Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Plynový měchýř necteno

16.6.2006 | Robur | Ryby | 3.462 zobrazení | 15 odpovědí

Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.

NEJVEDSI CHYCENA RYBA NA UL-VLACKU necteno

20.10.2005 | Lipo | Přívlač | 2.769 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všichni rybari. Zajimalo by me s jakou nejvetsi rybou jste se potkali pri ultra jemne privlaci. A na jakou nastrahu. Pocity ze zdolavani atd. Predem diky za odpoved.

Řeka a boilie ?? jde to ?? necteno

28.7.2008 | Renegade | Kaprařina | 2.779 zobrazení | 12 odpovědí

Berou ryby v řece na boilie ?

NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ necteno

31.12.2005 | Cudla | Ryby | 2.317 zobrazení | 10 odpovědí

Nikdy jsem ho nedodržel,až na malé vyjímky. Ted když mám částečnou možnost dostat se na tyto stránky,chtěl bych se sem vracet i v novém roce. Jiný bych asi nedodržel. Jaký máte vy? PŘEJI VSEM chytejákům hodně zdraví štěstí a vše co by si přáli do Nového roku, tvůrcům hodně inspirace v psaní,debatérům samá kladná témata atd… PS. jdu chvilku relaxovat, v 17h. mi začíná šichta ,dobře se všici bavte!

Revír pro Pstruha obecného necteno

25.8.2011 | Luccini | Lososovité ryby | 7.191 zobrazení | 31 odpovědí

Jste pro, aby se do revíru kde se přirozeně vytírá Po, nenasazoval Siven, protoze se pak ucastni vyteru a jsou z toho jen neplodni krizenci? Navic podle me tvori jen konkuranci tam kde neni zapotrebi.

Chytli jste už někdy Kapra ? necteno

26.10.2011 | | Úspěchy | 34.445 zobrazení | 148 odpovědí

Zdravim všechny rybáře, chtěl jsem založit diskuzi na základě naší zkušenosti s touto nepříliš známou rybou. Ano, přesně tak, řeč je o kaprovi obecném. Chytli jste ho? Jestli ano, jaký to byl pocit?

Pozvedl Dah tento server???? necteno

25.8.2004 | toulovec | chytej.cz | 33.455 zobrazení | 144 odpovědí

13. srpna to byl rok, kdy tento server změnil majitele. Myslím si, že za ten rok se tady toho mnoho zlepšilo a že si chytej. cz vyšlápl správným směrem. Sice je tu prostředí zatím poněkud „komornější“ než by si jistě mnozí z nás přáli, ale to se časem zlepší a myslím že v této situaci to není na škodu. Jaký máte názor na provoz chytej. cz pod taktovkou nového dirigenta????

prořezání struny o háček s lopatkou necteno

30.6.2011 | vovo | Vaše názory | 4.887 zobrazení | 21 odpovědí

co říkáte na názor že může háček s plošinkou prořezat strunu pokud na něj pusobí vetší zátěž???

ja používám háčky s plošinkou do st tak mě to zajímá

Naviják na prívlač necteno

11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.415 zobrazení | 19 odpovědí

Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm

jake je vase kapří vybavení necteno

5.9.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 3.025 zobrazení | 13 odpovědí

tak co jakou mate zbran na kapra

Šňůra na sumčí přívlač necteno

27.9.2012 | JKemr | Přívlač | 14.671 zobrazení | 63 odpovědí

Zdravím rybářské kolegy. Potřebuju radu ohledně kvalitní šňůry na sumčí přívlač. Letos jsem měl nějakou „no name“ s kterou jsem udělal životního sumíka 165cm, ale během krátké doby se šňůra začala třepit a tak se musím poohlédnout po nějaké nové a kvalitnější.

Díky všem za cenné rady a typy.

Jak a s kým na sraz necteno

16.6.2004 | Chose | chytej.cz | 3.030 zobrazení | 13 odpovědí

Myslim ze by bylo dobry se dohodnout,odkud kdo jsme a kdyztak se s nekym svezt,nebo vzit nekoho s sebou.

Dobrý rok necteno

4.7.2007 | Sander | Ostatní ryby | 2.798 zobrazení | 12 odpovědí

Chlapi, všímáte si množství potěru kolem břehů? Že by byl letošní rok dost nadprůměrný, nebo se mi to zdá?

bolen necteno

23.11.2009 | pepek1 | Přívlač | 2.332 zobrazení | 10 odpovědí

byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto

Informace o revíru Chrudimka necteno

27.2.2006 | HaD | Domácí revíry | 2.096 zobrazení | 9 odpovědí

Nechytáte náhodou někdo na Chrudimce ve Slatiňanech? Potřeboval bych co nejvíce informací o tomto revíru, jeho obsádce, úspěšných nástrahách atd. Budu za jakékoliv informace velmi vděčný.

Vláčkaři kontra muškaři necteno

13.4.2014 | JacobK | Přívlač | 9.350 zobrazení | 40 odpovědí | upravit

Jaký máte názor na ultralehké vláčení a jeho výraznou podobnost s nymfováním a streamerováním v muškaření? Mě to kolikrát připadá docela podobné co se týká vedení nástrahy. Technika nahazování je samozřejmě odlišná. Ale když pozoruju některé lovce s nymfou, kdy šňůra pomalu zůstává v prutu tak bych řekl, že si to s ultralehkou přívlačí nezadá. O to víc čučím jak přezíravě se muškaři na vláčkaře dívají a dávají jim najevo, že královská rybařina je fly fishing a vše ostatní je masařina. Přitom ultravláčka je k rybám šetrná a kontakt s rybou není v porovnání s muškařením moc odlišný. Díky za názory a přeji všem hezké zážitky na zahájení.

Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky necteno

5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.242 zobrazení | 31 odpovědí

Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva

zahraničí necteno

21.9.2005 | pif | Rybaření v zahraničí | 3.272 zobrazení | 14 odpovědí

kdyby jste měli neomezené finance,čas a možnosti,kam by jste vyrazili do zahraničí na ryby?na jaké a proč?já sním o mongolsku,celkem panneská příroda(zatím) a hodně ryb. co vy?

MIKADO necteno

6.4.2006 | breca | Ryby | 14.738 zobrazení | 63 odpovědí

Máte někdo zkušenost s některým produktem této firmy? Zajímavé ceny a sortiment, ale vůbec neznám.

Úlovky kaprů ze samovýtěru? necteno

1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 7.958 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.