Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Co rybář to názor na uvázání
25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.816 zobrazení | 23 odpovědí
Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,samozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.
kde sehnat gumy
18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.141 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr
Jawa / Stadion KOUPIM
20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.647 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel
Rapala Jonted cdj (sinking)
6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.240 zobrazení | 25 odpovědí
Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.
vybaveni na ryby
19.5.2005 | frenki | Ryby | 2.723 zobrazení | 13 odpovědí
koli jste už do rybárského vybaveni vrazili penez????
Malá Bečva 1, Morava 14, Haná 1
21.7.2006 | JarKoto | Ryby | 2.514 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych začít chytat na výše zmíněných revíreh. Nevíte někdo něco o nich (hlavně druhy ryb – včetně dravců, šířka, proudnost, atd.)
P.S.: Nejraději chytám na feeder a vláčím.
Ultra
23.3.2006 | Petas | Přívlač | 2.097 zobrazení | 10 odpovědí
Nevíte někdo o knize nebo odkazu na netu na ultralehkou přívlač. Koupil jsem si proutek a chci proniknout. Za každou radu díky.
jak udelat okouna
6.10.2006 | ART | Ryby | 11.545 zobrazení | 55 odpovědí
chtel bych se zeptat jak nejčastějí upravujete okouna
Polarizační brýle
29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.359 zobrazení | 35 odpovědí
Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.
Wobler "Big Mouth" / veľká huba/ .
22.1.2006 | aspius | Přívlač | 5.883 zobrazení | 28 odpovědí
Keď mal prísť tento hydrodynamický wobler od Nils Mastera v roku 2003 na trh, sprevádzala ho dosť masívna kladná reklama, avšak okrem článku od V. Fikara zo 17.5.2002, ktorý tento wobler testoval a chválil, som sa s inou recenziou na tento wobler netretol. Aké teda máte Vy skúsenosti s týmto woblerom, akým spôsobom a na aké ryby ho pužívate. Taktiež ma zaujíma, či ho možno bežne dostať a v akej cenovej relácii, pretože ja som ho ešte v obchode nevidel.
Přívlačový prut
9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.458 zobrazení | 26 odpovědí
ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)
CHytáme sumce s Davidem Havlíčem
22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.574 zobrazení | 17 odpovědí
CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.
podivné léto
23.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.152 zobrazení | 15 odpovědí
Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.
liga přívlače
27.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.940 zobrazení | 14 odpovědí
jestli jsou i jednotlivci a jestli nějakej tým by napotřeboval člena?
Lanka na Privlac
27.1.2010 | kingkubik | Dravci | 9.694 zobrazení | 46 odpovědí
dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji predem
ÚHOŘ - sezona 2007 začíná
19.4.2007 | mirmen | Úspěchy | 7.998 zobrazení | 38 odpovědí
Jak jste na tom s hady ? Na stojácích už se několika mým kolegům daří ( včera 86 a 65 cm).
Tloušti
9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.529 zobrazení | 31 odpovědí
Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji
Revíry se zakázanou přívlačí
1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.791 zobrazení | 18 odpovědí
Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.
Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady
9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.365 zobrazení | 16 odpovědí
Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????
Helikoptéra & přívlač
10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.158 zobrazení | 15 odpovědí
zajímavost z polského webu