Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
nymfa Berkley
29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.710 zobrazení | 23 odpovědí
Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi.dekuji moc
Prosim poraďte jak s rybičkou?
2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.465 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?
Nováčci
24.6.2006 | Bečvan | Ryby | 2.483 zobrazení | 10 odpovědí
Rady a návody pro začínající rybáře
Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte??
22.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 7.956 zobrazení | 32 odpovědí
Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.
přívlačové pruty Shimano Force Master
21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.716 zobrazení | 27 odpovědí
Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13
Kam ten svět spěje?
26.4.2005 | sethy | Ryby | 2.488 zobrazení | 10 odpovědí
O víkendu sem si byl jen tak zachytat, když najednou přijala do Z8KAZU vjezdu dvě auta a znich vystoupili místí vrchní členové rybářského svazu.Řekl sem si budiž, jdou sem něco zjišťovat , tak ať sem klidne vjedou. Ale jakej byl můj uzas kdyz si vsichni 4 vytáhly vlaceci pruty a jako by se nechumelilo zacali si vlacet. A to si taky vzpominam jak tu loni v lete vyhodili kamose ze sem dou delat nejaky testy na candaty (na tomto miste jich je fakt pozehnane) jakej byl jehu uzas kdyz jel za hodku zpet a ten chlapek tam porad byl a ne ze by delal testy ale chytal si vesele mili candatky:-)A tak se ptám. Kam speje tento svet kdyz uz ani ti co by meli jit prikladem porusuji doby hajeni… ps. jestli budete psat, tak se nedivte ze neodepisuju ale ted se na net chvilu nedostanu. BTW. celkem lituju ze sem sebou nemel fotak:-)
Kam na pískovnu ve stř. č. ?
3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.241 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.
Zkušenosti na Ohři
28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.983 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.723 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
FEEDER - začátečník
21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.244 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…
Petice K-70
10.6.2005 | Mike | Ostatní nádobíčko | 2.496 zobrazení | 10 odpovědí
Co si myslíte o této petici?Myslíte,že bude mít smysl?
Konečná....
30.6.2013 | Bulldog.o | Přívlač | 2.493 zobrazení | 10 odpovědí
Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html
Truman "SHOW"
1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.993 zobrazení | 60 odpovědí
Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?
Liptovská mara
22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 6.003 zobrazení | 24 odpovědí
Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky
Štika se spolknutým trojhákem
27.9.2007 | Mary | Dravci | 11.780 zobrazení | 47 odpovědí
Jak dopadne štika, která má trojháček daleko spolknutý a pustím ji. Když ji přitahuji, tak ji tím trojhákem uvnitř poškodím, nebo se více zapíchne. Poradí si, nebo uhyne?
Naviják SPRO
14.2.2006 | spin | Navijáky | 11.014 zobrazení | 44 odpovědí
Čaute,najde se tady někdo,kdo má zkušenost(ať už dobrou,nebo špatnou)s navijákem SPRO Red Arc.Zajímá mě jen tento typ.
Jak moc vadí sumcům světlo?
19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.260 zobrazení | 17 odpovědí
Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?
Čím mazat spojky u dělenných prutů?
30.3.2006 | ČudlařX | Pruty | 3.764 zobrazení | 15 odpovědí
Chtěl bych se zeptat čím mažete spojky u dělených prutů?
Co říkáte na chráněná místa - která byla kdysi praktikována
25.5.2005 | pilot | Legislativa | 2.505 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem starý dědek- rybář A pamatuji si na hájená místa. Co myslíte? měla by být místa pro chytání chráněná? není to krok zpět? Jsem opravdu zvědav na diskuzi. Děkuji Pilot
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry?
24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 15.832 zobrazení | 63 odpovědí
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?