybolovnou technikou chytat na mimopstruhových revírech? Povolenku již mám a nejsem si jistá, jestli už můžu jít chytat.