Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Potrebujem poradit ohladne Multiplikatoru. necteno

9.10.2009 | Šolimko | Sumcařina | 5.784 zobrazení | 26 odpovědí

Ahojte. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ohladne multiplikatoru. Chcem si kupit multik na lov z brehu a neviem sa rozhodnut aky. Tak by som bol rad keby ste mi dali nejake typy. Za odpovede vopred dakujem.

Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak! necteno

10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.218 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!dopo­ručuju!

Konzervování mrtvých rybek necteno

18.11.2007 | MadMack | Dravci | 3.108 zobrazení | 14 odpovědí

Máte někdo nějaký recept na konzervování mrtvých rybek, aby pro další použití příliš neztratili své původní vlastnosti. Poraďte prosím.

Nej rybářská delikatesa necteno

29.8.2008 | Robur | Recepty | 31.627 zobrazení | 142 odpovědí

Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.007 zobrazení | 18 odpovědí

Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky

Ultralehká nebo lehká přívlač? necteno

21.11.2006 | Vlackar | Ryby | 3.785 zobrazení | 17 odpovědí

Zdar všichni. Chtěl bych začít s lehčí přívlačí. Buď L nebo UL
a jakou sestavu byste mohli doporučit? Máte nějaké vzkušenosti?

Jak lovit feederem na řece za větru??? necteno

4.9.2006 | | Feeder | 3.344 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Chtěl bych se zeptat jak postavit prut při lovu feederem na řece za větru.Na řece obecně platí,že musí být co nejvíce vlasce ve vzuchu aby proud vlasec neovlivňoval ,ale když fouká silný vítr??A když prut nastavim tak, aby byl těsně nad vodou tak mi špičku ohejbá proud.Zkoušel jsem použít i nejtvrdší špičku výbavy(2oz,)těžká krmítka ale nebylo to nic platné. Dík za rady.

Přívlačák necteno

22.1.2006 | Poperr | Ryby | 3.120 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj chtěl bych koupit novej na lehkou přívlač prut cena 2000kč Měl by měřit:270cm Chtěl bych na tom tahat rotčky00,0,1,2,­3 woblery do 11cm twistery,ripery a banja Lovené ryby:tloušt,bo­len,okoun,can­dát,pstruh a kdyby nahodou se na něj pověsila zubatá tak at s nim něco neudělá

Který z těchto navijáků??? necteno

10.6.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 7.138 zobrazení | 32 odpovědí

Už po několikáte se trápím nad tím, který naviják zvolit na přívlač. Cílová ryba je štika, bolen, candoš. Proutek mam 10–30g. Když jsem prohlídl navijáky a jejich nabídku, tak jsem s ohledem na své limity a hranice vybral dva adepty.. Chtěl bych znát vaše názory, který z těchto dvou byste vybrali vy.

http://www.rsp-fishing.cz/…ano-exage-fb

vs

http://www.rsp-fishing.cz/…20-730-735ix

Colmic Zephir 1,8m 3 - 15g necteno

3.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 5.137 zobrazení | 23 odpovědí

Kupuji tento prut, cena 600 kč, máte někdo zkušenost? Samozřejmě na lehkou přívlač.

S U M Á Ř necteno

31.12.2004 | Milky | Ryby | 2.677 zobrazení | 12 odpovědí

Je poslední den v roce což je asi nejvyšší čas pro rekapitulaci za sezónou. Tak co, kolik toho ulpělo v našich sumářích???

vláčecí prut necteno

27.4.2007 | ??? | Přívlač | 3.581 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

prosím Vás poraďte mi jestli máte zkušenosti s tímhle prutem Berkley – prut Tactix 2,4m/4–24g, má lehčí až středně těžkou akci a je zhotoven na lehčí až sředně těžkou přívlač a chci se zeptat jestli to je vhodný na okouny

Vše o labi necteno

29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 3.358 zobrazení | 15 odpovědí

Prosím všechny zasvěcené ,zajímá mne úsek Labe mezi Ústím a Litoměřicemi + – 5km. Zajímá mne každý postřeh. Kam na kapra? Kam na vláčku? Kam s mouchou? Kam na parmy? kam na candoše? Kde je mrtvo? tlak rybářů (nemyslím krevní ,ale návštěvnost ? Atd. Prostě zajímá mne každej centimetr tohoto úseku. Chtěl bych si rozšířit pole působnosti. Předem díky za každou radu či postřeh.

Muškaření na Poličce necteno

9.5.2006 | mdx | Muškaření | 3.129 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký máte zkušenosti s rybolovem na jezerech RS Vysočina,který je nejlepší,kolik stojí hostovačky atd.

ZAPISOVANIE ÚLOVKOV necteno

10.1.2006 | obor | Muškaření | 2.911 zobrazení | 13 odpovědí

Po zosumarizovaní výsledkov za rok 2005 ma napadla jedna myšlienka. Na výročnej schôdzi medzi najúspešnejšími lovcami roka moje meno čítať nebudú. 5 rýb predsa nie je pre mäsiarov žiadny výkon, podotýkam že za celú sezónu. (tým ostatným som daroval život) Sú tam predsa zverejnení najlepší rybári organizácie s najväčším počtom úlovkov v uplynulej sezóne. A teraz sa natíska otázka. Zapisovať do prehľadu o úlovkoch každú ulovenú rybu, aj keď „nezamrazenú“? Možno áno, možno nie. Posúďte sami. Organizácia zarybňuje revíry na základe plánu zarybňovania a na základe „vychytaných“ rýb z revíru zo sumáru o úlovkoch. Takto bude v revíri viacej rýb určitého druhu, neverím že mäsiarom sa podarí všetky ryby vychytať a tým pádom väčšia šanca na ulovenie rýb bude aj pre rybára ktorý uloveným rybám daruje život.

NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ necteno

31.12.2005 | Cudla | Ryby | 2.236 zobrazení | 10 odpovědí

Nikdy jsem ho nedodržel,až na malé vyjímky. Ted když mám částečnou možnost dostat se na tyto stránky,chtěl bych se sem vracet i v novém roce. Jiný bych asi nedodržel. Jaký máte vy? PŘEJI VSEM chytejákům hodně zdraví štěstí a vše co by si přáli do Nového roku, tvůrcům hodně inspirace v psaní,debatérům samá kladná témata atd… PS. jdu chvilku relaxovat, v 17h. mi začíná šichta ,dobře se všici bavte!

rotační třpytka necteno

5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.365 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?

NEJVEDSI CHYCENA RYBA NA UL-VLACKU necteno

20.10.2005 | Lipo | Přívlač | 2.693 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všichni rybari. Zajimalo by me s jakou nejvetsi rybou jste se potkali pri ultra jemne privlaci. A na jakou nastrahu. Pocity ze zdolavani atd. Predem diky za odpoved.

Informace o revíru Chrudimka necteno

28.2.2006 | HaD | Domácí revíry | 2.018 zobrazení | 9 odpovědí

Nechytáte náhodou někdo na Chrudimce ve Slatiňanech? Potřeboval bych co nejvíce informací o tomto revíru, jeho obsádce, úspěšných nástrahách atd. Budu za jakékoliv informace velmi vděčný.

Bobr a vydra necteno

17.10.2005 | Robur | chytej.cz | 12.125 zobrazení | 54 odpovědí

Vídáte je u vody často, myslím ty 4 nohé. Domnívám se, že zatím je svátek vidět i ledňáčka. Pokud jste viděly i jiné zajímavé tvory, tak též napište. Spíš mám na mysli zvířata, to jen aby někdo nepsal Jakuba V. atd.