Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
chytáte koljušky tříostné na splávek?
19.2.2008 | cercer | Lososovité ryby | 3.547 zobrazení | 16 odpovědí
Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!
Berkley návnady
10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.661 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.
Naviják na feeder
28.11.2009 | pextr | Feeder | 9.558 zobrazení | 43 odpovědí
Doporučte mi prosím naviják na feeder okolo 800 Kč. Našel jsem tenhle, ale nevím jestli bude dobrý http://www.rybarskepotreby-sobol.cz/…-2500-fa.htm
Sensas alebo Mosella?
24.1.2011 | zulu | Feeder | 8.229 zobrazení | 37 odpovědí
Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?
V čem nosíte pruty
24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 8.909 zobrazení | 40 odpovědí
Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpovidejte posilejte fotky.
Veselé hlášky od vody...
15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 8.019 zobrazení | 36 odpovědí
tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))
jakou nástražní rybku na sumce
17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 8.015 zobrazení | 36 odpovědí
jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce
rybářské kuriozity
2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.458 zobrazení | 20 odpovědí
Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.
Nosnost feederu?
12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.567 zobrazení | 16 odpovědí
Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.
Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.
Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.
Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).
Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.
Parmy-privlac
12.3.2010 | | Přívlač | 3.567 zobrazení | 16 odpovědí
Ahojte Kuciii chtel sem vas zeptat jake nastrahy se vam osvedcily pri lovu parem.....Diky za odpovedi
1 nebo 2 boilies
27.8.2006 | Kosmik | Kaprařina | 2.448 zobrazení | 11 odpovědí
Máto nějaký vliv na velikost ryby, když dám 2 boilies mimo háček. Zatím chytám jenom na jednu a chytil jsem 10 kg kapra. Poraďte mi, co je lepší 1 nebo 2. Nebo to nemá na nic vliv a je to úplně jedno?
Myslíte si,že se ten letošní bordel v zákonech spraví příštím rokem?
5.12.2004 | DEATH | Legislativa | 2.228 zobrazení | 10 odpovědí
Název mluví za své!!!
Výroba JIGOVÝCH hlaviček
3.2.2009 | Losfedos | Tipy & triky | 12.727 zobrazení | 57 odpovědí
Vyroba JIGOVYCH hlavicek,vyrobni postupy.formy na liti,pouzivane hacky,vase zkusenosti?
prehrada HRACHOLUSKY
19.9.2005 | Lukas | Přívlač | 3.126 zobrazení | 14 odpovědí
Nevite co mam chytat na prehrade v hracholuskach nekde pod radosti pobliz moveho mostu vydel jsem tam ze vytahli jednoho kapra (lisce) nevim co mam chytat za 2 h nic a to jsem skusil privlac (Woblery,trpitka. twistry)a jeste na tezko to bylo testo,kukurice,rousnice sice jsem na tezko hazel 5m s malim proutkem ale nic.
hledám kamarádku na rybolov.
4.8.2013 | Monty74 | Ostatní nádobíčko | 8.054 zobrazení | 36 odpovědí
Hledám kamarádku na společný rybolov nejlépe z Mladé Boleslavi a okolí, chodím rád minimálně na noc chytat a občas mi chybí dámská společnost tak kdyby se tu našla nějaká milovnice rybaření a ráda by i na noc s cizím chlapem ( budoucím kamarádem) :-) jsem Monty74
jidlo na štědrý večer
25.12.2006 | Zcuter | Vánoce | 5.590 zobrazení | 25 odpovědí
tak by me zajimalo co jste dobreho meli na Vanocni veceri dobreho..a zda redeji uprednostnujete rybu nebo neco jineho…napr: rizek steak..atd..
Plavačka Česká lípa ?
1.11.2005 | Dankes | Plavaná | 3.357 zobrazení | 15 odpovědí
Rád bych se zapojil do spolku plavačkářů v České Lípě. Pomůže mi někdo ?
Podběrák
4.3.2007 | Kubajs | Tipy & triky | 2.687 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak vylovujete ryby od 25cm a víc když chytáte na bič??Je potřeba použít speciální plavačkový podběrák anebo postačí klasika
Štička v akváriu
2.2.2009 | Cvrnc | Dravci | 13.009 zobrazení | 58 odpovědí
zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..