Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
jak na líny
3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.470 zobrazení | 44 odpovědí
Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)
Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass
31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 4.945 zobrazení | 23 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.
úplný začátečník
26.1.2015 | LaurS | Ostatní nádobíčko | 3.443 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím! Jsem úplný začátečník, nic o rybaření nevím. Mám doma tenhle prut: Awa-Shima Exel Primer Match 3,90m a chci začít rybařit :) Co byste poradili úplnému začátečníkovi? Co si mám koupit dál? Prosím konkrétní odkazy na internetové stránky, kde danou věc objednám. Díky!
Jaký dárek
20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.228 zobrazení | 15 odpovědí
Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–
Muškařská vesta
10.2.2007 | fikus | Muškaření | 20.464 zobrazení | 95 odpovědí
rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč
Jak na sumce na Hrachach??
22.3.2010 | M.Pitrs | Sumcařina | 16.602 zobrazení | 77 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky
Vlasec na přívlač
7.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.774 zobrazení | 50 odpovědí
Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem děkuji
BRNO 2006
5.1.2006 | obor | Výstavy | 7.978 zobrazení | 37 odpovědí
Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?
Woblery KACEL
3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.308 zobrazení | 20 odpovědí
Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.230 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.
Výroba ohebné špičky na teleskpický prut
13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 3.016 zobrazení | 14 odpovědí
Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Potreboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)
Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované
21.12.2015 | | Vaše názory | 22.256 zobrazení | 103 odpovědí
Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako
v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a
různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou
záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.
Pruty a navijaky SEMA
15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.777 zobrazení | 36 odpovědí
Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.
dravci na rece jihlave 13 a 14
22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.459 zobrazení | 16 odpovědí
Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste
Rainbow
20.11.2008 | LuboO | Navijáky | 2.809 zobrazení | 13 odpovědí
Poznate niekto tento navijak? Rainbow Angel YS 1000 SO30. Celkom by ma zaujimalo, ci sa s tym niekto stretol, vdaka za odpovede.
Vložení fotografie
3.8.2004 | Honza2 | chytej.cz | 2.807 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte mi jak mám vložit fotku do fotosoutěže. už jsem to zkoušel dvakrát ale bohužel bez úspěchu. A přitom ta fotka má 69kB.
Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-)
23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 10.812 zobrazení | 50 odpovědí
¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D
Jaké třpytky
23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.136 zobrazení | 33 odpovědí
Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??
Woblery Kácel ?
8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 5.840 zobrazení | 27 odpovědí
Používáte někdo woblery od Kácela ? Pro můj vkus bohatě stačí-jsou relativně levné a skoro se vyrovnaj Rapale.
Poperry
14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 9.971 zobrazení | 46 odpovědí
Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,jezero,řeka)