Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Proč mizí pstruzi z našich revírů. necteno

25.4.2007 | Uno | Lososovité ryby | 7.097 zobrazení | 41 odpovědí

Proč mizí pstruzi z našich revírů. Dlouho jsem přemýšlel kam se na našich revírech ztrácí pstruzi a došel jsem k názoru že za to mohou hlavně rybáři, teď si všichni řeknou to je novina , ale já nemám na mysli rybáře lovící někde na mušku nebo woblera ale slovování chovných revírů pomocí agregátu .A zase si všichni říkáte co má společného chovný revír ze sportovním, odpovím si sám hodně ! Stačí se podívat na rybářskou mapu a hned zjistíte že chovné potoky jsou vlastně přítoky sportovních rev. A jsme u toho , každý rok se slovuje z těchto potoků roček ale najednou se zde loví pstruzi 35–45 , kde se tu vzali , nechci nikoho podceňovat ale je to jasné , přijeli se vytřít ze sportovních rev.!
A stane se to že do spor. Rv. Se nasadí 1. a generační ryba se např. prodá, tak že stačí několik málo let „hospodaření“ a výsledek je jasný. Je to můj soukromý názor , tak že se mnou nemusí každý souhlasit ale určitě nejsem daleko od pravdy.
Tak že čekám na Vaše reakce !!

Pokousáni necteno

8.7.2015 | dody | Dravci | 5.186 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravím mám dotaz kamarád má rybník , minulý týden na něm došlo k pokousání 9 letého kluka, který plaval něco ho kouslo do ruky a zatáhlo pod vodu na ruce byla tržná rána na zápěstí 17 stehů a byla celá doškrabaná, myslíte že sumec? Domluvily jsme se ,že ho zkusím chytit ale co s ním?? Mám ho převést do jiné vody nebo zabít??

Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany necteno

1.2.2010 | Kazan | Vaše názory | 3.981 zobrazení | 23 odpovědí

Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.

řepka, šrot,........ necteno

2.3.2005 | vocko | Ryby | 3.808 zobrazení | 22 odpovědí

Kde scháníte řepku, šrot apod. Bydlím ve městě a nemám potuchy kde to sehnat. Jak to řešíte vy?

Lipno necteno

24.4.2008 | migin | Domácí revíry | 3.632 zobrazení | 21 odpovědí

Lipno, Přední Výtoň – jaká je tam hloubka? A co se tam dá chytit? Prosím o radu.

Straka proti škodné, či je on sám škodná. necteno

14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 2.939 zobrazení | 17 odpovědí

co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…

II. rybář. soutěž necteno

13.11.2005 | Robur | Ryby | 2.770 zobrazení | 16 odpovědí

Jiris mě inspiroval, takže co se mně dneska stalo, když jsem jel vláčet na 60 km. vzdálené Dalešice. Rovněž nabízím deset mušek, a to i s mucholapkou.

Křidélka třpytek ? necteno

11.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.770 zobrazení | 16 odpovědí

Nedávno jsem skoušel tahnout trpytky v bazenu a pjistil jsem ze pokud s nimi netočín velice rychle tak se křidélko netočí!Neporadil by nekdo jestli se to da nejak vylepšit nebo neco aby se to i při sebemenším popotahu hlo .

CO VIDÍ NEPŘIHLÁŠENÝ UŽIVATEL necteno

28.2.2006 | regulus | chytej.cz | 2.077 zobrazení | 12 odpovědí

Dnes jsem se jen tak ze zvědavosti podíval na CHYTEJ z „cizího počítače“ aniž bych se přihlásil a zjistil jsem pro mne celkem překvapující fakt, že nepřihlášený uživatel vidí nejen diskuzi a fóra, což mě neudivilo, ale i naše osobní nastavení, tedy vše, včetně skutečných jmen, kontaktů, osobních údajů a vaší aktivity na serveru. Celkem mne to překvapilo, protože jsem se domníval, že tyto údaje vidí jen přihlášení uživatelé. Víte to a co vy na to???

Zahájení lovu dravců na MP revírech 2009 necteno

17.5.2009 | rybář233 | Přívlač | 10.744 zobrazení | 62 odpovědí

Zahájení lovu dravců na MP revírech už klepe na dveře a tak bych se chtěl zeptat kam vyrazíte a jaká z vašich nástrach se první dotkne hladiny.Předem dík za otpovědi.

Prut na smáčky necteno

10.12.2012 | JKemr | Pruty | 8.838 zobrazení | 51 odpovědí

Prut na smáčkyZdravím všechny rybářské kolegy. Chci koupit prut výhradne na přívlač se smáčky s hodně jemnou špickou s gramáži do 10g, ale na trhu jsem jich přilis nenasel. Dela něco shimano? Nebo mate jiné typy? Díky za všechny rady. Vím že se dají dobře použít krátké feederové pruty, ale v zimě mám s nimi problém s téměř okamžitým zamrzáním oček. U vláčáků zůstává přeci jen očko průchozí o něco déle.

bolo x match necteno

3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.666 zobrazení | 50 odpovědí

zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(ploti­ce,cejn,tloust,par­ma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc

Trofejní úlovky necteno

3.12.2010 | Aleš | chytej.cz | 5.547 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych jenom připomenout že nesouhlasím se soutěží „trofejní úlovky“. Jsme v České republice tak proč jsou zařazeny do soutěže ulovené trofejní ryby ze zahraničí ?!!! je to trochu scestné…Narážím jenom na to,že jsem minulý týden chytil trofejní štiku tuzemskou a v zápětí mě přeskočil úlovek štiky o centimetr větší chycenou mimo území ČR ! bůhví kdy byla chycena.Těším se na brzkou odpověď,váš fanoušek Aleš Stuchlík.(AStuchlik@seznam.cz)

Povodně 2010 necteno

18.5.2010 | džigit | Vaše názory | 5.369 zobrazení | 31 odpovědí

Jelikož se povodně netýkají jen Ostravy a okolí,ale většího území,mohly by se zde předávat postřehy a informace o povodních a všem okolo.

vláčecí nástrahy STORM necteno

7.11.2008 | wenaX | Ryby | 4.855 zobrazení | 28 odpovědí

chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou

krmení neuvařenou kukuřicí necteno

17.5.2010 | IV.TO.ŠIRDA | Vaše názory | 11.278 zobrazení | 65 odpovědí

Setkala jsem se s názorem převážně seniorů ze starší generace,že když krmím neuvařenou kukuřicí,tak rybám to vadí,nafukují se,praskají jim střeva,2 měsíce neberou a jiné negativní jevy.Proto bych chtěla znát váš názor.

Jak ulovit tlouště kolem 50? Poraďte, prosim. necteno

23.9.2004 | Holajz2 | Bílá ryba | 7.819 zobrazení | 45 odpovědí

Četl jsem o třešních (něčem červeném), kobilkách, plandavkách a woblerech, atd. Co je tedy nejlepší na trofejního tloutě? Prosím o radu.

naviják na řeky???? necteno

22.12.2009 | tom_f | Feeder | 3.647 zobrazení | 21 odpovědí

ahoj chci se zeptet jaké velikosti navijáků používáté na řeky a od jakých výrobců? Já osobně používám shimano catana 4000Fa, ale chtěl bych si koupit něco menšiho prosím poraďte.

Která ryba má nejvíc oleje necteno

21.8.2008 | Robur | chytej.cz | 2.953 zobrazení | 17 odpovědí

Ve fóru Selský rozum www.chytej.cz zaznělo,že se dá jezdit na rybí olej. Kterou rybu považujete za nejmastnější? Jde o to, že pak při úpravě motoru nemusíte jezdit na benzín či naftu, ale na rybí tuk, což se při ceně rybářského lístku pěkně rentuje. Co vy na to? Není to geniální.

Batoh na přívlač?? necteno

5.6.2010 | CiCu | Ostatní nádobíčko | 9.916 zobrazení | 57 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s Rapala sling bag nebo s jiným podobným batohem?? Popřípadě jestli neznáte jiné dobré batohy na ceně až tak nezáleží Díky