Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Srovnání rybího masa necteno

23.4.2010 | Robur | Recepty | 9.986 zobrazení | 43 odpovědí

V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?

Zkušenosti na Ohři necteno

28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.424 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi

jak chytit sumce necteno

25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Sumcařina | 6.491 zobrazení | 28 odpovědí

poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?

PODVODNÍK necteno

12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.406 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík

Pohorky místo brodících bot? necteno

26.2.2009 | Kímot | Muškaření | 3.482 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, mám nové prodyšné brodící kalhoty, ale bez bot, můžu k nim použít pohorky, které nevyužívám?

rozpoznání záběru na feederu necteno

14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.480 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a  špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.

Woblery ve tvaru ryb.... necteno

30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.013 zobrazení | 13 odpovědí

Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?

Co říkáte na chráněná místa - která byla kdysi praktikována necteno

25.5.2005 | pilot | Legislativa | 2.318 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem starý dědek- rybář A pamatuji si na hájená místa. Co myslíte? měla by být místa pro chytání chráněná? není to krok zpět? Jsem opravdu zvědav na diskuzi. Děkuji Pilot

Brigádnická povinnost (BP) necteno

4.3.2012 | dandydm | Legislativa | 28.170 zobrazení | 121 odpovědí

Co si myslíte o nahrazení brigádnické povinnosti (dále jen BP) finančním plněním a to bez vyjímky pro všechny nad 15let?

Rybářské fory necteno

9.3.2005 | silur | Ryby | 15.798 zobrazení | 68 odpovědí

když je ta zima tak pište aspoň fory o rybách, rybářích ale nejen onich, třeba i jiné. A když jsem to naťuknul tak dám jeden jako první. Sedí feťák na rybách a chytne zlatou rybku. Rybka- když mě pustíš, splnim ti tři přání. feťák- tak jo rybko-šlehneme si spolu a stalo se. druhý den se opakoval a třetí den taky. ˇčtvrtej den už měl feťák přání vybraná a tak smutně sedí na břehu. Z vody se najednou vynoří zlatá rybka a povídá- tak co feťáku šlehneme si ???????

Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte?? necteno

22.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 7.435 zobrazení | 32 odpovědí

Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.203 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

Krmení necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.259 zobrazení | 14 odpovědí

Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!

barvy třpytek necteno

10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.430 zobrazení | 19 odpovědí

jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]

tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm, necteno

6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.733 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.499 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J necteno

25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.028 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!

Konečná.... necteno

30.6.2013 | Bulldog.o | Přívlač | 2.331 zobrazení | 10 odpovědí

Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html

Kam na pískovnu ve stř. č. ? necteno

3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.100 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.

Ostravice vytrávena necteno

11.5.2009 | kamos007 | Domácí revíry | 2.100 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte něco bližšího otom že je ostravice od frýdlantu vychcípaná???Nevíte jaké jsou škody a pod…