Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
přívlač na jerky
20.6.2010 | cici13 | Přívlač | 3.307 zobrazení | 16 odpovědí
Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?
Hmyz
8.3.2005 | toulovec | Muškaření | 3.303 zobrazení | 16 odpovědí
Jelikož jsem byl poprávu osočen že prd vím o hmyzu, doufám si Vás poprosit o kontakty na WWW stránek zabývajících se hmyzem, kde bych mohl načerpat nějaké fotečky, obrázky, ..... jsem člověk línej a nechce se mi hledat, radši poprosím Vás -díky
Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami?
4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.559 zobrazení | 22 odpovědí
Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..
Shimano Technium DF
28.1.2006 | Pytel | Dravci | 3.310 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mně jestli má někdo zkušenosti s tímto vláčekem ???? A to s modelem Technium Diaflash spinning 270 M 10–30g. chci ho používat na lehkou a střední přívlač!Předem dík za názory a zkušenosti!
Jak na Dropshot?
12.4.2013 | VirginDS | Přívlač | 16.387 zobrazení | 79 odpovědí | upravit
Blíží se dravčí sezóna a chtěl bych letos zkusit DS. Zajímají mě veškeré postřehy. Jaký prut, vlasec, jaká olova, háčky, nástrahy, montáže, způsob vedení, zkrátka vše. Články jsem četl – http://www.chytej.cz/vyhledavani/?…, zajímá mě spíš praxe.
Lidská bezohlednost
20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.467 zobrazení | 36 odpovědí
Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?
Kam zmizeli ježdíci z Berounky????
17.12.2008 | kinghlína | Domácí revíry | 6.642 zobrazení | 32 odpovědí
Není tomu tak dlouho, kdy nebyl na Berounce problém uloívit 20 ježdíků za pár minut, stačil jen malý hnojáček, spláveček a bylo! Za poslední 2 roky jsem ježdíka neviděl a ani neslyšel o jeho ulovení a to jich tam bylo. Mluvím o úseku od Křivoklátu do Berouna, níž ani vejš to neznám. Má někdo z Vás odpověď nebo zato můžou marťani???
Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru?
21.1.2008 | HaD | Legislativa | 5.187 zobrazení | 25 odpovědí
Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?
Co koupit jako zacatecnik privlace
25.8.2005 | Bitty | Přívlač | 8.321 zobrazení | 40 odpovědí
Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Stiky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz
nový naviják okuma
27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 8.110 zobrazení | 39 odpovědí
je dobrý naviják okuma SVR 30?
Kvalitní zavír.nůž
16.12.2007 | sus1 | Ostatní nádobíčko | 42.931 zobrazení | 206 odpovědí
Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zavírací nůž, můžete nějakej doporučit dle vašich zkušeností? Díky. Cena tak kolem 3000 Kč.
Brodící kalhoty
2.8.2006 | mdx | Muškaření | 24.384 zobrazení | 117 odpovědí
zdravim všechny příznivce muškaření.Chci si koupit nový prsačky.Určitě chci botovej systém ale nevim jestli neopren nebo dejchací materiál.Vrazil bych do toho tak 8–10 tisíc.Z neoprénů se mi líbí Bare a z dejchacích Orvis Clearwater nebo Silver Label.Má s těma orvisama někdo zkušenost?Co by jste doporučili a od jaké značky?
diery v korkovej rukoväti
28.12.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 8.338 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, z korkovej rukoväte mi vypadla výplň, ktorá „maskovala“ nekvalitu korku, bola to zrejme korková drť s nejakým pojivom, nevie mi prosím niekto poradiť, aké pojivo sa používa ? Vopred dík
Prvá nástraha 16.4.
31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.545 zobrazení | 17 odpovědí
Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)
Jezírka
12.6.2006 | zany | Ryby | 2.499 zobrazení | 12 odpovědí
No napadlo mě že bych s mohl poptat lidí jaký maj jezírka a třeba se i někdo rozhodne si ho taky zbudovat a ostatní mu poradí a daj mu nápady jak na to .....
Zdražení povolenek
31.8.2011 | kubiczez | Legislativa | 52.599 zobrazení | 252 odpovědí
Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.
Kuriozní úlovky
3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.984 zobrazení | 43 odpovědí
Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.
clun na privlac
22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 8.142 zobrazení | 39 odpovědí
dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.
Příposlechy
26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.476 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW
Shimano Twin Power FC
8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.467 zobrazení | 31 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky