Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
diery v korkovej rukoväti
28.12.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 8.123 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, z korkovej rukoväte mi vypadla výplň, ktorá „maskovala“ nekvalitu korku, bola to zrejme korková drť s nejakým pojivom, nevie mi prosím niekto poradiť, aké pojivo sa používa ? Vopred dík
nej přívlačová výbava
17.12.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.296 zobrazení | 31 odpovědí
Touto anketou možná navazuji na starší anketu o přívlači, mě by ale zajímal váš konkrétní nej typ prutu a navijáku na:
- UL přívlač
- jemnější až střední přívlač
- těžkou přívlač
Na ryby s doprovodem nebo bez
29.10.2009 | zazatec | Legislativa | 6.102 zobrazení | 30 odpovědí
Musím do patnácti let chodit na revíry MRS s doprovodem starším 15 let? V papírech o tom není ani zmínka, ale jeden rybář mi říkal, že na ryby smím chodit sám až od patnácti. Tak jak je to?
Kuriozní úlovky
3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.764 zobrazení | 43 odpovědí
Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.
Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami?
4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.482 zobrazení | 22 odpovědí
Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..
Achromatičnost u ryb
23.12.2009 | džigit | Vaše názory | 2.443 zobrazení | 12 odpovědí
Včera jsem založil fóru,kde jsem chtěl znát Vaše postřehy a zkušenosti při lovu s různými barvami červů.A přo té „spoustě“ reakcí mně napadlo téma-je ryba achromatická/správný výraz pro barvoslepost/? Jak vlastně a jestli vůbec a snad ještě kdy vnímá barvy???
Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012
8.12.2005 | HaD | chytej.cz | 51.233 zobrazení | 251 odpovědí
EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. ___________________________________________ dírky 2004
Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.
Co koupit jako zacatecnik privlace
25.8.2005 | Bitty | Přívlač | 8.162 zobrazení | 40 odpovědí
Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Stiky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz
Muškaření v ryb. časopisech
7.7.2005 | Tomucha | Muškaření | 6.326 zobrazení | 31 odpovědí
Co byste rádi viděli v článcích věnovaných vázání mušek? Co vás zajímá? Techniky, materiály atd. pište
Prvá nástraha 16.4.
31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.467 zobrazení | 17 odpovědí
Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)
Havirov
22.6.2006 | Morfeus | Ryby | 2.652 zobrazení | 13 odpovědí
Podte pokecat a tom kam chodite chytat na co a co ste chytli… znate to
Utržená štika
26.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 2.450 zobrazení | 12 odpovědí
Dneska jsem si s lehkým proutkem vyšel hrát s okounkama a tlouštíkama (spíše se tedy pořádně učit s gumama), proto mě docela překvapilo, když mi na piditwistříka zaútočila štika, který /hádám/ do metru moc nechybělo. Po několika nádherných a neuvěřitelně dlouhých minutách jsem jí dostal ke břehu a v duchu jsem si už gratuloval, když zubatá podnikla poslední ze svých výpadů, vlítla do blízkýho rákosí, ze kterýho jsem měl celou dobu strach, a … prut se mi narovnal. Píchlá byla pěkně na okraji tlamy, neodhadnete někdo, jak dlouho jí zhruba může utržená guma hyzdit a dělat starosti?
Jinak přiznávám bez mučení, že ještě teď mám oči jako tenisáky, byla to opět mělká voda, takže skutečně jedinečný rodeo :-)
btw: omlouvám se za jistojistě duplicitní téma, určitě tu už několikrát je, ale nedaří se mi ho najít
Koupání reelu
1.3.2011 | Sander | Navijáky | 2.244 zobrazení | 11 odpovědí
Muškaři, občas vidím na fotkách že to děláte také – to že často
máčíte naviják kompletně pod vodou, ať kvůli lepší manipulaci s rybou,
fotce nebo jinému blíže nespecikovatelnému důvodu.
Jak moc to navijákům škodí?
Jak moc to škodí šňůře a backingu, který asi musí schnout uvnitř
opravdu dlouho?
Děkuji za postřehy.
Otrava Labe
15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.571 zobrazení | 37 odpovědí
Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus
Rapalky
29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 6.750 zobrazení | 33 odpovědí
Kde na internetu se dají zakoupit woblery rapala děkuju
Oznámení úspěchu.
12.4.2005 | rybar11 | Úspěchy | 6.538 zobrazení | 32 odpovědí
Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!!!!!!!! Co Vy na to???????
Nástrahy na tlouště
28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.706 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště
Oprava sumcového multiplikátoru
23.7.2012 | Herink | Navijáky | 3.271 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj, potřebuji poradit ohledně opravy sumcového multiplikátoru. Při opakovaném nahazovaní multiplikátoru (s řadičem) se klička začala protáčet i zpětným chodem. Neměl někdo z vás podobný problém? Ocenil rady jak se takoví multík opravuje nebo zaslání nějaké stránky s obrázky jak rozebraný multík vypadá. Předem děkuji za odpovědi
BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ
12.12.2008 | HaD | chytej.cz | 7.999 zobrazení | 39 odpovědí
Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.
Veletrh outdoorového vybavení
22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.482 zobrazení | 17 odpovědí
Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.