Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
revíry na Litoměřicku
2.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 6.592 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.
Sumec na úhoře...
9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 5.952 zobrazení | 28 odpovědí
Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?
vláčecí prut
5.1.2008 | cucu2 | Pruty | 5.103 zobrazení | 24 odpovědí
zdravím,chtěl bych se zeptat na recenzi nebo zkušenost s Colmic – Laris 2,1m/10–50g nebo Millenium spin – 2,1m 10–40g a 30–60g,apak BEAST MASTER AX SPINNING – 2,1 M 10–30g???nebo by jste mi doporučili něco vhodnějšího ve stejném cenovém rozmezí na štiky?předem děkuji :-)
Od kolika se může ve Slezsku chytat na dva pruty
31.7.2008 | okoun27 | Legislativa | 2.978 zobrazení | 14 odpovědí
prosím poraďte mi
Člun na rybaření
25.10.2009 | Jezinka | Vaše názory | 65.822 zobrazení | 309 odpovědí
Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.
Teleskopické pruty
20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.763 zobrazení | 27 odpovědí
Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?
Díky
feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!!
31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.474 zobrazení | 21 odpovědí
Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder
Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky
Vnadeni cervy.
6.3.2007 | Jeffry | Legislativa | 3.411 zobrazení | 16 odpovědí
Já se omlouvám že se vůbec ptám ale nemůžu to na najit a rodiče mi už odmala vštepuji že když něco nevím tak se mam zeptat "lína huba hole neštěstí " nebo jak se to říká.Tak se tedy ptám je vnadění,krmeni červy a jinými živými pitvůrkami povoleno,zakázáno nebo jak to vůbec je?Když se ptám rybářů tak jeden mi tvrdí že je povolen druhý že není tak už fakt nevím sem s toho zmaten.
Bojová brzda
19.12.2004 | Milky | Navijáky | 7.481 zobrazení | 35 odpovědí
Mám dotaz na ty, kteří MAJÍ zkušenosti s bojovou brzdou, aby napsali, proč je lepší nebo naopak, proč jí nepoužívají. Osobně mi to připadá, jako krajně pěkná zaáložitost, ale někteří se již v jiných fórech vyňařili, že jí maj, ale nepoužívaj.
Vltava
12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.640 zobrazení | 17 odpovědí
jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.
Atlas ryb na Chytej.cz
8.2.2010 | | Vaše názory | 2.356 zobrazení | 11 odpovědí
Tak to jsem nečekal. Je to paráda. Nic lepšího jsem neviděl. Moc se mi to líbí a je tam opravdu vše. Co vy na to???
Která rybářská kniha je top?
31.12.2009 | Poldík | Vaše názory | 21.459 zobrazení | 100 odpovědí
Ahoj,za posledních deset let,jsem koupil,nebo dostal několik krásných rybářských knížek,ke kterým se pořád rád vracím,ale zjistil jsem,že přece jen jedna je pro mne tou top. od Jaromíra Říhy 1000+1 rada pro rybáře.Které jsou pro Vás?
Bublinaření
12.9.2004 | rarach | Muškaření | 7.292 zobrazení | 34 odpovědí
Vím, že zdejší osazenstvo moc nečte články, ale tento stojí za to!!! Tolik zrůdností najednou už tu dlouho nebylo, naposledy od sumíka a jeho vyznání k línům. Vše jsem napsal do komentáře ke článku – takže může začít vřava.[ Upraveno rarach dne 2004–09–12 v 22:29 ]
Nové druhy ryb
23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 7.087 zobrazení | 33 odpovědí
tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?
Stavěné pruty SAGE
11.12.2006 | Rosi | Muškaření | 6.228 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím Všechny! Chci si pořídit nový prut SAGE TCR a chci Vás poprosit o foto svých stavěných miláčků, případně kontakt na stavitele. Za každou fotku předem děkuji!
Broďáky
10.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.509 zobrazení | 21 odpovědí
Potřeboval bych poradit nějaké cenově přijatelné broďáky. Loni jsem koupil dost slaboučké a teď když projdu ostružinama a dost neurvale, mám v nich hned dírky. Neoprén se také dost trhá,co?
Rybářské prodejny v Č. Budějovicích
4.5.2005 | efendi | Ryby | 3.650 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.
Povrchové woblery
5.6.2009 | drobcek | Přívlač | 3.432 zobrazení | 16 odpovědí
Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?
Etika rybolovu v čase "mimo sezóny"
16.3.2012 | lunimus | Vaše názory | 30.119 zobrazení | 140 odpovědí
Priatelia, zaujímal by ma váš názor na rybolov mimo hlavnej sezóny, t.j. od 15.3 do 31.5, samozrejme na vodných tokoch a s dodržaním individuálnej doby ochrany jednotlivých rýb. Doba hájenia predpokladám, že nie je stanovená len pre srandu a na stojatých vodách je to všetko O.K. Je ale v súlade s rybárskou etikou loviť ryby na riekach? – zvlášť keď viem, že možno aj 2/3 ulovených rýb bude práve hájená?
Je samozrejmé, že ryba bude vrátená do vody, ale zrejme bude dostatočne vystresovaná na to, aby mala najbližších X hodín chuť sa páriť a individuálna ochrana je tu zrejme hlabne preto, aby ryby mali na rozmnožovanie kľud.
Čo si teda o tom myslíte, a ako sa k tomuto staviate vy?
Úhoř
29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 13.992 zobrazení | 65 odpovědí
Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.