Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jake je vase kapří vybavení necteno

5.9.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 3.086 zobrazení | 13 odpovědí

tak co jakou mate zbran na kapra

Brigádnická povinnost (BP) necteno

4.3.2012 | dandydm | Legislativa | 28.816 zobrazení | 121 odpovědí

Co si myslíte o nahrazení brigádnické povinnosti (dále jen BP) finančním plněním a to bez vyjímky pro všechny nad 15let?

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | Ostatní ryby | 18.313 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!

Vláčák na pstruhy necteno

26.12.2005 | Jikis | Lososovité ryby | 11.187 zobrazení | 47 odpovědí

Chtěl bych začít se pstruhovou přívlačí. Poradíte nebo popíšete mi prosím své zkušenosti s pruty na vláčení?Bude se jednat o lehkou pstruhovou přívlač na menším potoce(šířka okolo tří metrů) a lovit budu především pstruhy do 50cm.(hm teda spíš do třiceti ) cenově okolo 1500,– hold chudej student.

Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky necteno

5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.386 zobrazení | 31 odpovědí

Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva

Jeremy Wade - River monsters necteno

16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.807 zobrazení | 16 odpovědí

Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…

Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)

Feeder do 3000 KC necteno

16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.571 zobrazení | 15 odpovědí

zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…pred­stavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky pre­dem

tlošt v zimě necteno

1.1.2008 | puch | Feeder | 3.098 zobrazení | 13 odpovědí

Je lepší chytat ted v zimě tlouště v proudu a menší hloubce nebo v klidný vodě a větší hloubce?

Váš názor na K 70 necteno

25.8.2011 | kubiczez | Kaprařina | 27.931 zobrazení | 117 odpovědí

Jaký je váš názor na horní míru kapra 70cm?Podpořili by jste případnou horní míru kapra 60cm(K 60)?

Jak na ryby = Podvrh?! necteno

18.6.2005 | Tomik | Ryby | 9.557 zobrazení | 40 odpovědí

Předpokládám , že jste videli dnešní vydání pořadu jak na ryby. Jen bych vám chtěl říct , že to co jste viděli je nefalšovaná lež… Většina ryb tam chycených je jedna velká lež- oni si je tam napíchali. . Co si o tam myslíte??

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.768 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

dipovanie gum necteno

11.9.2004 | kostnak | Přívlač | 3.101 zobrazení | 13 odpovědí

ake mate skusenosti s dipovanim gum? stihne to ta ryba zaregistrovat? alebo treba potom do bezvedomia hadzat na jedno miesto,kym sa tam nenatahaju? ako prevadzate to dipovanie technicky? co pouvivate? kupovane, recepty na vlastne dipy? dik.

Zrkadlenie oukleji necteno

7.9.2009 | LuboO | Bílá ryba | 2.626 zobrazení | 11 odpovědí

Vcera som chytal u nas na VN, rozloha asi 23 ha. Bolo cca tesne popoludni, jasno az polooblacno a silnejsi vietor. Vtom som spozoroval nieco zaujimave. Boli to zablesky na hladine. Zajastril som a ono to boli belice(oukleje), ktore vyplavali uplne na hladinu, polozili sa na 3–4 sekundy na bok uplne na hladine ako vrbovy list a potom sa ponorili spät. Nafotit sa mi to zial nepodarilo. Vie mi niekto vysvetlit, preco to robili? Vdaka.

Vláčení kolem Vyškova necteno

17.7.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.387 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?

Dikec

P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).

Rybářské fory necteno

9.3.2005 | silur | Ryby | 16.257 zobrazení | 68 odpovědí

když je ta zima tak pište aspoň fory o rybách, rybářích ale nejen onich, třeba i jiné. A když jsem to naťuknul tak dám jeden jako první. Sedí feťák na rybách a chytne zlatou rybku. Rybka- když mě pustíš, splnim ti tři přání. feťák- tak jo rybko-šlehneme si spolu a stalo se. druhý den se opakoval a třetí den taky. ˇčtvrtej den už měl feťák přání vybraná a tak smutně sedí na břehu. Z vody se najednou vynoří zlatá rybka a povídá- tak co feťáku šlehneme si ???????

Vlasec na feeder necteno

11.2.2007 | Kubajs | Feeder | 9.565 zobrazení | 40 odpovědí

Schánim vlasec co řikáte na „Tubertini Feeder“?A jaký používáte vy monofil na feeder?

Tropic liberec necteno

31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 9.323 zobrazení | 39 odpovědí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.

jak chytit sumce necteno

25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Sumcařina | 6.706 zobrazení | 28 odpovědí

poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?

porybný necteno

12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 4.065 zobrazení | 17 odpovědí

V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.

ako na nu necteno

19.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.395 zobrazení | 10 odpovědí

Ako chytím šťuku v plytkej vode, je tam malo priestoru, vela žradla – okouni, jalce, beličky, pstruhy. proste staci nech otvori hubu a ma ju plnu