Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | Dravci | 52.619 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem necteno

28.3.2010 | cechin | Legislativa | 4.017 zobrazení | 20 odpovědí

chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.

Polarizační brejle pro slepejše. necteno

28.4.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 4.013 zobrazení | 20 odpovědí

Moc by mě zajímal váš názor na polarizační brýle s dioptrickými skly, nemáte někdo nějakou zkušenost? Jsem slepejš a potřeboval bych skombinovat oba druhy dohromady a používat klipy na normální brejle mi nepřipadá jako dobrý řešení.

Hýbání vodou na přehradách v době tření necteno

11.5.2008 | tomchamik | Legislativa | 3.815 zobrazení | 19 odpovědí

I když jsem toto psal do Pěsti na oko,nedá mi to a zakládám samostatné téma.Tak jsem se vydal na Orlík,od středy do neděle ryby nebrali,vše se tře a jak se hýbe s vodou tak na břehu zůstává tisíce jiker.Vzhledem k tomu,že Orlík má přes 150km břehů tak tady dochází k obrovským škodám na rybí osádce.Za ty 4 dni klesla voda asi o 30cm,pak zase stoupla,ale to už je pozdě,jikry uschli.Rybářský svaz o tomto jevu informoval povodí,ale prý je to vše jen pro dodržení průtoku pro turbínu.Pánové z ČEZu si plní plán a na břehu schnou miliony jiker!!!! Protože toto není problém jen Orlíku,ale všech přehrad,docela by mě (a snad nejsem sám)zajímalo vyjádření někoho z kompetentních lidí,jak z povodí tak ze svazu.

Down deep rattlin fat rap necteno

11.2.2010 | | Dravci | 2.209 zobrazení | 11 odpovědí

Najde se nekdo kdo pouziva tuto nastrahu,??? Mate na ni nejakou rybu??? Proste vsechno co vas napadne v souvislosti s timto wobleru.

Smáček nebo twister necteno

30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.685 zobrazení | 68 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?

Jak je to s lovem dravců ??? necteno

18.8.2012 | Wiktor.c | Dravci | 8.254 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj, mám otázku ohledně lovu na mrtvou či živou rybičku. Nevím, kolik můžu mít nahozeno prutů, když chytám na rybičku a nebo jestli můžu mít nahozené rybyčky dvě.

Děkuji za odpovědi.

NEJ NEJ RYBA necteno

14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 7.248 zobrazení | 36 odpovědí

NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.628 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.

Vláčecí nástrahy necteno

28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.428 zobrazení | 22 odpovědí

vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky

Trápí vás hodně ztracení woblerů, plandavek atd.? necteno

9.9.2008 | farnas | Tipy & triky | 3.016 zobrazení | 15 odpovědí

Jste schopni vylézt za drahým woblerem třeba na strom? Já ano.

Problém z děleným prutem shimano necteno

19.4.2010 | vaisman1 | Pruty | 2.817 zobrazení | 14 odpovědí

Ahojky potřeboval bych radu,v sobotu sem byl na rybách a mám třídílný prut Shimano Force Master 3,6m 2,75lb,prut sem složil a asi při rovnání oček do roviny s ním nechtěně pootočil,a ted mi nejde rozpojit mezi prvním a prostředním dílem,zkoušel sem to za pomoci druhého rybáře a ani se to nehlo.děkuji za každý nápad jak to rozpojit

Střelné hlavy necteno

5.2.2008 | modrak | Muškaření | 9.481 zobrazení | 47 odpovědí

Dovolil bych si mezi zdejším osazenstvem provést menší anketu na téma:

1. Jako running lajnu preferujete a proč?
  2. Jakým způsobem vybíráte kombinaci střelné hlavy a running lajny (průměry, AFTMA … )?
  3. Jak volíte AFTMA hlavy s ohledem na AFTMA prutu? Přizpůsobujete hlavu prutu jejím zkracováním?
  4. V čem vidíte zásadní odlišnosti v technice hodu, třeba oproti dablcuku s běžným WFkem?

Děkuji za vaše odpovědi k tématu.

UN Orlík necteno

26.6.2006 | ale | Ryby | 9.076 zobrazení | 45 odpovědí

Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???

K70 aneb kdo a kolik nad 70 necteno

17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.861 zobrazení | 39 odpovědí

Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)

Značka Esox necteno

17.12.2005 | Dusik | Ostatní nádobíčko | 4.034 zobrazení | 20 odpovědí

Neznáte někdo odkaz na stránky Esoxu, nebo kde se na tuto značku můžu podívat? Díky všem co napíšete k tomuto tématu.

Dračí lodě na řekách... necteno

17.9.2008 | milhom | chytej.cz | 3.229 zobrazení | 16 odpovědí

Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???

JAK TO BRALO O VIKENDU??? necteno

9.10.2005 | | Dravci | 2.825 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Tak co kluci,jak to vypadalo,kde a na co?

Vodění smáčku necteno

28.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.417 zobrazení | 12 odpovědí

Vodí se smáčky jen přitahovanim či pritahovanim a cukanim ?Řekl bych zě to první protože nechci přicházet zbytečně o ryby …

gumové čluny pro rybaře necteno

19.11.2005 | Kecalka | Ryby | 61.401 zobrazení | 304 odpovědí

jake mate zkušenosti s"gumove rybařské čluny" . kvalita. značka, velikost,atd