Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Wobler "Big Mouth" / veľká huba/ .
22.1.2006 | aspius | Přívlač | 5.806 zobrazení | 28 odpovědí
Keď mal prísť tento hydrodynamický wobler od Nils Mastera v roku 2003 na trh, sprevádzala ho dosť masívna kladná reklama, avšak okrem článku od V. Fikara zo 17.5.2002, ktorý tento wobler testoval a chválil, som sa s inou recenziou na tento wobler netretol. Aké teda máte Vy skúsenosti s týmto woblerom, akým spôsobom a na aké ryby ho pužívate. Taktiež ma zaujíma, či ho možno bežne dostať a v akej cenovej relácii, pretože ja som ho ešte v obchode nevidel.
Přelouč a okolí
24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.184 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.
Úhoř
29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 13.545 zobrazení | 65 odpovědí
Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.
Bojová brzda
19.12.2004 | Milky | Navijáky | 7.298 zobrazení | 35 odpovědí
Mám dotaz na ty, kteří MAJÍ zkušenosti s bojovou brzdou, aby napsali, proč je lepší nebo naopak, proč jí nepoužívají. Osobně mi to připadá, jako krajně pěkná zaáložitost, ale někteří se již v jiných fórech vyňařili, že jí maj, ale nepoužívaj.
Sumec na úhoře...
9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 5.839 zobrazení | 28 odpovědí
Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?
Vnadeni cervy.
6.3.2007 | Jeffry | Legislativa | 3.336 zobrazení | 16 odpovědí
Já se omlouvám že se vůbec ptám ale nemůžu to na najit a rodiče mi už odmala vštepuji že když něco nevím tak se mam zeptat "lína huba hole neštěstí " nebo jak se to říká.Tak se tedy ptám je vnadění,krmeni červy a jinými živými pitvůrkami povoleno,zakázáno nebo jak to vůbec je?Když se ptám rybářů tak jeden mi tvrdí že je povolen druhý že není tak už fakt nevím sem s toho zmaten.
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.126 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.
Jaký dárek
20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.124 zobrazení | 15 odpovědí
Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–
KRMENÍ
10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.122 zobrazení | 15 odpovědí
Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky
Nové druhy ryb
23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 6.891 zobrazení | 33 odpovědí
tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?
feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!!
31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.388 zobrazení | 21 odpovědí
Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder
Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky
Severní Čechy
6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.757 zobrazení | 18 odpovědí
Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.
Vltava
12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.550 zobrazení | 17 odpovědí
jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.
Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-)
23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 10.454 zobrazení | 50 odpovědí
¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D
jak na líny
3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.196 zobrazení | 44 odpovědí
Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)
vláčecí prut
5.1.2008 | cucu2 | Pruty | 5.022 zobrazení | 24 odpovědí
zdravím,chtěl bych se zeptat na recenzi nebo zkušenost s Colmic – Laris 2,1m/10–50g nebo Millenium spin – 2,1m 10–40g a 30–60g,apak BEAST MASTER AX SPINNING – 2,1 M 10–30g???nebo by jste mi doporučili něco vhodnějšího ve stejném cenovém rozmezí na štiky?předem děkuji :-)
1 nebo 2 boilies
27.8.2006 | Kosmik | Kaprařina | 2.300 zobrazení | 11 odpovědí
Máto nějaký vliv na velikost ryby, když dám 2 boilies mimo háček. Zatím chytám jenom na jednu a chytil jsem 10 kg kapra. Poraďte mi, co je lepší 1 nebo 2. Nebo to nemá na nic vliv a je to úplně jedno?
Pruty a navijaky SEMA
15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.555 zobrazení | 36 odpovědí
Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.
Teleskopické pruty
20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.659 zobrazení | 27 odpovědí
Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?
Díky
úplný začátečník
26.1.2015 | LaurS | Ostatní nádobíčko | 3.353 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím! Jsem úplný začátečník, nic o rybaření nevím. Mám doma tenhle prut: Awa-Shima Exel Primer Match 3,90m a chci začít rybařit :) Co byste poradili úplnému začátečníkovi? Co si mám koupit dál? Prosím konkrétní odkazy na internetové stránky, kde danou věc objednám. Díky!