Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

proutek na jemnou přívlač? necteno

3.1.2009 | talE | Přívlač | 8.383 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě

Docházka na pstruhovku necteno

9.5.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 7.072 zobrazení | 43 odpovědí

Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?

Mohu nebo nemohu necteno

18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.071 zobrazení | 43 odpovědí

včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?

Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A. necteno

25.1.2013 | votruba | Navijáky | 5.925 zobrazení | 36 odpovědí

Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.

Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS necteno

5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.621 zobrazení | 22 odpovědí

Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....

Rybářská VIDEA necteno

16.1.2008 | HaD | chytej.cz | 3.619 zobrazení | 22 odpovědí

Máte svoje video a nevíte si rady se střihem, přípravou atp.? Nebo naopak chcete něco natočit a nevíte si rady? Máte problém s vložením do naší rubriky www.chytej.cz ? Zde si navzájem poradíme!

LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ? necteno

22.6.2008 | HaD | Legislativa | 6.916 zobrazení | 42 odpovědí

Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?

Mník na vláčku necteno

29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.438 zobrazení | 33 odpovědí

Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).

Největší potočák necteno

23.12.2005 | Budra | Lososovité ryby | 4.118 zobrazení | 25 odpovědí

Stále nemohu chytit kapitálního potočáka. (můj nej je asi 45cm) jakýho máte vy svýho největšího????

Lov bez RL/členské legitimace necteno

6.1.2007 | kkarlos | Legislativa | 3.296 zobrazení | 20 odpovědí

Tak mi tak napadlo jaký by mi mohl čekat postih když budu mít platnou povolenku k lovu, jen si doma zapomenu ryb. lístek či členskou průkazku…?

Přeprava špiček necteno

25.7.2010 | Tino | Feeder | 2.967 zobrazení | 18 odpovědí

Jak je nejlepší přepravovat špičky?

Asi mi napíšete, že v tubusu na to určeném, ale zajímalo by mě, jestli to jde jinak. Prostě abych pokaždé nemusel u vody dělat montáž znova. Samozřejmě jen když chodím na stejnou vodu a na stejné ryby.

Ptám se na to, protože jsem zlomil první špičku. :) A náhradní jsem si nechal doma, neb se lámou jen o velké ryby, že áno? Ale cejnky šlo chytat i bez prvního očka. :))

Stiky a okouni v Lipne necteno

20.12.2006 | koy | Ryby | 2.963 zobrazení | 18 odpovědí

Co rikate na markantni ubytek stik,okounu a candatu na Lipne,myslim si ze jednoim z nejvetsich problemu je Bolen

Je čeburaška opravu tak výjimečná? necteno

13.11.2015 | Dany73 | Přívlač | 10.063 zobrazení | 61 odpovědí

Otázka do pléna na kloubovou hlavičku typu Čeburaška oproti klasické jigovce. Myšleno ve srovnání záběrů či spektra ulovených ryb, neboť svou konstrukcí zcela jistě výjimečná je. Samotnému se mi osvědčila více při lovu ve sloupci (propad), jestliže „lížu“ dno, vítězí klasika (i Toro asi ví, proč zůstává klasice s canďochy věrný:-) Pod duelem málo postřehů, od té doby přeci jen uplynulo trochu vody…

Anketa necteno

26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 5.778 zobrazení | 35 odpovědí

Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.

Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky? necteno

11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 5.610 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.

Prehrada Hnevkovice necteno

1.3.2006 | kamet | Domácí revíry | 3.133 zobrazení | 19 odpovědí

Prehrada Hnevkovice zkusenosti uspechy

Vnadeni masnaky necteno

20.1.2009 | clingfish | Legislativa | 2.970 zobrazení | 18 odpovědí

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda-li je povoleno v ramci MRS vnadit masnaky. Dekuju moc

Jak jste loni žehlili? necteno

2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 6.608 zobrazení | 40 odpovědí

Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…

Jak je to přesně s Okouny v moravskoslezském kraji necteno

10.10.2010 | WalterSilver | Dravci | 5.950 zobrazení | 36 odpovědí

Zajímá mě přesně to jak to je letos a dále s okouny říčními na revírech v moravskoslezském kraji..jak je to s jejich hájením s ostatními dravci…plánuje se míra pro okouna říčního? No a proč vlastně došlo k této situaci..dejme tomu že jich je úbytek, ale jaká je příčina nebo alespoň smyšlenka úbytku…je to snad rabováním našich vod? nebo jsme konečně pochopili, že okouna už nelze brát jako plevel a on takto zabojoval o své postavení? :-)…tak pište ˇať se zase něco dozvím..hm?

pracovní příspěvek pro MO necteno

3.2.2006 | Frk | Domácí revíry | 5.289 zobrazení | 32 odpovědí

Zajímalo by mne, jestli a jak zde přítomní plní pracovní povinnost. Jestli zaplatí, nebo odpracují limitní počet hodin nebo pomáhají nad rámec. Prostě jak jsme na tom.....?