Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy necteno

27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.422 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?

ROUSNICE :-D necteno

4.5.2005 | Klon | Ryby | 3.198 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj lidičky,vím že o tom to tématu asi už bylo hodně debat,ale zakímalo by mě,jak nejlepe uskladnit rousnice,jestli maj mít hlinu nebo něco jiného,co papaj,a jak se o ně starat po uskladnění. všem dík za příspěvky,tipy a triky hojas :D

To jsem si zas naběhl! necteno

12.11.2004 | Milky | Ryby | 2.741 zobrazení | 12 odpovědí

Každý z nás občas, s různou pravidelností a finanční hotovostí zavítá do prodejny s rybářskými potřebami. Není ale nic neobvyklého si tu čas od času pěkně naběhnout na nějakou :::tu-tov-ku::: Máte-li nějaký tip na to, co by patřilo do hitparády šmejdů, nebo veselou příhodu – sem s ní!!!

Doufám, že tudy cesta nevede!? necteno

19.3.2010 | jersey | Vaše názory | 2.283 zobrazení | 10 odpovědí

http://www.novinky.cz/…it-ryby.html

Po pravdě,kdyby měly ryby vypadat takhle,asi bych si začal hledat nového koníčka.Hnus,jak z hororu.

Poradite s Twin Powerom ? necteno

25.2.2009 | MartinS | Přívlač | 2.054 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou o nejakom SVK alebo CZ webe, kde maju v ponuke alebo na sklade cievku na Shimano Twin Power 2500 FB ?

Nej rybářská delikatesa necteno

29.8.2008 | Robur | Recepty | 32.510 zobrazení | 142 odpovědí

Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.

Smáčkovací prut- Pezon a Michel Pandora Seduction Chubb 210 1,5- necteno

14.9.2014 | Lucky19 | Pruty | 8.235 zobrazení | 36 odpovědí

Zdar Prosím majitele tohoto prutů jestli by mi nemohl dát vědět jak se mu tento prut jeví. Přemýšlím o jeho koupi. Jeslí někdo ví o lepším proutku v této cenové kategorii ať dá též vědět. Děkuji
ZDAR

Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak! necteno

10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.344 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!dopo­ručuju!

babaj a spol necteno

2.1.2009 | plescarp | Ryby | 2.519 zobrazení | 11 odpovědí

pre rybjoruv z cornej a okoli

vynechaná sezona rybaření necteno

25.11.2010 | R-a-d-e-k | Domácí revíry | 2.290 zobrazení | 10 odpovědí

Letošní sezonu jsem vynechal… Příprava na další sezonu… Konkretne na revírech Moravy… poradte, resp. doporučte nějaké konkétní rvíry…

Candát-dá se chytit ve dne? necteno

14.11.2005 | Hosty | chytej.cz | 8.264 zobrazení | 36 odpovědí

dá se chytit ve dne?

Rybářský lístek necteno

23.12.2004 | Bažus | Legislativa | 8.250 zobrazení | 36 odpovědí

Víte o tom,že MÚ vyměňují staré rybářské lístky za nové s platností na deset let?To asi víte,ale do konce roku je mění zadarmo. Nevěřil jsem tomu,ale už ho mám. Vznikla prý legislativní dira,nebyl stanoven poplatek pro rok 2004 za tento typ ryb. lístku. Krásné vánoce Vám všem.

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.132 zobrazení | 18 odpovědí

Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky

Co pořát Zedusovi?! necteno

21.12.2004 | DEATH | Ryby | 2.521 zobrazení | 11 odpovědí

Blíží se štědrý den,ale i den Zedusových 27. narozenin (23. prosince),a tak ti přeji všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví,tučné konto a spousty rybářských úspěchů,co jsem ti nepopřál si koupíš z toho tučného konta!!!
A co vy ostatní?

Celoročné strímrovanie na MP? necteno

10.4.2017 | Martines | Legislativa | 2.293 zobrazení | 10 odpovědí

Ahojte, chcem sa opýtať, či je dovolené muškárenie so strímrom na MP vodách celoročne? Som z Bratislavy a chcel by som v blízkej dobe navštíviť Dunaj/Moravu s muškárskou výbavou a strímrom(aj nad 5 cm). Je to v súlade so zákonom? Aké máte vy skúsenosti? Ďakuejm za rady!

Hloubka, kde se zdržují štiky necteno

12.7.2011 | Dropy | Dravci | 13.335 zobrazení | 58 odpovědí

Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.

Feeder-největší ryby necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Feeder | 11.487 zobrazení | 50 odpovědí

Jaké jsou vaše největší ryby na feeder.

Co si mám pořídit na Lipno? necteno

19.2.2011 | Šnek | Kaprařina | 10.333 zobrazení | 45 odpovědí

Zdarvím,v létě jedu na Lipno,mám 2 děličky na kapry a tak bych chtěl vyzkoušet i boilies či pelety!Ale nevím co si mám vše koupit abych byl úspěšný,mám vělký člun,a loďku,takže bych klidně zakrmovat i z lodi,co na zakrmení?jaké pelety či boilies?partikl mám už doma(řepka,ku­kuřice,pšenice)­.Mé finance jsou ale omezené,nakoupit boilies a pelety za 3000 kč by nebyl problém. díky za odpovědi :)

Mohu celoročne vláčet? necteno

6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 10.120 zobrazení | 44 odpovědí

Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.

Colmic Zephir 1,8m 3 - 15g necteno

3.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 5.282 zobrazení | 23 odpovědí

Kupuji tento prut, cena 600 kč, máte někdo zkušenost? Samozřejmě na lehkou přívlač.