Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Váš názor na K 70 necteno

25.8.2011 | kubiczez | Kaprařina | 27.319 zobrazení | 117 odpovědí

Jaký je váš názor na horní míru kapra 70cm?Podpořili by jste případnou horní míru kapra 60cm(K 60)?

retro rybařina necteno

9.7.2013 | | Vaše názory | 17.037 zobrazení | 73 odpovědí

retro rybařina,pruty,na­vijáky a ostatní náčiní,rady,fo­tografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto

časopis Kapr necteno

6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.210 zobrazení | 48 odpovědí

pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat

Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu necteno

24.2.2006 | rak | Přívlač | 3.741 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.

Prut + naviják necteno

4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.104 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)

Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač necteno

18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.219 zobrazení | 18 odpovědí

Zdarec Kolegové,

prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....

Díky za Vaše tipy !

Jak na boleny. necteno

2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.214 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.

Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?

PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.

Zahájení necteno

16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.277 zobrazení | 14 odpovědí

Tak jak jste zahájily?

sraz chytejáků formou comics necteno

29.9.2004 | morpheus | chytej.cz | 2.577 zobrazení | 11 odpovědí

Takže několik ,kteří jak je vidno jsou na stejné vlně. se u dohodlo ,že uspořádají . Netrvalo dlouho a vše bylo . Místo ,termín aj. V pátek všichni , ale někdo si to později. To však nic nezměnilo na dobré náladě . Tak že se a  a  a  ,taky se hodně a hlavně se chytali rybky. Vyprávěli se hystorky

nad kterými
hystorky kterým se dalo a při tom všem byla i živá i když jen jednočlená, ale to jen

podpdřilo. měli se konat i nějaké soutěže ,ale přišlo se na to ,že jsou vlastně všichni zůčastnění. Po ránu někteří tvrdě a jiní zase k vodě. Naštěstí se nenašel žádnej (prudič) ani (chytrolín) a tak se vše obešlo bez a  a to je jedině dobře. Tak že vše dopadlo na . Všichni se pěkně a valili dom. A teď už zase pěkně u . Ale to zase nemění nic na tom ,že když se to ,tak se těch pár příště sejde znova a ve větším počtu . Dofám že já se toho taky dožiju.

Ps: Jestli jsem něco pomotal tak se omlouvám. Prostě se dneska nudím a ten srázek mi stále leží v hlavě.

[ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:57 ][ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:59 ]

Ztrácí se vám také vaše příspěvky z chytej? necteno

4.1.2009 | Juraj | Ryby | 1.872 zobrazení | 8 odpovědí

Vložil jsem mezi 1 a 2.1 do fóra Jihlavské revíry několik příspěvků s fotkami a jsou fuč. Má někdo podobnou zkušennost?

Obsah cievky navijáku necteno

6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.403 zobrazení | 23 odpovědí

Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:

Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???

!!!Kapr!!! necteno

7.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.756 zobrazení | 16 odpovědí

Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,.... necteno

30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.754 zobrazení | 16 odpovědí

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,…Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.

Co krize????, ta finanční.... necteno

4.11.2009 | Mr.Hyde | chytej.cz | 2.350 zobrazení | 10 odpovědí

Pomalu se blíží konec roku a jako asi každej začínám trochen billaNCOVAT, těžko se mi to přiznává, ale i mě zasáhla finanční krize, jak jste na tom Vy ostatní, máte nějaké nápady na levnější řešení montáží, nástrah, zakrmování, rybařiny vůbec? U nás jsme se 4 spojili, každý dá něco a funguje to, zatím…

Ošetřování kolečka necteno

12.5.2005 | Dědek | Muškaření | 2.347 zobrazení | 10 odpovědí

Staráte se nějak po příchodu od vody o muškařské kolečko?

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 3.999 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?

Petice K-70 necteno

10.6.2005 | Mike | Ostatní nádobíčko | 2.355 zobrazení | 10 odpovědí

Co si myslíte o této petici?Myslíte,že bude mít smysl?

Nováčci necteno

24.6.2006 | Bečvan | Ryby | 2.352 zobrazení | 10 odpovědí

Rady a návody pro začínající rybáře

Chov sladkovodnich ryb v akvariu necteno

27.11.2005 | R3F13X | Ryby | 50.734 zobrazení | 215 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…

proc nam prodejci lzou necteno

11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.154 zobrazení | 132 odpovědí

take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!