Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Kde koupit tento prut?
2.10.2012 | JKemr | Pruty | 2.279 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím o radu, kde mám koupit tento prut: Shimano SpeedMaster Spinning 270 XH. Měla by to být novější verze oproti starší, která měla v názvu ještě AX, pokud se tedy nepletu. Na všech e-shopech mají vyprodáno.
Šňůra na sumčí přívlač
27.9.2012 | JKemr | Přívlač | 14.374 zobrazení | 63 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Potřebuju radu ohledně kvalitní šňůry na sumčí přívlač. Letos jsem měl nějakou „no name“ s kterou jsem udělal životního sumíka 165cm, ale během krátké doby se šňůra začala třepit a tak se musím poohlédnout po nějaké nové a kvalitnější.
Díky všem za cenné rady a typy.
Sumec přes 100 kg
8.3.2014 | Filo | Sumcařina | 7.771 zobrazení | 34 odpovědí
Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat jestli se vám v Jižních Čechách někdy podařilo přelstít sumce s váhou 100 kg nebo víc. Předem děkuji za odpověď.
Naviják na prívlač
11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.334 zobrazení | 19 odpovědí
Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm
zahraničí
22.9.2005 | pif | Rybaření v zahraničí | 3.194 zobrazení | 14 odpovědí
kdyby jste měli neomezené finance,čas a možnosti,kam by jste vyrazili do zahraničí na ryby?na jaké a proč?já sním o mongolsku,celkem panneská příroda(zatím) a hodně ryb. co vy?
dipovanie gum
11.9.2004 | kostnak | Přívlač | 2.968 zobrazení | 13 odpovědí
ake mate skusenosti s dipovanim gum? stihne to ta ryba zaregistrovat? alebo treba potom do bezvedomia hadzat na jedno miesto,kym sa tam nenatahaju? ako prevadzate to dipovanie technicky? co pouvivate? kupovane, recepty na vlastne dipy? dik.
Zachytat si
21.3.2006 | shiwa | Domácí revíry | 2.739 zobrazení | 12 odpovědí
Hledám kamaráda na ryby
Naviják na přívlač
24.6.2006 | zany | Ryby | 2.281 zobrazení | 10 odpovědí
Zdarec kamoš schání nějakej slušnější naják na vláčku ale ne prej moc drahej tak něco poraďte mužte sem hodit i odkazy na nějaký stránky.....ty navijáky jaký jsem mu doporučoval jsou moc drahý...... cena má bejt cca 1000,– díky
Chytli jste už někdy Kapra ?
26.10.2011 | | Úspěchy | 33.852 zobrazení | 148 odpovědí
Zdravim všechny rybáře, chtěl jsem založit diskuzi na základě naší zkušenosti s touto nepříliš známou rybou. Ano, přesně tak, řeč je o kaprovi obecném. Chytli jste ho? Jestli ano, jaký to byl pocit?
Rak
30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 8.702 zobrazení | 38 odpovědí
Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.
Jeremy Wade - River monsters
16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.659 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…
Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)
chytej prostějov a okolí
24.12.2006 | judas.d | Ryby | 2.748 zobrazení | 12 odpovědí
tak všichni s prostějova sem
Závody - Třeboňský kapr
19.5.2005 | Honza2 | Ryby | 2.519 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar Chytejačky a Chytejáci. Chci jet na závody-Třeboňský kapr a tak by mně zajímalo jestli už jste tam někdo byl nebo jestli se tam nechystáte. Taky by mně zajímalo na co chytat když je zakázáno jakkoli vnadit.
Vláčení kolem Vyškova
17.7.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.289 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?
Dikec
P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).
MIKADO
6.4.2006 | breca | Ryby | 14.459 zobrazení | 63 odpovědí
Máte někdo zkušenost s některým produktem této firmy? Zajímavé ceny a sortiment, ale vůbec neznám.
porybný
12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 3.903 zobrazení | 17 odpovědí
V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.
Nemocný kapr?
11.7.2011 | MTHRFCKR | Vaše názory | 3.898 zobrazení | 17 odpovědí
Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.
Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.
Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?
začátky s přívlačí?????
3.9.2005 | Tumi | Přívlač | 3.895 zobrazení | 17 odpovědí
Jen tak mě napadlo zeptat se vás jaké jste měli začátky s přívlačí??
Pozvedl Dah tento server????
25.8.2004 | toulovec | chytej.cz | 33.069 zobrazení | 144 odpovědí
13. srpna to byl rok, kdy tento server změnil majitele. Myslím si, že za ten rok se tady toho mnoho zlepšilo a že si chytej. cz vyšlápl správným směrem. Sice je tu prostředí zatím poněkud „komornější“ než by si jistě mnozí z nás přáli, ale to se časem zlepší a myslím že v této situaci to není na škodu. Jaký máte názor na provoz chytej. cz pod taktovkou nového dirigenta????
Vlasec na feeder
11.2.2007 | Kubajs | Feeder | 9.189 zobrazení | 40 odpovědí
Schánim vlasec co řikáte na „Tubertini Feeder“?A jaký používáte vy monofil na feeder?