Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jak na líny necteno

3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.470 zobrazení | 44 odpovědí

Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)

Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass necteno

31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 4.945 zobrazení | 23 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.

úplný začátečník necteno

26.1.2015 | LaurS | Ostatní nádobíčko | 3.443 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím! Jsem úplný začátečník, nic o rybaření nevím. Mám doma tenhle prut: Awa-Shima Exel Primer Match 3,90m a chci začít rybařit :) Co byste poradili úplnému začátečníkovi? Co si mám koupit dál? Prosím konkrétní odkazy na internetové stránky, kde danou věc objednám. Díky!

Jaký dárek necteno

20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.228 zobrazení | 15 odpovědí

Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–

Muškařská vesta necteno

10.2.2007 | fikus | Muškaření | 20.464 zobrazení | 95 odpovědí

rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč

Jak na sumce na Hrachach?? necteno

22.3.2010 | M.Pitrs | Sumcařina | 16.602 zobrazení | 77 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky

Vlasec na přívlač necteno

7.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.774 zobrazení | 50 odpovědí

Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem dě­kuji

BRNO 2006 necteno

5.1.2006 | obor | Výstavy | 7.978 zobrazení | 37 odpovědí

Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?

Woblery KACEL necteno

3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.308 zobrazení | 20 odpovědí

Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.

Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní necteno

4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.230 zobrazení | 15 odpovědí

Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 3.016 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované necteno

21.12.2015 | | Vaše názory | 22.256 zobrazení | 103 odpovědí

Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.777 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.

dravci na rece jihlave 13 a 14 necteno

22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.459 zobrazení | 16 odpovědí

Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste

Rainbow necteno

20.11.2008 | LuboO | Navijáky | 2.809 zobrazení | 13 odpovědí

Poznate niekto tento navijak? Rainbow Angel YS 1000 SO30. Celkom by ma zaujimalo, ci sa s tym niekto stretol, vdaka za odpovede.

Vložení fotografie necteno

3.8.2004 | Honza2 | chytej.cz | 2.807 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím poraďte mi jak mám vložit fotku do fotosoutěže. už jsem to zkoušel dvakrát ale bohužel bez úspěchu. A přitom ta fotka má 69kB.

Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-) necteno

23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 10.812 zobrazení | 50 odpovědí

¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D

Jaké třpytky necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.136 zobrazení | 33 odpovědí

Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??

Woblery Kácel ? necteno

8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 5.840 zobrazení | 27 odpovědí

Používáte někdo woblery od Kácela ? Pro můj vkus bohatě stačí-jsou relativně levné a skoro se vyrovnaj Rapale.

Poperry necteno

14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 9.971 zobrazení | 46 odpovědí

Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,je­zero,řeka)