Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
www.NejlevnějšíAutobaterie.cz
29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.085 zobrazení | 13 odpovědí
Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.
Boleni na hracholuskach?
19.2.2006 | Lukas | Dravci | 2.852 zobrazení | 12 odpovědí
Prosim vas jsou boleni na hracholuskach?Na co tam berou(pokud tam jsou).Nastrahu si muzu vyrobit.A taky usek kde jsou.Muzu tam bejt pres prazdniny na jare i na podzim v zime tam nejezdim.
chytej prostějov a okolí
24.12.2006 | judas.d | Ryby | 2.847 zobrazení | 12 odpovědí
tak všichni s prostějova sem
Kde koupit tento prut?
2.10.2012 | JKemr | Pruty | 2.375 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím o radu, kde mám koupit tento prut: Shimano SpeedMaster Spinning 270 XH. Měla by to být novější verze oproti starší, která měla v názvu ještě AX, pokud se tedy nepletu. Na všech e-shopech mají vyprodáno.
rybaření a cigarety
13.3.2004 | rarach | Ryby | 8.099 zobrazení | 34 odpovědí
Normálně jsem nekuřák, když pominu pár cigaret za rok po prohraném zápase ve fotbale nebo když mne rozhodčí vysype tak hulím jenom na rybách. Máte někdo taky takovou úchylku, že jak přijdete k vodě musíte hulit?
Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti..
20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.523 zobrazení | 19 odpovědí
Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vysledky?A vase nazory a postrehy?
časopis Kapr
5.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.467 zobrazení | 48 odpovědí
pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat
Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte??
21.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 7.634 zobrazení | 32 odpovědí
Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.
Obsah cievky navijáku
6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.485 zobrazení | 23 odpovědí
Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:
Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???
Krmení
21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.338 zobrazení | 14 odpovědí
Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!
Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J
25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.102 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!
Servisování navijáku ano/ne
8.9.2014 | Dany73 | Navijáky | 7.656 zobrazení | 32 odpovědí
Vláčkařský naviják Shimano Twin Power 3000, pořizovací cenu 4,5 tis., po 2,5 letech citelně zhoršený chod (jakoby zatuhnul). Jaké máte zkušenosti s odborným servisem tohoto běžného opotřebení? Vyplatí se finančně a z hlediska budoucnosti? Díky
Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač
18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.307 zobrazení | 18 odpovědí
Zdarec Kolegové,
prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....
Díky za Vaše tipy !
Jak na boleny.
2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.304 zobrazení | 18 odpovědí
Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.
Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?
PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.
Chytej, čti a piš
29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.069 zobrazení | 17 odpovědí
Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!
- Co nového bys od chytej. cz očekával?
- Co pro chytej. cz můžeš udělat?
- …
tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm,
6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.829 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.
Zahájení
16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.353 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jak jste zahájily?
proc nam prodejci lzou
11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.675 zobrazení | 132 odpovědí
take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!
Zamrznutá řeka
5.1.2011 | 1Mara | Vaše názory | 28.792 zobrazení | 120 odpovědí
Mám dotaz , může za určitých okolností promrznout řeka až na dno ? A jaký by to měl dopad na ryby ? Dneska to říkali ve zpravodajství Prima . Zajímal by mě váš názor , někdo už se ktomuto tématu sic vyjádřil stím že je to nemožné , ale já jsem přesvědčenej že za určitých extrémních podmínkách by to bylo možné . Díky za vaše názory :-)
Zkušenosti na Ohři
28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.681 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi