Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tak co?Splnil Štědrý den vaše očekávání a přání?? necteno

23.12.2004 | DEATH | Vánoce | 7.392 zobrazení | 38 odpovědí

Jaká byla nadílka???Pochlubte se,přehánějte.....

Barvení červů necteno

6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.637 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)

Muskie v tuzemsku necteno

18.10.2010 | -tom- | Dravci | 4.284 zobrazení | 22 odpovědí

Měl bych otázku, jestli nevíte o nějakých pokusech o vysazení/křížení populární severoamerický Muskie (Muskellunge; Esox masquinongy) u nás. Se sivenama to vyšlo, co tahle cácorka, bylo taky někdy něco?

Cestovní přívlačový prut necteno

28.12.2012 | Mory | Přívlač | 4.089 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.

ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař necteno

24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 4.083 zobrazení | 21 odpovědí

CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil

Fire Line Crystal necteno

17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 3.110 zobrazení | 16 odpovědí

Průhledná FireLine, v nabídce za 4,5 Kč/metr. Máte někdo tuhle FL namotanou a alespoň na pár vycházkách vyzkoušenou? Jak se chová? Co četnost záběrů? Případně další informace. Díky.

gumenny wobler necteno

12.11.2004 | kostnak | Přívlač | 2.528 zobrazení | 13 odpovědí

videl som v obchode nieco, ako gumenny wobler. je to od salma a vyzera to ako tucnejsie banjo s lopatkou vpredu a trojhakom pod ritou. design- ostriez. stoji to okolo 150sk. nemate s tym niekto skusenosti?

Jaký proutek na lehkou přívlač necteno

25.4.2011 | Bulb | Přívlač | 10.133 zobrazení | 52 odpovědí

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.

Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!

Máte ICQ? necteno

18.12.2004 | Tomash | Ryby | 7.407 zobrazení | 38 odpovědí

Máte ICQ? napište sem svá čísla, ať vás můžu „obtěžovat“ svmi otázkami v jednom kuse… Mé je : 296804227

Chlazení nápojů u vody necteno

11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.649 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Jak rešíte chlazení nápojů u vody.

Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ? necteno

11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.486 zobrazení | 23 odpovědí

Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto

Zacatky s feederem necteno

24.9.2008 | clingfish | Feeder | 3.702 zobrazení | 19 odpovědí

Zdarec, chtel bych se zeptat, kde byla chyba, nebo jeslti se vam to stava taky. Koupil sem s feeder s predstavou, ze budu mastit rybu za rybu, jako na plavacku, akorat na vetsi vzdalenosti. Ale ono ouvej. Prvni den sem chytl sice 15 cejnu nebo spis cejnku a kaprika, ale vedle sedici bobkar chytl 4 kapry a 8 solidnich cejnu. Druhy den sem chyt jen 5 cejnu a bobkari vedle meli vsichni 1–2 kapry a cejnu zhruba to co ja. Nakonec sem si od jednoho znich vyslechl prednasku, ze chytam na nic, ze to chce rohlikac a pockat az zahrci. Todle me docela heclo a chci mu priste dokazat, ze to tak neni. Proto se ptam, kde byla chyba. silon sem mel 0,16/0,12, prubezna montaz, vacek 12, navazce sem zkousel od 8cm-40cm, nastraha 3–7 masnaku nebo bondulka. V krmitku komercni smes se srotem, kuku a strouhankou. Chtel bych chytat nejaky lepsi cejny a sem tam toho kaprika abych si vychutnal nejaky to zdolavani. Za kazdou radu budu strasne rad

Porada o revírech necteno

5.2.2008 | radar | Domácí revíry | 2.146 zobrazení | 11 odpovědí

Můžeme si pomoct s výběrem vhodného místa na našich revírech :)

Mušk. naviják a voda necteno

25.7.2006 | Robur | Navijáky | 6.058 zobrazení | 31 odpovědí

jsem samouk a muškařím jen na mimopstuhovce pro spestření a zatím jsem neměl důvod naviják namáčet. Včera mě ale oklnosti donutili prut opřít tak, že naviják šel pod vodu. Z konstrukce navijáku je patrné, že by to měl snést, ale zajímá mě,jaká je praxe, případně čeho se vyvarovat.

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | Domácí revíry | 4.299 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

Nový televizní pořad necteno

20.10.2004 | toulovec | Ryby | 3.713 zobrazení | 19 odpovědí

Minulý měsíc se mi náhodou podařilo v televizi zachytit nový pořad o rybářích a pro rybáře, s názvem „To mě baví“, který točí Brněnská Česká televize. Viděli jste někdo??? Vysílací časy jsou přímo příšerný, ale druhá repríza je ve čtvrtek na čt2 okolo 16:00, což už mám šanci někdy chytit. Mě se první díl docela líbil a hlavně byl k věci, (ne o JV a RH). czech-tv. cz

délka prutu necteno

2.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.735 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

poradily by jste mi někdo délku vláčecího prutu, chtěl bych 2,4 nebo 2,7m a chytam hlavně na menší řece ale i na docela velký pískárněna ale ve foru jsem někdë četl že jde stejně dobře nahazovat s kratším prutem jako s dlouhým poraďte mi prosím někdo

dobrý prútik 180 - 210cm necteno

11.9.2005 | ywan | Přívlač | 2.733 zobrazení | 14 odpovědí

čaffte potrebujem poradiť – zháňam prútik 180 max 210cm, zhruba 10g – ak bude menej nevadí, cena do 4000sk. Zaujímalo by ma či máte nejaké konkrétne typy, ktoré by som si postupne „ošahával“. jeden typ by som mal DAM Green Kolibris 180cm, 5g – pekne prevedený za 1500sk – (ak nezoženiem niečo lepšie tak ho vezmem) dík

Udica na zubáče necteno

23.9.2004 | doktor | Pruty | 12.132 zobrazení | 62 odpovědí

Prosím poraďte mi udičku na zubáče. Väčšinou plánujem chytať na malých riekach ale aj rybníku, na gumy. Aká je nejvhodnejšia vrhacia záťaž, 3–15g, 5–20g, 10–30g? Značka? Čo hovoríte na Sportex KEV Trigger de Lux – dĺžka 305cm, vrhacia záťaž 30g, hmotnosť 225g Shimano Aspire Spinning – 300cm, vrhacia záťaž 5–20g, hmotnosť 239g Shimano Diaflash Ex Spinning Zander Special – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 5–20g Shimano Technium Diaflash Spinning 300L – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 3–15g, hmotnosť 217g. Cena sportex a shimano aspire je veľké mínus, alebo stoja za to?

Navijak Shimano Stradic 1000FA alebo Shimano Technium 1000FA? Stradic 2500 mám, nepoznáte Technium? Ďakujem

Hlavatka necteno

12.9.2004 | pupak | Lososovité ryby | 8.227 zobrazení | 42 odpovědí

V sobotu 11. 9. rano kolem 9 – te hodiny se to stalo, po chrostikovi mi pod nohama vyjela hlavatka, pekne pomalu o opatrne prijela az k nemu a zacala kolem nej pomalinku krouzit a prohlizet si ho pak obratila svou pozornost na me a prijela si me taky prohlidnout. Byla nadherne zabarvena od hrbetni ploutve uplne ruda az po ocas. Velikost odhadem 100–130 cm. Tak po 15 minutach promenady zalovila asi 10 metru ode me a uz se neukazala. Takze se ptam meli jste to stesti a videli jste nekdy na vlastni oci v Cechach hlavatku?