Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010
18.6.2009 | Robur | Přívlač | 43.618 zobrazení | 214 odpovědí
Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek
Rybářská stráž
18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 10.591 zobrazení | 52 odpovědí
Jaké jsou Vaše názory na nutnost posílit řady RS. Denně narážím na nenasytné tvory a „prasata“ z řad rybářů.
Příklad: Dnes vláčím na Labi až dorazím k dědovi, který mi tvrdí, že má jen dva boleny. Pravda leželi v trávě. Ty další ve skákajícím batohu už nepočítal. Jen já jich vytáhl za dvě hodky 6. Co teprve on za celý den. FUJ!!!
Další příklad z minulého týdne – NECHRANICE: Dvěma chlapkům jsem s kolegou napočítal za den 9 kaprů. K večeru proběhly jatka – ani to po sobě neuklidily a obaly od různých poživatin ostatně taky ne.
Není nejvyšší čas tomu udělat přítrž? Jak proti tomu bojovat? Zpřísnit tresty? Nebo jen mlčky přihlížet?
Polarizační brýle
29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.122 zobrazení | 35 odpovědí
Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.
Fotka úhoře aduháka
17.7.2008 | Robur | Dravci | 6.726 zobrazení | 33 odpovědí
Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//volny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky
Co rybář to názor na uvázání
25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.686 zobrazení | 23 odpovědí
Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,samozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.
podivné léto
24.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.056 zobrazení | 15 odpovědí
Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.
Malá Bečva 1, Morava 14, Haná 1
21.7.2006 | JarKoto | Ryby | 2.443 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych začít chytat na výše zmíněných revíreh. Nevíte někdo něco o nich (hlavně druhy ryb – včetně dravců, šířka, proudnost, atd.)
P.S.: Nejraději chytám na feeder a vláčím.
ramena u Přelouče
12.3.2007 | timbab | Domácí revíry | 4.084 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Lohenice,Slavíkovy ostrovy..............)
jak udelat okouna
6.10.2006 | ART | Ryby | 11.254 zobrazení | 55 odpovědí
chtel bych se zeptat jak nejčastějí upravujete okouna
ÚHOŘ - sezona 2007 začíná
19.4.2007 | mirmen | Úspěchy | 7.772 zobrazení | 38 odpovědí
Jak jste na tom s hady ? Na stojácích už se několika mým kolegům daří ( včera 86 a 65 cm).
Muškařina....pro úplnýho začátečníka
22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.543 zobrazení | 32 odpovědí
zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)
plavana - zacatecnik
10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.498 zobrazení | 22 odpovědí
ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy
Transport navijáků
19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.269 zobrazení | 16 odpovědí
Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)
E-shopy
29.4.2008 | rohlston | Obchod | 3.069 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti? Kde jste byli spokojeni a kde ne?
které plemeno psa je nejlepší společník k vodě.
21.11.2010 | mcflurry | Vaše názory | 66.980 zobrazení | 327 odpovědí
Chci si koupit psa a samozřejmě si ho pak brát sebou na ryby, takže bych potřeboval poradit ideální plemeno.
dvojdílný wobler
21.7.2004 | Prizrak | Přívlač | 8.804 zobrazení | 43 odpovědí
Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.
Největší ryba do čeřenu
30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.348 zobrazení | 31 odpovědí
Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar
vybaveni na ryby
19.5.2005 | frenki | Ryby | 2.663 zobrazení | 13 odpovědí
koli jste už do rybárského vybaveni vrazili penez????
Mohu mít dvě povolenky?
12.6.2007 | Martin Samek | Legislativa | 2.663 zobrazení | 13 odpovědí
Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?
Půjdete v tomhle počasí někdo na ryby?
19.11.2004 | HaD | Ryby | 2.457 zobrazení | 12 odpovědí
Venku funí skoro orkán, zima jak v ruském filmu, déšť, sníh a zase déšť… vyrazí někdo i v týhle sibérii?