Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

nej přívlačová výbava necteno

17.12.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.412 zobrazení | 31 odpovědí

Touto anketou možná navazuji na starší anketu o přívlači, mě by ale zajímal váš konkrétní nej typ prutu a navijáku na:

1. UL přívlač
  2. jemnější až střední přívlač
  3. těžkou přívlač

Prvá nástraha 16.4. necteno

31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.523 zobrazení | 17 odpovědí

Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)

Muškařina celoročně? necteno

24.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 3.104 zobrazení | 15 odpovědí

Čau, dá se na nějaký pstruhovce v ČR chytat celoročně???

Baner s e-mailem Chytej necteno

19.2.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 2.693 zobrazení | 13 odpovědí

Taky už máte pocit, že vám reklamní poutač na „PREMIÉRU“ leze na mozek? Máte pocit, že e-mail Chytej je trvalá záležitost, která se měla formou „pouťového poutače“ zveřejnit jen na krátký časový úsek a poté ji zakomponovat někam natrvalo?

P.S. HaD: :-D :-P Co to zkusit hodit třeba někam k registraci?

Zdražení povolenek necteno

31.8.2011 | kubiczez | Legislativa | 52.318 zobrazení | 252 odpovědí

Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.

Brodící kalhoty necteno

2.8.2006 | mdx | Muškaření | 24.251 zobrazení | 117 odpovědí

zdravim všechny příznivce muškaření.Chci si koupit nový prsačky.Určitě chci botovej systém ale nevim jestli neopren nebo dejchací materiál.Vrazil bych do toho tak 8–10 tisíc.Z neoprénů se mi líbí Bare a z dejchacích Orvis Clearwater nebo Silver Label.Má s těma orvisama někdo zkušenost?Co by jste doporučili a od jaké značky?

Kuriozní úlovky necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.915 zobrazení | 43 odpovědí

Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.

Otrava Labe necteno

15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.674 zobrazení | 37 odpovědí

Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus

Muškaření v ryb. časopisech necteno

7.7.2005 | Tomucha | Muškaření | 6.430 zobrazení | 31 odpovědí

Co byste rádi viděli v článcích věnovaných vázání mušek? Co vás zajímá? Techniky, materiály atd. pište

Okoun necteno

29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 5.182 zobrazení | 25 odpovědí

Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.

Twistery necteno

25.3.2004 | jiris | Přívlač | 4.983 zobrazení | 24 odpovědí

Máte stejný problém s twistry jako já? Všiml jsem si, že nepoužité bílé a světlé twistery (skladované asi 1–1,5 roku) mi docela zoxidovaly oproti novým, které jsem koupil na výstavě. Kde skladujete twistery? Ve tmě? Používáte nějaké oleje do sáčků, ve kterých je skladujete? (nové twistry jsou v nějakých naložené, máte nějaké zkušenosti nebo to neřešíte)? Je to docela hrbolatě napsáno, ale snad to pochopíte.

Nástrahy na tlouště necteno

28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.776 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště

Praha-Privlac necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.772 zobrazení | 23 odpovědí

Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…

Veletrh outdoorového vybavení necteno

22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.528 zobrazení | 17 odpovědí

Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.

Utržená štika necteno

26.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 2.491 zobrazení | 12 odpovědí

Dneska jsem si s lehkým proutkem vyšel hrát s okounkama a tlouštíkama (spíše se tedy pořádně učit s gumama), proto mě docela překvapilo, když mi na piditwistříka zaútočila štika, který /hádám/ do metru moc nechybělo. Po několika nádherných a neuvěřitelně dlouhých minutách jsem jí dostal ke břehu a v duchu jsem si už gratuloval, když zubatá podnikla poslední ze svých výpadů, vlítla do blízkýho rákosí, ze kterýho jsem měl celou dobu strach, a … prut se mi narovnal. Píchlá byla pěkně na okraji tlamy, neodhadnete někdo, jak dlouho jí zhruba může utržená guma hyzdit a dělat starosti?

Jinak přiznávám bez mučení, že ještě teď mám oči jako tenisáky, byla to opět mělká voda, takže skutečně jedinečný rodeo :-)

btw: omlouvám se za jistojistě duplicitní téma, určitě tu už několikrát je, ale nedaří se mi ho najít

Rapalky necteno

29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 6.867 zobrazení | 33 odpovědí

Kde na internetu se dají zakoupit woblery rapala děkuju

Oprava sumcového multiplikátoru necteno

23.7.2012 | Herink | Navijáky | 3.326 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj, potřebuji poradit ohledně opravy sumcového multiplikátoru. Při opakovaném nahazovaní multiplikátoru (s řadičem) se klička začala protáčet i zpětným chodem. Neměl někdo z vás podobný problém? Ocenil rady jak se takoví multík opravuje nebo zaslání nějaké stránky s obrázky jak rozebraný multík vypadá. Předem děkuji za odpovědi

Oznámení úspěchu. necteno

12.4.2005 | rybar11 | Úspěchy | 6.663 zobrazení | 32 odpovědí

Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!­!!!!!!! Co Vy na to???????

Bellyboat necteno

24.7.2007 | xycht | Muškaření | 3.955 zobrazení | 19 odpovědí

Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.

Berounka 1 necteno

20.11.2007 | stanley 4 | Domácí revíry | 2.918 zobrazení | 14 odpovědí

Pánové určitě nebudu sám kterého zajímá jak to vypadá na této části řeky.pochlubte se jak to bere,kdy a naco atd.