Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut + naviják necteno

4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.191 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)

naviják vláčka lehká s třední necteno

28.5.2008 | monaster | Navijáky | 18.788 zobrazení | 77 odpovědí

jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz

Krátkodobá kaprařina - Podlesí necteno

5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.838 zobrazení | 65 odpovědí

Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)

Orlík necteno

17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.761 zobrazení | 40 odpovědí

Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji

Servisování navijáku ano/ne necteno

8.9.2014 | Dany73 | Navijáky | 7.813 zobrazení | 32 odpovědí

Vláčkařský naviják Shimano Twin Power 3000, pořizovací cenu 4,5 tis., po 2,5 letech citelně zhoršený chod (jakoby zatuhnul). Jaké máte zkušenosti s odborným servisem tohoto běžného opotřebení? Vyplatí se finančně a z hlediska budoucnosti? Díky

přívlačové pruty Shimano Force Master necteno

21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.588 zobrazení | 27 odpovědí

Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,.... necteno

30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.900 zobrazení | 16 odpovědí

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,…Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.

Jak mam chytat když my to v labi splave ? necteno

5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.353 zobrazení | 26 odpovědí

Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!

Mohu????Prosim poradte vsichni necteno

7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.401 zobrazení | 18 odpovědí

nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS

Umělá muška a muškaření necteno

19.2.2007 | HorseFish | Muškaření | 3.670 zobrazení | 15 odpovědí

Můžete mě někdo vysvětlit jaký je rozdíl lovu na umělou mušku a muškařením? Myslel jsem že to je to samé.

Závodní přívlač necteno

5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.180 zobrazení | 13 odpovědí

Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?

sraz chytejáků formou comics necteno

29.9.2004 | morpheus | chytej.cz | 2.690 zobrazení | 11 odpovědí

Takže několik ,kteří jak je vidno jsou na stejné vlně. se u dohodlo ,že uspořádají . Netrvalo dlouho a vše bylo . Místo ,termín aj. V pátek všichni , ale někdo si to později. To však nic nezměnilo na dobré náladě . Tak že se a  a  a  ,taky se hodně a hlavně se chytali rybky. Vyprávěli se hystorky

nad kterými
hystorky kterým se dalo a při tom všem byla i živá i když jen jednočlená, ale to jen

podpdřilo. měli se konat i nějaké soutěže ,ale přišlo se na to ,že jsou vlastně všichni zůčastnění. Po ránu někteří tvrdě a jiní zase k vodě. Naštěstí se nenašel žádnej (prudič) ani (chytrolín) a tak se vše obešlo bez a  a to je jedině dobře. Tak že vše dopadlo na . Všichni se pěkně a valili dom. A teď už zase pěkně u . Ale to zase nemění nic na tom ,že když se to ,tak se těch pár příště sejde znova a ve větším počtu . Dofám že já se toho taky dožiju.

Ps: Jestli jsem něco pomotal tak se omlouvám. Prostě se dneska nudím a ten srázek mi stále leží v hlavě.

[ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:57 ][ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:59 ]

Nováčci necteno

24.6.2006 | Bečvan | Ryby | 2.446 zobrazení | 10 odpovědí

Rady a návody pro začínající rybáře

Ošetřování kolečka necteno

12.5.2005 | Dědek | Muškaření | 2.444 zobrazení | 10 odpovědí

Staráte se nějak po příchodu od vody o muškařské kolečko?

Kde koupit tento prut? necteno

2.10.2012 | JKemr | Pruty | 2.444 zobrazení | 10 odpovědí

Prosím o radu, kde mám koupit tento prut: Shimano SpeedMaster Spinning 270 XH. Měla by to být novější verze oproti starší, která měla v názvu ještě AX, pokud se tedy nepletu. Na všech e-shopech mají vyprodáno.

naviják na přívlač necteno

20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.530 zobrazení | 47 odpovědí

nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky

Levný spalovací motor - zkušenosti s konkrétním typem viz. foto necteno

13.9.2015 | Mack | Ostatní nádobíčko | 6.624 zobrazení | 27 odpovědí

Levný spalovací motor – zkušenosti s konkrétním typem viz. fotoMáte někdo zkušenost s motory viz.foto? Pokud někdo takový vlastní na Plzeňsku nebo ve St. Čechách směrem na Prahu, byl bych vděčný za možnost se na něj podívat, případně vyzkoušet. Předem díky za jakékoliv ohlasy.

SIGNALIZÁTORY necteno

13.8.2006 | dressi | Kaprařina | 6.376 zobrazení | 26 odpovědí

Tato diskuze by měla směřovat k vyřešení mého problému při koupi elektronických hlásičů záběrů. Rád bych přivítal praktické zkušenosti a rady o jednotlivých modelech a typech. Hlavně výdrž, při deští, nárazech…atd…

Co se dá vyčíst z přírody? necteno

10.3.2005 | DEATH | Ryby | 2.694 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,o čem víte,jak se dá něco indikovat na základě změny něčeho v přírodě. Mluvim hrozně,já dám příklady… Šel sem na ryby,bylo to k podzimu,stav vody v normálu,sluníčko svítilo skoro bezvětří,vedro nebylo,prostě ideální den… Tak sem si šel zavláčet a furt nic,jen okolo mě prošel děda,upřeně se podíval na vodu a pravil:„Ať hodíš kam chceš,chytíš dneska prd,je červená voda,buď chytrej a jdi domů odpočívat,bude to lepší..“,na to sem si pomyslel:„Si se zbláznil,v tomhle ideálním dnu.....“Tak sem tam byl až do pěti. Lidi nekecám,žádnej záběr i na 100% místech. Holt stáří mělo zase pravdu. A stejný to je,když sedím na ostrově,jakmile jdou mraky od hradiště a ženou se jakoby mezi skalama nad vodou k nám,tak pakujou všichni Písečtí,protože to je tak na hodinku o zábavu postaráno. ale pokud to jde od jinud,jedná se pouze o přeháňku..

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 42.739 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?