Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

OKOUN+MUSKA necteno

10.4.2006 | komodor | Ryby | 3.560 zobrazení | 18 odpovědí

zdravim vsechny muskare chtel bych vas poprosit jak nejucineji lovit okouny na musku!jsem zacatecnik!diky za vase odpovedi

Přání od rybářů z Dětského domova v Sedloňově necteno

16.4.2006 | lokky | Ryby | 2.963 zobrazení | 15 odpovědí

Všem kamarádům, kolegům rybářům přejeme veselé Velikonoce a klidné a slunečné svátky jara. Ještě jednou za vše děkujeme. Za všechny děti-rybáře Jirka Lokvenc.

začínam kaprařit necteno

12.9.2011 | pextr | chytej.cz | 45.901 zobrazení | 232 odpovědí

chci začít kaprařit, vše mam ale nevím co mam nakoupit za drobnosti háčky apod. jaká velikost, jakou montáž používat, jestli koupit pletenku apodobné drobnosti.. chci koupit zde http://www.rybarske-nej.cz/…ovy-program/?…, protože tam kupuju pruty a navijaky tak aby to vyslo nad 3 litry a dostal sem dárek díky za rady

Alkohol na ryby patří! necteno

24.3.2009 | | Tipy & triky | 12.286 zobrazení | 62 odpovědí | upravit

Alkohol k rybařině neodmyslitelně patří. Především ke kaprařině. Je potřeba tu celodenní fušku, kdy člověk leží v křesle a jednou za půl dne vstane k záběru, večer pořádně zapít. Já už si nemůžu představit kaprařinu jinak, než ráno vstát (ráno znamená poledne) najíst se, chvilku si zdřímnout. Po kratičkém spánku si uvařit kafe a lehnout si na lehátko ukusuje nějaký pamlsek. Samozřejmě během náročného ležení na lehátku si lehce podřimovat. Občas líně vstát k záběru. Zaseknout, vytáhnout, položit na podložku. Polejt celýho kapra klinikem, aby se mu něco nestalo.Po té, co už je kapr bezpečně naložen celý do kliniku ho šetrně vzít za břicho, laškovně zasunout prsty do análu a šetrně pořídit několik stovek fotek ve všech možných i nemožných polohách. Jakmile je první stovka fotek ze břehu hotová (a přichází únava rukou, které jsou již vyčerpané neustálém natahování kapra před objektiv), je na čase obléknout reprezentativní slipy, obléknout tričko s logem renomovaného výrobce boilies a hurá fotky z vody. Po dvou hodinách focení naprosto vyřízeného kapra (nyní již bez šupin a bez slizu) pro sychr ještě potřít dalším klinikem a poslat ho břichem nahoru do hlubin s obligátní větou: „Pošli babičku“ Po tomto martiriu rychle nahodit (popřípadě zavézt), dát si retko a jít si na chvíli zdřímnout. Zbudit se akorát na večeři, při které s kolegy vyhodnotíme končící den a začínáme popíjet. To je ta správná chvilka na alkohol. Popíjí se pomalu, ale odvážně. Kolem druhé ráno již notně „jak vidle“ slovně napadnout rybářskou stráž, která má tu drzost, že mi chce vzít rybářský lístek za lov přes noc. Pokud je vás na místě těch pravých kaprařů víc, tak se slovní napadnutí rybářské stráže přeskakuje a přechází se rovnou na obhajobu své pravdy v tom smyslu, že nařízení omezení lovu je kravina a já to neuznávám. Takže nedá se nic dělat porybnej letí do vody a za ním jeho babeta. Následuje chlapácké poplácání po zádech mezi všemi přítomnými pravými kapraři a následuje pití. Kolem čtvrté ranní, když už svítá tak již zpitý pod obraz zmateně zaseknout prut, který je úplně cizí, zamotat montáž i okolním pravým kaprařům, kteří již vytuhli před bivakama, nablít si do pytlíku s boiliesem a vydat se na kutě. Cestou ještě před spaním vyčurat tzv. „na mazáka“ bez rozepnutí kalhot a hupem šupem do bivaku. Většinou se nepodaří do bivaku již trefit a proto se ulehává například hlavou na šutrech a nohama ve vodě. Nyní již vyčerpán po náročném rybolovu a spokojeně pokálen můžu jít spát a těšit se na další zítřejší rybářské zážitky.

Proto alkohol na ryby patří.

jemnej vláčák necteno

11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.729 zobrazení | 34 odpovědí

čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | Přívlač | 6.139 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

Nákup rybiček necteno

20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.566 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc

Jak to zatím vypadá s dravcema necteno

29.9.2005 | Rduz | Domácí revíry | 3.565 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se Vás všech zeptat, co říkáte na letošní dravčí sezonu, já osobně jsem docela zklamanej a nejsem sám. V létě jsem skoro skákal po hlavě, když sem dumal v čem je problém.

Poznáváte někdo tyto woblery?? necteno

26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.365 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.

Chytáte v zimě? necteno

17.2.2005 | file | Ryby | 2.969 zobrazení | 15 odpovědí

Cílem tématu by měl být hrubý průřez zimní aktivitou.

1. Ano/Ne
  2. Co
  3. Jak
  4. Jak často
  5. S jakým výsledkem

Něco pro matematiky, aneb úhel sonaru necteno

16.2.2006 | vody | Ryby | 2.575 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím všechny školou poovinné o radu jak a podle čeho(vzorec) spočítat úhel záběru sonaru dle hloubky vody.Příklad:sonar Lowrance X125 má záběr úhlu 60stupnů při monitorování na hloubce 3m mě bude zobrazovat kruh pod lodí o průměru…?Jo to kdybych věděl.Hádáme se s kámošem a učivo z matematiky jsme dávno zapoměli.

značka Dragon necteno

19.1.2007 | troutman2 | Obchod | 38.129 zobrazení | 192 odpovědí

jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firma­dragon.pl

rybářské časopisy necteno

11.1.2006 | kubas | Ryby | 19.235 zobrazení | 97 odpovědí

Jaký je váš nejoblíbenější časopis?Já mám nejradši Kajmana a Českého rybáře,ostatní moc nemusím,protože je v nich hodně reklam

zimní lov okounů necteno

13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.917 zobrazení | 50 odpovědí

poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik

Sekerka nebo vrták? necteno

3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.768 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc

Guma a trojháček necteno

28.7.2004 | Dědek | Přívlač | 3.572 zobrazení | 18 odpovědí

Jak navazujete trojháček na gumu. Z jednoháčku mi 90% ryb spadne, coľ mě uľ opravdu ątve.

Kupujete pruty navijáky pře E-shop?????, necteno

29.11.2005 | Pytel | Pruty | 6.958 zobrazení | 35 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat kupujete pruty navijáky přes E-shop???A jestli si je třeba někde do obchodu jdete nejdřiv ošahat a pak až kupujete přes e-shop kvuli ceny ????

Jak je posuzováno pytláctví dle nového zákona necteno

23.1.2010 | jake | Legislativa | 6.167 zobrazení | 31 odpovědí

V jednom časopise jsem objevil článek, po jehož přečtení se mi prudce zvedl adrenalin v těle. Už jsem o tomto problému cosi málo slyšel, ale v duchu jsem si říkal, že to určitě nebude tak horké, ale jak se zdá, tak se jedná o problém zcela kardinální. Článek jsem oskenoval, ale bohužel tady nevidím žádný způsob, jak do fóra přidat soubor. Proto jsem článek umístil na webové stránky naší MO MRS do sekce aktuality s datem 22.1.2010 – takže kdo máte zájem se „nas.at“, tak si jej laskavě přečtěte a budete mít po náladě :-( Takže: www.mrszlin.cz AKTUALITY

Dyje 5 aneb Nové Mlýny necteno

11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.569 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky

Výlovy rybníků necteno

14.10.2006 | perch | Ryby | 4.171 zobrazení | 21 odpovědí

Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???