Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sensas alebo Mosella? necteno

24.1.2011 | zulu | Feeder | 7.897 zobrazení | 37 odpovědí

Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?

Vláčák na UL - na jigy do 1 200Kč necteno

16.5.2006 | Tomash | Pruty | 3.198 zobrazení | 15 odpovědí

Letos bych si rád pořídil jigový prut. Moje ideální představa je dělička kolem 3 metrů a vrhací zátěž do 15ti gramů. Myslíte, že se dá sehnat takový prut do 1 200Kč? Nbo nemáte náhodou takový prut, který už nepotřebujete? Dejte vědět, pokud něco takového naleznete na netu, tak sem s odkazem. Mám vyhlídnutou děličku Dragon 270cm 3–12g za 1100Kč v naší kamenné prodejně v Teplicích. Pokud znáte e-shop, nebo tak, prosím napište. Díky

Pro začátečníky a nejen pro ně! necteno

24.10.2006 | BigMike | Přívlač | 2.988 zobrazení | 14 odpovědí

J.Kolendowicz – RÁDCE RYBÁŘE – přívlač. Tak tuhle knížku jsem koupil v Plzni na třídě Americká v Levných knihách asi za 70,– !!!
A mohu doporučit každému, kdo se zabývá přívlačí! Možná to není pro vás novinka, pro mne ano:-))) Pěkné fotky, pěkné obrázky, dobře napsané!!!

hledám kamarádku na rybolov. necteno

4.8.2013 | Monty74 | Ostatní nádobíčko | 7.691 zobrazení | 36 odpovědí

Hledám kamarádku na společný rybolov nejlépe z Mladé Boleslavi a okolí, chodím rád minimálně na noc chytat a občas mi chybí dámská společnost tak kdyby se tu našla nějaká milovnice rybaření a ráda by i na noc s cizím chlapem ( budoucím kamarádem) :-) jsem Monty74

Karabinky na přívlač necteno

12.6.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 5.984 zobrazení | 28 odpovědí

Chtěl bych se zeptat,jestli používáte na přívlač karabinky,nebo vážete přímo na vlasec.Mám na mysli ty jemné způsoby přívlače,pokud mám např. 0 rotačku,a dám před ní karabinku s obratlíkem,je jednou tak větší než před tím.Já vážu přímo na vlasec,a myslím že by mi dost času i vlasce ušetřila karabinka,ale přijde mi to s tou karabkou dost nepřirozené.Má to nějaký vliv na ryby?Jestli karabinky,pak jaké velikosti,myslím ty čísla?Dík za odp.

Rybářský řád necteno

31.3.2004 | Milky | Ryby | 5.133 zobrazení | 24 odpovědí

Dnes jsem zaznamenal docela zásadní chybu v soupisu revírů a výkladu RŘ. Tuším, že na třetí stránce je uvedeno (mimo jiné)… že všeobecný zákaz rybolovu na MP vodách je stanoven ( od 15.3. do 16.6. .. což je jedno) ALE 2003 !!!!!!! V následujícím odstavečku je všeobecný zákaz lovu na P vodách, kde to již datumově sedí. Tak je to na vás, jak to zužitkujete!

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.489 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

Pstruh duhový necteno

24.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.845 zobrazení | 18 odpovědí

jak na ně s vláčkou??

Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy necteno

27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.204 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?

Chystáte se na mníky? necteno

3.12.2005 | jake | Dravci | 2.989 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych na sklonku sezóny zkusil štěstí chytit mníka jednovousého. Prosinec je na něj údajně ideální měsíc. V kterou denní dobu je největší šance. Řekl bych, že spíš k večeru, až se začne stmívat? Jaká je nejlepší rybka? Hrouzek? Ouklej? Anebo pár rousnic? Poraďte. Díky

Rohlíkové boilies necteno

27.7.2008 | Radim11 | Položená | 17.332 zobrazení | 81 odpovědí

zdarec:) chci se zeptat jaké ROHLÍKOVÉ boilies upřednostňujete nebo na jaké jste už toho dost vytáhli. Tak na velikost 40cm-?? kapra ale i klidně jiné ryby. Spíše ale pro kapry!! Chytám buď na přehradě nebo na větších rybnících. Pls napiště v jakém období na ně chytáte a jaké úlovky jste na něj chytli:-)

díky moc a hodně úlovků

Oblečenie na ryby... necteno

23.1.2006 | ORIMP | chytej.cz | 15.406 zobrazení | 72 odpovědí

Aké použivate vrchné oblečenie(typ,znač­ku)a aké mate s ním skusenosti. Ide mi o jesenne a zimné oblečenie.

Veselé hlášky od vody... necteno

15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.708 zobrazení | 36 odpovědí

tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))

Berkley návnady necteno

10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.568 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.

Chytejaci:Co to s vama je? necteno

2.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 1.926 zobrazení | 9 odpovědí

Kdyz jsem se dozvedel o tomto serveru,tak jsem se chtel hned prihlasit,coz jsem ucinil. Nejdriv mi to tu pripadalo jako „domov“,ale za toho pres pul roku,co jsem zde registrovan se to tu zmenilo k nepoznani. Na zacatku tu byli same ryby,obcas nekdo nekoho poskadlil,ale to,co se tu deje ted je i na me trochu moc. Zminim napr.„Konflikty u vody“(viz. Forum),kde se resi,jaky konflikty mate a jak je resite. Docela me ohromilo,ze nekdo misto toho,aby ustoupil nebo to „vykecal“ se tam radsi pobije boxerem,nozem nebo jinyma,nesmyslnyma zbranema. Myslim,ze jsme rybari a ne nejaci rvaci,kteri vyhledavaji konflikty. A taky me ohromilo jednani MK v prispevcich O co jde MK? a v Konflikty u vody!?. Myslim,ze rikat na rybarskych strankach,jaci jsou rybari sadisti a jak trapi ty ryby je nevhodne a poburujici. Bohuzel se k ni pridal i OakenHead,ktery s ni domlouval sraz,pri kterem by meli napadat rybare. Nejsem zastancem nasili,ale jak by jste se zachovali,kdyby po vas slo par takovych odpurcu?Asi by jste i pres svoji tu zbran pouziliMyslim,ze tyto a jine,podobne konfliktni osoby by se meli nad sebou zamyslet. Kurnik,Chytejaci,co je to s vama?Budme zase rybari a jedna parta,ve ktere plati nepsane pravidlo,že budem kamaradi a nebudem se prece urazet jak maly deti,ne?Tot ode mne vse,ted napiste na toto nazory vy. denyg

Začátečnická výbava - feeder a přívlač necteno

25.10.2012 | Chmur | Pruty | 19.079 zobrazení | 89 odpovědí

Ahoj lidičky, mám na vás jako začátečník několik otázek ohledně výbavy. Letos jsem začal rybařit. Zkoušel jsem zatím více méně pouze kaprařinu. Dopustil jsem si mnoha chyb, začátky byly kruté a drahé. Nicméně mě to baví a hodně.

Příští rok bych chtěl zkusit další možnosti rybolovu – feeder a přívlač. Proto prosím o několik rad ohledně výbavy. Jsem z Liberce. Chci lovit na menších a středně velkých řekách a nádržích do 100 ha. Co se týká mojí pro feeder a přívlač možné výbavy – mám navijáky Mivardi Morpheus FD 4000 a Baitrunner 6000 (oba navijáky mi doporučili v prodejně a nejsem s nimi moc spokojený), které používám při kaprařině.

Prut na střední přívlač (měřím 170 cm, ryby do jednoho metru) do 1 000 Kč + naviják do 1 000 Kč. Prut na feeder – chci dva, takže co nejlevnější, ale aby se zároveň na ně dalo chytat + naviják.

Pokud byste mi doporučili nějaké univerzální navijáky a k nim vhodné vlasce, které lze použít na kaprařinu, feeder i přívlač, budu moc rád. Případně nějakou vhodnou kombinaci.

Díky předem za rady a odpovědi a pokud vás můj dotaz z nějakého důvodu vytočil, za shovívavost a nereagování.

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.099 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

Vánoční soutěž od jirise necteno

21.12.2004 | jiris | Vánoce | 6.653 zobrazení | 31 odpovědí

Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris

foto:

rybářské kuriozity necteno

2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.294 zobrazení | 20 odpovědí

Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.

Ultrabyte necteno

20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.288 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.