Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Naviják na přívlač
18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.247 zobrazení | 24 odpovědí
Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady
naviják na řeky????
22.12.2009 | tom_f | Feeder | 3.714 zobrazení | 21 odpovědí
ahoj chci se zeptet jaké velikosti navijáků používáté na řeky a od jakých výrobců? Já osobně používám shimano catana 4000Fa, ale chtěl bych si koupit něco menšiho prosím poraďte.
Jak končí pruty?
30.8.2009 | BigMike | Přívlač | 2.831 zobrazení | 16 odpovědí
Jak končí svoji životní pouť vaše pruty? Především na vláčku, ale i jiné? Lámete je v „boji“ a pak kupujete nové nebo jsou časem nahrazeny novými,lepšími a uloženy k nepotřebě či do zálohy v temném koutě sklepa? Prodáte je nebo dokonce darujete?
Křidélka třpytek ?
11.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.831 zobrazení | 16 odpovědí
Nedávno jsem skoušel tahnout trpytky v bazenu a pjistil jsem ze pokud s nimi netočín velice rychle tak se křidélko netočí!Neporadil by nekdo jestli se to da nejak vylepšit nebo neco aby se to i při sebemenším popotahu hlo .
Batoh na přívlač??
5.6.2010 | CiCu | Ostatní nádobíčko | 10.098 zobrazení | 57 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s Rapala sling bag nebo s jiným podobným batohem?? Popřípadě jestli neznáte jiné dobré batohy na ceně až tak nezáleží Díky
Stan
4.4.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 9.035 zobrazení | 51 odpovědí
Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.
bolo x match
3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.864 zobrazení | 50 odpovědí
zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(plotice,cejn,tloust,parma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc
Pozor na el. vedení.
28.8.2006 | efendi | Ryby | 2.303 zobrazení | 13 odpovědí
Těžké zranění od elektrického proudu utrpěl rybář, který se v neděli zúčastnil závodů na Krásné louce v Mladé Boleslavi. Při nahazování zavadil prutem o vedení vysokého napětí, upadl do bezvědomí a nedýchal. Proud mu navíc způsobil popáleniny druhého stupně na ruce. Co vy na to ?????
Prohřešky u vody
22.1.2007 | dvorak | Ryby | 2.303 zobrazení | 13 odpovědí
A jak jste na tom s prestupky proti ryb.radu? Mate moznost se zpovidat…
Místo plné ironie
26.10.2011 | | Vaše názory | 34.476 zobrazení | 194 odpovědí
Zdravim lidi,sem moc rád,že jste nakoukli pod název diskuze.Chtěl sem vytvořit místo,kde si každej otevřeně může říct co chce.Pochválit,poplácat po ramenu a vyjádřit zájem o toho druhého.Všichni sou na sebe špatní,tak tady je právě to místo,kde se můžete mít rádi.Doufám,že sem dobře vyplnil mezeru :)
Co se stane s rybami které se utrhnou?
21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 8.885 zobrazení | 50 odpovědí
Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.
Jak ulovit tlouště kolem 50? Poraďte, prosim.
23.9.2004 | Holajz2 | Bílá ryba | 7.986 zobrazení | 45 odpovědí
Četl jsem o třešních (něčem červeném), kobilkách, plandavkách a woblerech, atd. Co je tedy nejlepší na trofejního tloutě? Prosím o radu.
Náhradní přezka k broďákům
19.10.2008 | Marfi69 | Tipy & triky | 3.377 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat náhradní přezka k broďákům (bohužel jsem jednu ztratil při své vycházece). Zkoušel jsem přímo výrobce KOH-I-NOOR, obchod „kutil“ kde mají všechny možné, /jen ne tu co potřebuji/ ale i galanterii, ale bohužel vše bez úspěchu
víkend CH. cz na P
18.4.2005 | Milky | Muškaření | 3.022 zobrazení | 17 odpovědí
Až si někteří (Toulavec) otřou slzy po zahájení, měl bych tip na fajn rybačku. Vzhledem k MS juniorů v mušce na Vltavě mne napadlo, co kdybychom do těchto míst zavítali asi tak o týden později a zkusili svoje štěstí a dovednost na doooooost dobře zarybněné vodě? Má cenu to zorganizovat?
II. rybář. soutěž
13.11.2005 | Robur | Ryby | 2.844 zobrazení | 16 odpovědí
Jiris mě inspiroval, takže co se mně dneska stalo, když jsem jel vláčet na 60 km. vzdálené Dalešice. Rovněž nabízím deset mušek, a to i s mucholapkou.
Povodně 2010
18.5.2010 | džigit | Vaše názory | 5.515 zobrazení | 31 odpovědí
Jelikož se povodně netýkají jen Ostravy a okolí,ale většího území,mohly by se zde předávat postřehy a informace o povodních a všem okolo.
Rybolov okolí plzně
29.10.2008 | Jak.novi | Domácí revíry | 3.916 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc
Která ryba má nejvíc oleje
21.8.2008 | Robur | chytej.cz | 3.026 zobrazení | 17 odpovědí
Ve fóru Selský rozum www.chytej.cz zaznělo,že se dá jezdit na rybí olej. Kterou rybu považujete za nejmastnější? Jde o to, že pak při úpravě motoru nemusíte jezdit na benzín či naftu, ale na rybí tuk, což se při ceně rybářského lístku pěkně rentuje. Co vy na to? Není to geniální.
Straka proti škodné, či je on sám škodná.
14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 3.026 zobrazení | 17 odpovědí
co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…