Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Noční přívlač necteno

23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.521 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?

akej farby woblere boli vasi favority tejto sezony necteno

21.12.2005 | stuka22 | Dravci | 2.693 zobrazení | 13 odpovědí

moj je farba /p/ostriez a uz asi 2rok , je to moj jednoznacny favorit. nan som vytiahol cca 85% mojich stuk. je to 9cm jointed od rapaly, viz foto.

Víc nebo dýl? necteno

30.9.2008 | Cormac | Přívlač | 2.484 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, tak dneska u Drnholce jsem pěkně vyhořel, ani šupinka. Ale jinak tam bylo fajn. Zajímalo by mě, jestli při vláčení preferujete radši navštívit víc míst, nebo radši míň, ale pořádně to provláčet, střídat nástrahy a tak? Co se vám víc osvědčilo?

Rybářská stráž necteno

18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 10.798 zobrazení | 52 odpovědí

Jaké jsou Vaše názory na nutnost posílit řady RS. Denně narážím na nenasytné tvory a „prasata“ z řad rybářů.

Příklad: Dnes vláčím na Labi až dorazím k dědovi, který mi tvrdí, že má jen dva boleny. Pravda leželi v trávě. Ty další ve skákajícím batohu už nepočítal. Jen já jich vytáhl za dvě hodky 6. Co teprve on za celý den. FUJ!!!

Další příklad z minulého týdne – NECHRANICE: Dvěma chlapkům jsem s kolegou napočítal za den 9 kaprů. K večeru proběhly jatka – ani to po sobě neuklidily a obaly od různých poživatin ostatně taky ne.

Není nejvyšší čas tomu udělat přítrž? Jak proti tomu bojovat? Zpřísnit tresty? Nebo jen mlčky přihlížet?

Co je to za rybku? necteno

3.6.2008 | JirkaCV | Bílá ryba | 7.886 zobrazení | 38 odpovědí

S touto rybou jsem se setkal zatím poprvé. Tuším, že se jedná o jelce tlouště. Je to tak? Díky.

Zamotaný vlasec do navijáku necteno

5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 5.186 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?

biocraft necteno

30.12.2004 | Ivan | Pruty | 3.943 zobrazení | 19 odpovědí

Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved

Dave Beecham necteno

12.8.2009 | Rico | Kaprařina | 1.867 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel jsem se zeptat zda mel nekdo tu cest a potkal Dava Beechama osobne, nebo si u nej na Kanarech zachytal :)

Kde a na co chytit bolena? necteno

13.8.2007 | Martin Samek | Dravci | 7.479 zobrazení | 36 odpovědí

Kde v okolí Prahy a nebo v čechách chytit bolena a co tam použít?

Váš názor na soukromé revíry necteno

26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.281 zobrazení | 35 odpovědí

Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.577 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

úhyn šťúk necteno

21.6.2012 | jozef zak | Dravci | 3.954 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

ahoj po tropickych junovych dnoch mi zacali na 44ha rybniku hynut stuky,zatial popri kraji som nazbieral na 100m v rakosi cez 20ks,nabijam akumulator na cln a idem dalej.nemaju kyslik zda sa,prisun vody je slabučky,tak co pomoze?chlor?alebo je na to nejaky ovzdusnovac?su to cez 50cm kusy a zaujimave ze mam i zubace a tie nedochnu,len stuky.musim to riesit,dakujem za napady

feeder prut 3,6 m medium necteno

15.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.743 zobrazení | 18 odpovědí

Poraďte feeder prut vhodný pro univerzální použití. Tj. přehrada, řeka, spíš měkčí než koště. 3 dílný, ceno kolem 1500Kč ± něco. Dík
U nás v Chebu mají pouze 2 !!! ron thomson 3,6 13 ft g-force. a sema Cartel Special Feeder. TOť vše , ten ron thomson vypadá pěkně, nevím ale co znamená označení 13 ft ?? Připadá mi tvrdčí… Dák za typy – zkušenosti

Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010 necteno

18.6.2009 | Robur | Přívlač | 44.609 zobrazení | 214 odpovědí

Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek

dvojdílný wobler necteno

21.7.2004 | Prizrak | Přívlač | 8.965 zobrazení | 43 odpovědí

Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.

Poraďte mi prosím necteno

11.12.2008 | Rossi | Ryby | 2.499 zobrazení | 12 odpovědí

Čau v lednu chci jet na 24H na pískovnu štít B a chlěl bych se zeptat jestli mi někdo poradí jáké boilie použít (jaká firma , velikost , příchuť) Nebo mám spíš použít nějaké pelety.A kolika kg si mám zakrmit místo abych si chytil nějakého toho kapříka.Díky Kubas

které plemeno psa je nejlepší společník k vodě. necteno

21.11.2010 | mcflurry | Vaše názory | 68.317 zobrazení | 327 odpovědí

Chci si koupit psa a samozřejmě si ho pak brát sebou na ryby, takže bych potřeboval poradit ideální plemeno.

Masaři x pouštěči necteno

26.10.2005 | Prutos | Ryby | 6.477 zobrazení | 31 odpovědí

Zajimalo by mě jaký vztah máte k rybám jako k živým tvorům a hlaně jak jste k němu dospěli?

ramena u Přelouče necteno

12.3.2007 | timbab | Domácí revíry | 4.177 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Loheni­ce,Slavíkovy ostrovy......­........)

Transport navijáků necteno

19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.343 zobrazení | 16 odpovědí

Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)