Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Malá Bečva 1, Morava 14, Haná 1 necteno

21.7.2006 | JarKoto | Ryby | 2.589 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych začít chytat na výše zmíněných revíreh. Nevíte někdo něco o nich (hlavně druhy ryb – včetně dravců, šířka, proudnost, atd.)

P.S.: Nejraději chytám na feeder a vláčím.

Polarizační brýle necteno

29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.581 zobrazení | 35 odpovědí

Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.

co se děje s Berounkou ? necteno

19.6.2005 | joba | Ryby | 4.328 zobrazení | 20 odpovědí

zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a  červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.679 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.

Tloušti necteno

9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.718 zobrazení | 31 odpovědí

Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji

Teleskopické pruty necteno

20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.858 zobrazení | 27 odpovědí

Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?

Díky

Rapala Jonted cdj (sinking) necteno

6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.420 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.473 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz

Ultra necteno

23.3.2006 | Petas | Přívlač | 2.170 zobrazení | 10 odpovědí

Nevíte někdo o knize nebo odkazu na netu na ultralehkou přívlač. Koupil jsem si proutek a chci proniknout. Za každou radu díky.

Jawa / Stadion KOUPIM necteno

20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.991 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel

Stavěné pruty SAGE necteno

11.12.2006 | Rosi | Muškaření | 6.307 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravím Všechny! Chci si pořídit nový prut SAGE TCR a chci Vás poprosit o foto svých stavěných miláčků, případně kontakt na stavitele. Za každou fotku předem děkuji!

Sumec na úhoře... necteno

9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 6.091 zobrazení | 28 odpovědí

Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?

Severní Čechy necteno

6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.911 zobrazení | 18 odpovědí

Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.

KRMENÍ necteno

10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.260 zobrazení | 15 odpovědí

Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky

liga přívlače necteno

27.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.044 zobrazení | 14 odpovědí

jestli jsou i jednotlivci a jestli nějakej tým by napotřeboval člena?

sonar SMARTCAST RF-35 dotaz necteno

11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 3.043 zobrazení | 14 odpovědí

Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji

Mohu mít dvě povolenky? necteno

12.6.2007 | Martin Samek | Legislativa | 2.827 zobrazení | 13 odpovědí

Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?

Muškařina....pro úplnýho začátečníka necteno

22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.979 zobrazení | 32 odpovědí

zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)

Největší ryba do čeřenu necteno

30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.753 zobrazení | 31 odpovědí

Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar

feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!! necteno

31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.571 zobrazení | 21 odpovědí

Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder

Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky