Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybářské prodejny v Č. Budějovicích necteno

4.5.2005 | efendi | Ryby | 3.713 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.

jak na líny necteno

3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.620 zobrazení | 44 odpovědí

Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)

BRNO 2006 necteno

5.1.2006 | obor | Výstavy | 8.096 zobrazení | 37 odpovědí

Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?

Broďáky necteno

10.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.593 zobrazení | 21 odpovědí

Potřeboval bych poradit nějaké cenově přijatelné broďáky. Loni jsem koupil dost slaboučké a teď když projdu ostružinama a dost neurvale, mám v nich hned dírky. Neoprén se také dost trhá,co?

úplný začátečník necteno

26.1.2015 | LaurS | Ostatní nádobíčko | 3.503 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím! Jsem úplný začátečník, nic o rybaření nevím. Mám doma tenhle prut: Awa-Shima Exel Primer Match 3,90m a chci začít rybařit :) Co byste poradili úplnému začátečníkovi? Co si mám koupit dál? Prosím konkrétní odkazy na internetové stránky, kde danou věc objednám. Díky!

Jaký dárek necteno

20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.280 zobrazení | 15 odpovědí

Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–

Atlas ryb na Chytej.cz necteno

8.2.2010 | | Vaše názory | 2.405 zobrazení | 11 odpovědí

Tak to jsem nečekal. Je to paráda. Nic lepšího jsem neviděl. Moc se mi to líbí a je tam opravdu vše. Co vy na to???

Začátečnická výbava - feeder a přívlač necteno

25.10.2012 | Chmur | Pruty | 19.513 zobrazení | 89 odpovědí

Ahoj lidičky, mám na vás jako začátečník několik otázek ohledně výbavy. Letos jsem začal rybařit. Zkoušel jsem zatím více méně pouze kaprařinu. Dopustil jsem si mnoha chyb, začátky byly kruté a drahé. Nicméně mě to baví a hodně.

Příští rok bych chtěl zkusit další možnosti rybolovu – feeder a přívlač. Proto prosím o několik rad ohledně výbavy. Jsem z Liberce. Chci lovit na menších a středně velkých řekách a nádržích do 100 ha. Co se týká mojí pro feeder a přívlač možné výbavy – mám navijáky Mivardi Morpheus FD 4000 a Baitrunner 6000 (oba navijáky mi doporučili v prodejně a nejsem s nimi moc spokojený), které používám při kaprařině.

Prut na střední přívlač (měřím 170 cm, ryby do jednoho metru) do 1 000 Kč + naviják do 1 000 Kč. Prut na feeder – chci dva, takže co nejlevnější, ale aby se zároveň na ně dalo chytat + naviják.

Pokud byste mi doporučili nějaké univerzální navijáky a k nim vhodné vlasce, které lze použít na kaprařinu, feeder i přívlač, budu moc rád. Případně nějakou vhodnou kombinaci.

Díky předem za rady a odpovědi a pokud vás můj dotaz z nějakého důvodu vytočil, za shovívavost a nereagování.

Úhoř necteno

29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 14.250 zobrazení | 65 odpovědí

Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.893 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.

Vložení fotografie necteno

3.8.2004 | Honza2 | chytej.cz | 2.848 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím poraďte mi jak mám vložit fotku do fotosoutěže. už jsem to zkoušel dvakrát ale bohužel bez úspěchu. A přitom ta fotka má 69kB.

Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované necteno

21.12.2015 | | Vaše názory | 22.639 zobrazení | 103 odpovědí

Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.

Rohlíkové boilies necteno

27.7.2008 | Radim11 | Položená | 17.790 zobrazení | 81 odpovědí

zdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)

díky moc a hodně úlovků

Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT necteno

22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 7.037 zobrazení | 32 odpovědí

Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…

Ultrabyte necteno

20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.395 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.

Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní necteno

4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.297 zobrazení | 15 odpovědí

Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.

Maštění a odmašťování necteno

12.3.2007 | modrak | Muškaření | 3.296 zobrazení | 15 odpovědí

Páni muškaři, tímto bych si dovolil udělat malou anketu na téma čím a jak mastíte a odmašťujete návazce, šňůry … Děkuji vám za vaše příspěvky k danému tématu.

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 3.079 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

Rainbow necteno

20.11.2008 | LuboO | Navijáky | 2.858 zobrazení | 13 odpovědí

Poznate niekto tento navijak? Rainbow Angel YS 1000 SO30. Celkom by ma zaujimalo, ci sa s tym niekto stretol, vdaka za odpovede.

Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-) necteno

23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 11.002 zobrazení | 50 odpovědí

¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D