Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vláčák na pstruhy necteno

26.12.2005 | Jikis | Lososovité ryby | 11.259 zobrazení | 47 odpovědí

Chtěl bych začít se pstruhovou přívlačí. Poradíte nebo popíšete mi prosím své zkušenosti s pruty na vláčení?Bude se jednat o lehkou pstruhovou přívlač na menším potoce(šířka okolo tří metrů) a lovit budu především pstruhy do 50cm.(hm teda spíš do třiceti ) cenově okolo 1500,– hold chudej student.

Jeremy Wade - River monsters necteno

16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.835 zobrazení | 16 odpovědí

Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…

Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)

zahraničí necteno

22.9.2005 | pif | Rybaření v zahraničí | 3.355 zobrazení | 14 odpovědí

kdyby jste měli neomezené finance,čas a možnosti,kam by jste vyrazili do zahraničí na ryby?na jaké a proč?já sním o mongolsku,celkem panneská příroda(zatím) a hodně ryb. co vy?

Jak a s kým na sraz necteno

16.6.2004 | Chose | chytej.cz | 3.118 zobrazení | 13 odpovědí

Myslim ze by bylo dobry se dohodnout,odkud kdo jsme a kdyztak se s nekym svezt,nebo vzit nekoho s sebou.

Rybářské fory necteno

9.3.2005 | silur | Ryby | 16.360 zobrazení | 68 odpovědí

když je ta zima tak pište aspoň fory o rybách, rybářích ale nejen onich, třeba i jiné. A když jsem to naťuknul tak dám jeden jako první. Sedí feťák na rybách a chytne zlatou rybku. Rybka- když mě pustíš, splnim ti tři přání. feťák- tak jo rybko-šlehneme si spolu a stalo se. druhý den se opakoval a třetí den taky. ˇčtvrtej den už měl feťák přání vybraná a tak smutně sedí na břehu. Z vody se najednou vynoří zlatá rybka a povídá- tak co feťáku šlehneme si ???????

Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky necteno

5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.459 zobrazení | 31 odpovědí

Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva

Feeder do 3000 KC necteno

16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.604 zobrazení | 15 odpovědí

zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…pred­stavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky pre­dem

dipovanie gum necteno

11.9.2004 | kostnak | Přívlač | 3.127 zobrazení | 13 odpovědí

ake mate skusenosti s dipovanim gum? stihne to ta ryba zaregistrovat? alebo treba potom do bezvedomia hadzat na jedno miesto,kym sa tam nenatahaju? ako prevadzate to dipovanie technicky? co pouvivate? kupovane, recepty na vlastne dipy? dik.

Jak na ryby = Podvrh?! necteno

18.6.2005 | Tomik | Ryby | 9.640 zobrazení | 40 odpovědí

Předpokládám , že jste videli dnešní vydání pořadu jak na ryby. Jen bych vám chtěl říct , že to co jste viděli je nefalšovaná lež… Většina ryb tam chycených je jedna velká lež- oni si je tam napíchali. . Co si o tam myslíte??

jak chytit sumce necteno

25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Sumcařina | 6.752 zobrazení | 28 odpovědí

poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.820 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Vlasec na feeder necteno

11.2.2007 | Kubajs | Feeder | 9.658 zobrazení | 40 odpovědí

Schánim vlasec co řikáte na „Tubertini Feeder“?A jaký používáte vy monofil na feeder?

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.626 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.211 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

Prut na jemnou přívlač necteno

9.11.2005 | FABi | Pruty | 5.087 zobrazení | 21 odpovědí

Mohli by jste mi prosím poradit konkrétní prut na jemnou přívlač – značku a konkrétní typ prutu+prodejnu kde ho koupit. Rád by si pořidil proutek na gumy, malé rotačky a woblery. Mám představu 2,5 – 2,7 m, gramáž do 15 g. Nejlépe 3– 15 g. Koukal jsem na internetu na Mikado Needle 260 ( ten ale nikde nemaj ) a Trabuco sincron jig pro. Děkuji za rady.

barvy třpytek necteno

10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.597 zobrazení | 19 odpovědí

jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]

porybný necteno

12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 4.115 zobrazení | 17 odpovědí

V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.

rozpoznání záběru na feederu necteno

14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.634 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a  špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.

tlošt v zimě necteno

1.1.2008 | puch | Feeder | 3.150 zobrazení | 13 odpovědí

Je lepší chytat ted v zimě tlouště v proudu a menší hloubce nebo v klidný vodě a větší hloubce?

Závody - Třeboňský kapr necteno

19.5.2005 | Honza2 | Ryby | 2.664 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar Chytejačky a Chytejáci. Chci jet na závody-Třeboňský kapr a tak by mně zajímalo jestli už jste tam někdo byl nebo jestli se tam nechystáte. Taky by mně zajímalo na co chytat když je zakázáno jakkoli vnadit.