Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Parma necteno

4.7.2004 | overhaul | Ostatní ryby | 4.181 zobrazení | 19 odpovědí

Včera to konečně přišlo-moje první parma. Tak dlouho sem na tu vousatou paní chodil az to vyšlo. Samozřejmě sem ji věnoval svobodu, ale úplně mě to její chytání chytlo. Co vy používáte při lovu parem?Chodíte někdo cíleně na parmy?Díky za rady

Nosnost feederu? necteno

12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.524 zobrazení | 16 odpovědí

Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.

Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.

Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.

Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).

Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.

Štička v akváriu necteno

2.2.2009 | Cvrnc | Dravci | 12.816 zobrazení | 58 odpovědí

zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..

Výroba JIGOVÝCH hlaviček necteno

3.2.2009 | Losfedos | Tipy & triky | 12.580 zobrazení | 57 odpovědí

Vyroba JIGOVYCH hlavicek,vyrobni postupy.formy na liti,pouzivane hacky,vase zkusenosti?

Voblery LOVEC necteno

20.3.2007 | miroTT | Ryby | 7.956 zobrazení | 36 odpovědí

Zdar. Co hovorite na tieto voblery (skusenosti, ohlasy)

Plavačka Česká lípa ? necteno

1.11.2005 | Dankes | Plavaná | 3.318 zobrazení | 15 odpovědí

Rád bych se zapojil do spolku plavačkářů v České Lípě. Pomůže mi někdo ?

Smazaní fora necteno

13.4.2011 | vaisman1 | chytej.cz | 3.099 zobrazení | 14 odpovědí

Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.

Chytejaci:Co to s vama je? necteno

2.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 1.990 zobrazení | 9 odpovědí

Kdyz jsem se dozvedel o tomto serveru,tak jsem se chtel hned prihlasit,coz jsem ucinil. Nejdriv mi to tu pripadalo jako „domov“,ale za toho pres pul roku,co jsem zde registrovan se to tu zmenilo k nepoznani. Na zacatku tu byli same ryby,obcas nekdo nekoho poskadlil,ale to,co se tu deje ted je i na me trochu moc. Zminim napr.„Konflikty u vody“(viz. Forum),kde se resi,jaky konflikty mate a jak je resite. Docela me ohromilo,ze nekdo misto toho,aby ustoupil nebo to „vykecal“ se tam radsi pobije boxerem,nozem nebo jinyma,nesmyslnyma zbranema. Myslim,ze jsme rybari a ne nejaci rvaci,kteri vyhledavaji konflikty. A taky me ohromilo jednani MK v prispevcich O co jde MK? a v Konflikty u vody!?. Myslim,ze rikat na rybarskych strankach,jaci jsou rybari sadisti a jak trapi ty ryby je nevhodne a poburujici. Bohuzel se k ni pridal i OakenHead,ktery s ni domlouval sraz,pri kterem by meli napadat rybare. Nejsem zastancem nasili,ale jak by jste se zachovali,kdyby po vas slo par takovych odpurcu?Asi by jste i pres svoji tu zbran pouziliMyslim,ze tyto a jine,podobne konfliktni osoby by se meli nad sebou zamyslet. Kurnik,Chytejaci,co je to s vama?Budme zase rybari a jedna parta,ve ktere plati nepsane pravidlo,že budem kamaradi a nebudem se prece urazet jak maly deti,ne?Tot ode mne vse,ted napiste na toto nazory vy. denyg

Cestovní přívalčák z TV necteno

16.5.2007 | Robur | Pruty | 10.205 zobrazení | 46 odpovědí

Tak dnes jsem šel kolemprodjeny zaměřující se na TV schopping a bomba. Objevil jsem tam takový prut co se dá pověsit na opasek. Rozložený 120 cm. Mechanismus hrozný, naviják, pokud se to dá nazvat je jen pro leváky a těžký jak sviňa.

Silikonové, dipované nástrahy necteno

15.11.2007 | Piranha | Ostatní nádobíčko | 2.660 zobrazení | 12 odpovědí

Jaký máte názor na tyto nástrahy,které se vyrábějí v podobách masných červů, vosích larev, žížal a třeba písčitých červů.Jsou dipovány v ne zrovna vonných lázních, ale o to jsou pak účinější a lákavé pro ryby

Spacák necteno

5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.894 zobrazení | 40 odpovědí

Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.

nová výbava necteno

27.10.2005 | nome | Přívlač | 7.339 zobrazení | 33 odpovědí

Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500

oboje je za cca 3000

Sumec v požární nádrži. necteno

2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.552 zobrazení | 25 odpovědí

U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.

Nejoblíbenější nástraha necteno

1.9.2005 | ESKY | Ryby | 4.219 zobrazení | 19 odpovědí

Vážení kolegové, pochlubte se vaší nejoblíbenější nástrahou,příchutí, značkou. Já mám nejoblíbenější Chléb obalovaný v cukru, takové barevné kuličky a pak jednoznačně rousnici na položenou a obyčejné strouhankové těsto na plavačku…

feeder a cejn necteno

23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.552 zobrazení | 16 odpovědí

Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nás­trahy,krmení,mon­táže atd. díky všem za odpověď

Doba TESTERSKÁ? necteno

10.3.2017 | HaD | Vaše názory | 2.669 zobrazení | 12 odpovědí

Doba TESTERSKÁ?Kdysi tu byla doba kamenná, pak bronzová atd. Dnes bych to asi nazval dobou TESTERSKOU. Každý, kdo se nechá „opít“ pár dárky od firmy se stává slavně testerem. A to je směšné, neboť myslet si, že velká nadnárodní firma vyvine produkt, dá ho na trh a až poté si ho nechá testovat někým z malé zemičky, je hodně naivní. Jako testera si představuji člověka, který je velký profesionál ve svém oboru, který spolupracuje při vývoji, velmi utajeně, aby se konkurence o připravované a testované věci nedozvěděla.

U nás je „testér“ v podstatě kdokoli, kdo je ochoten propagovat danou značku. To mi nepřipadá nijak špatné, když někdo něco propaguje. Nazývat to ale testérstvím je ale … ehm, minimálně nemorální.

Dlouhodobě tuto legrační, převlečenou falešnou obchodní taktiku sleduji a nechtěl jsem to nijak komentovat. Nicméně toto, co je na obrázku, je už fakt moc. Lidi, otevřete oči! Co si o tom myslíte vy?

WOBLERE - OWNWER necteno

9.6.2005 | RASTOK | Sumcařina | 2.668 zobrazení | 12 odpovědí

Máte niekto skúsenosti ?OWNER

MŮj slavný začátek necteno

30.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 2.447 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě která ryba byla vaše první a jak vám to šlo první rok s přívlačí

kuriózní úlovky necteno

22.9.2005 | ESKY | Kaprařina | 10.473 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!

Polarizačky- barva skel necteno

23.6.2009 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 9.141 zobrazení | 41 odpovědí

Jakou barvu skel mám zvolit?…z finan­čních důvodů si nemůžu dovolit více brýlí takže bych potřeboval co nejuniverzálnější.