Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Spacák necteno

5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.665 zobrazení | 40 odpovědí

Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.

Nejoblíbenější nástraha necteno

2.9.2005 | ESKY | Ryby | 4.116 zobrazení | 19 odpovědí

Vážení kolegové, pochlubte se vaší nejoblíbenější nástrahou,příchutí, značkou. Já mám nejoblíbenější Chléb obalovaný v cukru, takové barevné kuličky a pak jednoznačně rousnici na položenou a obyčejné strouhankové těsto na plavačku…

chemické světýlka necteno

14.5.2009 | kamos007 | Neúspěchy | 3.894 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak dlouho se musí nabíjet chmické světýlka.Nedávno na závodech krom jiných věcí jsem vyhrál sáček s obsahem 2 ks chmických světtýlek + nějaké úchytky atd… a dal jsem je na 2 h na světlo a pak do tmy a ono to nesvítilo.Poraďte mi co jsem udělál špatně nebo jestli je závada na těch světýlkách.

Silikonové, dipované nástrahy necteno

15.11.2007 | Piranha | Ostatní nádobíčko | 2.598 zobrazení | 12 odpovědí

Jaký máte názor na tyto nástrahy,které se vyrábějí v podobách masných červů, vosích larev, žížal a třeba písčitých červů.Jsou dipovány v ne zrovna vonných lázních, ale o to jsou pak účinější a lákavé pro ryby

MŮj slavný začátek necteno

30.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 2.381 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě která ryba byla vaše první a jak vám to šlo první rok s přívlačí

vynechaná sezona rybaření necteno

25.11.2010 | R-a-d-e-k | Domácí revíry | 2.163 zobrazení | 10 odpovědí

Letošní sezonu jsem vynechal… Příprava na další sezonu… Konkretne na revírech Moravy… poradte, resp. doporučte nějaké konkétní rvíry…

Cestovní přívalčák z TV necteno

16.5.2007 | Robur | Pruty | 9.969 zobrazení | 46 odpovědí

Tak dnes jsem šel kolemprodjeny zaměřující se na TV schopping a bomba. Objevil jsem tam takový prut co se dá pověsit na opasek. Rozložený 120 cm. Mechanismus hrozný, naviják, pokud se to dá nazvat je jen pro leváky a těžký jak sviňa.

nová výbava necteno

27.10.2005 | nome | Přívlač | 7.162 zobrazení | 33 odpovědí

Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500

oboje je za cca 3000

bojovka na feeder necteno

10.3.2007 | timbab | Feeder | 3.908 zobrazení | 18 odpovědí

zdravím kdo používá bojovku na feedru chci si koupit Jaxon Penax.tak kdyžtak poraďte.dík

WOBLERE - OWNWER necteno

9.6.2005 | RASTOK | Sumcařina | 2.603 zobrazení | 12 odpovědí

Máte niekto skúsenosti ?OWNER

Prak necteno

6.11.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.475 zobrazení | 16 odpovědí

Máte zkušenosti s používáním praků na vnadění.Na vzdálenostdo 90m. Poraďte . Dík.

Lužnice 2,3;; necteno

26.11.2006 | PetrZ | Domácí revíry | 2.609 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo, jak to na těchto revírech vypadá v posledních dnech? Musím někam vyvézt rodinku na výšlap, takže plány na pstruhy padají:-( Ale třeba by to na Lužnici nemuselo být špatný, co myslíte…

help necteno

4.1.2007 | kubas | Ryby | 2.174 zobrazení | 10 odpovědí

prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi

kuriózní úlovky necteno

22.9.2005 | ESKY | Kaprařina | 10.247 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!

Nahazování s mulitplikátorem necteno

15.7.2007 | permoník | Tipy & triky | 8.059 zobrazení | 37 odpovědí

Hezký den všem, začínám se sumcařinou a nedaří se mi nahazování s multiplikátorem. Chytám na podvodní splávek tak, kde se bohužel zavážet " nesmí ". Nedaří se mi nahodit aniž by se mi v multíku nezamotala šňura. Poradíte někdo jak na to? Díky moc…

Co si myslíte o přívlači na malých potocích? necteno

10.2.2011 | Depuči | Přívlač | 6.761 zobrazení | 31 odpovědí

Já osobně mam takové vody velmi rad.Každá,i se­bemenší ryba zde dovede velmi potěšit a ,,nakopnout" k příští návštěvě.A co vy?

naviák pro těžší přívlač necteno

5.4.2006 | rak | Ryby | 3.923 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.

feeder a cejn necteno

23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.484 zobrazení | 16 odpovědí

Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nás­trahy,krmení,mon­táže atd. díky všem za odpověď

Označení místa lovu necteno

15.1.2010 | kaakii | Tipy & triky | 3.050 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj měl bych takovou otázečku. Co kdybych na označní místa kde lovím použil třetí prut kde je navázána sestava na měření hloubky dna? Bylo by to porušení RŘ? Lovím přece na dva pruty a třetí není lovící.

Tak to už se bude u vody i střílet? necteno

29.9.2010 | jersey | Legislativa | 2.834 zobrazení | 13 odpovědí

Teda musím říct, že jsem v šoku.V dnešní době, kdy postih pytláka za ulovené ryby je spíš k smíchu, než aby ho postih vedl k nápravě, se u vody střílí na porybné.To mi teda fakt hlava nebere… :-(

http://www.novinky.cz/…v-kapse.html