Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

co s bobrem? necteno

9.3.2014 | prajza | Vaše názory | 4.474 zobrazení | 25 odpovědí

co s bobrem?včera jsem došel na revír, který navštěvuji asi 12 let a potkal jsem bobra… podle všeho pozorování byl jediný.Podle mého úsudku je mladý ale nemůžu si být jistý… v okolí asi 35 km by se neměl vyskytovat…minulý týden jsem chytal rybu za rybou(bobr tam nebyl)a včera pár jelců… ten jeden kousek děla ve vodě neskutečnej bordel,takovej hluk co udělá je nenapodobitelnej, pozoroval jsem ho asi 2 hodiny a nedivím se že, jsem skoro nic nechytil, tak nechci, aby jich tam bylo víc… tomu ale asi nezabráníme…

Rada Prut na přívlač necteno

25.1.2006 | Privlacak | Pruty | 3.757 zobrazení | 21 odpovědí

Čus chci koupit new prut na vláčku Chci tahat rotačky:00,0,1,2 M­alý ploandy A woblerky do 12g Chci chytat okouny,tlouště,bo­leny,candoše

Okouni necteno

22.9.2006 | Kubajs | Ryby | 1.967 zobrazení | 11 odpovědí

Můžu se zeptat jak poznám že se na určitém rybníku vyskytují okouni???

Peří na přívlač necteno

23.4.2006 | kkarlos | Přívlač | 6.985 zobrazení | 39 odpovědí

Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…

skitter prop necteno

10.1.2009 | wenaX | Ostatní nádobíčko | 3.408 zobrazení | 19 odpovědí

kde ho sehnat na internetu ve sříbrný barvě?

jaká krabička na mouchy necteno

28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 3.225 zobrazení | 18 odpovědí

jaká krabička je lepší na mouchy a proč? Klasická krabička ,kde jsou mušky v přihrádkách? Nebo krabička ,kam se mušky zapichují? Nebo něco jiného?

muškařský TVV 2008 necteno

4.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 2.329 zobrazení | 13 odpovědí

22.2. – 24. 2. 2008 Kostelec nad Orlicí

Výběr prutu a navijáku pro začátečníka necteno

12.10.2013 | tomasito19 | Muškaření | 3.230 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký prut a naviják je dobrý pro začátečníka v muškaření. Cena by měla být do 2500 tisíc za prut a do 2300 za naviják. Potřeboval bych poradit jaká značka je dobrá a délka. Většinou budu chytat na řece moravská sázava, morava a okolí. Děkuji za odpověď.

FLUO-neFLUO necteno

28.10.2004 | playboy007 | Přívlač | 2.695 zobrazení | 15 odpovědí

chci slyšet vaše názory na používání resp. nepoužívání fluo-silonů při vláčce. zkušenosti,ar­gumenty… [ Upraveno playboy007 dne 2004–10–28 v 12:57 ]

Rybáři liberecko a okolí necteno

12.3.2015 | Kralu021 | Domácí revíry | 7.015 zobrazení | 39 odpovědí

Rybáři liberecko a okolímalé a velké Štěrkopískoviště (pískovny) Svijany – chytá tam někdo ?? Kdo z vás má od tam tud monstr rybu ? A jaké jsou vaše dojmy a tipy na tento revír.

sumci necteno

18.12.2015 | Wolfis | Vaše názory | 3.774 zobrazení | 21 odpovědí

Prosím poradte na léto se chytám na sumčí vláčku a nevim jakej prut uvažoval sem tak do 100g je to dostačující poradte … Děkuji :))

Multiplikator necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.877 zobrazení | 16 odpovědí

Cau chtel bych se zeptat jak se hazi s multiplikato­rem,vim ze ho vsichni na privlac vychvalujou a ja ho dostal darkem a nemuzu s nim poradne nahodit. Diky za odpovedi

Povodeň - výzva k pomoci necteno

28.6.2009 | HaDová | chytej.cz | 2.520 zobrazení | 14 odpovědí

Vyzýváme všechny postižené povodní, aby se ozvali a současně všechny ochotné z regionu, aby nabídli svou pomoc.

Pouzdro na vláčecí prut(y) i s navijákem necteno

6.3.2011 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 10.635 zobrazení | 59 odpovědí

Ahoj všichni:-) brouzdám po internetu a hledám vyztužené pouzdro na vláčecí pruty. Nejlíp 142– 145 cm (aby se mi tam vešla 2,7čka). Něco jsem už našla, ale napadlo mě, že byste mohli vědět o něčem osvědčeném, co třeba máte doma a jste s tím spokojení. Chci s tím pozdrem pořád jezdit na kole, tak kdybych se náhodou někde vysekala, tak čert vem mě, ale ať to přežijou mí miláčci:-)

Předem všem děkuji za tipy:-)

Zuzi

Jsou výrobky na rybařinu předražené? necteno

23.4.2005 | | Ryby | 5.946 zobrazení | 33 odpovědí

Tento týden jsem dělal takovou předsezónní udržbu. Vyměnoval jsem mazivo a čistil naviják Shimano Big Baitrunner a čistil filtr, svíčku a mazal ložisko u motorové kosy Husqarna. Cena navijáku byla asi 8000 Kč a kosy asi 11000. Naviják je to velmi kvalitní a kosa také. Naviják je vyroben v Malaisii, kosa ve Švédsku. V porovnání složtosti a kvalitě použitých materiálů je kosa oproti navijáku určitě mnohem náročnější a složitější, je namáhána tepelně a má 13000 ot/min a doba provozu je u kosy také delší. Poměr ceny kosa-naviják mi připadá nepřiměřený. Vím že tímto nic nevyřeším, ale připadá mi, že nás výrobci kvalitní rybařiny pěkně odírají.

O kaprech necteno

17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.326 zobrazení | 24 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.

Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku necteno

8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.064 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 7.945 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

prut na candáty necteno

15.8.2010 | Paja73 | Přívlač | 9.047 zobrazení | 50 odpovědí

Ahoj, ač ryby chytám hodně dlouho, tak přívlač šla vždy kolem mě dost obloukem, začínal jsem kaprařinou, nyní je mou jedničkou feeder. Proto bych potřeboval poradit s výběrem prutu. Na podzim se chystám poprvé na Rio Ebro tak jsem si řek proč tam nezkusit okrajově vláčku na candáta. Jenže se ve přívlačových prutech téměř vůbec nevyznám. Tak prosím o radu co pořídit na tuto příležitost, jakou gramáž? Naviják neřeším tam použíji Shimano Aspire 2500 RA které mám na feedrech. stačí mi něco lacinějšího, feedery mám hodně kvalitní, ale vláčení se do budoucnost asi moc věnovat nebudu tak mi stačí něco řekněme do 2000,– i měně. Díky všem za případné rady co pořídit.

multiplikátor? necteno

28.7.2004 | doktor | Navijáky | 8.856 zobrazení | 49 odpovědí

Ahoj, prosím poraďte. Pokúšam sa o lov sumcov a narazil na problém s navijakom. Kúpil som 2×Mitchell Nautil 7500 a problém nastal keď som chcel požiť 100kg šnúru ktorú mi odporúčali. Zmestilo sa tam len 70m. Preto rozmýšlam o zakúpení multiplikátorov čo je opäť slušná investícia a nechcem niečo pokaziť, nemám s multi skúsenosti. Aká značka, model, radič, brzda-hviezdica,páka? Rozmýšlam nad PENN GTi 345. Poraďte prosím. Ďakujem