Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos.. necteno

27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.507 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))

Trofejní vody necteno

25.8.2006 | Kosmik | Úspěchy | 3.339 zobrazení | 20 odpovědí

Jaká je Vaše TROFEJNÍ VODA?
A jaké trofejní úlovky jste na ní ulovily?

Jak na ryby necteno

5.9.2006 | Raven | Ryby | 2.671 zobrazení | 16 odpovědí

Za tuto sezonu jsem chytil jen 3 kapry a 1 plotici jinak nic poradte jak zvetsit uspech na co chytat, vyber mista atd..

Co úhoři-už je čas necteno

26.4.2004 | Jindra5 | Ostatní ryby | 23.739 zobrazení | 142 odpovědí

Už jsem to zkoušel, ale nic, chce to asi počkat na květen, kdy se může chytat do pozdějc v noci

Rybářská mluva necteno

29.4.2009 | Libor | Vaše názory | 20.584 zobrazení | 123 odpovědí

Zakládám téma, rybářská mluva. Co znáte, dávejte sem. Můžete i moderní, nové co používáte.. Setkáváte se u vody s rybářskou mluvou?

Jdou vám už ryby, necteno

10.2.2008 | vosakh | Ryby | 11.866 zobrazení | 71 odpovědí

Tak co už chodíte na ryby?Bere něco?pište

Zabíjet velké ryby- ano či ne? necteno

25.7.2004 | HaD | Ryby | 11.712 zobrazení | 70 odpovědí

Co si myslíte o zabíjení velkých ryb? Myslíte, že je v pořádku a etické, když někdo kvůli masu usmrtí starou rybu: např sumec 180 cm=cca30 let, kapr 15 kg= cca 15 let, parma 70 cm= cca 30 let atd? Sice je to v souladu s řádem, ale dopsěl jsem lety k tomu, že by se to asi dít nemělo! Je mi necelých 30 a pocit , že na revíru, kde rád chytám někdo utloukl a vyudil např. sumce 180 cm a já budu muset do věku 60 let!!! čekat na dalšího, kdy už možná sotva dolezu k vodě, mě šíleně děsí. Co vy na to?

Nejvetší štika necteno

18.6.2005 | darkblader | Dravci | 10.198 zobrazení | 61 odpovědí

pochlobte se se svou štikou

Sběratelství necteno

1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 6.693 zobrazení | 40 odpovědí

Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.

Naložené rybičky na přívlač, tutovku a pod necteno

15.10.2009 | Kulik | Dravci | 3.677 zobrazení | 22 odpovědí

Viděl jsem prodávat naložené rybičky ve sklenici, jako nástrahu na vláčení, na tutovku apod., ale jen cca do10 cm. Dotaz na Vás zní, zda někdo ví zda se dají senat naložené rybičky na přívlač a pod. i větší (15 – 20cm)a když tak kde nebo zda zná někdo způsob jak je naložit, aby vydrželi a nezměkli. Díky za odpovědi, to, že je mají v supermrketech a ještě s příchutí vim.

odra2 necteno

12.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.342 zobrazení | 14 odpovědí

daji se chytit nejakci dravci nebo kapři na tomto reviru

Dravci na Orlíku necteno

12.9.2005 | VydraRevirni | Přívlač | 9.879 zobrazení | 59 odpovědí

Zdravím všechny,mám malou otázečku – lovíte někdo pravidleněji na Orlické přehradě (konkrétně Podolsko – úsek mezi Podolským a železničním mostem)? – na to místo jezdím pravidelně už asi 8 let,ale ještě se mi nestalo,že bych od začátku zahájení lovu dravců neulovil štiku,či okouna nad 25 cm. až letos:(( – postrádám i charakteristické večerní a ranní lovení těchto predátorů – dravci, kterých tu bylo vždy dostatek ,zkrátka (až na pár candátů a sumců)„nejdou“(. nejsou?!?) <živá, mtrvá rybka,vláčení. NIC:(> chtěl bych poprosit rybáře znalé místních poměrů o vyjádření svých aktuálních zkušeností. díky, Petrův zdar

Pocet nastrah necteno

3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.203 zobrazení | 43 odpovědí

Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.

nuda u vody necteno

26.8.2006 | Zcuter | Ryby | 6.537 zobrazení | 39 odpovědí

jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…

Trest za pytláctví. necteno

7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 8.725 zobrazení | 52 odpovědí

Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?

Lužnice 4 necteno

4.7.2011 | jirin8 | Domácí revíry | 3.522 zobrazení | 21 odpovědí

Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka

Vlasce pro zimní rybolov necteno

7.12.2008 | | Feeder | 3.186 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj lidicky,tak postupem casu vybavuju svou rybarskou kulnicku a zastavil jsem se u jedna veci,protoze bych chtel rybarit celorocne a v zimnich mesících by mě omezovala teplota vody a vzduchu..Chtel bych poridti vlasec na zimni rybolov-ale zajimalo by me jestli se da pouzivat i v letnich mesicich,mate nekdo zkusenosti?Co si myslite??Diky za nazory..

Prut pro začátečníka přívlače? necteno

3.9.2005 | Tumi | Pruty | 2.851 zobrazení | 17 odpovědí

Potřeboval bych poradit jakýprut bych si měl na přívlač koupit cenou tak do +/- 1 400 kč . Měřím 177cm. Děkuji za všechny odpovědi.

Výměna trojháčku na rotačce necteno

7.10.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.518 zobrazení | 15 odpovědí

jak řešíte v případě zničení trojháku na rotně jeho výměnu. Je nějaký fígl na rozebrání rotny nebo přichází na řadu koužek či dvojhák?

Kuriózní ryb. příběhy - SOUTĚŽ o nejzajímavější příspěvek necteno

1.11.2007 | HaD | chytej.cz | 39.477 zobrazení | 235 odpovědí

Uběhla delší doba. Určitě se stala spousta kuriózních zážitků: Vyhlašujeme novou soutěž! Spočívá v tom, že nám zde do tohoto fóra budete vkládat příběhy od vody, které se vám staly, nebo i někomu jinému a patří do kategorie zavánějící rybářskou latinou. Každý příběh by měl být založen na skutečné události. Každý měsíc vybere porota ve složení: David Havlíček (šéfredaktor Chytej.cz), Miroslav Horáček (redaktor CHYTEJ.cz, ) a Pavla Havlíčková – nejlepší příspěvek, který oceníme. Každý měsíc vyhlásíme novou cenu. Soutěž platí do odvolání. Kritéria pro výběr vítězného příspěvku jsou následující: kurióznost příběhu, literární kvalita příspěvku a především pointa (překvapivá, nečekaná, kuriózní atd.)

Tak pojďte na to!