Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Úlovky kaprů ze samovýtěru? necteno

1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 8.150 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.

barvy třpytek necteno

10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.560 zobrazení | 19 odpovědí

jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.599 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

Naviják na přívlač necteno

24.6.2006 | zany | Ryby | 2.399 zobrazení | 10 odpovědí

Zdarec kamoš schání nějakej slušnější naják na vláčku ale ne prej moc drahej tak něco poraďte mužte sem hodit i odkazy na nějaký stránky.....ty navijáky jaký jsem mu doporučoval jsou moc drahý...... cena má bejt cca 1000,– díky

bolen necteno

23.11.2009 | pepek1 | Přívlač | 2.398 zobrazení | 10 odpovědí

byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto

retro rybařina necteno

9.7.2013 | | Vaše názory | 17.569 zobrazení | 73 odpovědí

retro rybařina,pruty,na­vijáky a ostatní náčiní,rady,fo­tografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.129 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

Prut na jemnou přívlač necteno

9.11.2005 | FABi | Pruty | 5.047 zobrazení | 21 odpovědí

Mohli by jste mi prosím poradit konkrétní prut na jemnou přívlač – značku a konkrétní typ prutu+prodejnu kde ho koupit. Rád by si pořidil proutek na gumy, malé rotačky a woblery. Mám představu 2,5 – 2,7 m, gramáž do 15 g. Nejlépe 3– 15 g. Koukal jsem na internetu na Mikado Needle 260 ( ten ale nikde nemaj ) a Trabuco sincron jig pro. Děkuji za rady.

rozpoznání záběru na feederu necteno

14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.603 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a  špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.

Gramáž prutů od Berkleho necteno

26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.128 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky

Informace o revíru Chrudimka necteno

28.2.2006 | HaD | Domácí revíry | 2.162 zobrazení | 9 odpovědí

Nechytáte náhodou někdo na Chrudimce ve Slatiňanech? Potřeboval bych co nejvíce informací o tomto revíru, jeho obsádce, úspěšných nástrahách atd. Budu za jakékoliv informace velmi vděčný.

Srovnání rybího masa necteno

23.4.2010 | Robur | Recepty | 10.360 zobrazení | 43 odpovědí

V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?

Jak na tolstolobiky necteno

31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.503 zobrazení | 27 odpovědí

Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.

Zachytat si necteno

21.3.2006 | shiwa | Domácí revíry | 2.893 zobrazení | 12 odpovědí

Hledám kamaráda na ryby

Závody - Třeboňský kapr necteno

19.5.2005 | Honza2 | Ryby | 2.648 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar Chytejačky a Chytejáci. Chci jet na závody-Třeboňský kapr a tak by mně zajímalo jestli už jste tam někdo byl nebo jestli se tam nechystáte. Taky by mně zajímalo na co chytat když je zakázáno jakkoli vnadit.

časopis Kapr necteno

6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.582 zobrazení | 48 odpovědí

pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat

Sumec přes 100 kg necteno

8.3.2014 | Filo | Sumcařina | 8.211 zobrazení | 34 odpovědí

Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat jestli se vám v Jižních Čechách někdy podařilo přelstít sumce s váhou 100 kg nebo víc. Předem děkuji za odpověď.

Obsah cievky navijáku necteno

6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.561 zobrazení | 23 odpovědí

Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:

Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???

Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti.. necteno

20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.589 zobrazení | 19 odpovědí

Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vys­ledky?A vase nazory a postrehy?

Krmení necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.384 zobrazení | 14 odpovědí

Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!