Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Matchka necteno

12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.681 zobrazení | 20 odpovědí

Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420 Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.680 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Nemocný kapr? necteno

11.7.2011 | MTHRFCKR | Vaše názory | 3.982 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.

Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.

Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?

začátky s přívlačí????? necteno

3.9.2005 | Tumi | Přívlač | 3.977 zobrazení | 17 odpovědí

Jen tak mě napadlo zeptat se vás jaké jste měli začátky s přívlačí??

Jeremy Wade - River monsters necteno

16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.751 zobrazení | 16 odpovědí

Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…

Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)

Zrkadlenie oukleji necteno

7.9.2009 | LuboO | Bílá ryba | 2.575 zobrazení | 11 odpovědí

Vcera som chytal u nas na VN, rozloha asi 23 ha. Bolo cca tesne popoludni, jasno az polooblacno a silnejsi vietor. Vtom som spozoroval nieco zaujimave. Boli to zablesky na hladine. Zajastril som a ono to boli belice(oukleje), ktore vyplavali uplne na hladinu, polozili sa na 3–4 sekundy na bok uplne na hladine ako vrbovy list a potom sa ponorili spät. Nafotit sa mi to zial nepodarilo. Vie mi niekto vysvetlit, preco to robili? Vdaka.

ako na nu necteno

19.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.343 zobrazení | 10 odpovědí

Ako chytím šťuku v plytkej vode, je tam malo priestoru, vela žradla – okouni, jalce, beličky, pstruhy. proste staci nech otvori hubu a ma ju plnu

Vláčení kolem Vyškova necteno

17.7.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.343 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?

Dikec

P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).

Tropic liberec necteno

31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 9.155 zobrazení | 39 odpovědí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.

Jezerní muškaření necteno

16.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 5.166 zobrazení | 22 odpovědí

Jakou šňůru používáte nejčastěji při jezerním muškaření? Plovoucí, polopotápivou nebo potápivou?

"Zimní krmení" necteno

8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.165 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík

Feeder do 3000 KC necteno

16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.519 zobrazení | 15 odpovědí

zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…pred­stavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky pre­dem

dipovanie gum necteno

11.9.2004 | kostnak | Přívlač | 3.049 zobrazení | 13 odpovědí

ake mate skusenosti s dipovanim gum? stihne to ta ryba zaregistrovat? alebo treba potom do bezvedomia hadzat na jedno miesto,kym sa tam nenatahaju? ako prevadzate to dipovanie technicky? co pouvivate? kupovane, recepty na vlastne dipy? dik.

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | Ostatní ryby | 18.129 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!

Vlasec na feeder necteno

11.2.2007 | Kubajs | Feeder | 9.415 zobrazení | 40 odpovědí

Schánim vlasec co řikáte na „Tubertini Feeder“?A jaký používáte vy monofil na feeder?

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 8.946 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

PODVODNÍK necteno

12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.471 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík

tlošt v zimě necteno

1.1.2008 | puch | Feeder | 3.058 zobrazení | 13 odpovědí

Je lepší chytat ted v zimě tlouště v proudu a menší hloubce nebo v klidný vodě a větší hloubce?

Prasklá guma necteno

23.7.2015 | Piscivor | Přívlač | 3.057 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar rybylovící kutilové. Včera se mi povedlo roztrhat 8 nových smáčků. Sice super pracujou ve vodě, ale víc než 3 ryby nevydrží. Je mi líto je vyhodit. Dají se nějak opravit? Někde jsem četl o zatavování zapalovačem. Zkusil jsem a smáčka to zataví jen povrchově. Zkracovat 4 cm smáčka už asi taky nemá moc smysl. No prostě co s potrhanými smáčky děláte vy? ;)

Naviják na přívlač necteno

23.6.2006 | zany | Ryby | 2.354 zobrazení | 10 odpovědí

Zdarec kamoš schání nějakej slušnější naják na vláčku ale ne prej moc drahej tak něco poraďte mužte sem hodit i odkazy na nějaký stránky.....ty navijáky jaký jsem mu doporučoval jsou moc drahý...... cena má bejt cca 1000,– díky