Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumec a sak necteno

29.6.2006 | Rduz | Ryby | 4.294 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s přechováním sumce přes noc v saku na kapry?Mam strach aby sak sumce nějak nepoškodil, předevšim vrstvu slizu.Dik

přívlač na jerky necteno

20.6.2010 | cici13 | Přívlač | 3.274 zobrazení | 16 odpovědí

Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?

clun na privlac necteno

22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 7.991 zobrazení | 39 odpovědí

dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.

Lidská bezohlednost necteno

20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.381 zobrazení | 36 odpovědí

Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?

Hmyz necteno

8.3.2005 | toulovec | Muškaření | 3.279 zobrazení | 16 odpovědí

Jelikož jsem byl poprávu osočen že prd vím o hmyzu, doufám si Vás poprosit o kontakty na WWW stránek zabývajících se hmyzem, kde bych mohl načerpat nějaké fotečky, obrázky, ..... jsem člověk línej a nechce se mi hledat, radši poprosím Vás -díky

Shimano Technium DF necteno

28.1.2006 | Pytel | Dravci | 3.279 zobrazení | 16 odpovědí

Zajímalo by mně jestli má někdo zkušenosti s tímto vláčekem ???? A to s modelem Technium Diaflash spinning 270 M 10–30g. chci ho používat na lehkou a střední přívlač!Předem dík za názory a zkušenosti!

Kvalitní zavír.nůž necteno

16.12.2007 | sus1 | Ostatní nádobíčko | 42.294 zobrazení | 206 odpovědí

Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zavírací nůž, můžete nějakej doporučit dle vašich zkušeností? Díky. Cena tak kolem 3000 Kč.

Kam zmizeli ježdíci z Berounky???? necteno

17.12.2008 | kinghlína | Domácí revíry | 6.577 zobrazení | 32 odpovědí

Není tomu tak dlouho, kdy nebyl na Berounce problém uloívit 20 ježdíků za pár minut, stačil jen malý hnojáček, spláveček a bylo! Za poslední 2 roky jsem ježdíka neviděl a ani neslyšel o jeho ulovení a to jich tam bylo. Mluvím o úseku od Křivoklátu do Berouna, níž ani vejš to neznám. Má někdo z Vás odpověď nebo zato můžou marťani???

Jezírka necteno

12.6.2006 | zany | Ryby | 2.465 zobrazení | 12 odpovědí

No napadlo mě že bych s mohl poptat lidí jaký maj jezírka a třeba se i někdo rozhodne si ho taky zbudovat a ostatní mu poradí a daj mu nápady jak na to .....

Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012 necteno

8.12.2005 | HaD | chytej.cz | 51.613 zobrazení | 251 odpovědí

EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. _____________­________________________­______ dírky 2004

Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.

Jak na Dropshot? necteno

12.4.2013 | VirginDS | Přívlač | 16.259 zobrazení | 79 odpovědí | upravit

Blíží se dravčí sezóna a chtěl bych letos zkusit DS. Zajímají mě veškeré postřehy. Jaký prut, vlasec, jaká olova, háčky, nástrahy, montáže, způsob vedení, zkrátka vše. Články jsem četl – http://www.chytej.cz/vyhledavani/?…, zajímá mě spíš praxe.

nový naviják okuma necteno

27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 8.031 zobrazení | 39 odpovědí

je dobrý naviják okuma SVR 30?

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.379 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami? necteno

4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.530 zobrazení | 22 odpovědí

Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..

Co koupit jako zacatecnik privlace necteno

25.8.2005 | Bitty | Přívlač | 8.249 zobrazení | 40 odpovědí

Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Sti­ky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz

diery v korkovej rukoväti necteno

28.12.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 8.243 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím, z korkovej rukoväte mi vypadla výplň, ktorá „maskovala“ nekvalitu korku, bola to zrejme korková drť s nejakým pojivom, nevie mi prosím niekto poradiť, aké pojivo sa používa ? Vopred dík

CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ necteno

10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 7.423 zobrazení | 36 odpovědí

Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?

Příposlechy necteno

26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.399 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW

Na ryby s doprovodem nebo bez necteno

29.10.2009 | zazatec | Legislativa | 6.194 zobrazení | 30 odpovědí

Musím do patnácti let chodit na revíry MRS s doprovodem starším 15 let? V papírech o tom není ani zmínka, ale jeden rybář mi říkal, že na ryby smím chodit sám až od patnácti. Tak jak je to?

Havirov necteno

22.6.2006 | Morfeus | Ryby | 2.688 zobrazení | 13 odpovědí

Podte pokecat a tom kam chodite chytat na co a co ste chytli… znate to