Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pruty Shimano Catana necteno

24.11.2011 | stenli1998 | Pruty | 30.924 zobrazení | 126 odpovědí

Chcel by som sa spytať na udice Shimano Catana. Ak mate dake skusenosti s timto prutom, potreboval by som s tim pomoct. Za odpoved dakujem.

Kam ten svět spěje? necteno

26.4.2005 | sethy | Ryby | 2.459 zobrazení | 10 odpovědí

O víkendu sem si byl jen tak zachytat, když najednou přijala do Z8KAZU vjezdu dvě auta a znich vystoupili místí vrchní členové rybářského svazu.Řekl sem si budiž, jdou sem něco zjišťovat , tak ať sem klidne vjedou. Ale jakej byl můj uzas kdyz si vsichni 4 vytáhly vlaceci pruty a jako by se nechumelilo zacali si vlacet. A to si taky vzpominam jak tu loni v lete vyhodili kamose ze sem dou delat nejaky testy na candaty (na tomto miste jich je fakt pozehnane) jakej byl jehu uzas kdyz jel za hodku zpet a ten chlapek tam porad byl a ne ze by delal testy ale chytal si vesele mili candatky:-)A tak se ptám. Kam speje tento svet kdyz uz ani ti co by meli jit prikladem porusuji doby hajeni… ps. jestli budete psat, tak se nedivte ze neodepisuju ale ted se na net chvilu nedostanu. BTW. celkem lituju ze sem sebou nemel fotak:-)

Konečná.... necteno

30.6.2013 | Bulldog.o | Přívlač | 2.459 zobrazení | 10 odpovědí

Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html

Kam na pískovnu ve stř. č. ? necteno

3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.214 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.

Vhodné místo na rybářskou výbavu necteno

11.11.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 13.804 zobrazení | 56 odpovědí

Ahoj, moje mamka mi vyhodila mojí výbavu z garáže a tak to musím mít v pokoji, ale to je pro mě nepřijatelné z toho důvodu že to je od bláta a zabírá to spoustu prostoru atd… tak se sní furt dohaduji. A tak bych rád vědět kde to máte vy, jestly v gáráži,boudě nebo na to máte spaciální místnost a jestly vám to taky někdo vyhazuje. Děkuji

Zkušenosti na Ohři necteno

28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.874 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi

Vysoušeče na mušky necteno

3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 7.141 zobrazení | 29 odpovědí

Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.

Položená- na co chytáte obecně nějčastěji? necteno

9.11.2004 | Frostys | Položená | 6.654 zobrazení | 27 odpovědí

Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????

Prosim poraďte jak s rybičkou? necteno

2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.438 zobrazení | 18 odpovědí

Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?

Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu necteno

24.2.2006 | rak | Přívlač | 3.937 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.

Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry? necteno

24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 15.538 zobrazení | 63 odpovědí

Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?

Nejhorší rybářské potřeby necteno

25.4.2008 | Tomash | Obchod | 13.572 zobrazení | 55 odpovědí

V rybařině se na trhu objevuje celá řada šmejdů a nepoužitelných věcí. Sám mám s takovými potřebami bohaté zkušenosti. Napište sem své zkušenosti s rybářskými potřebami, které jste si Vy, anebo Vám je někdo pořídil a rozhodně nesplnily svůj účel. |:-)

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.647 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

nymfa Berkley necteno

29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.675 zobrazení | 23 odpovědí

Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi­.dekuji moc

Petice K-70 necteno

10.6.2005 | Mike | Ostatní nádobíčko | 2.468 zobrazení | 10 odpovědí

Co si myslíte o této petici?Myslíte,že bude mít smysl?

FEEDER - začátečník necteno

21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.206 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…

Co říkáte na chráněná místa - která byla kdysi praktikována necteno

25.5.2005 | pilot | Legislativa | 2.473 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem starý dědek- rybář A pamatuji si na hájená místa. Co myslíte? měla by být místa pro chytání chráněná? není to krok zpět? Jsem opravdu zvědav na diskuzi. Děkuji Pilot

Čím mazat spojky u dělenných prutů? necteno

30.3.2006 | ČudlařX | Pruty | 3.718 zobrazení | 15 odpovědí

Chtěl bych se zeptat čím mažete spojky u dělených prutů?

Truman "SHOW" necteno

1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.911 zobrazení | 60 odpovědí

Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?

Štika se spolknutým trojhákem necteno

27.9.2007 | Mary | Dravci | 11.697 zobrazení | 47 odpovědí

Jak dopadne štika, která má trojháček daleko spolknutý a pustím ji. Když ji přitahuji, tak ji tím trojhákem uvnitř poškodím, nebo se více zapíchne. Poradí si, nebo uhyne?