Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.424 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.

Co je to za rybku? necteno

3.6.2008 | JirkaCV | Bílá ryba | 7.674 zobrazení | 38 odpovědí

S touto rybou jsem se setkal zatím poprvé. Tuším, že se jedná o jelce tlouště. Je to tak? Díky.

Kde a na co chytit bolena? necteno

13.8.2007 | Martin Samek | Dravci | 7.271 zobrazení | 36 odpovědí

Kde v okolí Prahy a nebo v čechách chytit bolena a co tam použít?

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.038 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Bellyboat necteno

24.7.2007 | xycht | Muškaření | 3.840 zobrazení | 19 odpovědí

Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.

akej farby woblere boli vasi favority tejto sezony necteno

21.12.2005 | stuka22 | Dravci | 2.625 zobrazení | 13 odpovědí

moj je farba /p/ostriez a uz asi 2rok , je to moj jednoznacny favorit. nan som vytiahol cca 85% mojich stuk. je to 9cm jointed od rapaly, viz foto.

Tloušti necteno

9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.274 zobrazení | 31 odpovědí

Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji

plavačkáři necteno

19.1.2006 | festr | Plavaná | 4.859 zobrazení | 24 odpovědí

Jaké používate vlasce a pruty. Prut i navijá MILO-spokojen. Ale s výběrem vlasce je to horší. Poraďte. Dík

Ultra necteno

23.3.2006 | Petas | Přívlač | 2.025 zobrazení | 10 odpovědí

Nevíte někdo o knize nebo odkazu na netu na ultralehkou přívlač. Koupil jsem si proutek a chci proniknout. Za každou radu díky.

Jawa / Stadion KOUPIM necteno

20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.335 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel

Váš názor na soukromé revíry necteno

26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.106 zobrazení | 35 odpovědí

Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.

Noční přívlač necteno

23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.445 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?

Berounka 1 necteno

20.11.2007 | stanley 4 | Domácí revíry | 2.837 zobrazení | 14 odpovědí

Pánové určitě nebudu sám kterého zajímá jak to vypadá na této části řeky.pochlubte se jak to bere,kdy a naco atd.

Brodící kalhoty necteno

2.8.2006 | mdx | Muškaření | 23.759 zobrazení | 117 odpovědí

zdravim všechny příznivce muškaření.Chci si koupit nový prsačky.Určitě chci botovej systém ale nevim jestli neopren nebo dejchací materiál.Vrazil bych do toho tak 8–10 tisíc.Z neoprénů se mi líbí Bare a z dejchacích Orvis Clearwater nebo Silver Label.Má s těma orvisama někdo zkušenost?Co by jste doporučili a od jaké značky?

Masaři x pouštěči necteno

26.10.2005 | Prutos | Ryby | 6.298 zobrazení | 31 odpovědí

Zajimalo by mě jaký vztah máte k rybám jako k živým tvorům a hlaně jak jste k němu dospěli?

biocraft necteno

30.12.2004 | Ivan | Pruty | 3.862 zobrazení | 19 odpovědí

Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved

feeder prut 3,6 m medium necteno

15.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.657 zobrazení | 18 odpovědí

Poraďte feeder prut vhodný pro univerzální použití. Tj. přehrada, řeka, spíš měkčí než koště. 3 dílný, ceno kolem 1500Kč ± něco. Dík
U nás v Chebu mají pouze 2 !!! ron thomson 3,6 13 ft g-force. a sema Cartel Special Feeder. TOť vše , ten ron thomson vypadá pěkně, nevím ale co znamená označení 13 ft ?? Připadá mi tvrdčí… Dák za typy – zkušenosti

kde sehnat gumy necteno

18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.050 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr

liga přívlače necteno

27.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.843 zobrazení | 14 odpovědí

jestli jsou i jednotlivci a jestli nějakej tým by napotřeboval člena?

Zdražení povolenek necteno

31.8.2011 | kubiczez | Legislativa | 51.364 zobrazení | 252 odpovědí

Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.