Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem necteno

28.3.2010 | cechin | Legislativa | 3.902 zobrazení | 20 odpovědí

chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.

Polarizační brejle pro slepejše. necteno

28.4.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 3.898 zobrazení | 20 odpovědí

Moc by mě zajímal váš názor na polarizační brýle s dioptrickými skly, nemáte někdo nějakou zkušenost? Jsem slepejš a potřeboval bych skombinovat oba druhy dohromady a používat klipy na normální brejle mi nepřipadá jako dobrý řešení.

TV CHYTEJ necteno

9.4.2008 | HaD | chytej.cz | 2.729 zobrazení | 14 odpovědí

Během posledních několika měsíců jsme pro Vás natočili a odvysílali celou sérii reportáží. Toto fórum by mělo sloužit jako anketa, kde nás zajímají Vaše postřehy, náměty, kritika apod. Samozřejmě budeme velmi vděčni za náměty na další reportáže, které rádi natočíme i přímo s Vámi!

Značka (název) vlasce 0,15 necteno

27.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 2.535 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny, může mi někdo poradit značku vlasce č. 0,15mm ? Četla jsem něco o Fireline, ale č.0,15 jsem tam nenašla.Pouze průsvitnou šnůru 0,15. Jaký je mezi tím rozdíl? Díky všem.

odšrouboval se mi konec prutu!!!POMOC! necteno

13.6.2006 | Lukas | Pruty | 2.340 zobrazení | 12 odpovědí

Omylem se mi odsrouboval konec prutu.Nemuzu to najit,neslo by tam dat neco jineho? Patri tam take korek. vice bude na obrazku.

Revír na dobrou vláčku necteno

30.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 16.415 zobrazení | 84 odpovědí

Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.493 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

Naviják na matchovej prut necteno

26.11.2005 | | Navijáky | 3.128 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Jen žádám o radu. Na matchku o délce 3,9 m je lepší naviják velikosti 20 nebo 30?Je mi jasný,že to je v ruce,ale chci slišet vaše názory. Nemám stim zkušenosti. Děkuji.

CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ necteno

10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 7.039 zobrazení | 36 odpovědí

Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?

Na ryby s doprovodem nebo bez necteno

29.10.2009 | zazatec | Legislativa | 5.867 zobrazení | 30 odpovědí

Musím do patnácti let chodit na revíry MRS s doprovodem starším 15 let? V papírech o tom není ani zmínka, ale jeden rybář mi říkal, že na ryby smím chodit sám až od patnácti. Tak jak je to?

přívlač na jerky necteno

20.6.2010 | cici13 | Přívlač | 3.134 zobrazení | 16 odpovědí

Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?

Poraďte s navijákem necteno

3.4.2007 | parmen | Navijáky | 2.935 zobrazení | 15 odpovědí

Poraďte mi prosím Vás nějaký „lepší“ naviják kolem 500Kč. Jsem student, takže si nemůžu moc vyskakovat s penězma :-( Děkuji moc

který z těchto ,,těžších" průtů - na vláčku necteno

30.7.2010 | FISHERBOY | Pruty | 33.912 zobrazení | 173 odpovědí

Zdravím, opět já, Fisherboy, sem cpu nějaký dotaz, protože bych rád slyšel váš názor.. chci si koupit nějakej proutek na těžší vláčku… . Mám proutek do 30 g tak abych si rozšířil možnosti. Mohli byste mi něco doporučit? Cílená ryba – štika, candát, aby to přežilo i sumce kdyby se splet. Ideálně cenově prut kolem tisícovky, když bych se hodně kroutil tak i 1500:D :D ale vejš už ne.. Zatim jsem koukal na rsp-fishing, tam bych volil z těchto prutů:

http://www.rsp-fishing.cz/…-40-80g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-30-70g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-30-80g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-21-50g-akce

klidně navrhněte i jiné, budu jedině rád za každou dobrou radu. Díky chlapi:)

Hlavatka v českých řekách necteno

5.1.2009 | osprey | Ryby | 27.824 zobrazení | 142 odpovědí

Pracuju na článku o introdukci hlavatky do některých českých řek. Rád bych tady vyprovokoval diskuzi s názory kolegů na přítomnost hlavatky ať už v pstruhových nebo mimopstruhových revírech a získal nějaké reprezentativní pohledy na věc či konkrétní zážitky a pozorování. Vím, že muškaři hlavatky nevidí rádi a přisuzují jim schopnost zlikvidovat obsádku salmonidů v některých úsecích řeky. Rád bych tu proto viděl i zkušenosti slovenských rybářů, kteří loví na vodách, kde je hlavatka doma nebo přímo samotných hlavatkářů.

Lov na dírkách necteno

26.1.2005 | waccl | Rybaření na dírkách | 9.614 zobrazení | 49 odpovědí

Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.078 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

Vláčecí nástrahy necteno

28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.313 zobrazení | 22 odpovědí

vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky

Jaký vláčecí cajk na přehrady? necteno

18.9.2005 | Kazan | Přívlač | 2.743 zobrazení | 14 odpovědí

Mám na mysli jaký vláčecí prut a naviják používáte na přehradách nebo rozlehlých rybnících, zkrátka všude tam kde je potřeba daleko odhodit. Chtěl bych doplnit výbavu, budu rád za každý tip a zkušenost. Cílová ryba: okoun, candát, štika.

gumové čluny pro rybaře necteno

19.11.2005 | Kecalka | Ryby | 59.727 zobrazení | 304 odpovědí

jake mate zkušenosti s"gumove rybařské čluny" . kvalita. značka, velikost,atd

rotačky necteno

28.7.2009 | stupy | Přívlač | 13.551 zobrazení | 69 odpovědí

Ahoj,chci se zeptat jake rotačky vydrži nejvic.Mam odskoušene Robinzonky-ktere.no nic moc.A tak se chci zeptat ktere sou odolnějši