Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
To jsem si zas naběhl!
12.11.2004 | Milky | Ryby | 2.612 zobrazení | 12 odpovědí
Každý z nás občas, s různou pravidelností a finanční hotovostí zavítá do prodejny s rybářskými potřebami. Není ale nic neobvyklého si tu čas od času pěkně naběhnout na nějakou :::tu-tov-ku::: Máte-li nějaký tip na to, co by patřilo do hitparády šmejdů, nebo veselou příhodu – sem s ní!!!
Co pořát Zedusovi?!
21.12.2004 | DEATH | Ryby | 2.398 zobrazení | 11 odpovědí
Blíží se štědrý den,ale i den Zedusových 27. narozenin
(23. prosince),a tak ti přeji všechno nejlepší,hodně
štěstí,zdraví,tučné konto a spousty rybářských úspěchů,co jsem ti
nepopřál si koupíš z toho tučného konta!!!
A co vy ostatní?
Poradite s Twin Powerom ?
25.2.2009 | MartinS | Přívlač | 1.961 zobrazení | 9 odpovědí
Neviete nahodou o nejakom SVK alebo CZ webe, kde maju v ponuke alebo na sklade cievku na Shimano Twin Power 2500 FB ?
Polarizačky- barva skel
23.6.2009 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 8.946 zobrazení | 41 odpovědí
Jakou barvu skel mám zvolit?…z finančních důvodů si nemůžu dovolit více brýlí takže bych potřeboval co nejuniverzálnější.
Candát-dá se chytit ve dne?
14.11.2005 | Hosty | chytej.cz | 7.854 zobrazení | 36 odpovědí
dá se chytit ve dne?
Blanice Vodňanská 3 Jak to jde na začátku jara s kaprama
2.4.2009 | Vojda13 | Kaprařina | 2.404 zobrazení | 11 odpovědí
Rybařina ve vodňanech ohledně lov kaprů… na co vám jdou a kolik jste jich chytili popříklad fota úlovků pište…
Sumec v požární nádrži.
2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.465 zobrazení | 25 odpovědí
U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.
Dva pruty na položenou
16.10.2013 | 00Inferno00 | Pruty | 5.028 zobrazení | 23 odpovědí
Zdarec, znovu začnu rybařit a k dispozici mám jen prut z polska a obstarožní otavu, tak mi prosím pomožte s výběrem kvalitních prutů na položenou. Jestli teleskopy nebo děličky si nechám poradit. S cenou za oba bych se chtěl vejít do 2500,– Díky za pomoc
Návazce a systémy na FEEDER
18.5.2008 | BlueShark | Feeder | 9.421 zobrazení | 43 odpovědí
Mám jeden velký dotaz. Umí tu někdo přesně a přijatelně vysvětlit rozdíly mezi pevným a průjezdným systémem na řece a na stojáku? Proč co a jak? Resp. proč u páternosteru u řek je systém lepší než u průběžky? Já chytám na průběžku na řekách pořád, v čem mám nevýhodu? Děkuji…
Rybolov u dětí
14.4.2014 | lihosek | Legislativa | 7.239 zobrazení | 33 odpovědí | upravit
Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky
pouštění ryb - případný úhyn
15.10.2008 | petr.esox | Legislativa | 6.578 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar, nevím jestli tady toto téma už nebylo, ale zajímal by mě názor na pouštění ryb a jejich případný úhyn. četl jsem i články kde píší, že 70% puštěných ryb uhyne. Sám tomu vůbec nevěřím. Jelikož drtivou většinu ryb pouštím, tak dodržuji zásadní pravidla. Vyháčkování probíhá ve vodě, rybu se snažím zdolat rychle a většinou nepoužívám protihroty. Hlouběji zapíchnuté háčky střihám. Někdy však ale mám černé myšlenky, jestli mnou puštěná ryba nezahyne. To bych ji pak snad raději nechytal. O víkendu jsem pouštěl bolena, který měl twistra zaháknutého za žaberní oblouk. Opravdu jsem ho lehce vyprostil, ale přece jen bolen trošku krvácel. Přežil to? Kolik ryb přežije šetrný zásah rybáře?
jarní výlovy
8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.291 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky
Jigy bez protihrotu
11.5.2009 | -zruseno | Ostatní nádobíčko | 2.412 zobrazení | 11 odpovědí
Nemůžu nikde sehnat jigy bez protihrotů. Mohli by jste mi prosím poslat nějaké odkazy na prodejny kde je mají. Díky!
Vltava - Kralupy nad Vltavou
11.1.2005 | MichalB | Domácí revíry | 14.493 zobrazení | 66 odpovědí
Pánové máte nekdo zkusenosti s timto revirem? Pote, co jsem se odstehoval z prahy je to pro me asi neblizsi revir a ani nevim, jak tam zacit.. Zadne rybare jsem u vody nevidel.. Nebo snad poradite jiny revir v okoli Odolene Vody? Dik Michal
Co si mám pořídit na Lipno?
19.2.2011 | Šnek | Kaprařina | 9.900 zobrazení | 45 odpovědí
Zdarvím,v létě jedu na Lipno,mám 2 děličky na kapry a tak bych chtěl vyzkoušet i boilies či pelety!Ale nevím co si mám vše koupit abych byl úspěšný,mám vělký člun,a loďku,takže bych klidně zakrmovat i z lodi,co na zakrmení?jaké pelety či boilies?partikl mám už doma(řepka,kukuřice,pšenice).Mé finance jsou ale omezené,nakoupit boilies a pelety za 3000 kč by nebyl problém. díky za odpovědi :)
pomoc výběru wobleru na podzimní chytání.
24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.698 zobrazení | 35 odpovědí
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.
Co s nima
16.5.2005 | Dědek | Ryby | 2.858 zobrazení | 13 odpovědí
Co uděláte, když vytáhnete poškozenou rybu, která buď nemá míru nebo je hájená. Pustíte jí, ikdyž víte, že zahyne nebo porušíte RŘ a usmrtíte jí?
Vracení dřevní hmoty do vodních toků
5.1.2012 | Harvy | Vaše názory | 26.015 zobrazení | 118 odpovědí
Zdravím, otázku jsem již položil na Mrk.cz, ale relevantní odpověď mi
nepřišla. Z tohoto důvodu s Vaším svolením žádám o její
zveřejnění či o odkaz k podobné otázce či článku.
Zdravím všechny, oslovil jsem Povodí Moravy k plánované úpravě MP Bečvy
v celém jejím toku. V současné době je ze strany PMO připravováno
několik akcí, které se mají pokoušet skloubit potřeby protipovodňové
ochrany a požadavky ochrany přírody, včetně požadavků na podporu
ichtyofauny. Plánuje se vracení dřevní hmoty do řeky, které však
naráží na problémy právní úpravy, rozsáhlá bezpečnostní rizika
(silné povodňové průtoky, ledochody vyvolávající zvýšené požadavky na
pevnost a bezpečnost dřevěných konstrukcí) a jistý strach z neznámého a
nevyzkoušeného. Podpora užití dřevní hmoty je ze strany Českého
rybářského svazu, regulovaná střední řeka Bečva se štěrkovým dnem bez
velké hloubky a bez rybích úkrytů je v posledních letech je devastována
od kormorána. K další diskusi ohledně tohoto typu opatření prosím
o Vaše zkušenosti s obdobným typem řeky, kde se takové opatření již
realizovala, případně o zaslání fotek z podobné řeky, kde se popadané
stromy i v regulovaném úseku s nízkou vodou zachytily, udržely se
i přes velké vody a vytvořily tak hlubší místa a tedy úkryty pro ryby a
jiné živočichy. Děkuji za spolupráci.
ubytování na léto 09
17.11.2008 | cruel00 | Ubytování | 14.098 zobrazení | 64 odpovědí
ahoj.za rok bysme chtěli jet s klukama na týden na ryby na nějakou přehradu.V loni jsme byli na Orlíku v Puknove,perfektní chata,ale už ji cestovka nenabízí.tak scháním neco pro 5–6 lidí.blízko vody a uplne ideální by bylo,kdyby byla blízko hospoda.tak kdyby mel nekdo nákej tip,tak pište díky.
"ABS" na broďáky
2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.302 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V prodejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.