Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
retro rybařina
9.7.2013 | | Vaše názory | 17.837 zobrazení | 73 odpovědí
retro rybařina,pruty,navijáky a ostatní náčiní,rady,fotografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto
Sumec přes 100 kg
8.3.2014 | Filo | Sumcařina | 8.305 zobrazení | 34 odpovědí
Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat jestli se vám v Jižních Čechách někdy podařilo přelstít sumce s váhou 100 kg nebo víc. Předem děkuji za odpověď.
Jak na boleny.
2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.398 zobrazení | 18 odpovědí
Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.
Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?
PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.
Chytej, čti a piš
29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.154 zobrazení | 17 odpovědí
Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!
- Co nového bys od chytej. cz očekával?
- Co pro chytej. cz můžeš udělat?
- …
www.NejlevnějšíAutobaterie.cz
29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.180 zobrazení | 13 odpovědí
Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.
Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J
25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.175 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!
naviják vláčka lehká s třední
28.5.2008 | monaster | Navijáky | 18.884 zobrazení | 77 odpovědí
jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz
Krátkodobá kaprařina - Podlesí
5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.921 zobrazení | 65 odpovědí
Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)
Tropic liberec
31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 9.569 zobrazení | 39 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.
Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač
18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.411 zobrazení | 18 odpovědí
Zdarec Kolegové,
prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....
Díky za Vaše tipy !
Chytáte v letních horkách? Co a na co?
24.6.2005 | efendi | Ryby | 3.672 zobrazení | 15 odpovědí
Chytáte někdo v těchto letních pařácích, např. přes poledne? Co se dá chytit kromě úpalu? Na co se popřípadě chytá a co na vedra říkají dravci?
Zahájení
16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.434 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jak jste zahájily?
Orlík
17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.822 zobrazení | 40 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji
Jak mam chytat když my to v labi splave ?
5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.394 zobrazení | 26 odpovědí
Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!
Mohu????Prosim poradte vsichni
7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.422 zobrazení | 18 odpovědí
nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS
!!!Kapr!!!
7.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.936 zobrazení | 16 odpovědí
Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…
Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,....
30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.933 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do
kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké
zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.
tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm,
6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.927 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.
Prasklá guma
23.7.2015 | Piscivor | Přívlač | 3.197 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar rybylovící kutilové. Včera se mi povedlo roztrhat 8 nových smáčků. Sice super pracujou ve vodě, ale víc než 3 ryby nevydrží. Je mi líto je vyhodit. Dají se nějak opravit? Někde jsem četl o zatavování zapalovačem. Zkusil jsem a smáčka to zataví jen povrchově. Zkracovat 4 cm smáčka už asi taky nemá moc smysl. No prostě co s potrhanými smáčky děláte vy? ;)
Prut + naviják
4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.214 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)