Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi
7.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.069 zobrazení | 24 odpovědí
Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?
Utržené štiky
8.11.2009 | voltor | Dravci | 3.387 zobrazení | 20 odpovědí
Včera jsem byl na rybách na jedné labské tůni.Kapři vůbec nespolupracovali,zato štiky ano.CHytli jsme ve dvou osm štik a pět se nám vyháklo. .Ale proč to píšu.Pěti s těch těch osmi koukaly s útrob lanka s vlasci.Museli jsme jim to ustříhnout,protože to měli tak hluboko,že při pokusu vyndat jim to by asi nepřežily.Hlavně ty vlasce co jim koukali byli nějaké osmnáctky.Je docela zajímavé,že i při takovém hendykepu,měli chuť žrát.Kromě jedné byli docela vypasené,takže asi hlady netrpěli.Pak jsme přišli na to proč to tak je.Naaproti nám si sedl jeden rybář,nastražil na štiku.Při záběru si prutu skoro nevšímal a asi 25 minut čekal pak zasekl vyndal štiku a strašně nadával,že to má prý až v pr..... Myslím,že i na rybičku se dá chytat šetrně.Tolik náš včerjší zážitek od vody.Momochodem,všechny ulovené štiky měli od 50 do 58 cm
mensia rada.alebo pomoc
13.8.2008 | lacika3000 | Kaprařina | 2.883 zobrazení | 17 odpovědí
chcel by som sa spytat ci neikto pouziva takuto montaz alebo nieco podbme poripadne radu ako to naviazt.foto dam
Nepořádek v řekách
5.10.2006 | Axamith | Legislativa | 2.374 zobrazení | 14 odpovědí
Dnes jsem byl na MP revíru si zamuškařit a asi po třech hodinách jsem odcházel od vody naprosto znechucen. Úsek řeky, který jsem navštívil neměl s krásou vodního toku nic společného. Desítky pneumatik v řece a na březích, uprostřed toku stará lednička, nespočetné množství igelitu a dalšího haraburdí. Lidé se k řekám chovají jako ke splaškové stoce. Jaké máte s tímto nešvarem zkušenosti ?
Co úhoři-už je čas
26.4.2004 | Jindra5 | Ostatní ryby | 24.094 zobrazení | 142 odpovědí
Už jsem to zkoušel, ale nic, chce to asi počkat na květen, kdy se může chytat do pozdějc v noci
Děličky na kapra
19.6.2006 | Zauwi | Kaprařina | 7.645 zobrazení | 45 odpovědí
Petrův Zdar,chtěl bych se zeptat jaké byste mi doporučili deličky na kapry,mám v úmyslu investovat do každé tak max.1700,–,délka něco přes 3 metry.CHtěl bych se zeptat jestli má 3 dílný prut horší akci než 2dílný?Poradte mi a kdyžtak napište i něco co bych měl vědět. Díky za ochotu:-)
Mohu nebo nemohu
18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.302 zobrazení | 43 odpovědí
včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?
Kdo byl minulý rok bez kapra
1.3.2006 | Robur | Neúspěchy | 7.135 zobrazení | 42 odpovědí
Považuji se celkem za univerzála,takže jsem aspoň 30* chytal na feedr atp. ale o kapra jsem nezavadil, tak se ptám zda je nás víc. Asi nemusí odpovídat ortodoxní vláčkaři a muškaři.
Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky?
11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 5.771 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.
Kuriózní ryb. příběhy - SOUTĚŽ o nejzajímavější příspěvek
1.11.2007 | HaD | chytej.cz | 39.978 zobrazení | 235 odpovědí
Uběhla delší doba. Určitě se stala spousta kuriózních zážitků: Vyhlašujeme novou soutěž! Spočívá v tom, že nám zde do tohoto fóra budete vkládat příběhy od vody, které se vám staly, nebo i někomu jinému a patří do kategorie zavánějící rybářskou latinou. Každý příběh by měl být založen na skutečné události. Každý měsíc vybere porota ve složení: David Havlíček (šéfredaktor Chytej.cz), Miroslav Horáček (redaktor CHYTEJ.cz, ) a Pavla Havlíčková – nejlepší příspěvek, který oceníme. Každý měsíc vyhlásíme novou cenu. Soutěž platí do odvolání. Kritéria pro výběr vítězného příspěvku jsou následující: kurióznost příběhu, literární kvalita příspěvku a především pointa (překvapivá, nečekaná, kuriózní atd.)
Tak pojďte na to!
Ryobi Arctica
23.11.2014 | Dany73 | Navijáky | 13.432 zobrazení | 79 odpovědí
Obracím se na vlastníky navijáku Ryobi Arctica. Chci si ho pořídit ve vel. 4000 na vláčku hlubokopotápivých wobů se šňůrou. Zatím jsem moc nepobral nevýhody té tzv. rychlosklopné kličky. Chci ho v té starší verzi, pěnovku na kličce a kulatou kličku už nechci. Jak jste s ním spokojeni? Díky zdar
vozík na loďku
28.11.2007 | wallys | Ostatní nádobíčko | 10.210 zobrazení | 60 odpovědí
Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík
Dravci na Orlíku
12.9.2005 | VydraRevirni | Přívlač | 10.031 zobrazení | 59 odpovědí
Zdravím všechny,mám malou otázečku – lovíte někdo pravidleněji na Orlické přehradě (konkrétně Podolsko – úsek mezi Podolským a železničním mostem)? – na to místo jezdím pravidelně už asi 8 let,ale ještě se mi nestalo,že bych od začátku zahájení lovu dravců neulovil štiku,či okouna nad 25 cm. až letos:(( – postrádám i charakteristické večerní a ranní lovení těchto predátorů – dravci, kterých tu bylo vždy dostatek ,zkrátka (až na pár candátů a sumců)„nejdou“(. nejsou?!?) <živá, mtrvá rybka,vláčení. NIC:(> chtěl bych poprosit rybáře znalé místních poměrů o vyjádření svých aktuálních zkušeností. díky, Petrův zdar
Jak jste loni žehlili?
2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 6.798 zobrazení | 40 odpovědí
Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…
Mník na vláčku
29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.613 zobrazení | 33 odpovědí
Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).
První ryba letos
2.1.2007 | mirmen | Úspěchy | 5.102 zobrazení | 30 odpovědí
Kdo jste letos už něco zdolal? Co a jak?
Trofejní vody
25.8.2006 | Kosmik | Úspěchy | 3.400 zobrazení | 20 odpovědí
Jaká je Vaše TROFEJNÍ VODA?
A jaké trofejní úlovky jste na ní ulovily?
JERKBAITS
23.2.2007 | PetrC | Přívlač | 3.399 zobrazení | 20 odpovědí
Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.
Oprava broďáků
18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.060 zobrazení | 18 odpovědí
Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))
Prut pro začátečníka přívlače?
3.9.2005 | Tumi | Pruty | 2.893 zobrazení | 17 odpovědí
Potřeboval bych poradit jakýprut bych si měl na přívlač koupit cenou tak do +/- 1 400 kč . Měřím 177cm. Děkuji za všechny odpovědi.