Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Gdo o Nás vlastně rozhoduje? necteno

15.2.2005 | SCORPIO | Ryby | 2.666 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar Chytejáci mé téma je obsáhlé budu stručný. Velice, by mě zajínalo, kdo rozhoduje o bližších podmínkách rybářského řádu. Jsem z východních čech a některá ustanovení naší rady jsou poněkud pochybná a nepodložená v zákoně. Znamená to tedy, že si je každá rada(asi pár důchodců od piva ) vymyslí některá ustanovení se kterými členská základna ani nehne. (jestli není v naší radě skupina "ekologů, kteří přemýšlejí jak nám to rybaření nejvíce znepříjemnit).

Úhoř necteno

29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 14.485 zobrazení | 65 odpovědí

Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.597 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-) necteno

23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 11.129 zobrazení | 50 odpovědí

¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D

Poperry necteno

14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 10.252 zobrazení | 46 odpovědí

Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,je­zero,řeka)

Karabinky na přívlač necteno

12.6.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 6.232 zobrazení | 28 odpovědí

Chtěl bych se zeptat,jestli používáte na přívlač karabinky,nebo vážete přímo na vlasec.Mám na mysli ty jemné způsoby přívlače,pokud mám např. 0 rotačku,a dám před ní karabinku s obratlíkem,je jednou tak větší než před tím.Já vážu přímo na vlasec,a myslím že by mi dost času i vlasce ušetřila karabinka,ale přijde mi to s tou karabkou dost nepřirozené.Má to nějaký vliv na ryby?Jestli karabinky,pak jaké velikosti,myslím ty čísla?Dík za odp.

Rybářský řád necteno

31.3.2004 | Milky | Ryby | 5.342 zobrazení | 24 odpovědí

Dnes jsem zaznamenal docela zásadní chybu v soupisu revírů a výkladu RŘ. Tuším, že na třetí stránce je uvedeno (mimo jiné)… že všeobecný zákaz rybolovu na MP vodách je stanoven ( od 15.3. do 16.6. .. což je jedno) ALE 2003 !!!!!!! V následujícím odstavečku je všeobecný zákaz lovu na P vodách, kde to již datumově sedí. Tak je to na vás, jak to zužitkujete!

balónková montáž necteno

3.5.2009 | | Sumcařina | 4.229 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.

dravci na rece jihlave 13 a 14 necteno

22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.563 zobrazení | 16 odpovědí

Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste

Krmení z aukra necteno

9.3.2011 | pextr | Vaše názory | 2.894 zobrazení | 13 odpovědí

Kupovali jste někdo toto krmení: http://aukro.cz/…6523902.html ? Pokud ano jaké s ním máte zkušenosti a jak dlouho vydrží atd.atd. Prostě vše o něm napište :-). Díky…

Atlas ryb na Chytej.cz necteno

8.2.2010 | | Vaše názory | 2.451 zobrazení | 11 odpovědí

Tak to jsem nečekal. Je to paráda. Nic lepšího jsem neviděl. Moc se mi to líbí a je tam opravdu vše. Co vy na to???

Pruty Druchema-Wonderod, chválené i kritizované necteno

21.12.2015 | | Vaše názory | 22.978 zobrazení | 103 odpovědí

Retro pruty Druchema-Wonderod licence Shakespeare. Je to s nimi jako v životě, někteří je chválí druzí haní.
Zkusme si o nich něco říci, případně přidat jejich foto,katalogy a různé poznatky,které mohou pomoci těm ,co je mají jako srdcovou záležitost. Jenom prosím o kultůrnost v komunikaci.

Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti? necteno

2.3.2010 | | Dravci | 10.263 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!

Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní necteno

4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.348 zobrazení | 15 odpovědí

Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.

Oblečenie na ryby... necteno

23.1.2006 | ORIMP | chytej.cz | 16.118 zobrazení | 72 odpovědí

Aké použivate vrchné oblečenie(typ,znač­ku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.

winklepicker necteno

29.11.2007 | vetrak | Feeder | 8.062 zobrazení | 36 odpovědí

Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?

Jaké třpytky necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.385 zobrazení | 33 odpovědí

Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.696 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

Berkley návnady necteno

10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.687 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.

Sensas alebo Mosella? necteno

24.1.2011 | zulu | Feeder | 8.298 zobrazení | 37 odpovědí

Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?