Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vlasec na feeder necteno

11.2.2007 | Kubajs | Feeder | 9.188 zobrazení | 40 odpovědí

Schánim vlasec co řikáte na „Tubertini Feeder“?A jaký používáte vy monofil na feeder?

Matchka necteno

12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.597 zobrazení | 20 odpovědí

Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420 Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.

Feeder do 3000 KC necteno

16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.445 zobrazení | 15 odpovědí

zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…pred­stavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky pre­dem

"Zimní krmení" necteno

8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.065 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík

tlošt v zimě necteno

1.1.2008 | puch | Feeder | 2.994 zobrazení | 13 odpovědí

Je lepší chytat ted v zimě tlouště v proudu a menší hloubce nebo v klidný vodě a větší hloubce?

Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry? necteno

24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 14.533 zobrazení | 63 odpovědí

Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?

Smekací naviják, nebo multiplikátor? necteno

10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 12.000 zobrazení | 52 odpovědí

Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus

Jak na ryby = Podvrh?! necteno

18.6.2005 | Tomik | Ryby | 9.237 zobrazení | 40 odpovědí

Předpokládám , že jste videli dnešní vydání pořadu jak na ryby. Jen bych vám chtěl říct , že to co jste viděli je nefalšovaná lež… Většina ryb tam chycených je jedna velká lež- oni si je tam napíchali. . Co si o tam myslíte??

www.NejlevnějšíAutobaterie.cz necteno

29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.004 zobrazení | 13 odpovědí

Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.

Boleni na hracholuskach? necteno

19.2.2006 | Lukas | Dravci | 2.771 zobrazení | 12 odpovědí

Prosim vas jsou boleni na hracholuskach?Na co tam berou(pokud tam jsou).Nastrahu si muzu vyrobit.A taky usek kde jsou.Muzu tam bejt pres prazdniny na jare i na podzim v zime tam nejezdim.

Vláčák na pstruhy necteno

26.12.2005 | Jikis | Lososovité ryby | 10.890 zobrazení | 47 odpovědí

Chtěl bych začít se pstruhovou přívlačí. Poradíte nebo popíšete mi prosím své zkušenosti s pruty na vláčení?Bude se jednat o lehkou pstruhovou přívlač na menším potoce(šířka okolo tří metrů) a lovit budu především pstruhy do 50cm.(hm teda spíš do třiceti ) cenově okolo 1500,– hold chudej student.

rybaření a cigarety necteno

13.3.2004 | rarach | Ryby | 7.872 zobrazení | 34 odpovědí

Normálně jsem nekuřák, když pominu pár cigaret za rok po prohraném zápase ve fotbale nebo když mne rozhodčí vysype tak hulím jenom na rybách. Máte někdo taky takovou úchylku, že jak přijdete k vodě musíte hulit?

Servisování navijáku ano/ne necteno

8.9.2014 | Dany73 | Navijáky | 7.411 zobrazení | 32 odpovědí

Vláčkařský naviják Shimano Twin Power 3000, pořizovací cenu 4,5 tis., po 2,5 letech citelně zhoršený chod (jakoby zatuhnul). Jaké máte zkušenosti s odborným servisem tohoto běžného opotřebení? Vyplatí se finančně a z hlediska budoucnosti? Díky

Jak na tolstolobiky necteno

31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.245 zobrazení | 27 odpovědí

Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.

Jezerní muškaření necteno

16.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 5.097 zobrazení | 22 odpovědí

Jakou šňůru používáte nejčastěji při jezerním muškaření? Plovoucí, polopotápivou nebo potápivou?

Prut na jemnou přívlač necteno

9.11.2005 | FABi | Pruty | 4.863 zobrazení | 21 odpovědí

Mohli by jste mi prosím poradit konkrétní prut na jemnou přívlač – značku a konkrétní typ prutu+prodejnu kde ho koupit. Rád by si pořidil proutek na gumy, malé rotačky a woblery. Mám představu 2,5 – 2,7 m, gramáž do 15 g. Nejlépe 3– 15 g. Koukal jsem na internetu na Mikado Needle 260 ( ten ale nikde nemaj ) a Trabuco sincron jig pro. Děkuji za rady.

Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti.. necteno

20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.396 zobrazení | 19 odpovědí

Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vys­ledky?A vase nazory a postrehy?

Gramáž prutů od Berkleho necteno

26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.011 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky

Kam ten svět spěje? necteno

26.4.2005 | sethy | Ryby | 2.313 zobrazení | 10 odpovědí

O víkendu sem si byl jen tak zachytat, když najednou přijala do Z8KAZU vjezdu dvě auta a znich vystoupili místí vrchní členové rybářského svazu.Řekl sem si budiž, jdou sem něco zjišťovat , tak ať sem klidne vjedou. Ale jakej byl můj uzas kdyz si vsichni 4 vytáhly vlaceci pruty a jako by se nechumelilo zacali si vlacet. A to si taky vzpominam jak tu loni v lete vyhodili kamose ze sem dou delat nejaky testy na candaty (na tomto miste jich je fakt pozehnane) jakej byl jehu uzas kdyz jel za hodku zpet a ten chlapek tam porad byl a ne ze by delal testy ale chytal si vesele mili candatky:-)A tak se ptám. Kam speje tento svet kdyz uz ani ti co by meli jit prikladem porusuji doby hajeni… ps. jestli budete psat, tak se nedivte ze neodepisuju ale ted se na net chvilu nedostanu. BTW. celkem lituju ze sem sebou nemel fotak:-)

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | Ostatní ryby | 17.884 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!