Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
bolen
23.11.2009 | pepek1 | Přívlač | 2.423 zobrazení | 10 odpovědí
byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto
Úlovky kaprů ze samovýtěru?
1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 8.250 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.
Jak na tolstolobiky
31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.553 zobrazení | 27 odpovědí
Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.
Naviják na přívlač
24.6.2006 | zany | Ryby | 2.428 zobrazení | 10 odpovědí
Zdarec kamoš schání nějakej slušnější naják na vláčku ale ne prej moc drahej tak něco poraďte mužte sem hodit i odkazy na nějaký stránky.....ty navijáky jaký jsem mu doporučoval jsou moc drahý...... cena má bejt cca 1000,– díky
Myslíte si, že je rybařina sport?
4.2.2005 | z | Ryby | 33.324 zobrazení | 137 odpovědí
Pustil jsem se do diskuse na téma „Koukáte na pořad Jak na to?“ a oponoval jsem jednomu přispěvovateli mimo jiné v tom, že si nemyslím, že je rybařina sport a rybář sportovec. Zajímalo by ně, co si o tom myslíte VY.
proc nam prodejci lzou
11.6.2011 | vondras | Obchod | 32.099 zobrazení | 132 odpovědí
take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!
časopis Kapr
6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.684 zobrazení | 48 odpovědí
pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat
Obsah cievky navijáku
6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.598 zobrazení | 23 odpovědí
Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:
Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???
Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti..
20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.624 zobrazení | 19 odpovědí
Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vysledky?A vase nazory a postrehy?
Gramáž prutů od Berkleho
26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.164 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky
Zachytat si
21.3.2006 | shiwa | Domácí revíry | 2.923 zobrazení | 12 odpovědí
Hledám kamaráda na ryby
Zrkadlenie oukleji
7.9.2009 | LuboO | Bílá ryba | 2.676 zobrazení | 11 odpovědí
Vcera som chytal u nas na VN, rozloha asi 23 ha. Bolo cca tesne popoludni, jasno az polooblacno a silnejsi vietor. Vtom som spozoroval nieco zaujimave. Boli to zablesky na hladine. Zajastril som a ono to boli belice(oukleje), ktore vyplavali uplne na hladinu, polozili sa na 3–4 sekundy na bok uplne na hladine ako vrbovy list a potom sa ponorili spät. Nafotit sa mi to zial nepodarilo. Vie mi niekto vysvetlit, preco to robili? Vdaka.
ako na nu
19.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.432 zobrazení | 10 odpovědí
Ako chytím šťuku v plytkej vode, je tam malo priestoru, vela žradla – okouni, jalce, beličky, pstruhy. proste staci nech otvori hubu a ma ju plnu
Vláčení kolem Vyškova
17.7.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.431 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?
Dikec
P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).
Chov sladkovodnich ryb v akvariu
27.11.2005 | R3F13X | Ryby | 52.470 zobrazení | 215 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…
Zamrznutá řeka
5.1.2011 | 1Mara | Vaše názory | 29.271 zobrazení | 120 odpovědí
Mám dotaz , může za určitých okolností promrznout řeka až na dno ? A jaký by to měl dopad na ryby ? Dneska to říkali ve zpravodajství Prima . Zajímal by mě váš názor , někdo už se ktomuto tématu sic vyjádřil stím že je to nemožné , ale já jsem přesvědčenej že za určitých extrémních podmínkách by to bylo možné . Díky za vaše názory :-)
Srovnání rybího masa
23.4.2010 | Robur | Recepty | 10.477 zobrazení | 43 odpovědí
V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?
Krmení
21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.411 zobrazení | 14 odpovědí
Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!
Boleni na hracholuskach?
19.2.2006 | Lukas | Dravci | 2.929 zobrazení | 12 odpovědí
Prosim vas jsou boleni na hracholuskach?Na co tam berou(pokud tam jsou).Nastrahu si muzu vyrobit.A taky usek kde jsou.Muzu tam bejt pres prazdniny na jare i na podzim v zime tam nejezdim.
Informace o revíru Chrudimka
28.2.2006 | HaD | Domácí revíry | 2.194 zobrazení | 9 odpovědí
Nechytáte náhodou někdo na Chrudimce ve Slatiňanech? Potřeboval bych co nejvíce informací o tomto revíru, jeho obsádce, úspěšných nástrahách atd. Budu za jakékoliv informace velmi vděčný.