Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Značka (název) vlasce 0,15 necteno

27.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 2.595 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny, může mi někdo poradit značku vlasce č. 0,15mm ? Četla jsem něco o Fireline, ale č.0,15 jsem tam nenašla.Pouze průsvitnou šnůru 0,15. Jaký je mezi tím rozdíl? Díky všem.

gumové čluny pro rybaře necteno

19.11.2005 | Kecalka | Ryby | 60.789 zobrazení | 304 odpovědí

jake mate zkušenosti s"gumove rybařské čluny" . kvalita. značka, velikost,atd

Hlavatka v českých řekách necteno

5.1.2009 | osprey | Ryby | 28.388 zobrazení | 142 odpovědí

Pracuju na článku o introdukci hlavatky do některých českých řek. Rád bych tady vyprovokoval diskuzi s názory kolegů na přítomnost hlavatky ať už v pstruhových nebo mimopstruhových revírech a získal nějaké reprezentativní pohledy na věc či konkrétní zážitky a pozorování. Vím, že muškaři hlavatky nevidí rádi a přisuzují jim schopnost zlikvidovat obsádku salmonidů v některých úsecích řeky. Rád bych tu proto viděl i zkušenosti slovenských rybářů, kteří loví na vodách, kde je hlavatka doma nebo přímo samotných hlavatkářů.

Lov na dírkách necteno

26.1.2005 | waccl | Rybaření na dírkách | 9.796 zobrazení | 49 odpovědí

Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.

Univerzalni prut na privlac necteno

16.9.2006 | wenclos | Přívlač | 6.794 zobrazení | 34 odpovědí

Poradte prosim jaky prut je idealni pro zacatecnika. Da se sehnat takovy obycejny privlacak s navijakem uz kolem 1500 Kc? Jaky by ste doporucili. Diky

Naviják na matchovej prut necteno

26.11.2005 | | Navijáky | 3.201 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Jen žádám o radu. Na matchku o délce 3,9 m je lepší naviják velikosti 20 nebo 30?Je mi jasný,že to je v ruce,ale chci slišet vaše názory. Nemám stim zkušenosti. Děkuji.

Co jste zapoměli necteno

11.11.2006 | staker | Ryby | 2.798 zobrazení | 14 odpovědí

Když odcházím od vody, tak se dvakrát podívám, jestli jsem něco nezapoměl. Nosím batoh, ze kterého když vyndám věci co nebudu „nutně“ potřebovat, tak je těžší než když jsem je vyndal. Přesto mám pocit, že něco „nutného“ nemám ssebou. To mě přivedlo na otázku, zeptat se CO JSTE ZAPOMĚLI DOMA, KDYŽ JSTE ŠLI NA RYBY? Příklad . Kolega šel na ryby s „kamarádkou“, a zjistil že nechal doma pruty. Deku si vzít nezapoměl.

Jezírka necteno

12.6.2006 | zany | Ryby | 2.401 zobrazení | 12 odpovědí

No napadlo mě že bych s mohl poptat lidí jaký maj jezírka a třeba se i někdo rozhodne si ho taky zbudovat a ostatní mu poradí a daj mu nápady jak na to .....

rotačky necteno

28.7.2009 | stupy | Přívlač | 13.820 zobrazení | 69 odpovědí

Ahoj,chci se zeptat jake rotačky vydrži nejvic.Mam odskoušene Robinzonky-ktere.no nic moc.A tak se chci zeptat ktere sou odolnějši

Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY necteno

1.2.2005 | Padis | Ryby | 8.209 zobrazení | 41 odpovědí

SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.

clun na privlac necteno

22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 7.823 zobrazení | 39 odpovědí

dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.

Používáte lanko na poppery? necteno

7.7.2014 | Vláčkař-CZ | Přívlač | 4.612 zobrazení | 23 odpovědí

PopperyChci si objednat poppery Rapala skitter pop. Zajímalo by mě, zda-li s nimi máte nějaké zkušenosti? Zajímají mě věci okolo popperů obecně, protože jsem na ně nikdy nechytal…

TV CHYTEJ necteno

9.4.2008 | HaD | chytej.cz | 2.804 zobrazení | 14 odpovědí

Během posledních několika měsíců jsme pro Vás natočili a odvysílali celou sérii reportáží. Toto fórum by mělo sloužit jako anketa, kde nás zajímají Vaše postřehy, náměty, kritika apod. Samozřejmě budeme velmi vděčni za náměty na další reportáže, které rádi natočíme i přímo s Vámi!

Baner s e-mailem Chytej necteno

19.2.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 2.607 zobrazení | 13 odpovědí

Taky už máte pocit, že vám reklamní poutač na „PREMIÉRU“ leze na mozek? Máte pocit, že e-mail Chytej je trvalá záležitost, která se měla formou „pouťového poutače“ zveřejnit jen na krátký časový úsek a poté ji zakomponovat někam natrvalo?

P.S. HaD: :-D :-P Co to zkusit hodit třeba někam k registraci?

Jaký prut necteno

11.7.2011 | vamoson | Přívlač | 21.696 zobrazení | 108 odpovědí

Ahoj, vím, že tady toho bylo napsáno dost. Jsem začátečník a chtěl bych si koupit prut na přívlač do 2000kč, ale nevím jaký. Jen bych chtěl říct, že bych chtěl prut na řeku, ale i si trochu zaházet i na rybbníku. Nemám v plánu tahat nějaký velký sumce… Jen když to vyjde, zajít si na řeku, ale i zaházet si na rybník… Kdyžtak mi poraďtě, jaký prut by byl pro mne ideální? Děkuji Feri

Květák necteno

17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.827 zobrazení | 44 odpovědí

Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?

příprava na první lovení necteno

5.7.2012 | artík | Kaprařina | 6.620 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj všem , tak si chystám pruty ( chytat budu na Boilies ) . Mám namotanej vlasec a nyní potřebuju několik rad . Jak skládáte pruty do brašny ? Necháváte návazce ,nebo je děláte až u vody ? Další co bych rád věděl je jakej uzel používáte při navázaní obratlíku ?Jeden prut jsem si připravil s návazcem ,ale hrozně špatně se mi skládá .Další co mi vadí je to , že se mi naviják sám otáčí a tím se mi odmotává vlasec . Děkuju za každou radu .

Jaký vláčecí cajk na přehrady? necteno

18.9.2005 | Kazan | Přívlač | 2.809 zobrazení | 14 odpovědí

Mám na mysli jaký vláčecí prut a naviják používáte na přehradách nebo rozlehlých rybnících, zkrátka všude tam kde je potřeba daleko odhodit. Chtěl bych doplnit výbavu, budu rád za každý tip a zkušenost. Cílová ryba: okoun, candát, štika.

odšrouboval se mi konec prutu!!!POMOC! necteno

13.6.2006 | Lukas | Pruty | 2.409 zobrazení | 12 odpovědí

Omylem se mi odsrouboval konec prutu.Nemuzu to najit,neslo by tam dat neco jineho? Patri tam take korek. vice bude na obrazku.

Prúty s chvejivou špicou necteno

3.6.2005 | RASTOK | Pruty | 4.222 zobrazení | 21 odpovědí

Ktorá firma okrem Jaxona má v ponuke pruty s chvejivou špicou ? Za odpovede vopred ďakujem.