Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

BRNO 2006 necteno

5.1.2006 | obor | Výstavy | 8.162 zobrazení | 37 odpovědí

Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?

Opravdu se o nás právem říká, že rádi přeháníme? necteno

23.1.2010 | jersey | Úspěchy | 3.092 zobrazení | 14 odpovědí

Tak si tak pročítám různá fóra a říkám si, jestli jsme fakt tak ukecaný, nebo jsou mezi námi mimořádně dobří jedinci…Zatímco ve stejnou dobu, prakticky za stejných podmínek drtivá většina rybářů chytí minimum, (nebo žádnou) ryb, jen tiše závidím těm, co tu píšou že chytli za několik hodin i desítky ryb…Zajímá mě, jestli se tomu smějete, nebo si třeba říkáte, že asi něco děláte špatně… :-)

Rohlíkové boilies necteno

27.7.2008 | Radim11 | Položená | 17.925 zobrazení | 81 odpovědí

zdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)

díky moc a hodně úlovků

jak na líny necteno

3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.734 zobrazení | 44 odpovědí

Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)

Jaký dárek necteno

20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.320 zobrazení | 15 odpovědí

Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–

Vložení fotografie necteno

3.8.2004 | Honza2 | chytej.cz | 2.878 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím poraďte mi jak mám vložit fotku do fotosoutěže. už jsem to zkoušel dvakrát ale bohužel bez úspěchu. A přitom ta fotka má 69kB.

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.988 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.

Fotka úhoře aduháka necteno

17.7.2008 | Robur | Dravci | 7.322 zobrazení | 33 odpovědí

Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//vol­ny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky

Woblery SPRO necteno

2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.981 zobrazení | 27 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.

Ultrabyte necteno

20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.433 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.

úplný začátečník necteno

26.1.2015 | LaurS | Ostatní nádobíčko | 3.547 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím! Jsem úplný začátečník, nic o rybaření nevím. Mám doma tenhle prut: Awa-Shima Exel Primer Match 3,90m a chci začít rybařit :) Co byste poradili úplnému začátečníkovi? Co si mám koupit dál? Prosím konkrétní odkazy na internetové stránky, kde danou věc objednám. Díky!

Maštění a odmašťování necteno

12.3.2007 | modrak | Muškaření | 3.324 zobrazení | 15 odpovědí

Páni muškaři, tímto bych si dovolil udělat malou anketu na téma čím a jak mastíte a odmašťujete návazce, šňůry … Děkuji vám za vaše příspěvky k danému tématu.

jak na candata na privlac necteno

24.9.2008 | farnas | Dravci | 8.663 zobrazení | 39 odpovědí

Ahoj nevite jak na candata na vlacku.v jakou hodinu nebo na jakou nastrahu.Nejaky zaruceny zpusob. diky

Nové druhy ryb necteno

23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 7.330 zobrazení | 33 odpovědí

tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?

Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT necteno

22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 7.112 zobrazení | 32 odpovědí

Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…

Feedr v kose necteno

14.11.2004 | zedus | Feeder | 6.893 zobrazení | 31 odpovědí

Chytám především vláčením, ale teď jsem si pořídil feedr abych přečkal dlouhou dobu před novým zahájením vláčecí sezóny. Já vím, že tahle sezóna ještě neskončila, ale zajímalo by mě co se teď a později v zimě dá chytit. Jde mi hlavně o parmy, je jich u nás hafo. Takže otázka zní, jdou teď parmy?

Mlčet / Říct necteno

28.9.2005 | willIam | Neúspěchy | 5.336 zobrazení | 24 odpovědí

Už se vam nekdy u vody stalo že jste viděli nekoho jak taha rybu na břeh bez podběráku, nebo ma nahozeny dva klacky na položenou a ještě si chytá na brčko " nástražky" popř. jinak porušuje řád? Jestli ano řekli jste neco nebo jste zustali mlčet a všímali jste si svého?

Vyvážení necteno

22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.224 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 3.108 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

Rainbow necteno

20.11.2008 | LuboO | Navijáky | 2.890 zobrazení | 13 odpovědí

Poznate niekto tento navijak? Rainbow Angel YS 1000 SO30. Celkom by ma zaujimalo, ci sa s tym niekto stretol, vdaka za odpovede.