Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Fire Line Crystal necteno

17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 2.993 zobrazení | 16 odpovědí

Průhledná FireLine, v nabídce za 4,5 Kč/metr. Máte někdo tuhle FL namotanou a alespoň na pár vycházkách vyzkoušenou? Jak se chová? Co četnost záběrů? Případně další informace. Díky.

Čo s použitým vlascom necteno

11.10.2005 | bizkit | Přívlač | 2.243 zobrazení | 12 odpovědí

Hojky! Určite sa každému u vody stane, že keď naviaže svoju nástrahu alebo či len háčik, vždy zostane pár cm-ov alebo až m-ov zvyšného vlasca. Čo s tým? Zahodíte to len tak na brehu, alebo si to čestne vložíte niekam do vrecka s cieľom to zahodiť pri najbližšom koši? Ja osobne to už zahadzuje do koša. Neviem ako Vy, ale mňa vždy naštve keď sa na brehu potknem a klbko vlasca. A stáva sa mi to čoraz častejšie.

nákup na www. cabelas. com necteno

24.10.2005 | pablo | Ryby | 45.726 zobrazení | 244 odpovědí

Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]

Jaký proutek na lehkou přívlač necteno

25.4.2011 | Bulb | Přívlač | 9.738 zobrazení | 52 odpovědí

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.

Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!

jake mate skusenosti z pletenkami necteno

26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.181 zobrazení | 33 odpovědí

jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..

Co si myslíte o výrobcích řady Cormoran?? necteno

11.12.2004 | DEATH | Ryby | 4.682 zobrazení | 25 odpovědí

Chci jen slyšet vaše názory,můj osobní názor je,že Cormoran je značka,kde je hodně muziky za málo peněz. Jak jste s ním spokojení vy??

Kdy letos poprvé na ryby? necteno

1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.117 zobrazení | 22 odpovědí

Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?

Cestovní přívlačový prut necteno

28.12.2012 | Mory | Přívlač | 3.931 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.

Přání od rybářů z Dětského domova v Sedloňově necteno

16.4.2006 | lokky | Ryby | 2.811 zobrazení | 15 odpovědí

Všem kamarádům, kolegům rybářům přejeme veselé Velikonoce a klidné a slunečné svátky jara. Ještě jednou za vše děkujeme. Za všechny děti-rybáře Jirka Lokvenc.

Vkladani veci do ENCYKLOPEDIE necteno

1.3.2006 | Lukas | Recepty | 2.810 zobrazení | 15 odpovědí

JDE neco vlozit do encyklopedie ?A kdyz jo tak jak? E-mail?Meli by sme pomoct aby tam bylo vic veci.

Chytáte v zimě? necteno

17.2.2005 | file | Ryby | 2.809 zobrazení | 15 odpovědí

Cílem tématu by měl být hrubý průřez zimní aktivitou.

1. Ano/Ne
  2. Co
  3. Jak
  4. Jak často
  5. S jakým výsledkem

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | Přívlač | 5.821 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

Jak je posuzováno pytláctví dle nového zákona necteno

23.1.2010 | jake | Legislativa | 5.815 zobrazení | 31 odpovědí

V jednom časopise jsem objevil článek, po jehož přečtení se mi prudce zvedl adrenalin v těle. Už jsem o tomto problému cosi málo slyšel, ale v duchu jsem si říkal, že to určitě nebude tak horké, ale jak se zdá, tak se jedná o problém zcela kardinální. Článek jsem oskenoval, ale bohužel tady nevidím žádný způsob, jak do fóra přidat soubor. Proto jsem článek umístil na webové stránky naší MO MRS do sekce aktuality s datem 22.1.2010 – takže kdo máte zájem se „nas.at“, tak si jej laskavě přečtěte a budete mít po náladě :-( Takže: www.mrszlin.cz AKTUALITY

Dyje 5 aneb Nové Mlýny necteno

11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.312 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky

Choulostivý candát necteno

24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.126 zobrazení | 22 odpovědí

Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY

délka prutu necteno

2.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.629 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

poradily by jste mi někdo délku vláčecího prutu, chtěl bych 2,4 nebo 2,7m a chytam hlavně na menší řece ale i na docela velký pískárněna ale ve foru jsem někdë četl že jde stejně dobře nahazovat s kratším prutem jako s dlouhým poraďte mi prosím někdo

dobrý prútik 180 - 210cm necteno

11.9.2005 | ywan | Přívlač | 2.626 zobrazení | 14 odpovědí

čaffte potrebujem poradiť – zháňam prútik 180 max 210cm, zhruba 10g – ak bude menej nevadí, cena do 4000sk. Zaujímalo by ma či máte nejaké konkrétne typy, ktoré by som si postupne „ošahával“. jeden typ by som mal DAM Green Kolibris 180cm, 5g – pekne prevedený za 1500sk – (ak nezoženiem niečo lepšie tak ho vezmem) dík

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 19.728 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

odkaz na Feeder videa, filmy necteno

8.1.2009 | bimboman | Feeder | 6.953 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.

Baterka na ryby necteno

17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.447 zobrazení | 29 odpovědí

Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.