Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Utržení háčku při záběru necteno

6.10.2012 | Chmur | Položená | 4.888 zobrazení | 25 odpovědí

Mám začátečnický dotaz. Často se mi stává, že mi ryba utrhne háček při počátečním záběru. Může to být způsobené příliš utaženou brzdou? Jak ji mít ideálně „vyladěnou“?

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | Ryby | 4.500 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Dotaz na nafukovací rybářský člun necteno

10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.916 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?

Vkladani veci do ENCYKLOPEDIE necteno

1.3.2006 | Lukas | Recepty | 2.934 zobrazení | 15 odpovědí

JDE neco vlozit do encyklopedie ?A kdyz jo tak jak? E-mail?Meli by sme pomoct aby tam bylo vic veci.

jake mate skusenosti z pletenkami necteno

26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.469 zobrazení | 33 odpovědí

jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..

Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE necteno

28.3.2005 | Lovec | Přívlač | 3.729 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík

REDINGTON RF necteno

7.3.2005 | MichalB | Muškaření | 2.943 zobrazení | 15 odpovědí

Panove, chci si koupit novy musak.. Prevazne budu chytat na streamry a kratkou nymfu, proto jsem se rozhodl pro Redington RF, 9ft, AFTMA 5/6… Na trhu je nepreberne mnozstvi snur a nevim, kterou vybrat… Chci plovouci i potapivou.. Poradi nekdu snuru, ktera by mu slusela? Diky Michal

Polarizační brýle necteno

12.5.2006 | xycht | Ryby | 28.666 zobrazení | 146 odpovědí

Máte někdo tip na slušný (fungující) polarizační brýle do nějakých 600–1000Kč? Děkuji

Trucovna necteno

9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 7.073 zobrazení | 36 odpovědí

Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Pe­trův zdar.

Kosa (tož přeci zima) necteno

11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.486 zobrazení | 33 odpovědí

Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme

Whiplash vs Fireline necteno

28.12.2005 | Tomix | Ostatní nádobíčko | 4.911 zobrazení | 25 odpovědí

Co říkáte na šňůru Berkley Whiplash a Berkley Fireline? Která je podle vás lepší? Na www. braunstar. cz to mají v akci. Paradoxní na tom je, že Whiplash stojí míň a přitom unese víc. Proto se vás ptám na váš názor. Předem Díky!
Tomix

Jak vážete Micro plus od Jaxona?? necteno

8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.508 zobrazení | 28 odpovědí

Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..

jak na mníky? necteno

27.11.2007 | mastrof | Dravci | 22.862 zobrazení | 116 odpovědí

čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.

Krabí tyčinky ?? necteno

4.1.2011 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 9.667 zobrazení | 49 odpovědí

Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???

odkaz na Feeder videa, filmy necteno

8.1.2009 | bimboman | Feeder | 7.302 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.

Přívlačová sada Mitchell necteno

7.11.2005 | Daemon | Přívlač | 4.539 zobrazení | 23 odpovědí

Na www. braunstar. cz jsem našel sadu pro přívlač – Mitchell 300X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,4m+ZDARMA tubus za 1999 Kč. Zajímá mě váš názor nebo případné zkušenosti s těmito věcmi. Díky…

Čo s použitým vlascom necteno

11.10.2005 | bizkit | Přívlač | 2.368 zobrazení | 12 odpovědí

Hojky! Určite sa každému u vody stane, že keď naviaže svoju nástrahu alebo či len háčik, vždy zostane pár cm-ov alebo až m-ov zvyšného vlasca. Čo s tým? Zahodíte to len tak na brehu, alebo si to čestne vložíte niekam do vrecka s cieľom to zahodiť pri najbližšom koši? Ja osobne to už zahadzuje do koša. Neviem ako Vy, ale mňa vždy naštve keď sa na brehu potknem a klbko vlasca. A stáva sa mi to čoraz častejšie.

Názor kontra Názor necteno

21.4.2005 | Radosh | Ryby | 2.367 zobrazení | 12 odpovědí

Jaký máte názor na dnešní členy RS ???

Mýty o candátech necteno

16.5.2016 | Dany73 | Dravci | 17.595 zobrazení | 89 odpovědí

Mýty o candátechCandát je co do braní nejméně spolehlivá ryba a díky tomu mezi rybáři koluje neuvěřitelné množství mýtů a polopravd. Který mýtus považujete za nejbizarnější a který se pro vás postupem času stal faktem?

Vanocni prekvapeni? necteno

24.12.2005 | Ciffik | Vánoce | 5.134 zobrazení | 26 odpovědí

tak co panove. nasli jste pod stromeckem to pravy uhlikovy?. koupili vam vase drahe polovicky vas vysneny proutek,navijak?. ja jeste nevim jdu ke stromku asi za hodinu . jinak stastne a vesele…