Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

AnketA necteno

9.1.2005 | Rico | Plavaná | 5.397 zobrazení | 24 odpovědí

Byla tu anketa o vláčkařském nářadí. tak si říkám proč by nemohla být o plavané? Hodně lidí se chystá obmněnit výbavu a nebo začátečníci nakoupit úplně novou (viz. já :D)… A proto kdo vyznává plavanou zde může napsat žebříček pedle něj nejlepších značek (budu se teď opičit, snad denyg odpustí). Pište v pořadí nejoblíbenější zančku:
1.) Prutu
2.) Navijáku
3.) Vlasce
4.) Splávku

je lepší vláčet ráno nebo večer? necteno

26.6.2008 | inspo | Přívlač | 12.845 zobrazení | 57 odpovědí

Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.

NOČNÝ LOV KAPRA - HROZIA NEBEZPEČIA? necteno

11.4.2017 | Martines | Kaprařina | 6.079 zobrazení | 27 odpovědí

Čaute, rád by som túto sezónu venoval aj nočnému lovu kaprov. Mám na vás otázku ohľadom prípadných nebezpečenstiev, ktoré pri nočnom love hrozia. Nemám na mysli ježka ale skôr ľudí-zoledjov, opilcov a pod Máte s tým nejaké skúsenosti? Resp. rady ako sa tomu dá vyhnúť?

Řeka a boilie ?? jde to ?? necteno

28.7.2008 | Renegade | Kaprařina | 2.700 zobrazení | 12 odpovědí

Berou ryby v řece na boilie ?

bolen necteno

23.11.2009 | pepek1 | Přívlač | 2.254 zobrazení | 10 odpovědí

byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto

Revír pro Pstruha obecného necteno

25.8.2011 | Luccini | Lososovité ryby | 6.992 zobrazení | 31 odpovědí

Jste pro, aby se do revíru kde se přirozeně vytírá Po, nenasazoval Siven, protoze se pak ucastni vyteru a jsou z toho jen neplodni krizenci? Navic podle me tvori jen konkuranci tam kde neni zapotrebi.

Prosím o službu necteno

7.3.2017 | tomeek4 | Obchod | 2.934 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych od vás pomoc, manželka si dodělává dálkově vysokou školu a píše diplomku a potřebuje sehnat určitý počet lidí, aby ji vyplnilo dotazník a je zoufalá, protože už neví komu to poslat, aby naplnila minimalní počet respondentů. Je to dotazník o nakupování na eshopech. Vím, že to sem nepatří a sama nechtěla, abych to sem dával, ale pokud by jste byly tak hodní. Je poměrně dlouhý, tak prosím o trpělivost. A toto téma do 48 hod. smažu sám. Děkuji moc za pomoc.

Zde je odkaz: https://59131.vyplnto.cz/

Prasklá guma necteno

23.7.2015 | Piscivor | Přívlač | 2.933 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar rybylovící kutilové. Včera se mi povedlo roztrhat 8 nových smáčků. Sice super pracujou ve vodě, ale víc než 3 ryby nevydrží. Je mi líto je vyhodit. Dají se nějak opravit? Někde jsem četl o zatavování zapalovačem. Zkusil jsem a smáčka to zataví jen povrchově. Zkracovat 4 cm smáčka už asi taky nemá moc smysl. No prostě co s potrhanými smáčky děláte vy? ;)

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.523 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Plynový měchýř necteno

16.6.2006 | Robur | Ryby | 3.393 zobrazení | 15 odpovědí

Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.

Jak a s kým na sraz necteno

16.6.2004 | Chose | chytej.cz | 2.942 zobrazení | 13 odpovědí

Myslim ze by bylo dobry se dohodnout,odkud kdo jsme a kdyztak se s nekym svezt,nebo vzit nekoho s sebou.

jake je vase kapří vybavení necteno

5.9.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 2.940 zobrazení | 13 odpovědí

tak co jakou mate zbran na kapra

ako na nu necteno

19.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.260 zobrazení | 10 odpovědí

Ako chytím šťuku v plytkej vode, je tam malo priestoru, vela žradla – okouni, jalce, beličky, pstruhy. proste staci nech otvori hubu a ma ju plnu

Dobrý rok necteno

4.7.2007 | Sander | Ostatní ryby | 2.722 zobrazení | 12 odpovědí

Chlapi, všímáte si množství potěru kolem břehů? Že by byl letošní rok dost nadprůměrný, nebo se mi to zdá?

Tropic liberec necteno

31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 8.858 zobrazení | 39 odpovědí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.

Vláčkaři kontra muškaři necteno

13.4.2014 | JacobK | Přívlač | 9.113 zobrazení | 40 odpovědí | upravit

Jaký máte názor na ultralehké vláčení a jeho výraznou podobnost s nymfováním a streamerováním v muškaření? Mě to kolikrát připadá docela podobné co se týká vedení nástrahy. Technika nahazování je samozřejmě odlišná. Ale když pozoruju některé lovce s nymfou, kdy šňůra pomalu zůstává v prutu tak bych řekl, že si to s ultralehkou přívlačí nezadá. O to víc čučím jak přezíravě se muškaři na vláčkaře dívají a dávají jim najevo, že královská rybařina je fly fishing a vše ostatní je masařina. Přitom ultravláčka je k rybám šetrná a kontakt s rybou není v porovnání s muškařením moc odlišný. Díky za názory a přeji všem hezké zážitky na zahájení.

Úlovky kaprů ze samovýtěru? necteno

1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 7.752 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.

Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky necteno

5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.057 zobrazení | 31 odpovědí

Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva

prořezání struny o háček s lopatkou necteno

30.6.2011 | vovo | Vaše názory | 4.789 zobrazení | 21 odpovědí

co říkáte na názor že může háček s plošinkou prořezat strunu pokud na něj pusobí vetší zátěž???

ja používám háčky s plošinkou do st tak mě to zajímá

Kam na dětský tábor? necteno

15.4.2008 | Jezinka | Domácí revíry | 2.280 zobrazení | 10 odpovědí

Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka