Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lanka na Privlac necteno

27.1.2010 | kingkubik | Dravci | 9.437 zobrazení | 46 odpovědí

dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji pre­dem

dravci na rece jihlave 13 a 14 necteno

22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.286 zobrazení | 16 odpovědí

Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste

Helikoptéra & přívlač necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.082 zobrazení | 15 odpovědí

zajímavost z polského webu

Přívlačový prut necteno

9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.352 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)

Jaké jsou ty woblery od Kácela necteno

21.6.2005 | Wobler | Ostatní nádobíčko | 4.737 zobrazení | 23 odpovědí

Jaké jsou ty woblery od Kácela

lov okouna necteno

22.5.2007 | pike-007 | Dravci | 4.733 zobrazení | 23 odpovědí

jak velké rybky používáte při lovu okounů a jaké montáže. dají se použít malí karásci cca 6cm, a jakou používáte gramáž splávku.

Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady necteno

9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.289 zobrazení | 16 odpovědí

Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????

revíry na Litoměřicku necteno

2.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 6.395 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.

Revíry se zakázanou přívlačí necteno

1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.713 zobrazení | 18 odpovědí

Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.

sonar SMARTCAST RF-35 dotaz necteno

11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 2.889 zobrazení | 14 odpovědí

Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji

ŠTIKA necteno

24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.238 zobrazení | 35 odpovědí

Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!

co se děje s Berounkou ? necteno

19.6.2005 | joba | Ryby | 4.132 zobrazení | 20 odpovědí

zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a  červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)

Nový prut necteno

22.2.2008 | | Plavaná | 10.767 zobrazení | 52 odpovědí

Jaké používáté pruty na plavanou? Jákým značkám věříte? A jak dlouhé si pořizujete?

Prosim poradte jaky prut: necteno

2.11.2005 | R3F13X | Pruty | 8.495 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj,chtel by jsem se zeptat na nejlepsi mozny prut. mel by mit delku 2,7–3m,chtel by jsem s nim lovit vetsinou stredni stiky a candaty na umele nastrahy,zejmena woblery(velikosti zhruba 7–13cm). Cena by mela byt max do 1O OOOkc. Dekuju za vase rady a navrhy…

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.312 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz

Od kolika se může ve Slezsku chytat na dva pruty necteno

31.7.2008 | okoun27 | Legislativa | 2.900 zobrazení | 14 odpovědí

prosím poraďte mi

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 2.900 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

Atlas ryb na Chytej.cz necteno

8.2.2010 | | Vaše názory | 2.279 zobrazení | 11 odpovědí

Tak to jsem nečekal. Je to paráda. Nic lepšího jsem neviděl. Moc se mi to líbí a je tam opravdu vše. Co vy na to???

Lov sumců necteno

27.2.2006 | tumpy5 | Sumcařina | 14.740 zobrazení | 71 odpovědí

Kam letos na sumce

Bublinaření necteno

12.9.2004 | rarach | Muškaření | 7.059 zobrazení | 34 odpovědí

Vím, že zdejší osazenstvo moc nečte články, ale tento stojí za to!!! Tolik zrůdností najednou už tu dlouho nebylo, naposledy od sumíka a jeho vyznání k línům. Vše jsem napsal do komentáře ke článku – takže může začít vřava.[ Upraveno rarach dne 2004–09–12 v 22:29 ]