Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Karabinky na přívlač necteno

12.6.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 6.109 zobrazení | 28 odpovědí

Chtěl bych se zeptat,jestli používáte na přívlač karabinky,nebo vážete přímo na vlasec.Mám na mysli ty jemné způsoby přívlače,pokud mám např. 0 rotačku,a dám před ní karabinku s obratlíkem,je jednou tak větší než před tím.Já vážu přímo na vlasec,a myslím že by mi dost času i vlasce ušetřila karabinka,ale přijde mi to s tou karabkou dost nepřirozené.Má to nějaký vliv na ryby?Jestli karabinky,pak jaké velikosti,myslím ty čísla?Dík za odp.

balónková montáž necteno

3.5.2009 | | Sumcařina | 4.153 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.

prehrada HRACHOLUSKY necteno

19.9.2005 | Lukas | Přívlač | 3.060 zobrazení | 14 odpovědí

Nevite co mam chytat na prehrade v hracholuskach nekde pod radosti pobliz moveho mostu vydel jsem tam ze vytahli jednoho kapra (lisce) nevim co mam chytat za 2 h nic a to jsem skusil privlac (Woblery,trpitka. twistry)a jeste na tezko to bylo testo,kukurice,rou­snice sice jsem na tezko hazel 5m s malim proutkem ale nic.

Pro začátečníky a nejen pro ně! necteno

24.10.2006 | BigMike | Přívlač | 3.057 zobrazení | 14 odpovědí

J.Kolendowicz – RÁDCE RYBÁŘE – přívlač. Tak tuhle knížku jsem koupil v Plzni na třídě Americká v Levných knihách asi za 70,– !!!
A mohu doporučit každému, kdo se zabývá přívlačí! Možná to není pro vás novinka, pro mne ano:-))) Pěkné fotky, pěkné obrázky, dobře napsané!!!

Woblery SPRO necteno

2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.906 zobrazení | 27 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.599 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

Berkley návnady necteno

10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.624 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.

Myslíte si,že se ten letošní bordel v zákonech spraví příštím rokem? necteno

5.12.2004 | DEATH | Legislativa | 2.186 zobrazení | 10 odpovědí

Název mluví za své!!!

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.366 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

V čem nosíte pruty necteno

24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 8.764 zobrazení | 40 odpovědí

Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpo­videjte posilejte fotky.

Veselé hlášky od vody... necteno

15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.903 zobrazení | 36 odpovědí

tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))

jakou nástražní rybku na sumce necteno

17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 7.902 zobrazení | 36 odpovědí

jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce

Netradiční nástrahy necteno

23.10.2007 | čabi | Přívlač | 7.464 zobrazení | 34 odpovědí

Máte někdo na přívlač nějaké nástrahy na které se běžně nechytá,nebo nějakých netradičních tvarů?Na kterou to aspoň trochu jde…

Mlčet / Říct necteno

28.9.2005 | willIam | Neúspěchy | 5.266 zobrazení | 24 odpovědí

Už se vam nekdy u vody stalo že jste viděli nekoho jak taha rybu na břeh bez podběráku, nebo ma nahozeny dva klacky na položenou a ještě si chytá na brčko " nástražky" popř. jinak porušuje řád? Jestli ano řekli jste neco nebo jste zustali mlčet a všímali jste si svého?

Podběrák necteno

4.3.2007 | Kubajs | Tipy & triky | 2.633 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak vylovujete ryby od 25cm a víc když chytáte na bič??Je potřeba použít speciální plavačkový podběrák anebo postačí klasika

hledám kamarádku na rybolov. necteno

4.8.2013 | Monty74 | Ostatní nádobíčko | 7.916 zobrazení | 36 odpovědí

Hledám kamarádku na společný rybolov nejlépe z Mladé Boleslavi a okolí, chodím rád minimálně na noc chytat a občas mi chybí dámská společnost tak kdyby se tu našla nějaká milovnice rybaření a ráda by i na noc s cizím chlapem ( budoucím kamarádem) :-) jsem Monty74

rybářské kuriozity necteno

2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.393 zobrazení | 20 odpovědí

Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.

Parmy-privlac necteno

12.3.2010 | | Přívlač | 3.515 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte Kuciii chtel sem vas zeptat jake nastrahy se vam osvedcily pri lovu parem.....Diky za odpovedi

Vláčák na UL - na jigy do 1 200Kč necteno

16.5.2006 | Tomash | Pruty | 3.294 zobrazení | 15 odpovědí

Letos bych si rád pořídil jigový prut. Moje ideální představa je dělička kolem 3 metrů a vrhací zátěž do 15ti gramů. Myslíte, že se dá sehnat takový prut do 1 200Kč? Nbo nemáte náhodou takový prut, který už nepotřebujete? Dejte vědět, pokud něco takového naleznete na netu, tak sem s odkazem. Mám vyhlídnutou děličku Dragon 270cm 3–12g za 1100Kč v naší kamenné prodejně v Teplicích. Pokud znáte e-shop, nebo tak, prosím napište. Díky

jidlo na štědrý večer necteno

25.12.2006 | Zcuter | Vánoce | 5.507 zobrazení | 25 odpovědí

tak by me zajimalo co jste dobreho meli na Vanocni veceri dobreho..a zda redeji uprednostnujete rybu nebo neco jineho…napr: rizek steak..atd..