Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytání 24 hodin necteno

31.10.2005 | KULKIN | Legislativa | 12.533 zobrazení | 71 odpovědí

chytáte někdy i v noci. Jakýje váš názor na omezení rybářským řádem . Lidé co tam jsou mi připadají jako svazáci kteří zaspali dobu.

Mohu nebo nemohu necteno

18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.580 zobrazení | 43 odpovědí

včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?

Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A. necteno

25.1.2013 | votruba | Navijáky | 6.348 zobrazení | 36 odpovědí

Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.

Anketa necteno

26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 6.176 zobrazení | 35 odpovědí

Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.

Rybářské Waterloo necteno

8.11.2005 | jake | Neúspěchy | 4.236 zobrazení | 24 odpovědí

To proběhlo právě dnes. Strávil jsem s vláčákem na Dřevnici (říčka o šířce cca 10 – 12 m) 4 (slovy – čtyři!!!) hodiny. Revír na kterém chytnu vždycky aspoń něco a kam si chodím hojit bebínko, když vyhořím třebas na Moravě apod. Dnes za 4 hodiny – BEZRYBKA . Co k tomu dodat. Zařekl jsem se, že letos už vláčák nevezmu do ruky Když jsem uviděl v rubrice Z LOVU toho osmiletého klučinu s tou 70 štikou, tak jsem jenom skřípal zubama – ne že bych mu ji nepřál – je krásná, jen tak dál. V neděli jsem na Moravě prodrbal štiku díky blbě utažené brzdě, tak jsem se těšil, že se pohojím aspoń nějakým okounkem, tlouštěm nebo pstruhem. Ryby pro mě dnes nějak neměly pochopení . Měli jste někdy podobné Waterloo?

Pěst na oko MO Jihlava mládež necteno

7.2.2008 | Salmo | Legislativa | 13.070 zobrazení | 74 odpovědí

Já a schwara si chceme trošku postěžovat na naší místní organizaci Jihlava. Důvod je prostý. Nám (mládeži do 15 let) vydávají povolenku až v půlce dubna a pořád se vymlouvají že toho mají moc na práci a na nás nemají čas. Přitom máme dávno napsané testy i zaplacený příspěvek atd. Je to docela nespravedlivé, protože rybářský lístek si kupujem snad na rok a né na 8 měsíců. Všem ostatním vydávají lístek okamžitě jak si pro něj přijdou jenom nám ne. A my tak ze zimní a skoro i z jarní části sezony nic nemáme. Jaký je na to váš názor?? Neděje se něco podobného i u vás??

montaz na silne zarostlou vodu necteno

8.9.2005 | Lukas | Kaprařina | 6.542 zobrazení | 37 odpovědí

Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.

Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky? necteno

11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 6.002 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.

Pražáci a MRS necteno

10.4.2005 | Dědek | Legislativa | 3.004 zobrazení | 17 odpovědí
  1. Jak je možné, že na pražských vodách nemá dobu hájení siven a duhák?
  2. Jak je možné, že na Vltavě je možné vláčet ještě po sezoně?

Takže cajzli mají zase výhodu. Co na to říká MRS?

mensia rada.alebo pomoc necteno

13.8.2008 | lacika3000 | Kaprařina | 3.004 zobrazení | 17 odpovědí

chcel by som sa spytat ci neikto pouziva takuto montaz alebo nieco podbme poripadne radu ako to naviazt.foto dam

odra2 necteno

12.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.473 zobrazení | 14 odpovědí

daji se chytit nejakci dravci nebo kapři na tomto reviru

Bunda na ryby necteno

30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 22.653 zobrazení | 128 odpovědí

Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).

Zabíjet velké ryby- ano či ne? necteno

25.7.2004 | HaD | Ryby | 12.386 zobrazení | 70 odpovědí

Co si myslíte o zabíjení velkých ryb? Myslíte, že je v pořádku a etické, když někdo kvůli masu usmrtí starou rybu: např sumec 180 cm=cca30 let, kapr 15 kg= cca 15 let, parma 70 cm= cca 30 let atd? Sice je to v souladu s řádem, ale dopsěl jsem lety k tomu, že by se to asi dít nemělo! Je mi necelých 30 a pocit , že na revíru, kde rád chytám někdo utloukl a vyudil např. sumce 180 cm a já budu muset do věku 60 let!!! čekat na dalšího, kdy už možná sotva dolezu k vodě, mě šíleně děsí. Co vy na to?

Nafukovací člun s kýlem necteno

11.10.2010 | capicek73 | Kaprařina | 11.153 zobrazení | 63 odpovědí

Ahoj,mám možnost odběru nafukovacího člunu 320 OAL,3+1 komora, pr.válce 42cm,nosnost 532 kg, motor do 15 hp, počet osob 5. Vesla, pumpa, opravná sada,lavičky součástí dodávky.

Barvy nafukovacího člunu: světle šedá

Jídlo, hlasování necteno

3.11.2008 | Robur | Recepty | 8.857 zobrazení | 50 odpovědí

hele, máme se ženou 15 let výročí, tak jsem objednal degustační večer, a protože nejsem sviňě, tak vám řeknu, co nám nabídli. Ale protože vás považuji za znalce, tak se ptám, co byste si dali vy. Cena je přibližně za každé menu stejná. Já teď musím fundovaně vybrat, zda 1, 2 či 3.Pokud něco z toho znáte, tak to moc nepište, docela se těším co to bude za překvápko. Už jenom jak ty názvy krásně zní.

Menu I

• Aperitivka
  • Tartar z indonézského tuňáka

na lívanečku z brambor a wasabi, polníčkem a okurkami Cornichon

• Houbové ravioly
  • Sicilská bouillabaisse

s aiolli a chlebovým chipsem

• Inermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
  • Pošírovaný halibut s pomerančovou kaší,

restovaným mladým špenátem a omáčkou champagne

• Horký čokoládový dortík s krémovou

omáčkou s vůní Armagnacu a mandlovým toulies

MENU II

• Aperitivka*
  • Cuketové carpaccio potřené domácím pestem,

s nočkem kozího sýru a piniemi*

• Kalamáry na grilu s bylinkami,

bílým vínem zjemněné máslem*

• Intermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
  • *Grilovaný špalíček inonézského tuňáka

a mušle Svatého Jakuba na ragout z avokáda, chilli a manga s gazpacho salsou

• *Mille Foille z lesního ovoce, prokládaný oplatky

z medu a sezamu s citronovým mascarpone

MENU III

• Aperitivka
  • Tuňákové carpaccio s Wasabi a růžovým zázvorem
  • Domácí Tortelini plněné fáší z pravých hřibů a ricoty, parmezánovou omáčkou a smaženou divokou rukolou
  • Thajská krémová polévka s křupavým wontonem

plněným marinovanou krevetou

• Tempura z indonézského tuňáka v sezamu a mořské řase, na rukolovém rizotu s tomatovou pěnou
  • Citrusové carpaccio podávané s mátovým sorbetem, růžovým pepřem a chipsem z banánového těsta

co si prejete k vanocum balik ponozek nebo rybainu tak co mate vybrano co necteno

25.11.2005 | foxRM | Vánoce | 4.960 zobrazení | 28 odpovědí

co si prejete k vanocum balik ponozek nebo rybainu tak co mate vybrano

Lov na mrtvou rybku na P revírech necteno

13.1.2009 | albin | Legislativa | 3.548 zobrazení | 20 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto problematiku.Ne­musíte psát,že se vám to nelíbí spíš jestli má někdo nějaký erudovaný názor proč a s jakým úmyslem.Nikde jsem nenalezl vysvětlení tak kdyby byl někdo šikovnější a objevil kde najít Rozhodnutí Mze ČR č.j.2645/119–179/2000–2220.A je to jen výmysl ZČ svazu nebo i jiných?

Vlasce pro zimní rybolov necteno

7.12.2008 | | Feeder | 3.369 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj lidicky,tak postupem casu vybavuju svou rybarskou kulnicku a zastavil jsem se u jedna veci,protoze bych chtel rybarit celorocne a v zimnich mesících by mě omezovala teplota vody a vzduchu..Chtel bych poridti vlasec na zimni rybolov-ale zajimalo by me jestli se da pouzivat i v letnich mesicich,mate nekdo zkusenosti?Co si myslite??Diky za nazory..

Oprava broďáků necteno

18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.193 zobrazení | 18 odpovědí

Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))

Soumrak zvukových woblerů necteno

22.11.2014 | Dany73 | Přívlač | 4.796 zobrazení | 27 odpovědí

Tento příspěvek je určen všem, jejich srdcovou záležitostí jsou při vláčce woby. Dlouhodobě mi rok od roku klesá úspěšnost těch zvukových, až jsem letos nabyl dojmu, že se blíží jejich definitivní soumrak. Celkem logicky – pro ryby jejich zvuk časem začal být identifikací pasti. Na řekách už naší partě po jejich nasazení přestávají ryby dokonce i lovit, a to už i při přikalené vodě. Na Vranovské přehradě máme také z totožné lodi větší úspěchy na ty nezvukové. Letos už jsem nabyl dojmu, že si ze šesti plných krabic zvuk. wobů z celkových osmi udělám muzeum a proklínám se, že jsem tolik podlehl jejich trendu. Jak jejich soumrak vidíte ostatní? Zdravice