Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co se dá vyčíst z přírody? necteno

10.3.2005 | DEATH | Ryby | 2.658 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,o čem víte,jak se dá něco indikovat na základě změny něčeho v přírodě. Mluvim hrozně,já dám příklady… Šel sem na ryby,bylo to k podzimu,stav vody v normálu,sluníčko svítilo skoro bezvětří,vedro nebylo,prostě ideální den… Tak sem si šel zavláčet a furt nic,jen okolo mě prošel děda,upřeně se podíval na vodu a pravil:„Ať hodíš kam chceš,chytíš dneska prd,je červená voda,buď chytrej a jdi domů odpočívat,bude to lepší..“,na to sem si pomyslel:„Si se zbláznil,v tomhle ideálním dnu.....“Tak sem tam byl až do pěti. Lidi nekecám,žádnej záběr i na 100% místech. Holt stáří mělo zase pravdu. A stejný to je,když sedím na ostrově,jakmile jdou mraky od hradiště a ženou se jakoby mezi skalama nad vodou k nám,tak pakujou všichni Písečtí,protože to je tak na hodinku o zábavu postaráno. ale pokud to jde od jinud,jedná se pouze o přeháňku..

Nováčci necteno

24.6.2006 | Bečvan | Ryby | 2.415 zobrazení | 10 odpovědí

Rady a návody pro začínající rybáře

Konečná.... necteno

30.6.2013 | Bulldog.o | Přívlač | 2.415 zobrazení | 10 odpovědí

Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html

Jak mam chytat když my to v labi splave ? necteno

5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.296 zobrazení | 26 odpovědí

Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!

Čím mazat spojky u dělenných prutů? necteno

30.3.2006 | ČudlařX | Pruty | 3.631 zobrazení | 15 odpovědí

Chtěl bych se zeptat čím mažete spojky u dělených prutů?

Petice K-70 necteno

10.6.2005 | Mike | Ostatní nádobíčko | 2.421 zobrazení | 10 odpovědí

Co si myslíte o této petici?Myslíte,že bude mít smysl?

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.516 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

Levný spalovací motor - zkušenosti s konkrétním typem viz. foto necteno

13.9.2015 | Mack | Ostatní nádobíčko | 6.551 zobrazení | 27 odpovědí

Levný spalovací motor – zkušenosti s konkrétním typem viz. fotoMáte někdo zkušenost s motory viz.foto? Pokud někdo takový vlastní na Plzeňsku nebo ve St. Čechách směrem na Prahu, byl bych vděčný za možnost se na něj podívat, případně vyzkoušet. Předem díky za jakékoliv ohlasy.

Mohu????Prosim poradte vsichni necteno

7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.364 zobrazení | 18 odpovědí

nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS

Pruty Shimano Catana necteno

24.11.2011 | stenli1998 | Pruty | 30.656 zobrazení | 126 odpovědí

Chcel by som sa spytať na udice Shimano Catana. Ak mate dake skusenosti s timto prutom, potreboval by som s tim pomoct. Za odpoved dakujem.

naviják na přívlač necteno

20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.424 zobrazení | 47 odpovědí

nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky

Vysoušeče na mušky necteno

3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 7.059 zobrazení | 29 odpovědí

Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.

SIGNALIZÁTORY necteno

13.8.2006 | dressi | Kaprařina | 6.320 zobrazení | 26 odpovědí

Tato diskuze by měla směřovat k vyřešení mého problému při koupi elektronických hlásičů záběrů. Rád bych přivítal praktické zkušenosti a rady o jednotlivých modelech a typech. Hlavně výdrž, při deští, nárazech…atd…

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 42.489 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?

Vhodné místo na rybářskou výbavu necteno

11.11.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 13.662 zobrazení | 56 odpovědí

Ahoj, moje mamka mi vyhodila mojí výbavu z garáže a tak to musím mít v pokoji, ale to je pro mě nepřijatelné z toho důvodu že to je od bláta a zabírá to spoustu prostoru atd… tak se sní furt dohaduji. A tak bych rád vědět kde to máte vy, jestly v gáráži,boudě nebo na to máte spaciální místnost a jestly vám to taky někdo vyhazuje. Děkuji

Prosim poraďte jak s rybičkou? necteno

2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.392 zobrazení | 18 odpovědí

Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?

Co krize????, ta finanční.... necteno

4.11.2009 | Mr.Hyde | chytej.cz | 2.441 zobrazení | 10 odpovědí

Pomalu se blíží konec roku a jako asi každej začínám trochen billaNCOVAT, těžko se mi to přiznává, ale i mě zasáhla finanční krize, jak jste na tom Vy ostatní, máte nějaké nápady na levnější řešení montáží, nástrah, zakrmování, rybařiny vůbec? U nás jsme se 4 spojili, každý dá něco a funguje to, zatím…

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.460 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

Položená- na co chytáte obecně nějčastěji? necteno

9.11.2004 | Frostys | Položená | 6.603 zobrazení | 27 odpovědí

Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????

nymfa Berkley necteno

29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.626 zobrazení | 23 odpovědí

Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi­.dekuji moc