Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi necteno

8.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.142 zobrazení | 24 odpovědí

Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?

Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS necteno

5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.797 zobrazení | 22 odpovědí

Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....

Upravili byste míry některých ryb?? necteno

6.2.2005 | DEATH | Legislativa | 3.456 zobrazení | 20 odpovědí

Chci zde probudit debatu o tom,jestli byste upravili některé míry ryb,nebo jestli jste spokojení....­.......... Budu rád za každý příspěvek.

JERKBAITS necteno

23.2.2007 | PetrC | Přívlač | 3.454 zobrazení | 20 odpovědí

Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.

Prut pro začátečníka přívlače? necteno

3.9.2005 | Tumi | Pruty | 2.938 zobrazení | 17 odpovědí

Potřeboval bych poradit jakýprut bych si měl na přívlač koupit cenou tak do +/- 1 400 kč . Měřím 177cm. Děkuji za všechny odpovědi.

Pomožme kamarádovi necteno

26.5.2009 | cercer | Tipy & triky | 7.616 zobrazení | 44 odpovědí

Milí přátelé,jak už asi většina z vás ví,náš dobrý kamarád vyrazí 4.července na životní lov( a ač o tom asi ještě neví),uloví i životní úlovek.Všichni znalí věci ale také víme,že následkem tohoto kroku se mohou stát návštěvy a vycházky k naší milované vodě méně časté a vzácnější.Proto jsem vás chtěl požádat,všechny kolegy,kteří vědí o čem mluvím a mají zkušenosti..po­sílejte sem, našemu společnému kamarádovi svoje tajné triky,fígle a rady,případně výmluvy,jak to vše navlékáte vy,aby doma byla pohoda a vy mohli k vodě…

Nepořádek v řekách necteno

5.10.2006 | Axamith | Legislativa | 2.422 zobrazení | 14 odpovědí

Dnes jsem byl na MP revíru si zamuškařit a asi po třech hodinách jsem odcházel od vody naprosto znechucen. Úsek řeky, který jsem navštívil neměl s krásou vodního toku nic společného. Desítky pneumatik v řece a na březích, uprostřed toku stará lednička, nespočetné množství igelitu a dalšího haraburdí. Lidé se k řekám chovají jako ke splaškové stoce. Jaké máte s tímto nešvarem zkušenosti ?

Ryobi Arctica necteno

23.11.2014 | Dany73 | Navijáky | 13.686 zobrazení | 79 odpovědí

Obracím se na vlastníky navijáku Ryobi Arctica. Chci si ho pořídit ve vel. 4000 na vláčku hlubokopotápivých wobů se šňůrou. Zatím jsem moc nepobral nevýhody té tzv. rychlosklopné kličky. Chci ho v té starší verzi, pěnovku na kličce a kulatou kličku už nechci. Jak jste s ním spokojeni? Díky zdar

Blýskající se navijáky necteno

3.4.2011 | jepice-zruseno | Navijáky | 4.850 zobrazení | 28 odpovědí

Nevadí vám, že se navijáky blýskají? Myslíte si, že to rybám vadí? Přemýšlím nad tím již delší dobu. Udivuje mě, že miniaturní daiwa na lehkou přívlač (např. tato http://www.chytej.cz/…luvias-1003/), která stojí 11 000 a je vybavená kdejakou serepetičkou naprd se blejská jak pouťová cetka.

Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos.. necteno

27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.639 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))

Jak na ryby necteno

5.9.2006 | Raven | Ryby | 2.775 zobrazení | 16 odpovědí

Za tuto sezonu jsem chytil jen 3 kapry a 1 plotici jinak nic poradte jak zvetsit uspech na co chytat, vyber mista atd..

Děličky na kapra necteno

19.6.2006 | Zauwi | Kaprařina | 7.815 zobrazení | 45 odpovědí

Petrův Zdar,chtěl bych se zeptat jaké byste mi doporučili deličky na kapry,mám v úmyslu investovat do každé tak max.1700,–,délka něco přes 3 metry.CHtěl bych se zeptat jestli má 3 dílný prut horší akci než 2dílný?Poradte mi a kdyžtak napište i něco co bych měl vědět. Díky za ochotu:-)

Mohu nebo nemohu necteno

18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.459 zobrazení | 43 odpovědí

včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?

Jakou muškařskou šňůru? necteno

16.9.2004 | HaD | Muškaření | 5.204 zobrazení | 30 odpovědí

Jaká šňůra je vodná na jezerní muškaření na prut 6/7 myslím 2,75 m? Mám na navijáku plovoucí a potápivou, plovoucí je ale už asi špatná a rád bych pořídil novou. Byl bych rád, kdyby byla dobře použitelná jak na jezrní mušku (Pilák), tak i na řeku (Lužnice-mimopstruhovka). Tedy pokud je to možné sloučit. Předem díky za rady. Jo a ještě jakou barvu doporučujete. Teď mám žlutou.

Trofejní vody necteno

25.8.2006 | Kosmik | Úspěchy | 3.479 zobrazení | 20 odpovědí

Jaká je Vaše TROFEJNÍ VODA?
A jaké trofejní úlovky jste na ní ulovily?

Trest za pytláctví. necteno

7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 9.065 zobrazení | 52 odpovědí

Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?

Pocet nastrah necteno

3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.490 zobrazení | 43 odpovědí

Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.

Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A. necteno

25.1.2013 | votruba | Navijáky | 6.271 zobrazení | 36 odpovědí

Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.

Anketa necteno

26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 6.093 zobrazení | 35 odpovědí

Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.

odra2 necteno

12.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.438 zobrazení | 14 odpovědí

daji se chytit nejakci dravci nebo kapři na tomto reviru