Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař necteno

24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 4.035 zobrazení | 21 odpovědí

CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil

Přání od rybářů z Dětského domova v Sedloňově necteno

16.4.2006 | lokky | Ryby | 2.887 zobrazení | 15 odpovědí

Všem kamarádům, kolegům rybářům přejeme veselé Velikonoce a klidné a slunečné svátky jara. Ještě jednou za vše děkujeme. Za všechny děti-rybáře Jirka Lokvenc.

Udica na zubáče necteno

23.9.2004 | doktor | Pruty | 11.940 zobrazení | 62 odpovědí

Prosím poraďte mi udičku na zubáče. Väčšinou plánujem chytať na malých riekach ale aj rybníku, na gumy. Aká je nejvhodnejšia vrhacia záťaž, 3–15g, 5–20g, 10–30g? Značka? Čo hovoríte na Sportex KEV Trigger de Lux – dĺžka 305cm, vrhacia záťaž 30g, hmotnosť 225g Shimano Aspire Spinning – 300cm, vrhacia záťaž 5–20g, hmotnosť 239g Shimano Diaflash Ex Spinning Zander Special – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 5–20g Shimano Technium Diaflash Spinning 300L – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 3–15g, hmotnosť 217g. Cena sportex a shimano aspire je veľké mínus, alebo stoja za to?

Navijak Shimano Stradic 1000FA alebo Shimano Technium 1000FA? Stradic 2500 mám, nepoznáte Technium? Ďakujem

Hlavatka necteno

12.9.2004 | pupak | Lososovité ryby | 8.085 zobrazení | 42 odpovědí

V sobotu 11. 9. rano kolem 9 – te hodiny se to stalo, po chrostikovi mi pod nohama vyjela hlavatka, pekne pomalu o opatrne prijela az k nemu a zacala kolem nej pomalinku krouzit a prohlizet si ho pak obratila svou pozornost na me a prijela si me taky prohlidnout. Byla nadherne zabarvena od hrbetni ploutve uplne ruda az po ocas. Velikost odhadem 100–130 cm. Tak po 15 minutach promenady zalovila asi 10 metru ode me a uz se neukazala. Takze se ptam meli jste to stesti a videli jste nekdy na vlastni oci v Cechach hlavatku?

Kosa (tož přeci zima) necteno

11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.359 zobrazení | 33 odpovědí

Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | Přívlač | 5.978 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

Chlazení nápojů u vody necteno

11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.583 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Jak rešíte chlazení nápojů u vody.

Utržení háčku při záběru necteno

6.10.2012 | Chmur | Položená | 4.816 zobrazení | 25 odpovědí

Mám začátečnický dotaz. Často se mi stává, že mi ryba utrhne háček při počátečním záběru. Může to být způsobené příliš utaženou brzdou? Jak ji mít ideálně „vyladěnou“?

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | Ryby | 4.434 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Dotaz na nafukovací rybářský člun necteno

10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.852 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?

Nový televizní pořad necteno

20.10.2004 | toulovec | Ryby | 3.661 zobrazení | 19 odpovědí

Minulý měsíc se mi náhodou podařilo v televizi zachytit nový pořad o rybářích a pro rybáře, s názvem „To mě baví“, který točí Brněnská Česká televize. Viděli jste někdo??? Vysílací časy jsou přímo příšerný, ale druhá repríza je ve čtvrtek na čt2 okolo 16:00, což už mám šanci někdy chytit. Mě se první díl docela líbil a hlavně byl k věci, (ne o JV a RH). czech-tv. cz

Chytáte v zimě? necteno

17.2.2005 | file | Ryby | 2.892 zobrazení | 15 odpovědí

Cílem tématu by měl být hrubý průřez zimní aktivitou.

1. Ano/Ne
  2. Co
  3. Jak
  4. Jak často
  5. S jakým výsledkem

Čo s použitým vlascom necteno

11.10.2005 | bizkit | Přívlač | 2.313 zobrazení | 12 odpovědí

Hojky! Určite sa každému u vody stane, že keď naviaže svoju nástrahu alebo či len háčik, vždy zostane pár cm-ov alebo až m-ov zvyšného vlasca. Čo s tým? Zahodíte to len tak na brehu, alebo si to čestne vložíte niekam do vrecka s cieľom to zahodiť pri najbližšom koši? Ja osobne to už zahadzuje do koša. Neviem ako Vy, ale mňa vždy naštve keď sa na brehu potknem a klbko vlasca. A stáva sa mi to čoraz častejšie.

Názor kontra Názor necteno

21.4.2005 | Radosh | Ryby | 2.310 zobrazení | 12 odpovědí

Jaký máte názor na dnešní členy RS ???

odkaz na Feeder videa, filmy necteno

8.1.2009 | bimboman | Feeder | 7.136 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | Domácí revíry | 4.250 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

Jak vytvořit vlas na lov s boilies necteno

4.12.2013 | tomas54 | Kaprařina | 3.284 zobrazení | 17 odpovědí

prosím o rady nebo i fotky jak udělat vlas na boilies. Skoušel jsem to hledat všude ale nenašel.

REDINGTON RF necteno

7.3.2005 | MichalB | Muškaření | 2.898 zobrazení | 15 odpovědí

Panove, chci si koupit novy musak.. Prevazne budu chytat na streamry a kratkou nymfu, proto jsem se rozhodl pro Redington RF, 9ft, AFTMA 5/6… Na trhu je nepreberne mnozstvi snur a nevim, kterou vybrat… Chci plovouci i potapivou.. Poradi nekdu snuru, ktera by mu slusela? Diky Michal

Krabí tyčinky ?? necteno

4.1.2011 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 9.482 zobrazení | 49 odpovědí

Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???

jemnej vláčák necteno

11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.581 zobrazení | 34 odpovědí

čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky