Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak na ryby necteno

5.9.2006 | Raven | Ryby | 2.720 zobrazení | 16 odpovědí

Za tuto sezonu jsem chytil jen 3 kapry a 1 plotici jinak nic poradte jak zvetsit uspech na co chytat, vyber mista atd..

Tohle musím mít necteno

9.5.2009 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.648 zobrazení | 39 odpovědí

V souvislosti s fórem „Co bych si nikdy nekoupil“ by mě zajímal pravý opak. O které věci, kterou jste v obchodě s rybařinou zahlédli, jste si řekli „Tak tohle prostě musím mít“? I za cenu, že jste na to museli nějaký čas šetřit.

Anketa necteno

26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 5.960 zobrazení | 35 odpovědí

Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.

odra2 necteno

12.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.387 zobrazení | 14 odpovědí

daji se chytit nejakci dravci nebo kapři na tomto reviru

Gide select Phantom 2.45m 2-12g x-fast necteno

27.1.2015 | oxandrolon | Přívlač | 2.213 zobrazení | 13 odpovědí

Má niekto skúsenosti ? čo zvláda a čo je už moc… potrebujem niečo na ľahkú vláčku napríklad OF5 a 7cm a gumy na 3–5g jigoch

Stejným metrem necteno

6.12.2009 | SlavoJalovicor | Vaše názory | 5.801 zobrazení | 34 odpovědí

Dobrý den.I když jsem členem RS teprve 10let poslední dobou mám z rybaření smíšené pocity.Těch negativních je více.První znich je neustálé zdražování povolenek a členských příspěvku.Přijde mi nefér že rybář který odpracoval 10h brigád zaplatí povolenku i členské vplné výši má za rok 40docházek k vodě a přivlastní si"pokud ryby berou a jsou mírové"pouze 6ks ušlechtilé ryby.Kdežto rybáři „důchodci,vyso­koškoláci aj.“kteří na brygády nechodí mají poloviční povolenky i členské mají v ročním sumáři v obou povolenkách"pstruh­.i mimopstruh­."zapsáno po 35ks ryb.Možná by se mělo uvažovat nad tím,že by se povolenka platila podle množství ulovených ryb.Další znich je nepořádek kolem rybářských revíru konkrétně Těrlická přehrada.Jezdím tam velice rád,někdy sám jindy s celou rodinou a to co se nachází kolem to je žalostné.Kdybych se měl řídit rybářským řádem,musel bych pokaždé na ryby s přívěsným vozíkem.

pracovní příspěvek pro MO necteno

3.2.2006 | Frk | Domácí revíry | 5.463 zobrazení | 32 odpovědí

Zajímalo by mne, jestli a jak zde přítomní plní pracovní povinnost. Jestli zaplatí, nebo odpracují limitní počet hodin nebo pomáhají nad rámec. Prostě jak jsme na tom.....?

Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos.. necteno

27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.582 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))

Rybářská mluva necteno

29.4.2009 | Libor | Vaše názory | 21.017 zobrazení | 123 odpovědí

Zakládám téma, rybářská mluva. Co znáte, dávejte sem. Můžete i moderní, nové co používáte.. Setkáváte se u vody s rybářskou mluvou?

Zabíjet velké ryby- ano či ne? necteno

24.7.2004 | HaD | Ryby | 11.968 zobrazení | 70 odpovědí

Co si myslíte o zabíjení velkých ryb? Myslíte, že je v pořádku a etické, když někdo kvůli masu usmrtí starou rybu: např sumec 180 cm=cca30 let, kapr 15 kg= cca 15 let, parma 70 cm= cca 30 let atd? Sice je to v souladu s řádem, ale dopsěl jsem lety k tomu, že by se to asi dít nemělo! Je mi necelých 30 a pocit , že na revíru, kde rád chytám někdo utloukl a vyudil např. sumce 180 cm a já budu muset do věku 60 let!!! čekat na dalšího, kdy už možná sotva dolezu k vodě, mě šíleně děsí. Co vy na to?

Trest za pytláctví. necteno

7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 8.890 zobrazení | 52 odpovědí

Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?

Jakou muškařskou šňůru? necteno

16.9.2004 | HaD | Muškaření | 5.131 zobrazení | 30 odpovědí

Jaká šňůra je vodná na jezerní muškaření na prut 6/7 myslím 2,75 m? Mám na navijáku plovoucí a potápivou, plovoucí je ale už asi špatná a rád bych pořídil novou. Byl bych rád, kdyby byla dobře použitelná jak na jezrní mušku (Pilák), tak i na řeku (Lužnice-mimopstruhovka). Tedy pokud je to možné sloučit. Předem díky za rady. Jo a ještě jakou barvu doporučujete. Teď mám žlutou.

Blýskající se navijáky necteno

3.4.2011 | jepice-zruseno | Navijáky | 4.789 zobrazení | 28 odpovědí

Nevadí vám, že se navijáky blýskají? Myslíte si, že to rybám vadí? Přemýšlím nad tím již delší dobu. Udivuje mě, že miniaturní daiwa na lehkou přívlač (např. tato http://www.chytej.cz/…luvias-1003/), která stojí 11 000 a je vybavená kdejakou serepetičkou naprd se blejská jak pouťová cetka.

Procházka a obhlídka pred lovem Mže a Radbůza v Plzni necteno

6.1.2008 | Rico | Domácí revíry | 2.565 zobrazení | 15 odpovědí

Jen se kouknete a reknete jestli tam chodi nekdo chytat :) Hnedka pridam fotky.....

Jdou vám už ryby, necteno

10.2.2008 | vosakh | Ryby | 12.167 zobrazení | 71 odpovědí

Tak co už chodíte na ryby?Bere něco?pište

Pocet nastrah necteno

3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.360 zobrazení | 43 odpovědí

Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.

Jak je to přesně s Okouny v moravskoslezském kraji necteno

10.10.2010 | WalterSilver | Dravci | 6.168 zobrazení | 36 odpovědí

Zajímá mě přesně to jak to je letos a dále s okouny říčními na revírech v moravskoslezském kraji..jak je to s jejich hájením s ostatními dravci…plánuje se míra pro okouna říčního? No a proč vlastně došlo k této situaci..dejme tomu že jich je úbytek, ale jaká je příčina nebo alespoň smyšlenka úbytku…je to snad rabováním našich vod? nebo jsme konečně pochopili, že okouna už nelze brát jako plevel a on takto zabojoval o své postavení? :-)…tak pište ˇať se zase něco dozvím..hm?

Lužnice 4 necteno

4.7.2011 | jirin8 | Domácí revíry | 3.597 zobrazení | 21 odpovědí

Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka

Nafukovací člun s kýlem necteno

11.10.2010 | capicek73 | Kaprařina | 10.802 zobrazení | 63 odpovědí

Ahoj,mám možnost odběru nafukovacího člunu 320 OAL,3+1 komora, pr.válce 42cm,nosnost 532 kg, motor do 15 hp, počet osob 5. Vesla, pumpa, opravná sada,lavičky součástí dodávky.

Barvy nafukovacího člunu: světle šedá

Vlasce pro zimní rybolov necteno

7.12.2008 | | Feeder | 3.257 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj lidicky,tak postupem casu vybavuju svou rybarskou kulnicku a zastavil jsem se u jedna veci,protoze bych chtel rybarit celorocne a v zimnich mesících by mě omezovala teplota vody a vzduchu..Chtel bych poridti vlasec na zimni rybolov-ale zajimalo by me jestli se da pouzivat i v letnich mesicich,mate nekdo zkusenosti?Co si myslite??Diky za nazory..