Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak je to s lovem dravců ??? necteno

18.8.2012 | Wiktor.c | Dravci | 8.078 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj, mám otázku ohledně lovu na mrtvou či živou rybičku. Nevím, kolik můžu mít nahozeno prutů, když chytám na rybičku a nebo jestli můžu mít nahozené rybyčky dvě.

Děkuji za odpovědi.

Pravá sezóna lovu sumců necteno

30.9.2006 | cercer | Sumcařina | 5.123 zobrazení | 26 odpovědí

Zajímalo by mě,jaké máte zkušenosti s lovem v průběhu roku..který měsíc je pro vás ten nej..a do kdy má u nás cenu se ještě specializovat na jejich lov ohledně teploty vody atd..

Kam na střední školu necteno

26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.349 zobrazení | 17 odpovědí

Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.

POmozte vsem necteno

22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 1.970 zobrazení | 10 odpovědí

na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji

Podsekávání ryb necteno

28.5.2005 | HaD | Legislativa | 5.127 zobrazení | 26 odpovědí

Tak jsem se nedávno dozvěděl o několika podseklých sumcích okolo 170cm a asi před 5 minutami o dvoumetrové zmařené rybě. Jsem tak strašně nasra. j a zároveň mě drtí ta bezmoc. máte někdo nápad, jak to řešit?

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.540 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.

Hýbání vodou na přehradách v době tření necteno

11.5.2008 | tomchamik | Legislativa | 3.749 zobrazení | 19 odpovědí

I když jsem toto psal do Pěsti na oko,nedá mi to a zakládám samostatné téma.Tak jsem se vydal na Orlík,od středy do neděle ryby nebrali,vše se tře a jak se hýbe s vodou tak na břehu zůstává tisíce jiker.Vzhledem k tomu,že Orlík má přes 150km břehů tak tady dochází k obrovským škodám na rybí osádce.Za ty 4 dni klesla voda asi o 30cm,pak zase stoupla,ale to už je pozdě,jikry uschli.Rybářský svaz o tomto jevu informoval povodí,ale prý je to vše jen pro dodržení průtoku pro turbínu.Pánové z ČEZu si plní plán a na břehu schnou miliony jiker!!!! Protože toto není problém jen Orlíku,ale všech přehrad,docela by mě (a snad nejsem sám)zajímalo vyjádření někoho z kompetentních lidí,jak z povodí tak ze svazu.

Trápí vás hodně ztracení woblerů, plandavek atd.? necteno

9.9.2008 | farnas | Tipy & triky | 2.959 zobrazení | 15 odpovědí

Jste schopni vylézt za drahým woblerem třeba na strom? Já ano.

Revír na dobrou vláčku necteno

30.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 16.599 zobrazení | 84 odpovědí

Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :

UN Orlík necteno

26.6.2006 | ale | Ryby | 8.899 zobrazení | 45 odpovědí

Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???

Woblery necteno

31.5.2011 | Honcek | Dravci | 7.117 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar

Stojany necteno

17.8.2006 | zany | Ostatní nádobíčko | 5.338 zobrazení | 27 odpovědí

potřeboval bych poraďit s výběrem stojanu..popřípadě jaké méte zkušenos s určitým typem..díky

Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru? necteno

21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.945 zobrazení | 25 odpovědí

Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?

skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem necteno

28.3.2010 | cechin | Legislativa | 3.953 zobrazení | 20 odpovědí

chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.

Polarizační brejle pro slepejše. necteno

28.4.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 3.951 zobrazení | 20 odpovědí

Moc by mě zajímal váš názor na polarizační brýle s dioptrickými skly, nemáte někdo nějakou zkušenost? Jsem slepejš a potřeboval bych skombinovat oba druhy dohromady a používat klipy na normální brejle mi nepřipadá jako dobrý řešení.

Smáček nebo twister necteno

30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.465 zobrazení | 68 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?

K70 aneb kdo a kolik nad 70 necteno

17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.719 zobrazení | 39 odpovědí

Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)

kde sehnat SHIMANO Stradic 2500 FA made in Japan necteno

29.2.2008 | hecht | Navijáky | 3.963 zobrazení | 20 odpovědí

Mám dotaz, nenašel by se tady někdo dobře informovaný ? Scháním: Shimano Stradic 2500 FA Jde o model naposled vyráběný cca 2006 hlavně ještě made in JAPAN !! Díky předem, loni jsem na něj nanašetřil, a letos ho zas už namůžu sehnat :-((

Dračí lodě na řekách... necteno

17.9.2008 | milhom | chytej.cz | 3.171 zobrazení | 16 odpovědí

Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???

Tá úplne prvá ryba... necteno

14.12.2009 | LuboO | Úspěchy | 3.166 zobrazení | 16 odpovědí

Pamätáte sa ešte na svoj úplne prvý úlovok? Tú prvú nádhernú rybu, ktorú ste zdolali len vlastnými silami, a potom vás niekolko hodín nafukovalo od pýchy pred kamarátmi, akí ste skvelí rybári? Alebo sa to nepodarilo a boli slzy na krajíčku? Podelte sa o tieto zážitky.