Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co koupit jako zacatecnik privlace necteno

25.8.2005 | Bitty | Přívlač | 7.983 zobrazení | 40 odpovědí

Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Sti­ky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz

Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami? necteno

4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.389 zobrazení | 22 odpovědí

Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..

Poradte nějaky dobrej kaprovy prut kolem 2až4 tis. 3dílny. necteno

17.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.796 zobrazení | 14 odpovědí

Poradte nějaky dobrej kaprovy prut kolem 2až4 tis. 3dílny.

chytání na přívlač necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Přívlač | 6.595 zobrazení | 33 odpovědí

Na jednom nejmenovaném serveru jsem od jedné osoby dozvěděl že mladší 18 let by nesměli chytat přívlačí a na živou rybku. Jaký je váš názor

Prvá nástraha 16.4. necteno

31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.403 zobrazení | 17 odpovědí

Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)

Pop a zima necteno

27.11.2004 | sethy | Přívlač | 2.602 zobrazení | 13 odpovědí

Má někdo zkusenosti s popem v zime. Myslim ted – listopad a prosinec

Poraďte mi prosím necteno

11.12.2008 | Rossi | Ryby | 2.402 zobrazení | 12 odpovědí

Čau v lednu chci jet na 24H na pískovnu štít B a chlěl bych se zeptat jestli mi někdo poradí jáké boilie použít (jaká firma , velikost , příchuť) Nebo mám spíš použít nějaké pelety.A kolika kg si mám zakrmit místo abych si chytil nějakého toho kapříka.Díky Kubas

opatrný tloušti necteno

23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.205 zobrazení | 21 odpovědí

poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.408 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…

Opravdu se o nás právem říká, že rádi přeháníme? necteno

23.1.2010 | jersey | Úspěchy | 2.806 zobrazení | 14 odpovědí

Tak si tak pročítám různá fóra a říkám si, jestli jsme fakt tak ukecaný, nebo jsou mezi námi mimořádně dobří jedinci…Zatímco ve stejnou dobu, prakticky za stejných podmínek drtivá většina rybářů chytí minimum, (nebo žádnou) ryb, jen tiše závidím těm, co tu píšou že chytli za několik hodin i desítky ryb…Zajímá mě, jestli se tomu smějete, nebo si třeba říkáte, že asi něco děláte špatně… :-)

Víc nebo dýl? necteno

30.9.2008 | Cormac | Přívlač | 2.407 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, tak dneska u Drnholce jsem pěkně vyhořel, ani šupinka. Ale jinak tam bylo fajn. Zajímalo by mě, jestli při vláčení preferujete radši navštívit víc míst, nebo radši míň, ale pořádně to provláčet, střídat nástrahy a tak? Co se vám víc osvědčilo?

Přednáška Chytání dravců na mušku. necteno

25.7.2007 | brčal | Muškaření | 6.829 zobrazení | 34 odpovědí

Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.

Zamotaný vlasec do navijáku necteno

5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 5.023 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?

Studenovodni akvaristika necteno

4.2.2010 | | Dravci | 3.614 zobrazení | 18 odpovědí

Čau.Nevíte někdo kde v Táboře nebo jeho okolí sehnat sumce do akvárka??? Mam na mysli třeba ve Štičí líhni. Nebo nemáte možnost sehnat vy??? chci tak 10 cm.

Veselé příhody z nočních lovů rousnic necteno

17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.416 zobrazení | 17 odpovědí

Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?

úhyn šťúk necteno

21.6.2012 | jozef zak | Dravci | 3.826 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

ahoj po tropickych junovych dnoch mi zacali na 44ha rybniku hynut stuky,zatial popri kraji som nazbieral na 100m v rakosi cez 20ks,nabijam akumulator na cln a idem dalej.nemaju kyslik zda sa,prisun vody je slabučky,tak co pomoze?chlor?alebo je na to nejaky ovzdusnovac?su to cez 50cm kusy a zaujimave ze mam i zubace a tie nedochnu,len stuky.musim to riesit,dakujem za napady

Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012 necteno

8.12.2005 | HaD | chytej.cz | 50.577 zobrazení | 251 odpovědí

EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. _____________­________________________­______ dírky 2004

Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.

Rapala Jonted cdj (sinking) necteno

6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.045 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.

Twistery necteno

25.3.2004 | jiris | Přívlač | 4.837 zobrazení | 24 odpovědí

Máte stejný problém s twistry jako já? Všiml jsem si, že nepoužité bílé a světlé twistery (skladované asi 1–1,5 roku) mi docela zoxidovaly oproti novým, které jsem koupil na výstavě. Kde skladujete twistery? Ve tmě? Používáte nějaké oleje do sáčků, ve kterých je skladujete? (nové twistry jsou v nějakých naložené, máte nějaké zkušenosti nebo to neřešíte)? Je to docela hrbolatě napsáno, ale snad to pochopíte.

Praha-Privlac necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.638 zobrazení | 23 odpovědí

Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…