Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Mohu mít dvě povolenky?
12.6.2007 | Martin Samek | Legislativa | 2.738 zobrazení | 13 odpovědí
Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?
Půjdete v tomhle počasí někdo na ryby?
19.11.2004 | HaD | Ryby | 2.524 zobrazení | 12 odpovědí
Venku funí skoro orkán, zima jak v ruském filmu, déšť, sníh a zase déšť… vyrazí někdo i v týhle sibérii?
ŠTIKA
24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.380 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!
Přelouč a okolí
24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.274 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.
lov okouna
22.5.2007 | pike-007 | Dravci | 4.851 zobrazení | 23 odpovědí
jak velké rybky používáte při lovu okounů a jaké montáže. dají se použít malí karásci cca 6cm, a jakou používáte gramáž splávku.
Prosim poradte jaky prut:
2.11.2005 | R3F13X | Pruty | 8.661 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj,chtel by jsem se zeptat na nejlepsi mozny prut. mel by mit delku 2,7–3m,chtel by jsem s nim lovit vetsinou stredni stiky a candaty na umele nastrahy,zejmena woblery(velikosti zhruba 7–13cm). Cena by mela byt max do 1O OOOkc. Dekuju za vase rady a navrhy…
Muškařina....pro úplnýho začátečníka
22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.768 zobrazení | 32 odpovědí
zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)
Největší ryba do čeřenu
30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.551 zobrazení | 31 odpovědí
Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar
Jaké jsou ty woblery od Kácela
21.6.2005 | Wobler | Ostatní nádobíčko | 4.865 zobrazení | 23 odpovědí
Jaké jsou ty woblery od Kácela
sonar SMARTCAST RF-35 dotaz
11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 2.959 zobrazení | 14 odpovědí
Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji
Nový prut
22.2.2008 | | Plavaná | 11.013 zobrazení | 52 odpovědí
Jaké používáté pruty na plavanou? Jákým značkám věříte? A jak dlouhé si pořizujete?
co se děje s Berounkou ?
19.6.2005 | joba | Ryby | 4.236 zobrazení | 20 odpovědí
zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)
Severní Čechy
6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.823 zobrazení | 18 odpovědí
Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.
Woblery Red Bass
15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.399 zobrazení | 16 odpovědí
Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz
KRMENÍ
10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.186 zobrazení | 15 odpovědí
Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky
E-shopy
29.4.2008 | rohlston | Obchod | 3.186 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti? Kde jste byli spokojeni a kde ne?
Opravdu se o nás právem říká, že rádi přeháníme?
23.1.2010 | jersey | Úspěchy | 2.973 zobrazení | 14 odpovědí
Tak si tak pročítám různá fóra a říkám si, jestli jsme fakt tak ukecaný, nebo jsou mezi námi mimořádně dobří jedinci…Zatímco ve stejnou dobu, prakticky za stejných podmínek drtivá většina rybářů chytí minimum, (nebo žádnou) ryb, jen tiše závidím těm, co tu píšou že chytli za několik hodin i desítky ryb…Zajímá mě, jestli se tomu smějete, nebo si třeba říkáte, že asi něco děláte špatně… :-)
rybářské auto
27.3.2009 | Robur | Ostatní nádobíčko | 88.459 zobrazení | 416 odpovědí
mám složite dilema, rozhoduji o větším rod. voze a mám dost suprové nebídky, ale autům nerozumím, krom toho, že dobře smlouvám:-D. Poraďte. 1/ Roomster 1,4 63kw, prům. spotřeba 6,8 zavazadl. prostor 450 – 530, elektrony, central s DO, klima, rádio, sign. parkování, okna v elektrice, bez metalízy cena 304700
2/ oktávka kombi tour 1,6, 75kw prum. spotřeba 7,1 , plech. kola, klima, central bez do, rádio, bez parkovacího senzoru, bez metalízy za 327 000
3/ můj favorit Dacia logan MCV arktica 1,5dci, 63kw v plé výbavě, s metalízou a elektrony 295000, spotřeba 5,2. S tím, že Renault by tu mojí fábii combi vykoupil za 100000 1,2 rv 2004/6 a najeto 61000 bez klimy.
Co byste vybrali, 4 členná rodina + větší pes?
Fotka úhoře aduháka
17.7.2008 | Robur | Dravci | 7.017 zobrazení | 33 odpovědí
Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//volny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky