Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

zimní lov okounů necteno

13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 10.057 zobrazení | 50 odpovědí

poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik

Duháci!! necteno

19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.651 zobrazení | 38 odpovědí

Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky

Co všechno ryby dokáží pozřít? necteno

27.5.2006 | bubu | Ryby | 2.415 zobrazení | 12 odpovědí

Dnes jsem umušil duháka 36cm a mám ve zvyku se vždy kouknout,co jim zrovna chutná. A podržte se,tento měl v žaludku pánskou ochranu!!!! A co vy jste našli v rybých žaludcích ?

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | Dravci | 52.865 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Jak ukládáte doma pruty? necteno

26.10.2008 | HaD | Tipy & triky | 15.316 zobrazení | 76 odpovědí

Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.

vábnička a sumci necteno

11.9.2006 | Rendy | Sumcařina | 12.913 zobrazení | 64 odpovědí

O technice jak pracovat s vábničkou se toho nikde moc nepíše , ani jsem ještě na vodě nikoho kdo by používal vábničku neviděl. Našel by se někdo kdo by toto téma mohl trochu osvětlit. Konkrétně mě zajímá jestli je nutné nejprve ryby lokalizovat a pak teprve vábit , nebo jestli si najít místo kde by člověk čekal lokalitu ryby a  zkoušet co se bude dít . Jaký tvar vábničky se vám nejvíce osvědčil? Co dělat s nástrahou když už sumce vidíte na sonaru ? Pukat dál ? Pohybovat nástrahou , nebo ji nechat v klidu? Nastražit rybu , nebo raději rousnice ? Myslím že lov sumců s vábničkou musí být velice adrenalinová záležitost. Poradí někdo ?

Jeseter v našich vodách. necteno

30.9.2008 | vlnac | Domácí revíry | 12.097 zobrazení | 60 odpovědí

Jaký máte názor na rybáře , kteří Jesetery po ulovení okamžitě usmrtí jen proto , aby měli trofej se kterou se můžou chlubit? Tato nádherná a vzácná ryba patří podle mě do vody a né na pekáč.

Od kdy chytáte necteno

12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 6.256 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd

Stojany necteno

17.8.2006 | zany | Ostatní nádobíčko | 5.446 zobrazení | 27 odpovědí

potřeboval bych poraďit s výběrem stojanu..popřípadě jaké méte zkušenos s určitým typem..díky

Holky a přívlač necteno

15.6.2014 | štička17 | Přívlač | 4.640 zobrazení | 23 odpovědí

Přívlač a holky. Fotogalerie, Nástrahy a nejlepší úlovky. Jsem dávejte své nejlepší úlovky.

Dyje 5 aneb Nové Mlýny necteno

11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.637 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky

Jak na Lipně necteno

15.7.2008 | r.o.b.a | Domácí revíry | 2.825 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všem, kolem 15.8. se chystám s karavanem a lodí na Lipno k Horní Plané, pravděpodobně na ranč u Kukačků. Hodlám chytat dá se říci vše, ale chtěl bych hlavně přívlač. Echolot mám, tak snad pomůže. Ale budu vděčen za každou radu, máte-li někdo zkušenosti s tímto místem. Předem díky.

malý a lehký navijáček nejlépe do 1000 Kč necteno

11.4.2011 | zuzi | Navijáky | 12.925 zobrazení | 64 odpovědí

Ahojky, tak už zase něco sháním:-) Tentokrát bych potřebovala malej a lehkej naviják. Konkrétně ho chci dát na prut 1,8m 1–10 g, nedávno jsem si ho koupila a Soron20 je na něj moc velký. Zatím vybírám mezi Abu Garcia Cardinal 102i FD, Cormoran UL GT 5PiF500 a SPRO Passion Micro FD605. Pokud s některým z nich máte zkušenosti, nebo víte o lepších, dejte mi prosím vědět, ať nekoupím nějakou blbost:-) Už se to blíží, tak se potřebuju trošku vybavit:-) Předem děkuji za rady a tipy. Zuzi

Výlovy rybníků necteno

14.10.2006 | perch | Ryby | 4.239 zobrazení | 21 odpovědí

Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???

Pocitacove hry!!! necteno

14.7.2006 | perch | Ryby | 10.126 zobrazení | 50 odpovědí

Jake hry „frci“ mezi rybari???

Jak je posuzováno pytláctví dle nového zákona necteno

23.1.2010 | jake | Legislativa | 6.278 zobrazení | 31 odpovědí

V jednom časopise jsem objevil článek, po jehož přečtení se mi prudce zvedl adrenalin v těle. Už jsem o tomto problému cosi málo slyšel, ale v duchu jsem si říkal, že to určitě nebude tak horké, ale jak se zdá, tak se jedná o problém zcela kardinální. Článek jsem oskenoval, ale bohužel tady nevidím žádný způsob, jak do fóra přidat soubor. Proto jsem článek umístil na webové stránky naší MO MRS do sekce aktuality s datem 22.1.2010 – takže kdo máte zájem se „nas.at“, tak si jej laskavě přečtěte a budete mít po náladě :-( Takže: www.mrszlin.cz AKTUALITY

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.655 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.

Polarizační brejle pro slepejše. necteno

28.4.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 4.051 zobrazení | 20 odpovědí

Moc by mě zajímal váš názor na polarizační brýle s dioptrickými skly, nemáte někdo nějakou zkušenost? Jsem slepejš a potřeboval bych skombinovat oba druhy dohromady a používat klipy na normální brejle mi nepřipadá jako dobrý řešení.

skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem necteno

28.3.2010 | cechin | Legislativa | 4.051 zobrazení | 20 odpovědí

chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.

Polarizační filtr necteno

29.9.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 2.431 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, chci si koupit polarizační filtr na foťák a moc o tom nevím. Jsou nějaké základní druhy? Popřípadě který je k čemu atd?Nad čím mám uvažovat při koupi?Mám závit 55mm. díky