Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ necteno

12.12.2008 | HaD | chytej.cz | 8.223 zobrazení | 39 odpovědí

Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.

Oznámení úspěchu. necteno

12.4.2005 | rybar11 | Úspěchy | 6.744 zobrazení | 32 odpovědí

Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!­!!!!!!! Co Vy na to???????

Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím necteno

25.5.2006 | DEATH | Ryby | 3.589 zobrazení | 17 odpovědí

Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death

Noční přívlač necteno

23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.585 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?

Poradte nějaky dobrej kaprovy prut kolem 2až4 tis. 3dílny. necteno

17.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.954 zobrazení | 14 odpovědí

Poradte nějaky dobrej kaprovy prut kolem 2až4 tis. 3dílny.

Rybářská stráž necteno

18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 10.999 zobrazení | 52 odpovědí

Jaké jsou Vaše názory na nutnost posílit řady RS. Denně narážím na nenasytné tvory a „prasata“ z řad rybářů.

Příklad: Dnes vláčím na Labi až dorazím k dědovi, který mi tvrdí, že má jen dva boleny. Pravda leželi v trávě. Ty další ve skákajícím batohu už nepočítal. Jen já jich vytáhl za dvě hodky 6. Co teprve on za celý den. FUJ!!!

Další příklad z minulého týdne – NECHRANICE: Dvěma chlapkům jsem s kolegou napočítal za den 9 kaprů. K večeru proběhly jatka – ani to po sobě neuklidily a obaly od různých poživatin ostatně taky ne.

Není nejvyšší čas tomu udělat přítrž? Jak proti tomu bojovat? Zpřísnit tresty? Nebo jen mlčky přihlížet?

Okoun necteno

29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 5.281 zobrazení | 25 odpovědí

Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.653 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

Startovací nádobíčko necteno

26.5.2008 | DEATH | Ostatní nádobíčko | 2.960 zobrazení | 14 odpovědí

Mám takový problém, zblbnul mi bratránek, na rybaření chce se dát. Však nevím jakou výbavu poradit mu mám. Peněžní strop je 1500Kč – 2000Kč. Chce to nějaký univerzál. Myslím tím, aby se s tim dalo vláčet, ale zase na druhou stranu posedět na těžko. Můj nápad byl Naviják Okuma Travertine TRB 55 a prut Byron Dynamic Spin 240. K těm Byronům mám vztah, protože jsem dostal před osmi lety jeden za 500Kč a drží do teď :) Nicméně, potřebuju vědět vaše názory a rady. děkuji

Koupání reelu necteno

1.3.2011 | Sander | Navijáky | 2.328 zobrazení | 11 odpovědí

Muškaři, občas vidím na fotkách že to děláte také – to že často máčíte naviják kompletně pod vodou, ať kvůli lepší manipulaci s rybou, fotce nebo jinému blíže nespecikovatelnému důvodu.
Jak moc to navijákům škodí?
Jak moc to škodí šňůře a backingu, který asi musí schnout uvnitř opravdu dlouho?
Děkuji za postřehy.

které plemeno psa je nejlepší společník k vodě. necteno

21.11.2010 | mcflurry | Vaše názory | 69.352 zobrazení | 327 odpovědí

Chci si koupit psa a samozřejmě si ho pak brát sebou na ryby, takže bych potřeboval poradit ideální plemeno.

Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010 necteno

18.6.2009 | Robur | Přívlač | 45.365 zobrazení | 214 odpovědí

Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek

Přednáška Chytání dravců na mušku. necteno

25.7.2007 | brčal | Muškaření | 7.200 zobrazení | 34 odpovědí

Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.

opatrný tloušti necteno

23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.449 zobrazení | 21 odpovědí

poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?

biocraft necteno

30.12.2004 | Ivan | Pruty | 4.029 zobrazení | 19 odpovědí

Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved

Veselé příhody z nočních lovů rousnic necteno

17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.602 zobrazení | 17 odpovědí

Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?

akej farby woblere boli vasi favority tejto sezony necteno

21.12.2005 | stuka22 | Dravci | 2.755 zobrazení | 13 odpovědí

moj je farba /p/ostriez a uz asi 2rok , je to moj jednoznacny favorit. nan som vytiahol cca 85% mojich stuk. je to 9cm jointed od rapaly, viz foto.

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.244 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.608 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…

Pop a zima necteno

27.11.2004 | sethy | Přívlač | 2.763 zobrazení | 13 odpovědí

Má někdo zkusenosti s popem v zime. Myslim ted – listopad a prosinec