Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
!!!Kapr!!!
6.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.837 zobrazení | 16 odpovědí
Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…
Prut + naviják
4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.159 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)
Chov sladkovodnich ryb v akvariu
27.11.2005 | R3F13X | Ryby | 51.663 zobrazení | 215 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…
Myslíte si, že je rybařina sport?
4.2.2005 | z | Ryby | 32.920 zobrazení | 137 odpovědí
Pustil jsem se do diskuse na téma „Koukáte na pořad Jak na to?“ a oponoval jsem jednomu přispěvovateli mimo jiné v tom, že si nemyslím, že je rybařina sport a rybář sportovec. Zajímalo by ně, co si o tom myslíte VY.
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry?
24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 15.158 zobrazení | 63 odpovědí
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?
Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,....
30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.850 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do
kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké
zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.
Chytáte v letních horkách? Co a na co?
24.6.2005 | efendi | Ryby | 3.608 zobrazení | 15 odpovědí
Chytáte někdo v těchto letních pařácích, např. přes poledne? Co se dá chytit kromě úpalu? Na co se popřípadě chytá a co na vedra říkají dravci?
sraz chytejáků formou comics
29.9.2004 | morpheus | chytej.cz | 2.647 zobrazení | 11 odpovědí
Takže několik ,kteří jak je vidno jsou na stejné vlně. se u dohodlo ,že uspořádají . Netrvalo dlouho a vše bylo . Místo ,termín aj. V pátek všichni , ale někdo si to později. To však nic nezměnilo na dobré náladě . Tak že se a a a ,taky se hodně a hlavně se chytali rybky. Vyprávěli se hystorky
nad kterými
hystorky kterým se dalo a při tom všem byla i živá i když jen
jednočlená, ale to jen
podpdřilo. měli se konat i nějaké soutěže ,ale přišlo se na to ,že jsou vlastně všichni zůčastnění. Po ránu někteří tvrdě a jiní zase k vodě. Naštěstí se nenašel žádnej (prudič) ani (chytrolín) a tak se vše obešlo bez a a to je jedině dobře. Tak že vše dopadlo na . Všichni se pěkně a valili dom. A teď už zase pěkně u . Ale to zase nemění nic na tom ,že když se to ,tak se těch pár příště sejde znova a ve větším počtu . Dofám že já se toho taky dožiju.
Ps: Jestli jsem něco pomotal tak se omlouvám. Prostě se dneska nudím a ten srázek mi stále leží v hlavě.
[ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:57 ][ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:59 ]
Kam na pískovnu ve stř. č. ?
3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.163 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.
Krátkodobá kaprařina - Podlesí
5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.679 zobrazení | 65 odpovědí
Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)
Orlík
17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.634 zobrazení | 40 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji
Boilie
24.2.2008 | | Položená | 4.823 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?
Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu
24.2.2006 | rak | Přívlač | 3.859 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.
Kam ten svět spěje?
26.4.2005 | sethy | Ryby | 2.408 zobrazení | 10 odpovědí
O víkendu sem si byl jen tak zachytat, když najednou přijala do Z8KAZU vjezdu dvě auta a znich vystoupili místí vrchní členové rybářského svazu.Řekl sem si budiž, jdou sem něco zjišťovat , tak ať sem klidne vjedou. Ale jakej byl můj uzas kdyz si vsichni 4 vytáhly vlaceci pruty a jako by se nechumelilo zacali si vlacet. A to si taky vzpominam jak tu loni v lete vyhodili kamose ze sem dou delat nejaky testy na candaty (na tomto miste jich je fakt pozehnane) jakej byl jehu uzas kdyz jel za hodku zpet a ten chlapek tam porad byl a ne ze by delal testy ale chytal si vesele mili candatky:-)A tak se ptám. Kam speje tento svet kdyz uz ani ti co by meli jit prikladem porusuji doby hajeni… ps. jestli budete psat, tak se nedivte ze neodepisuju ale ted se na net chvilu nedostanu. BTW. celkem lituju ze sem sebou nemel fotak:-)
Ošetřování kolečka
12.5.2005 | Dědek | Muškaření | 2.407 zobrazení | 10 odpovědí
Staráte se nějak po příchodu od vody o muškařské kolečko?
Co říkáte na chráněná místa - která byla kdysi praktikována
25.5.2005 | pilot | Legislativa | 2.407 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem starý dědek- rybář A pamatuji si na hájená místa. Co myslíte? měla by být místa pro chytání chráněná? není to krok zpět? Jsem opravdu zvědav na diskuzi. Děkuji Pilot
naviják vláčka lehká s třední
28.5.2008 | monaster | Navijáky | 18.598 zobrazení | 77 odpovědí
jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz
přívlačové pruty Shimano Force Master
21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.526 zobrazení | 27 odpovědí
Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13
Umělá muška a muškaření
19.2.2007 | HorseFish | Muškaření | 3.624 zobrazení | 15 odpovědí
Můžete mě někdo vysvětlit jaký je rozdíl lovu na umělou mušku a muškařením? Myslel jsem že to je to samé.
Závodní přívlač
5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.142 zobrazení | 13 odpovědí
Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?