Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Teplé dipování gum
18.4.2006 | dudu | Přívlač | 3.222 zobrazení | 16 odpovědí
Chtěl bych tímto varovat ostatní před možným zničením vláčecích nástrah. Někde na tomto vortále je návod ne dipování gum. Již vícekrát jsem to zdárně praktikoval, až dnes jsem narazil. Koupil jsem mimo jiné jeden druh twisterů, který se mi rozvařil, i když se vařil s jinými, které byly v pořádku. Doporučuji proto nejdřív každý druh gum vyzkoušet, aby jste nedopadli jako já:-(
přívlač na jerky
20.6.2010 | cici13 | Přívlač | 3.218 zobrazení | 16 odpovědí
Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?
Základní kritéria při výběru šňůry.
10.7.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.815 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všem, potřeboval bych poradit, podle čeho a jak vybrat správnou šńůru na vláčení. Dosud jsem vláčel jsem s vlascem a ve šňůrách se vůbec nevyznám. Pokud můžete doporučit konkrétní výrobek, budu rád. Díky.
Kvalitní zavír.nůž
16.12.2007 | sus1 | Ostatní nádobíčko | 41.549 zobrazení | 206 odpovědí
Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zavírací nůž, můžete nějakej doporučit dle vašich zkušeností? Díky. Cena tak kolem 3000 Kč.
Echolot na přívlač z belly boatu/lodě
2.4.2013 | sethy | Ostatní nádobíčko | 10.085 zobrazení | 50 odpovědí
Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu. Absolutně se v tom nevyznám. Na co si dát pozor, na jaké parametry se zaměřit, případně jaký konkrétní model vybrat? GPS nepotřebuju, čím bude menší, tím líp. Používán bude především na řekách.
Lidská bezohlednost
20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.257 zobrazení | 36 odpovědí
Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?
Kam chodíte na ryby ?
29.11.2005 | regulus | Domácí revíry | 11.714 zobrazení | 58 odpovědí
Otázka přímo nabádá k vtipným odpovědím typu k vodě, do MAKRA atd., ale vážně, třeba by ostatní zajímalo kam ti druzí na ryby chodí. Nemyslím tím aby jste prozrazovali svoje fleky, ale nezaškodí informace název řeky, rybníka, přehrady, označení revíru, na jaké ryby, používaná rybolovná technika, typ nástrahy (živočišná, umělá). Rozsáhlost vašich odpovědí nechám čistě na vás.
Co to je za rybu?
4.6.2009 | Pumpik | Vaše názory | 10.093 zobrazení | 50 odpovědí
Dobrý den,řeknete mi někdo co to je za rybu?Vím že mě budete považovat za naprostého neznalce ale fakt tu rybu nepoznám
úhoř a sýr
12.2.2005 | Robur | Ryby | 9.083 zobrazení | 45 odpovědí
Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelá a dobré chytat úhoře na sýr, ale neppoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Mylím na úhoře.
Shimano Twin Power FC
8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.262 zobrazení | 31 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky
Sumec a sak
29.6.2006 | Rduz | Ryby | 4.240 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s přechováním sumce přes noc v saku na kapry?Mam strach aby sak sumce nějak nepoškodil, předevšim vrstvu slizu.Dik
Shimano Technium DF
28.1.2006 | Pytel | Dravci | 3.231 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mně jestli má někdo zkušenosti s tímto vláčekem ???? A to s modelem Technium Diaflash spinning 270 M 10–30g. chci ho používat na lehkou a střední přívlač!Předem dík za názory a zkušenosti!
Kam zmizeli ježdíci z Berounky????
17.12.2008 | kinghlína | Domácí revíry | 6.482 zobrazení | 32 odpovědí
Není tomu tak dlouho, kdy nebyl na Berounce problém uloívit 20 ježdíků za pár minut, stačil jen malý hnojáček, spláveček a bylo! Za poslední 2 roky jsem ježdíka neviděl a ani neslyšel o jeho ulovení a to jich tam bylo. Mluvím o úseku od Křivoklátu do Berouna, níž ani vejš to neznám. Má někdo z Vás odpověď nebo zato můžou marťani???
Hmyz
8.3.2005 | toulovec | Muškaření | 3.238 zobrazení | 16 odpovědí
Jelikož jsem byl poprávu osočen že prd vím o hmyzu, doufám si Vás poprosit o kontakty na WWW stránek zabývajících se hmyzem, kde bych mohl načerpat nějaké fotečky, obrázky, ..... jsem člověk línej a nechce se mi hledat, radši poprosím Vás -díky
nový naviják okuma
27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 7.913 zobrazení | 39 odpovědí
je dobrý naviják okuma SVR 30?
CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ
10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 7.295 zobrazení | 36 odpovědí
Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?
Příposlechy
26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.293 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW
Okoun
29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 5.071 zobrazení | 25 odpovědí
Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.
Muškařina celoročně?
24.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 3.043 zobrazení | 15 odpovědí
Čau, dá se na nějaký pstruhovce v ČR chytat celoročně???
Jak na Dropshot?
12.4.2013 | VirginDS | Přívlač | 16.057 zobrazení | 79 odpovědí | upravit
Blíží se dravčí sezóna a chtěl bych letos zkusit DS. Zajímají mě veškeré postřehy. Jaký prut, vlasec, jaká olova, háčky, nástrahy, montáže, způsob vedení, zkrátka vše. Články jsem četl – http://www.chytej.cz/vyhledavani/?…, zajímá mě spíš praxe.