Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Mohu celoročne vláčet?
6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 10.249 zobrazení | 44 odpovědí
Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.
Pomůcka pro rybáře
14.2.2009 | Masovej | Tipy & triky | 9.333 zobrazení | 40 odpovědí
Užitečná tabulka pro rybaření. Najdete v ní barevné obrázky a popis druhů ryb, lovné déky, boba hájení,celoročně hájené druhy, povolené způsoby lovu, denní doby lovu a pomocnou tabulku pro stanovení hmotnosti ryby dle její délky. Tabulka je předvyplněna na mimopstruhové revíry ČRS a veškeré potřebné údaje jsou přepisovatelné. Po úpravě dat dle bližších podmínek výkonu rybářského práva na váš konkrétní Územní svaz či přímo na daný revír, doporučuji vytisknout a nechat zalaminovat. Potom má více použití, třeba jako podložka.
Odkaz na tabulku: masovej.sweb.cz
Co si myslíte o přívlači na malých potocích?
10.2.2011 | Depuči | Přívlač | 7.228 zobrazení | 31 odpovědí
Já osobně mam takové vody velmi rad.Každá,i sebemenší ryba zde dovede velmi potěšit a ,,nakopnout" k příští návštěvě.A co vy?
Muškaření na Poličce
9.5.2006 | mdx | Muškaření | 3.267 zobrazení | 14 odpovědí
Jaký máte zkušenosti s rybolovem na jezerech RS Vysočina,který je nejlepší,kolik stojí hostovačky atd.
MUSKARENIE V OKOLI OPAVY
9.11.2008 | lacika3000 | Ryby | 2.562 zobrazení | 11 odpovědí
úORADTE KED IST MUSKARIT V OPAVE A OKOLI A HLAVNE KEDY..
Aromatizovaný ripper
3.8.2005 | Robur | Přívlač | 2.331 zobrazení | 10 odpovědí
Pořád zde v okně bliká reklama na Berkley aromat. ripper od Berkley,tak se ptám, zda s tím nemáte někdo zkušenost?
Candát-dá se chytit ve dne?
14.11.2005 | Hosty | chytej.cz | 8.408 zobrazení | 36 odpovědí
dá se chytit ve dne?
Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu
27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.505 zobrazení | 15 odpovědí
Měl bych takový dotaz, týkající se „Bližších
podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského
územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.
V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)
Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.
A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)
rotační třpytka
5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.504 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?
Tak to už se bude u vody i střílet?
29.9.2010 | jersey | Legislativa | 3.038 zobrazení | 13 odpovědí
Teda musím říct, že jsem v šoku.V dnešní době, kdy postih pytláka za ulovené ryby je spíš k smíchu, než aby ho postih vedl k nápravě, se u vody střílí na porybné.To mi teda fakt hlava nebere… :-(
Jigy bez protihrotu
11.5.2009 | -zruseno | Ostatní nádobíčko | 2.572 zobrazení | 11 odpovědí
Nemůžu nikde sehnat jigy bez protihrotů. Mohli by jste mi prosím poslat nějaké odkazy na prodejny kde je mají. Díky!
Prosim o radu
20.7.2006 | Raven | Ryby | 2.103 zobrazení | 9 odpovědí
Zdar vsichni mam takovy mensi dotaz kamos mi rikal ze se do 15 let muze chytat na mimopstruhovem reviru jen na jednu udici. Ja jsem to hledal v rybarskem radu a neneasel tak mi prosim poradte jak to tedy je . Diky moc
Tungsteny
12.5.2009 | vagi | Přívlač | 7.499 zobrazení | 32 odpovědí
Vůbec netuším, o co se jedná. Po přečtení fóra jigy se tam o tom zmiňují jako o „wolframovém něčem“, co lze použít na streamrové háčky k vytvoření „jigů na míru“. Přesně ten problém mám, že mi nevyhovuje poměr velikosti háčku a jigové hlavičky. Můžete mi někdo osvětlit, co to teda ty tungstedy jsou? Dík.
help
4.1.2007 | kubas | Ryby | 2.341 zobrazení | 10 odpovědí
prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi
Pozvedl Dah tento server????
25.8.2004 | toulovec | chytej.cz | 33.831 zobrazení | 144 odpovědí
13. srpna to byl rok, kdy tento server změnil majitele. Myslím si, že za ten rok se tady toho mnoho zlepšilo a že si chytej. cz vyšlápl správným směrem. Sice je tu prostředí zatím poněkud „komornější“ než by si jistě mnozí z nás přáli, ale to se časem zlepší a myslím že v této situaci to není na škodu. Jaký máte názor na provoz chytej. cz pod taktovkou nového dirigenta????
tloušti nad 50
16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.976 zobrazení | 34 odpovědí
Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.
Rybolov u dětí
14.4.2014 | lihosek | Legislativa | 7.742 zobrazení | 33 odpovědí | upravit
Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky
NOČNÝ LOV KAPRA - HROZIA NEBEZPEČIA?
11.4.2017 | Martines | Kaprařina | 6.336 zobrazení | 27 odpovědí
Čaute, rád by som túto sezónu venoval aj nočnému lovu kaprov. Mám na vás otázku ohľadom prípadných nebezpečenstiev, ktoré pri nočnom love hrozia. Nemám na mysli ježka ale skôr ľudí-zoledjov, opilcov a pod Máte s tým nejaké skúsenosti? Resp. rady ako sa tomu dá vyhnúť?
jak s úhořem na sumce
12.8.2006 | hany.milan | Sumcařina | 3.753 zobrazení | 16 odpovědí
Nemůžu ulovit sumce na jelce karase plotice a rád bych to vyzkoušel na úhoře.Myslím že učitě nejsem sám tak bych od vás zkušených bral radu jak jej nastražit aby se nezamotal.pokud mi někdo zašle foto s návazcem budu jenom rád. moje adresa hany.milan@seznam.cz Petrův zdar
Konzervování mrtvých rybek
18.11.2007 | MadMack | Dravci | 3.286 zobrazení | 14 odpovědí
Máte někdo nějaký recept na konzervování mrtvých rybek, aby pro další použití příliš neztratili své původní vlastnosti. Poraďte prosím.