Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Berounka necteno

27.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.453 zobrazení | 14 odpovědí

chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s chytanim predevsim dravcu ,ale i jinych ryb na Berounce a jestli ano tak kde na co jak atd…poradte pls

Lov na ,,kohouty" necteno

22.6.2010 | Jak.novi | Přívlač | 2.453 zobrazení | 14 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem na tzv. ,,kohouty" (jigy s trojháčkem a obalené peřím)?

Navrhy na vylepseni chytej. cz necteno

27.2.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 2.452 zobrazení | 14 odpovědí

Vim,ze je to predevsim vec HaDa a ja mu do toho nemam co kecat,ale peknou dobu me to uz vrta hlavou a tak se o to chci s vami podelit. S temito navrhy uz jsem se obracel na HaDa,ale zajimalo by me,jestli nejsem jediny,kdo si toto preje. Prvnim navrhem je,aby se udelal chat Dirkari. Vim,ze pres leto by to byla blbost a tak by to bylo aktivni pouze v zime. A druhym mym napadem bylo,ze by sli davat komentare k fotkam ve fotogalerii. Myslim,ze by tyto dve veci ozivili uz takto znamy,paradni a dobre udelany web. Piste sve pro a proti k temto navrhum,pripadne pridejte i ten svuj. dekuji,denyg PS:Doufam,ze me za to HaD nezkara:-)

CANDÁT zpět na 40cm necteno

26.7.2005 | Vydrus | Dravci | 8.771 zobrazení | 50 odpovědí

Chci jen znát vaše názory (jestli nejsem jediný). Myslím si, že změnou míry na 45cm si RS moc nepomohl, spíš naopak. Za sezonu se chytí spousta candátů 40–44cm a většinou se zažere, i když sekáte dříve. Podle řádu ho musíte pustit a on chcípne. Je to škoda, navíc kdyby si ho rybář mohl vzít, nechytal by po dvou kusech už dál a nedocházelo by k někdy až drastickému vybíjení tak krásné a tolik žádané ryby.

Pouzivate protihroty? necteno

11.12.2006 | stambik | Přívlač | 2.809 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj chtel bych si udelat predstavu kolik lidi se mnou zdili tuto metodu. Jde o to ze jsem si zvykl zamackavat protihroty u trojhacku na trpytkach a voblerech pote co jsem nehezky ponicil tlamu jednoho sticete…Delate to taky?

Počet ovinů při kroužkování necteno

24.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.633 zobrazení | 15 odpovědí

Kolik děláte ovinů při kroužkování blešivců?jaký průměr vlasce atd.

Ptačí chřipkaH5N1 necteno

29.3.2006 | ladamaj | Ryby | 2.281 zobrazení | 13 odpovědí

Jestli pak se nepřenese na ryby v jejich víkalech nachází potravu co vy nato?

help me! Tloust a tresne necteno

5.7.2005 | Ciffik | Bílá ryba | 6.850 zobrazení | 39 odpovědí

kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte

Jak na líné kapry na podzim a v zimě? necteno

4.11.2013 | Monty74 | Kaprařina | 4.394 zobrazení | 25 odpovědí

Zdar, zajímal by mě Váš názor jak vyzrát na líné kapry na podzim a v zimě. To, že se více vyskytují kapři spíše u břehu a ještě k tomu u břehu který je proti větru kde je teplejší voda už jsem se dočetl, ale co nástrahy? Jaké nástrahy spíše doporučujete? Červy či boilis? Jaké boilis spíše lákají? Ovocné, masové?

Nezamrzlá očka necteno

20.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.516 zobrazení | 20 odpovědí

Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…

Nože necteno

22.11.2012 | Tino | Ostatní nádobíčko | 18.488 zobrazení | 105 odpovědí

Obecná diskuze o nožích kupovaných i nožích doma vyrobených. Měla by navazovat na příspěvky uvedené v tématu Domácí výroba woblerů.

Porušuji RŘ? necteno

15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 5.636 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.

Smajlíci na chytej.cz necteno

12.3.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 6.530 zobrazení | 37 odpovědí

Přišel čas opět pošťouchnout HaDa a po úspěšné likvidaci baneru přijít s něčím dalším. A proto se ptám:

Chybí vám smajlíci? Chtěli by jste je zpět? A proč?

Veletrh, nákupy, útrata, nejlepší necteno

26.3.2006 | Robur | Výstavy | 8.650 zobrazení | 49 odpovědí

Tak co vás vyloženě nejvíc zaujalo, co pěkného jste si koupili, který stánek jste považovali za nejlepší a taky co vás zklamalo.

vláčená mrtvá rybka necteno

29.11.2005 | rett.rett | Přívlač | 5.300 zobrazení | 30 odpovědí

vláčená mrtvá rybka,nemám zkušenosti s tímto zpusobem lovu,proto jsem vás chtěl požádat o vaše zkusenosti a poznatky. byl bych moc rad aby se rozebrali montáže,chtěl bych vědět i něco o vláčení větších rybek na řekách,v proudu. předem děkuji za rady a odpovědi rett. rett

Vraždění necteno

27.8.2008 | Raf | Legislativa | 4.592 zobrazení | 26 odpovědí

Byl jsem poprvé rybařit na další krásné tůni u Labe. Míst ze kterých se v těchto džunglích dá rybařit není příliš, a tak jsem si sedl na místo odcházejícího místního rybáře. Lovil jsem nějakých pět minut, když jsem zaslechl za sebou v trávě šustění. Podíval jsem se jaký živočich hluk činí a byl velmi překvapen, když jsem spatřil zhasínajícího sumečka amerického. Při podrobnějším průzkumu místa jsem objevil dalšího trumana – tentokrát již mrtvého – rozežraného od hlodavců a vos. Až poté co jsem tu sám nachytal několik desítek trumanů a začali mě taky trochu štvát (ač mám tuto rybu strašně rád), mi došlo, že se ryby neoctly na břehu jen tak, že jim tady místní vyhlásili válku a cíleně je vybíjí. Téma „plevelných ryb“ na pstruhových vodách už je poměrně profláklé. Na těchto přírodních vodách ale není „nepřítel“ přímo definován. Jak byste problém přemnožených trumanů, karasů stříbřitých, cejnů nebo jakýchkoli jiných ryb řešili vy? Je cesta co chytnu hodim za sebe na břeh správná? Neměl by v tomto mnohem aktivněji postupovat rybářský svaz? Nebo to časem srovná sama příroda?

Boilie necteno

11.6.2006 | Kouba | Kaprařina | 4.061 zobrazení | 23 odpovědí

Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá

Open Carp marathon Praha 2011 necteno

3.2.2011 | Noodling | Kaprařina | 3.712 zobrazení | 21 odpovědí

Co si myslíte o prvním ročníku kaprařských závodů na svazové vodě Vltava 6? Chystáte se také zúčastnit?

Info na: www.cm-praha.cz

Náhony MVE necteno

18.10.2006 | Axamith | Vaše názory | 18.413 zobrazení | 104 odpovědí

Náhony MVEMěl jsem incident s majitelem MVE, který mě vyhazoval z pozemku sousedící s náhonem s argumentem, že náhon není revír. Kde je pravda ? Na straně provozovatele MVE nebo rybáře ?

Je potřeba, nebo není ??? necteno

21.8.2010 | Andreas81 | Legislativa | 5.664 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Dobrý den, chci se zeptat, chystám se stát jen svátečním rybářem a nejspíš bych chodil s přítelkyní rybařit, tak mě napadlo, pokud si dělám rybářský lístek a bude tam semnou ona a já budu chytat na jeden a ona na druhý prut, musí mít taky rybářský lístek, nebo ne ? Jeden rybář může chytat na dva pruty, tak co to udělat tak, že bych při případné kontrole řekl, že ten druhý prut je taky můj a nebo, že loví pod mým dozorem ? Samozdřejmě bychom všechno pouštěli … co myslíte, jak to je ? Díky za odpověď :)