Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tloušti necteno

6.2.2014 | nůž26 | Bílá ryba | 2.826 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj nedávno jsem se ptal jaký vlasec na cit, ale teťka mám jinou otázku ohledně tloušťů. Jak chytat v tomhle počasí (splávek nebo krmítko/olovo) a na co chytat? Děkuji předem.

BOSNA necteno

8.12.2007 | Lukendal | Rybaření v zahraničí | 14.342 zobrazení | 76 odpovědí

Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik

Nejlepší nástrha na velké okouny necteno

9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 8.497 zobrazení | 45 odpovědí

jaká nástraha se vam nejlíp osvědčila na velké okouny

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 8.306 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

Peří na přívlač necteno

23.4.2006 | kkarlos | Přívlač | 7.365 zobrazení | 39 odpovědí

Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…

Vranov necteno

6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 6.986 zobrazení | 37 odpovědí

Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…

parmy necteno

24.8.2005 | spurda | Ostatní ryby | 5.099 zobrazení | 27 odpovědí

parmy-Jak na ně [addsig]

Shimano vs. DAM necteno

19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.154 zobrazení | 22 odpovědí

Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)

Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)

Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku necteno

8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.206 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka

Povodeň - výzva k pomoci necteno

28.6.2009 | HaDová | chytej.cz | 2.641 zobrazení | 14 odpovědí

Vyzýváme všechny postižené povodní, aby se ozvali a současně všechny ochotné z regionu, aby nabídli svou pomoc.

prut na candáty necteno

15.8.2010 | Paja73 | Přívlač | 9.448 zobrazení | 50 odpovědí

Ahoj, ač ryby chytám hodně dlouho, tak přívlač šla vždy kolem mě dost obloukem, začínal jsem kaprařinou, nyní je mou jedničkou feeder. Proto bych potřeboval poradit s výběrem prutu. Na podzim se chystám poprvé na Rio Ebro tak jsem si řek proč tam nezkusit okrajově vláčku na candáta. Jenže se ve přívlačových prutech téměř vůbec nevyznám. Tak prosím o radu co pořídit na tuto příležitost, jakou gramáž? Naviják neřeším tam použíji Shimano Aspire 2500 RA které mám na feedrech. stačí mi něco lacinějšího, feedery mám hodně kvalitní, ale vláčení se do budoucnost asi moc věnovat nebudu tak mi stačí něco řekněme do 2000,– i měně. Díky všem za případné rady co pořídit.

Chytání NON-STOP necteno

26.5.2005 | Mike | Legislativa | 8.891 zobrazení | 47 odpovědí

Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?

Slezská Harta necteno

21.1.2006 | frenki | Ryby | 4.345 zobrazení | 23 odpovědí

Hledám Vláčkaře, který by se mnou jel v letních měsících vláčet na Slezskou Hartu na jeden týden. Z lodky i ze břehu. děkuji za nabídky.

16. červen necteno

14.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.213 zobrazení | 17 odpovědí

Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?

Jaký požíváte vlasec na vláčku. necteno

17.4.2005 | Padis | Navijáky | 12.309 zobrazení | 65 odpovědí

Mě se nejvíc osvědčili vlasce od colmicu a co vy.

revíry v blízkém okolí Českých Budějovic necteno

4.6.2005 | rybar11 | Domácí revíry | 7.393 zobrazení | 39 odpovědí

Jedu studovat do Budějovic. Mohli byjste mi doporučit nějaké dobré revíry z vlastní zkušenosti? Svazové nebo levné soukromé, tak do vzdálenosti 30 km z Budějovic.

Můžete doporučit mimopstruhové i pstruhové, jsem obojetník.

Je tam dobrá chytačka? V životě jsem nechytil pořádného kapra, parmu ani štiku. Tajně doufám, že se mi to tam povede.

Norsko necteno

25.9.2006 | svaca | Ryby | 5.872 zobrazení | 31 odpovědí

Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever

FLUO-neFLUO necteno

28.10.2004 | playboy007 | Přívlač | 2.840 zobrazení | 15 odpovědí

chci slyšet vaše názory na používání resp. nepoužívání fluo-silonů při vláčce. zkušenosti,ar­gumenty… [ Upraveno playboy007 dne 2004–10–28 v 12:57 ]

Muškařské fórum v K. Varech necteno

2.2.2007 | rarach | Ryby | 33.573 zobrazení | 177 odpovědí

Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti, které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.

Těžký začátek s přívlačí, aneb potřebuji rady necteno

22.9.2012 | Jirkasss | Přívlač | 10.631 zobrazení | 56 odpovědí

Zdravím Vás kolegové s prosbou o radu. Nějakou dobu se věnuju lovu ryb na položenou a plavanou a myslím celkem úspěšně, ale letos mi to nedalo a pořídil jsem si první vláčák. Předtím jsem nikdy nevláčel a ani dravce nechytal. Nyní jsem byl asi 6× vláčet na různých revírech a ani ťuk. Vůbec nevím, kde dělám chybu tak bych chtěl alespoň poradit na která místa se teď soustředit – kde vláčet, na co, kdy …je to pro mě opravdu španělská vesnice :-) Předem všem díky za rady, snad se mi konečně poštěstí i na vláčku ;-)