Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

gumenny wobler necteno

12.11.2004 | kostnak | Přívlač | 2.407 zobrazení | 13 odpovědí

videl som v obchode nieco, ako gumenny wobler. je to od salma a vyzera to ako tucnejsie banjo s lopatkou vpredu a trojhakom pod ritou. design- ostriez. stoji to okolo 150sk. nemate s tym niekto skusenosti?

Rybářská stráž necteno

29.3.2004 | Prizrak | Ryby | 11.882 zobrazení | 64 odpovědí

Jste spokojeni s výkonem ryb. stráže? Stalo se vám, že porybný vás zbuzeroval kvůli ničemu? Co by ste jim zakázali nebo naopak povolili co se týče pravomocí ?

Muškaření necteno

13.7.2004 | Dědek | Muškaření | 9.271 zobrazení | 50 odpovědí

Tak jsem okusil chytání s mušákem a myslím, že to je ono. Pánové, nevím o tom nic a potřeboval bych základní informace. Podle čeho vybrat prut, naviják, šňůru … Taky něco o technice a pod. Doporučte i net. Prostě všechno. Dík.

Jak vytvořit vlas na lov s boilies necteno

4.12.2013 | tomas54 | Kaprařina | 3.156 zobrazení | 17 odpovědí

prosím o rady nebo i fotky jak udělat vlas na boilies. Skoušel jsem to hledat všude ale nenašel.

Prut na přívlač s woblery 2,10m necteno

18.8.2011 | loncak | Přívlač | 3.154 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych koupit kratší prut na přívlač s woblery(popy, atd.) cca do 10cm, zatím jsem si na prodejně osahal řadu Avantgarde Spin od Mivardi v gramáži 5–28g a 15–45g (ten mi připadal tvrdý, ale v obchodě je to subjektivní :-) ) Proto se ptám na doporučení zkušenějších kolegů jaké proutky používáte. Díky

pozdní odevzdání povolenky necteno

13.1.2012 | kukuč | Neúspěchy | 49.984 zobrazení | 269 odpovědí | upravit

Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.

Největší ryba letošní dravčí sezony necteno

22.6.2005 | Mike | Dravci | 19.513 zobrazení | 105 odpovědí

Jeká je vaše letošní největší ryba ulovená při lovu dravců?

Elektromotory necteno

12.2.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 3.157 zobrazení | 17 odpovědí

Čau všichni Chtěl bych se Vás zeptat jaký používáte elektromotory na údolních nádržích. (PS: Chtěl bych si nějaký pořídit)

Olova necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Položená | 2.972 zobrazení | 16 odpovědí

Nejlepší olova do silného proudu, do 100 g dávejte sem ale i obrázky díky aby jse mohli kochat i ostatní. DÍKY

Boleni necteno

2.8.2007 | Kubajs | Dravci | 2.604 zobrazení | 14 odpovědí

Na jedné z mělčin na Ohři jsem viděl boleny přes 90cm zkoušel jsem vše z mých krabiček popery,rotačky všech velikostí,original floatingy,husky jerky Ale pokaždé když Bolen zahlédl mou nástrahu otočil se a jel pryč.Zkusil jsem i splávek a le nic.Feeder také vyšel naprázdno ale možná to bude tím že než se k tomu stihl dostat bolen sežral mi to tlouštík 15 cm, kvůli kterým tam ti bolená jezdí

Muškařské fórum v K. Varech necteno

2.2.2007 | rarach | Ryby | 32.960 zobrazení | 177 odpovědí

Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti, které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.

Tricka a cepice Chytej necteno

16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.259 zobrazení | 39 odpovědí

No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.

Mušk. naviják a voda necteno

25.7.2006 | Robur | Navijáky | 5.778 zobrazení | 31 odpovědí

jsem samouk a muškařím jen na mimopstuhovce pro spestření a zatím jsem neměl důvod naviják namáčet. Včera mě ale oklnosti donutili prut opřít tak, že naviják šel pod vodu. Z konstrukce navijáku je patrné, že by to měl snést, ale zajímá mě,jaká je praxe, případně čeho se vyvarovat.

Barvení červů necteno

6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.401 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)

Na rybách je sranda necteno

25.11.2005 | klacek44 | Ryby | 2.420 zobrazení | 13 odpovědí

Na rybách je sranda super. cz

Zažili jste na rybách nějakou srandu??

Porada o revírech necteno

5.2.2008 | radar | Domácí revíry | 2.047 zobrazení | 11 odpovědí

Můžeme si pomoct s výběrem vhodného místa na našich revírech :)

Trucovna necteno

9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 6.722 zobrazení | 36 odpovědí

Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Pe­trův zdar.

Sumčíci v Praze necteno

23.6.2007 | Mallos | Sumcařina | 3.548 zobrazení | 19 odpovědí

Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?

Přívlač v noci necteno

25.3.2005 | | Přívlač | 3.547 zobrazení | 19 odpovědí

Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.

Sekerka nebo vrták? necteno

3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.550 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc