Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

lov okouna necteno

22.5.2007 | pike-007 | Dravci | 4.923 zobrazení | 23 odpovědí

jak velké rybky používáte při lovu okounů a jaké montáže. dají se použít malí karásci cca 6cm, a jakou používáte gramáž splávku.

Revíry se zakázanou přívlačí necteno

1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.852 zobrazení | 18 odpovědí

Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.

liga přívlače necteno

27.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.001 zobrazení | 14 odpovědí

jestli jsou i jednotlivci a jestli nějakej tým by napotřeboval člena?

Ultra necteno

23.3.2006 | Petas | Přívlač | 2.142 zobrazení | 10 odpovědí

Nevíte někdo o knize nebo odkazu na netu na ultralehkou přívlač. Koupil jsem si proutek a chci proniknout. Za každou radu díky.

Člun na rybaření necteno

25.10.2009 | Jezinka | Vaše názory | 66.262 zobrazení | 309 odpovědí

Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.

Tloušti necteno

9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.648 zobrazení | 31 odpovědí

Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji

Rapala Jonted cdj (sinking) necteno

6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.361 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.

co se děje s Berounkou ? necteno

19.6.2005 | joba | Ryby | 4.296 zobrazení | 20 odpovědí

zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a  červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.648 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.

podivné léto necteno

24.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.220 zobrazení | 15 odpovědí

Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.

Mohu mít dvě povolenky? necteno

12.6.2007 | Martin Samek | Legislativa | 2.788 zobrazení | 13 odpovědí

Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?

Teleskopické pruty necteno

20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.811 zobrazení | 27 odpovědí

Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?

Díky

KRMENÍ necteno

10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.227 zobrazení | 15 odpovědí

Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky

sonar SMARTCAST RF-35 dotaz necteno

11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 3.009 zobrazení | 14 odpovědí

Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji

Muškařina....pro úplnýho začátečníka necteno

22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.902 zobrazení | 32 odpovědí

zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)

Největší ryba do čeřenu necteno

30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.680 zobrazení | 31 odpovědí

Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar

Sumec na úhoře... necteno

9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 6.029 zobrazení | 28 odpovědí

Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?

feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!! necteno

31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.530 zobrazení | 21 odpovědí

Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder

Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky

Severní Čechy necteno

6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.877 zobrazení | 18 odpovědí

Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.448 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz