Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
gumenny wobler
12.11.2004 | kostnak | Přívlač | 2.464 zobrazení | 13 odpovědí
videl som v obchode nieco, ako gumenny wobler. je to od salma a vyzera to ako tucnejsie banjo s lopatkou vpredu a trojhakom pod ritou. design- ostriez. stoji to okolo 150sk. nemate s tym niekto skusenosti?
nákup na www. cabelas. com
24.10.2005 | pablo | Ryby | 46.259 zobrazení | 244 odpovědí
Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]
Máte ICQ?
18.12.2004 | Tomash | Ryby | 7.211 zobrazení | 38 odpovědí
Máte ICQ? napište sem svá čísla, ať vás můžu „obtěžovat“ svmi otázkami v jednom kuse… Mé je : 296804227
Tak co?Splnil Štědrý den vaše očekávání a přání??
23.12.2004 | DEATH | Vánoce | 7.204 zobrazení | 38 odpovědí
Jaká byla nadílka???Pochlubte se,přehánějte.....
Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ?
11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.365 zobrazení | 23 odpovědí
Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto
Rybaření na PC
14.5.2007 | Vlky | chytej.cz | 4.173 zobrazení | 22 odpovědí
Zdarec neznáte někdo nějaké hry o rybách na PC. Kdyžtak pište Dík!!!
Sumčíci v Praze
23.6.2007 | Mallos | Sumcařina | 3.606 zobrazení | 19 odpovědí
Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?
Tricka a cepice Chytej
16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.413 zobrazení | 39 odpovědí
No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.
Baterka na ryby
17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.517 zobrazení | 29 odpovědí
Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.
Přívlač v noci
25.3.2005 | | Přívlač | 3.613 zobrazení | 19 odpovědí
Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.
woblery RedBass
13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.610 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.
Elektromotory
12.2.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 3.229 zobrazení | 17 odpovědí
Čau všichni Chtěl bych se Vás zeptat jaký používáte elektromotory na údolních nádržích. (PS: Chtěl bych si nějaký pořídit)
Olova
23.9.2010 | Mr. Vydra | Položená | 3.043 zobrazení | 16 odpovědí
Nejlepší olova do silného proudu, do 100 g dávejte sem ale i obrázky díky aby jse mohli kochat i ostatní. DÍKY
Na rybách je sranda
25.11.2005 | klacek44 | Ryby | 2.471 zobrazení | 13 odpovědí
Na rybách je sranda super. cz
Zažili jste na rybách nějakou srandu??
Kdy letos poprvé na ryby?
1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.194 zobrazení | 22 odpovědí
Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?
Boleni
2.8.2007 | Kubajs | Dravci | 2.665 zobrazení | 14 odpovědí
Na jedné z mělčin na Ohři jsem viděl boleny přes 90cm zkoušel jsem vše z mých krabiček popery,rotačky všech velikostí,original floatingy,husky jerky Ale pokaždé když Bolen zahlédl mou nástrahu otočil se a jel pryč.Zkusil jsem i splávek a le nic.Feeder také vyšel naprázdno ale možná to bude tím že než se k tomu stihl dostat bolen sežral mi to tlouštík 15 cm, kvůli kterým tam ti bolená jezdí
Největší ryba letošní dravčí sezony
22.6.2005 | Mike | Dravci | 20.023 zobrazení | 105 odpovědí
Jeká je vaše letošní největší ryba ulovená při lovu dravců?
Prut na privlac
11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.786 zobrazení | 46 odpovědí
prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)
Mušk. naviják a voda
25.7.2006 | Robur | Navijáky | 5.911 zobrazení | 31 odpovědí
jsem samouk a muškařím jen na mimopstuhovce pro spestření a zatím jsem neměl důvod naviják namáčet. Včera mě ale oklnosti donutili prut opřít tak, že naviják šel pod vodu. Z konstrukce navijáku je patrné, že by to měl snést, ale zajímá mě,jaká je praxe, případně čeho se vyvarovat.
Barvení červů
6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.533 zobrazení | 29 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)