Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Úlovky kaprů ze samovýtěru?
1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 8.150 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.
barvy třpytek
10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.560 zobrazení | 19 odpovědí
jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]
tvistery relax
17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.599 zobrazení | 15 odpovědí
Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc
Naviják na přívlač
24.6.2006 | zany | Ryby | 2.399 zobrazení | 10 odpovědí
Zdarec kamoš schání nějakej slušnější naják na vláčku ale ne prej moc drahej tak něco poraďte mužte sem hodit i odkazy na nějaký stránky.....ty navijáky jaký jsem mu doporučoval jsou moc drahý...... cena má bejt cca 1000,– díky
bolen
23.11.2009 | pepek1 | Přívlač | 2.398 zobrazení | 10 odpovědí
byl jsem s kamaradem na rybach na přívlači.chytal jsem na červenýho twistra. po třetim nahozu jsem ucejtil škubnutí ale myslel jsem že je to kamen,ale pak ukraje se mi rozjela cívka u navijaku .tak jsem prudce sasek a 15 minutoví souboj s bolenem .myslel jsem že ho nevitahnu ale kamarat mi pomohl ho pedebral.a byl naš 53 cm.bolen draví. nadherný zbarvení no přal bych to každemu. pak kamarat chitil taky bolena ale malího 34cm.tak ho vratil vodě ale ja se musim přiznat že jsem si ho vzal.pak ukonce mi zabral okoun 25 cm.nadherný zakončení.napsal-josef hanzal ps.koukněte na muj profil mam tam foto
retro rybařina
9.7.2013 | | Vaše názory | 17.569 zobrazení | 73 odpovědí
retro rybařina,pruty,navijáky a ostatní náčiní,rady,fotografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto
Rak
30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.129 zobrazení | 38 odpovědí
Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.
Prut na jemnou přívlač
9.11.2005 | FABi | Pruty | 5.047 zobrazení | 21 odpovědí
Mohli by jste mi prosím poradit konkrétní prut na jemnou přívlač – značku a konkrétní typ prutu+prodejnu kde ho koupit. Rád by si pořidil proutek na gumy, malé rotačky a woblery. Mám představu 2,5 – 2,7 m, gramáž do 15 g. Nejlépe 3– 15 g. Koukal jsem na internetu na Mikado Needle 260 ( ten ale nikde nemaj ) a Trabuco sincron jig pro. Děkuji za rady.
rozpoznání záběru na feederu
14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.603 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.
Gramáž prutů od Berkleho
26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.128 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky
Informace o revíru Chrudimka
28.2.2006 | HaD | Domácí revíry | 2.162 zobrazení | 9 odpovědí
Nechytáte náhodou někdo na Chrudimce ve Slatiňanech? Potřeboval bych co nejvíce informací o tomto revíru, jeho obsádce, úspěšných nástrahách atd. Budu za jakékoliv informace velmi vděčný.
Srovnání rybího masa
23.4.2010 | Robur | Recepty | 10.360 zobrazení | 43 odpovědí
V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?
Jak na tolstolobiky
31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.503 zobrazení | 27 odpovědí
Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.
Zachytat si
21.3.2006 | shiwa | Domácí revíry | 2.893 zobrazení | 12 odpovědí
Hledám kamaráda na ryby
Závody - Třeboňský kapr
19.5.2005 | Honza2 | Ryby | 2.648 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar Chytejačky a Chytejáci. Chci jet na závody-Třeboňský kapr a tak by mně zajímalo jestli už jste tam někdo byl nebo jestli se tam nechystáte. Taky by mně zajímalo na co chytat když je zakázáno jakkoli vnadit.
časopis Kapr
6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.582 zobrazení | 48 odpovědí
pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat
Sumec přes 100 kg
8.3.2014 | Filo | Sumcařina | 8.211 zobrazení | 34 odpovědí
Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat jestli se vám v Jižních Čechách někdy podařilo přelstít sumce s váhou 100 kg nebo víc. Předem děkuji za odpověď.
Obsah cievky navijáku
6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.561 zobrazení | 23 odpovědí
Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:
Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???
Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti..
20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.589 zobrazení | 19 odpovědí
Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vysledky?A vase nazory a postrehy?
Krmení
21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.384 zobrazení | 14 odpovědí
Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!