Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

zimní lov okounů necteno

13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.761 zobrazení | 50 odpovědí

poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik

Od kdy chytáte necteno

12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 6.057 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd

jak měříte délku ryb? necteno

21.7.2005 | saky | Ryby | 6.053 zobrazení | 31 odpovědí

Docela by mě zajímalo, jak měříte délku ryb, jestli tak, že dáte metr na rybu a změříte ji od konce ocasní ploutve po hlavu (a tim přičtete několik cm díky oblouku, jak vám metr leží na baculatý rybě), nebo tak, že položíte metr na rovnou zem a ne něj teprve dáte rybu a tak zjistíte její pravou délku??

Osobně ryby neměřim, protože je, až na výjimky, pouštim, ale nedávno sem na tohle téma diskutoval s kamarádem, tak by mě zajímal Váš názor…

Přívlačová sada Mitchell necteno

7.11.2005 | Daemon | Přívlač | 4.490 zobrazení | 23 odpovědí

Na www. braunstar. cz jsem našel sadu pro přívlač – Mitchell 300X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,4m+ZDARMA tubus za 1999 Kč. Zajímá mě váš názor nebo případné zkušenosti s těmito věcmi. Díky…

Jak to zatím vypadá s dravcema necteno

29.9.2005 | Rduz | Domácí revíry | 3.513 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se Vás všech zeptat, co říkáte na letošní dravčí sezonu, já osobně jsem docela zklamanej a nejsem sám. V létě jsem skoro skákal po hlavě, když sem dumal v čem je problém.

Problém z děleným prutem shimano necteno

19.4.2010 | vaisman1 | Pruty | 2.734 zobrazení | 14 odpovědí

Ahojky potřeboval bych radu,v sobotu sem byl na rybách a mám třídílný prut Shimano Force Master 3,6m 2,75lb,prut sem složil a asi při rovnání oček do roviny s ním nechtěně pootočil,a ted mi nejde rozpojit mezi prvním a prostředním dílem,zkoušel sem to za pomoci druhého rybáře a ani se to nehlo.děkuji za každý nápad jak to rozpojit

NEJ NEJ RYBA necteno

14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 7.039 zobrazení | 36 odpovědí

NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC

Guma a trojháček necteno

28.7.2004 | Dědek | Přívlač | 3.521 zobrazení | 18 odpovědí

Jak navazujete trojháček na gumu. Z jednoháčku mi 90% ryb spadne, coľ mě uľ opravdu ątve.

Jak na Lipně necteno

15.7.2008 | r.o.b.a | Domácí revíry | 2.739 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všem, kolem 15.8. se chystám s karavanem a lodí na Lipno k Horní Plané, pravděpodobně na ranč u Kukačků. Hodlám chytat dá se říci vše, ale chtěl bych hlavně přívlač. Echolot mám, tak snad pomůže. Ale budu vděčen za každou radu, máte-li někdo zkušenosti s tímto místem. Předem díky.

Co všechno ryby dokáží pozřít? necteno

27.5.2006 | bubu | Ryby | 2.347 zobrazení | 12 odpovědí

Dnes jsem umušil duháka 36cm a mám ve zvyku se vždy kouknout,co jim zrovna chutná. A podržte se,tento měl v žaludku pánskou ochranu!!!! A co vy jste našli v rybých žaludcích ?

Down deep rattlin fat rap necteno

11.2.2010 | | Dravci | 2.153 zobrazení | 11 odpovědí

Najde se nekdo kdo pouziva tuto nastrahu,??? Mate na ni nejakou rybu??? Proste vsechno co vas napadne v souvislosti s timto wobleru.

začínam kaprařit necteno

12.9.2011 | pextr | chytej.cz | 45.510 zobrazení | 232 odpovědí

chci začít kaprařit, vše mam ale nevím co mam nakoupit za drobnosti háčky apod. jaká velikost, jakou montáž používat, jestli koupit pletenku apodobné drobnosti.. chci koupit zde http://www.rybarske-nej.cz/…ovy-program/?…, protože tam kupuju pruty a navijaky tak aby to vyslo nad 3 litry a dostal sem dárek díky za rady

značka Dragon necteno

19.1.2007 | troutman2 | Obchod | 37.673 zobrazení | 192 odpovědí

jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firma­dragon.pl

Výlovy rybníků necteno

14.10.2006 | perch | Ryby | 4.118 zobrazení | 21 odpovědí

Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???

vábnička a sumci necteno

10.9.2006 | Rendy | Sumcařina | 12.574 zobrazení | 64 odpovědí

O technice jak pracovat s vábničkou se toho nikde moc nepíše , ani jsem ještě na vodě nikoho kdo by používal vábničku neviděl. Našel by se někdo kdo by toto téma mohl trochu osvětlit. Konkrétně mě zajímá jestli je nutné nejprve ryby lokalizovat a pak teprve vábit , nebo jestli si najít místo kde by člověk čekal lokalitu ryby a  zkoušet co se bude dít . Jaký tvar vábničky se vám nejvíce osvědčil? Co dělat s nástrahou když už sumce vidíte na sonaru ? Pukat dál ? Pohybovat nástrahou , nebo ji nechat v klidu? Nastražit rybu , nebo raději rousnice ? Myslím že lov sumců s vábničkou musí být velice adrenalinová záležitost. Poradí někdo ?

Holky a přívlač necteno

15.6.2014 | štička17 | Přívlač | 4.518 zobrazení | 23 odpovědí

Přívlač a holky. Fotogalerie, Nástrahy a nejlepší úlovky. Jsem dávejte své nejlepší úlovky.

Pro ryby bezpečný podběrák? necteno

16.3.2010 | Knak | Ostatní nádobíčko | 2.356 zobrazení | 12 odpovědí

Uvažuji o koupi nového podběráku na feeder. Chtěl bych znát vaše typy a názory na podběrák který je bezpečný pro ryby. Podběrák který mám často způsobuje, hlavně u kapříků, že jim poškodí hřbetní ploutev. Ten první osten hřbetní ploutve se zamotá do oček v podběráku a tím ploutev kaprovi poškodí. Rád bych tedy podběrák s síťkou pro ryby bezpečnější.

Lov candáta necteno

19.8.2011 | henny | Dravci | 21.839 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)

Jak ukládáte doma pruty? necteno

26.10.2008 | HaD | Tipy & triky | 14.963 zobrazení | 76 odpovědí

Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.

Jeseter v našich vodách. necteno

30.9.2008 | vlnac | Domácí revíry | 11.821 zobrazení | 60 odpovědí

Jaký máte názor na rybáře , kteří Jesetery po ulovení okamžitě usmrtí jen proto , aby měli trofej se kterou se můžou chlubit? Tato nádherná a vzácná ryba patří podle mě do vody a né na pekáč.