Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaření na PC necteno

14.5.2007 | Vlky | chytej.cz | 4.249 zobrazení | 22 odpovědí

Zdarec neznáte někdo nějaké hry o rybách na PC. Kdyžtak pište Dík!!!

Jak na komáry necteno

22.8.2009 | nedby | Vaše názory | 3.088 zobrazení | 16 odpovědí

boj proti komárúm triky a rady jak snimy bojovat bez použití repelentů jen osvěčené rybařské rady vyzkoušené

< změna názvu otázky; CeP >

Omezení lovné délky kapra na MP necteno

4.10.2006 | Sum Sum | Ryby | 6.001 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímal by mě názor na toto omezení a jaká maximální délka pro ponechání by se měla stanovit? A jestli s tím někdo z vás souhlasí.

Losos v kuchyni? necteno

14.12.2005 | Robur | Recepty | 5.800 zobrazení | 30 odpovědí

Je lepší, dle vašeho názoru chlazený nebo mražený? Zajímají mě názor těch, co ho jedli, ne teorie o mraženém masu. Eventuelně dobrá rada /recept/ na přípravu.

Kdy letos poprvé na ryby? necteno

1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.256 zobrazení | 22 odpovědí

Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?

Choulostivý candát necteno

24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.255 zobrazení | 22 odpovědí

Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY

Nejraději bych zlámal prut - aneb jak jsem nachytil necteno

31.10.2004 | morpheus | Dravci | 3.092 zobrazení | 16 odpovědí

Né né ,neděste se, ty za to nemohou. měl bych si nafackovat, je to rukama. Celou dobu co rybařím čekám na zubatou metrovku. Dokonce jsem to nedávno psal v nějakým příspěvku. Teď jsem nějakou dobu měl rybářský půst. Pracovní starosti,zažizování a stěhování nové dílny atd. A dnes mi to prostě nedalo a musel jsem ráno aspoň na chvilku vypadnout. Počasí na ně jak vyšitý , žluťoučký listy se spouštějí na vodu a oznamují tím ,že štičí sezona je v plném proudu. No prostě přišel jsem k vodě ,na sadil 7cm plandu a začal česat vodu. za hodinu lovu, přišla jedna 50ka (nástrah jsem vystřídal cca 10). Ale pokaždé za nimi přijeli okouní miminka. Tak jsem si řekl že si aspoň zachytám. Vyměnil jsem cívku s návinem monofilu o síle 0,14. navázal twistříka a bičoval dál. Během půl hoďky ,cca 15 okounků a jeden tloušť 40. A já byl spokojen a chtěl jsem už balit. Ale znáte to ,ještě jeden nához. Ještě poslední. No ještě jednou a jdu. Ale teď už fakt poslední. no v tom to přišlo. rána do streamra ,jako z děla. bzukot navijáku a půl cívky v prd. li. Vypadalo to jako bych zapřáhl ruskou ponorku. Po chvilce, jsem podle výpadů ryby usoudil ,že jde o štiku. Ale to jsem ji ještě ani neviděl. Než jsem ji dostal ke břehu tak jsem ji vodil 20minut (no spíš vodila ona mě)a pak jsem ji teprve spatřil nádhera ,neskutečnej skvost. Následoval výpad a přetahování o každej centimetr vlasce. Ale dělala si co chtěla. Navinul jsem metr ,a ona odpověděla pětimetrovou jízdou. Byl jsem ve výhodě, byla to voda bez vázek a překážek,tak že jsem si mohl dovolit jí povolit. Srdce mi bušilo jak písty v Harley. A já si byl jistej že jde ven. Po dalších 15 ti minutách byla opět u břehu a já jí opět spatřil. Oči mi museli svítit jak světýlka na vánočním stromku, prostě nepopsatelný zážitek. Ale následoval další výpad cca 10–15metrů a dalších 15 minut boje............ ona si myslela že o život, nedivím se jí, neznala mě. Kdyby jo tak asi připlave ke břehu sama ,nechá se vyfotit a maže spátky(už z toho blbnu). Po třetí u břehu a přišla moje školácká chyba. Pěkně byla seknutá za pysk a já ji nechal otočit. můj monofilek 0,14 přejel přez skalpely v její tlamě se zvukem „tonnkkkkk“ a krásně zbarvená ponorka zmyzela v hlubinách. A já? Já tam stál s otevřenou hubou a chtělo se mi brečet. měla přez metr, a troufám si tvrdit, že ke 120ti. Ale o tom teď můžu jen spekulovat.

Těm co to dočetli až sem, se omlouvám za zmatený výklad mého ranního zážitku. Ale musel jsem se někde vykecat. Doma mi řeknou jenom „hm dobrý“ ,nemají pro to pochopení ,to pochopí jenom rybář. No nic musím jít něco dělat ,abych přišel na jiný myšlenky

Olova necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Položená | 3.101 zobrazení | 16 odpovědí

Nejlepší olova do silného proudu, do 100 g dávejte sem ale i obrázky díky aby jse mohli kochat i ostatní. DÍKY

Boleni necteno

2.8.2007 | Kubajs | Dravci | 2.715 zobrazení | 14 odpovědí

Na jedné z mělčin na Ohři jsem viděl boleny přes 90cm zkoušel jsem vše z mých krabiček popery,rotačky všech velikostí,original floatingy,husky jerky Ale pokaždé když Bolen zahlédl mou nástrahu otočil se a jel pryč.Zkusil jsem i splávek a le nic.Feeder také vyšel naprázdno ale možná to bude tím že než se k tomu stihl dostat bolen sežral mi to tlouštík 15 cm, kvůli kterým tam ti bolená jezdí

Na rybách je sranda necteno

25.11.2005 | klacek44 | Ryby | 2.521 zobrazení | 13 odpovědí

Na rybách je sranda super. cz

Zažili jste na rybách nějakou srandu??

Sumec na podvodní splávek necteno

23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.929 zobrazení | 46 odpovědí

Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]

Tricka a cepice Chytej necteno

16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.567 zobrazení | 39 odpovědí

No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.

vyprošťovač háčků necteno

28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.466 zobrazení | 23 odpovědí

tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek?????????­???(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…

Přívlač v noci necteno

25.3.2005 | | Přívlač | 3.691 zobrazení | 19 odpovědí

Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.

woblery RedBass necteno

13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.687 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.

Prut na přívlač s woblery 2,10m necteno

18.8.2011 | loncak | Přívlač | 3.303 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych koupit kratší prut na přívlač s woblery(popy, atd.) cca do 10cm, zatím jsem si na prodejně osahal řadu Avantgarde Spin od Mivardi v gramáži 5–28g a 15–45g (ten mi připadal tvrdý, ale v obchodě je to subjektivní :-) ) Proto se ptám na doporučení zkušenějších kolegů jaké proutky používáte. Díky

Elektromotory necteno

12.2.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 3.301 zobrazení | 17 odpovědí

Čau všichni Chtěl bych se Vás zeptat jaký používáte elektromotory na údolních nádržích. (PS: Chtěl bych si nějaký pořídit)

Největší ryba letošní dravčí sezony necteno

22.6.2005 | Mike | Dravci | 20.446 zobrazení | 105 odpovědí

Jeká je vaše letošní největší ryba ulovená při lovu dravců?

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 20.423 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.957 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)