Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Cestovní přívlačový prut
28.12.2012 | Mory | Přívlač | 4.009 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.
Vkladani veci do ENCYKLOPEDIE
1.3.2006 | Lukas | Recepty | 2.865 zobrazení | 15 odpovědí
JDE neco vlozit do encyklopedie ?A kdyz jo tak jak? E-mail?Meli by sme pomoct aby tam bylo vic veci.
Porada o revírech
5.2.2008 | radar | Domácí revíry | 2.098 zobrazení | 11 odpovědí
Můžeme si pomoct s výběrem vhodného místa na našich revírech :)
Revír Vltava 7
1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 20.063 zobrazení | 105 odpovědí
Ahoooj všem,
chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.
Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D
Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D
Díky za každý koment ;-)
Jaký proutek na lehkou přívlač
25.4.2011 | Bulb | Přívlač | 9.934 zobrazení | 52 odpovědí
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.
Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!
Sumec na podvodní splávek
23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.796 zobrazení | 46 odpovědí
Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]
Losos v kuchyni?
14.12.2005 | Robur | Recepty | 5.733 zobrazení | 30 odpovědí
Je lepší, dle vašeho názoru chlazený nebo mražený? Zajímají mě názor těch, co ho jedli, ne teorie o mraženém masu. Eventuelně dobrá rada /recept/ na přípravu.
Přívlač na malých vodách
21.4.2004 | novis | Lososovité ryby | 4.968 zobrazení | 26 odpovědí
Když jsem zahajoval na pstruhovce,tak jsem nepotkal rybáře,který by neměl v košíku alespoň 2 pstruhy. Tyto ryby měly témeř vždy méně než 28 cm. Co vy na to? [ Upraveno novis dne 2004–04–21 v 13:22 ]
Choulostivý candát
24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.208 zobrazení | 22 odpovědí
Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY
Fire Line Crystal
17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 3.061 zobrazení | 16 odpovědí
Průhledná FireLine, v nabídce za 4,5 Kč/metr. Máte někdo tuhle FL namotanou a alespoň na pár vycházkách vyzkoušenou? Jak se chová? Co četnost záběrů? Případně další informace. Díky.
Pořady s rybářskou tématikou v ČT.
18.9.2005 | gabo | Ryby | 5.743 zobrazení | 30 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pořady s rybářskou tématikou v ČT /Jak na ryby , S Jakubem na rybách/. Co si o nich myslíte a který se vám víc líbí. Popřípadě co se vám na nich nelíbí a proč?
vyprošťovač háčků
28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.408 zobrazení | 23 odpovědí
tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek????????????(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…
Muskie v tuzemsku
18.10.2010 | -tom- | Dravci | 4.217 zobrazení | 22 odpovědí
Měl bych otázku, jestli nevíte o nějakých pokusech o vysazení/křížení populární severoamerický Muskie (Muskellunge; Esox masquinongy) u nás. Se sivenama to vyšlo, co tahle cácorka, bylo taky někdy něco?
Zacatky s feederem
24.9.2008 | clingfish | Feeder | 3.643 zobrazení | 19 odpovědí
Zdarec, chtel bych se zeptat, kde byla chyba, nebo jeslti se vam to stava taky. Koupil sem s feeder s predstavou, ze budu mastit rybu za rybu, jako na plavacku, akorat na vetsi vzdalenosti. Ale ono ouvej. Prvni den sem chytl sice 15 cejnu nebo spis cejnku a kaprika, ale vedle sedici bobkar chytl 4 kapry a 8 solidnich cejnu. Druhy den sem chyt jen 5 cejnu a bobkari vedle meli vsichni 1–2 kapry a cejnu zhruba to co ja. Nakonec sem si od jednoho znich vyslechl prednasku, ze chytam na nic, ze to chce rohlikac a pockat az zahrci. Todle me docela heclo a chci mu priste dokazat, ze to tak neni. Proto se ptam, kde byla chyba. silon sem mel 0,16/0,12, prubezna montaz, vacek 12, navazce sem zkousel od 8cm-40cm, nastraha 3–7 masnaku nebo bondulka. V krmitku komercni smes se srotem, kuku a strouhankou. Chtel bych chytat nejaky lepsi cejny a sem tam toho kaprika abych si vychutnal nejaky to zdolavani. Za kazdou radu budu strasne rad
délka prutu
2.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.681 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
poradily by jste mi někdo délku vláčecího prutu, chtěl bych 2,4 nebo 2,7m a chytam hlavně na menší řece ale i na docela velký pískárněna ale ve foru jsem někdë četl že jde stejně dobře nahazovat s kratším prutem jako s dlouhým poraďte mi prosím někdo
Trucovna
9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 6.912 zobrazení | 36 odpovědí
Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Petrův zdar.
jake mate skusenosti z pletenkami
26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.340 zobrazení | 33 odpovědí
jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..
Sekerka nebo vrták?
3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.647 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc
Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE
28.3.2005 | Lovec | Přívlač | 3.646 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík
dobrý prútik 180 - 210cm
11.9.2005 | ywan | Přívlač | 2.685 zobrazení | 14 odpovědí
čaffte potrebujem poradiť – zháňam prútik 180 max 210cm, zhruba 10g – ak bude menej nevadí, cena do 4000sk. Zaujímalo by ma či máte nejaké konkrétne typy, ktoré by som si postupne „ošahával“. jeden typ by som mal DAM Green Kolibris 180cm, 5g – pekne prevedený za 1500sk – (ak nezoženiem niečo lepšie tak ho vezmem) dík