Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
rybářské kuriozity
2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.294 zobrazení | 20 odpovědí
Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.288 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
Parma
4.7.2004 | overhaul | Ostatní ryby | 4.081 zobrazení | 19 odpovědí
Včera to konečně přišlo-moje první parma. Tak dlouho sem na tu vousatou paní chodil az to vyšlo. Samozřejmě sem ji věnoval svobodu, ale úplně mě to její chytání chytlo. Co vy používáte při lovu parem?Chodíte někdo cíleně na parmy?Díky za rady
balónková montáž
3.5.2009 | | Sumcařina | 4.075 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.
Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu
27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.216 zobrazení | 15 odpovědí
Měl bych takový dotaz, týkající se „Bližších
podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského
územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.
V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)
Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.
A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)
Doba TESTERSKÁ?
10.3.2017 | HaD | Vaše názory | 2.573 zobrazení | 12 odpovědí
Kdysi tu byla doba kamenná, pak
bronzová atd. Dnes bych to asi nazval dobou TESTERSKOU. Každý, kdo se nechá
„opít“ pár dárky od firmy se stává slavně testerem. A to je
směšné, neboť myslet si, že velká nadnárodní firma vyvine produkt, dá
ho na trh a až poté si ho nechá testovat někým z malé zemičky, je hodně
naivní. Jako testera si představuji člověka, který je velký profesionál
ve svém oboru, který spolupracuje při vývoji, velmi utajeně, aby se
konkurence o připravované a testované věci nedozvěděla.
U nás je „testér“ v podstatě kdokoli, kdo je ochoten propagovat danou značku. To mi nepřipadá nijak špatné, když někdo něco propaguje. Nazývat to ale testérstvím je ale … ehm, minimálně nemorální.
Dlouhodobě tuto legrační, převlečenou falešnou obchodní taktiku sleduji a nechtěl jsem to nijak komentovat. Nicméně toto, co je na obrázku, je už fakt moc. Lidi, otevřete oči! Co si o tom myslíte vy?
jakou nástražní rybku na sumce
17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 7.734 zobrazení | 36 odpovědí
jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce
jidlo na štědrý večer
25.12.2006 | Zcuter | Vánoce | 5.381 zobrazení | 25 odpovědí
tak by me zajimalo co jste dobreho meli na Vanocni veceri dobreho..a zda redeji uprednostnujete rybu nebo neco jineho…napr: rizek steak..atd..
Smazaní fora
13.4.2011 | vaisman1 | chytej.cz | 3.012 zobrazení | 14 odpovědí
Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.
Štička v akváriu
2.2.2009 | Cvrnc | Dravci | 12.495 zobrazení | 58 odpovědí
zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..
Voblery LOVEC
20.3.2007 | miroTT | Ryby | 7.757 zobrazení | 36 odpovědí
Zdar. Co hovorite na tieto voblery (skusenosti, ohlasy)
Nosnost feederu?
12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.447 zobrazení | 16 odpovědí
Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.
Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.
Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.
Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).
Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.
Plavačka Česká lípa ?
1.11.2005 | Dankes | Plavaná | 3.233 zobrazení | 15 odpovědí
Rád bych se zapojil do spolku plavačkářů v České Lípě. Pomůže mi někdo ?
Smáčkovací prut- Pezon a Michel Pandora Seduction Chubb 210 1,5-
14.9.2014 | Lucky19 | Pruty | 7.767 zobrazení | 36 odpovědí
Zdar Prosím majitele tohoto prutů jestli by mi nemohl dát vědět jak se
mu tento prut jeví. Přemýšlím o jeho koupi. Jeslí někdo ví o lepším
proutku v této cenové kategorii ať dá též vědět. Děkuji
ZDAR
Woblery SPRO
2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.831 zobrazení | 27 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.
Mlčet / Říct
28.9.2005 | willIam | Neúspěchy | 5.187 zobrazení | 24 odpovědí
Už se vam nekdy u vody stalo že jste viděli nekoho jak taha rybu na břeh bez podběráku, nebo ma nahozeny dva klacky na položenou a ještě si chytá na brčko " nástražky" popř. jinak porušuje řád? Jestli ano řekli jste neco nebo jste zustali mlčet a všímali jste si svého?
MUSKARENIE V OKOLI OPAVY
9.11.2008 | lacika3000 | Ryby | 2.377 zobrazení | 11 odpovědí
úORADTE KED IST MUSKARIT V OPAVE A OKOLI A HLAVNE KEDY..
babaj a spol
2.1.2009 | plescarp | Ryby | 2.374 zobrazení | 11 odpovědí
pre rybjoruv z cornej a okoli
Výroba JIGOVÝCH hlaviček
3.2.2009 | Losfedos | Tipy & triky | 12.345 zobrazení | 57 odpovědí
Vyroba JIGOVYCH hlavicek,vyrobni postupy.formy na liti,pouzivane hacky,vase zkusenosti?
Spacák
5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.666 zobrazení | 40 odpovědí
Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.