Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Nákup rybiček
20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.408 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc
Poznáváte někdo tyto woblery??
26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.218 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.
Polarizační filtr
29.9.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 2.272 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, chci si koupit polarizační filtr na foťák a moc o tom nevím. Jsou nějaké základní druhy? Popřípadě který je k čemu atd?Nad čím mám uvažovat při koupi?Mám závit 55mm. díky
Down deep rattlin fat rap
11.2.2010 | | Dravci | 2.083 zobrazení | 11 odpovědí
Najde se nekdo kdo pouziva tuto nastrahu,??? Mate na ni nejakou rybu??? Proste vsechno co vas napadne v souvislosti s timto wobleru.
Udica na zubáče
23.9.2004 | doktor | Pruty | 11.768 zobrazení | 62 odpovědí
Prosím poraďte mi udičku na zubáče. Väčšinou plánujem chytať na malých riekach ale aj rybníku, na gumy. Aká je nejvhodnejšia vrhacia záťaž, 3–15g, 5–20g, 10–30g? Značka? Čo hovoríte na Sportex KEV Trigger de Lux – dĺžka 305cm, vrhacia záťaž 30g, hmotnosť 225g Shimano Aspire Spinning – 300cm, vrhacia záťaž 5–20g, hmotnosť 239g Shimano Diaflash Ex Spinning Zander Special – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 5–20g Shimano Technium Diaflash Spinning 300L – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 3–15g, hmotnosť 217g. Cena sportex a shimano aspire je veľké mínus, alebo stoja za to?
Navijak Shimano Stradic 1000FA alebo Shimano Technium 1000FA? Stradic 2500 mám, nepoznáte Technium? Ďakujem
jemnej vláčák
11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.446 zobrazení | 34 odpovědí
čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky
Chlazení nápojů u vody
11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.508 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Jak rešíte chlazení nápojů u vody.
ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař
24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 3.982 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil
Dotaz na nafukovací rybářský člun
10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.792 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?
REDINGTON RF
7.3.2005 | MichalB | Muškaření | 2.849 zobrazení | 15 odpovědí
Panove, chci si koupit novy musak.. Prevazne budu chytat na streamry a kratkou nymfu, proto jsem se rozhodl pro Redington RF, 9ft, AFTMA 5/6… Na trhu je nepreberne mnozstvi snur a nevim, kterou vybrat… Chci plovouci i potapivou.. Poradi nekdu snuru, ktera by mu slusela? Diky Michal
Něco pro matematiky, aneb úhel sonaru
16.2.2006 | vody | Ryby | 2.465 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím všechny školou poovinné o radu jak a podle čeho(vzorec) spočítat úhel záběru sonaru dle hloubky vody.Příklad:sonar Lowrance X125 má záběr úhlu 60stupnů při monitorování na hloubce 3m mě bude zobrazovat kruh pod lodí o průměru…?Jo to kdybych věděl.Hádáme se s kámošem a učivo z matematiky jsme dávno zapoměli.
Jezírka
12.6.2006 | zany | Ryby | 2.275 zobrazení | 12 odpovědí
No napadlo mě že bych s mohl poptat lidí jaký maj jezírka a třeba se i někdo rozhodne si ho taky zbudovat a ostatní mu poradí a daj mu nápady jak na to .....
Pro ryby bezpečný podběrák?
16.3.2010 | Knak | Ostatní nádobíčko | 2.275 zobrazení | 12 odpovědí
Uvažuji o koupi nového podběráku na feeder. Chtěl bych znát vaše typy a názory na podběrák který je bezpečný pro ryby. Podběrák který mám často způsobuje, hlavně u kapříků, že jim poškodí hřbetní ploutev. Ten první osten hřbetní ploutve se zamotá do oček v podběráku a tím ploutev kaprovi poškodí. Rád bych tedy podběrák s síťkou pro ryby bezpečnější.
Od kdy chytáte
12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 5.894 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd
Transgenní ryby
9.11.2011 | -tom- | Vaše názory | 2.091 zobrazení | 11 odpovědí
Nevíte někdo, jak to u nás vypadá s chovem tzv. transgenních ryb? Zabývají se jím i naši rybáři nějak seriozněji? A jak je to vůbec s legislativou? Jde o poměrně zajímavé (a výbušné, co si budem povídat) téma, ale všechny články a zprávy jsou tak 2–3 roky staré, na novější info nemohu narazit.
Mýty o candátech
16.5.2016 | Dany73 | Dravci | 16.949 zobrazení | 89 odpovědí
Candát je co do braní
nejméně spolehlivá ryba a díky tomu mezi rybáři koluje neuvěřitelné
množství mýtů a polopravd. Který mýtus považujete za nejbizarnější a
který se pro vás postupem času stal faktem?
malý a lehký navijáček nejlépe do 1000 Kč
11.4.2011 | zuzi | Navijáky | 12.181 zobrazení | 64 odpovědí
Ahojky, tak už zase něco sháním:-) Tentokrát bych potřebovala malej a lehkej naviják. Konkrétně ho chci dát na prut 1,8m 1–10 g, nedávno jsem si ho koupila a Soron20 je na něj moc velký. Zatím vybírám mezi Abu Garcia Cardinal 102i FD, Cormoran UL GT 5PiF500 a SPRO Passion Micro FD605. Pokud s některým z nich máte zkušenosti, nebo víte o lepších, dejte mi prosím vědět, ať nekoupím nějakou blbost:-) Už se to blíží, tak se potřebuju trošku vybavit:-) Předem děkuji za rady a tipy. Zuzi
Duháci!!
19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.236 zobrazení | 38 odpovědí
Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky
OKOUN+MUSKA
10.4.2006 | komodor | Ryby | 3.429 zobrazení | 18 odpovědí
zdravim vsechny muskare chtel bych vas poprosit jak nejucineji lovit okouny na musku!jsem zacatecnik!diky za vase odpovedi
Kam na střední školu
26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.241 zobrazení | 17 odpovědí
Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.