Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
www.NejlevnějšíAutobaterie.cz
29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.137 zobrazení | 13 odpovědí
Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.
Boleni na hracholuskach?
19.2.2006 | Lukas | Dravci | 2.902 zobrazení | 12 odpovědí
Prosim vas jsou boleni na hracholuskach?Na co tam berou(pokud tam jsou).Nastrahu si muzu vyrobit.A taky usek kde jsou.Muzu tam bejt pres prazdniny na jare i na podzim v zime tam nejezdim.
Myslíte si, že je rybařina sport?
4.2.2005 | z | Ryby | 33.145 zobrazení | 137 odpovědí
Pustil jsem se do diskuse na téma „Koukáte na pořad Jak na to?“ a oponoval jsem jednomu přispěvovateli mimo jiné v tom, že si nemyslím, že je rybařina sport a rybář sportovec. Zajímalo by ně, co si o tom myslíte VY.
proc nam prodejci lzou
11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.948 zobrazení | 132 odpovědí
take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!
Zamrznutá řeka
5.1.2011 | 1Mara | Vaše názory | 29.087 zobrazení | 120 odpovědí
Mám dotaz , může za určitých okolností promrznout řeka až na dno ? A jaký by to měl dopad na ryby ? Dneska to říkali ve zpravodajství Prima . Zajímal by mě váš názor , někdo už se ktomuto tématu sic vyjádřil stím že je to nemožné , ale já jsem přesvědčenej že za určitých extrémních podmínkách by to bylo možné . Díky za vaše názory :-)
Jak na boleny.
2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.362 zobrazení | 18 odpovědí
Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.
Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?
PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.
Prasklá guma
23.7.2015 | Piscivor | Přívlač | 3.150 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar rybylovící kutilové. Včera se mi povedlo roztrhat 8 nových smáčků. Sice super pracujou ve vodě, ale víc než 3 ryby nevydrží. Je mi líto je vyhodit. Dají se nějak opravit? Někde jsem četl o zatavování zapalovačem. Zkusil jsem a smáčka to zataví jen povrchově. Zkracovat 4 cm smáčka už asi taky nemá moc smysl. No prostě co s potrhanými smáčky děláte vy? ;)
Woblery ve tvaru ryb....
30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.149 zobrazení | 13 odpovědí
Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?
Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J
25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.148 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!
Chov sladkovodnich ryb v akvariu
27.11.2005 | R3F13X | Ryby | 52.140 zobrazení | 215 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…
Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte??
22.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 7.774 zobrazení | 32 odpovědí
Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.
Chytej, čti a piš
29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.127 zobrazení | 17 odpovědí
Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!
- Co nového bys od chytej. cz očekával?
- Co pro chytej. cz můžeš udělat?
- …
tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm,
6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.880 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.
Zahájení
16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.401 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jak jste zahájily?
rybaření a cigarety
13.3.2004 | rarach | Ryby | 8.264 zobrazení | 34 odpovědí
Normálně jsem nekuřák, když pominu pár cigaret za rok po prohraném zápase ve fotbale nebo když mne rozhodčí vysype tak hulím jenom na rybách. Máte někdo taky takovou úchylku, že jak přijdete k vodě musíte hulit?
Boilie
24.2.2008 | | Položená | 4.872 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?
Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač
18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.375 zobrazení | 18 odpovědí
Zdarec Kolegové,
prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....
Díky za Vaše tipy !
!!!Kapr!!!
7.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.894 zobrazení | 16 odpovědí
Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…
Chytáte v letních horkách? Co a na co?
24.6.2005 | efendi | Ryby | 3.646 zobrazení | 15 odpovědí
Chytáte někdo v těchto letních pařácích, např. přes poledne? Co se dá chytit kromě úpalu? Na co se popřípadě chytá a co na vedra říkají dravci?
chytej prostějov a okolí
24.12.2006 | judas.d | Ryby | 2.920 zobrazení | 12 odpovědí
tak všichni s prostějova sem