Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Orlík necteno

17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.435 zobrazení | 40 odpovědí

Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji

Čím mazat spojky u dělenných prutů? necteno

30.3.2006 | ČudlařX | Pruty | 3.535 zobrazení | 15 odpovědí

Chtěl bych se zeptat čím mažete spojky u dělených prutů?

Co se dá vyčíst z přírody? necteno

10.3.2005 | DEATH | Ryby | 2.597 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,o čem víte,jak se dá něco indikovat na základě změny něčeho v přírodě. Mluvim hrozně,já dám příklady… Šel sem na ryby,bylo to k podzimu,stav vody v normálu,sluníčko svítilo skoro bezvětří,vedro nebylo,prostě ideální den… Tak sem si šel zavláčet a furt nic,jen okolo mě prošel děda,upřeně se podíval na vodu a pravil:„Ať hodíš kam chceš,chytíš dneska prd,je červená voda,buď chytrej a jdi domů odpočívat,bude to lepší..“,na to sem si pomyslel:„Si se zbláznil,v tomhle ideálním dnu.....“Tak sem tam byl až do pěti. Lidi nekecám,žádnej záběr i na 100% místech. Holt stáří mělo zase pravdu. A stejný to je,když sedím na ostrově,jakmile jdou mraky od hradiště a ženou se jakoby mezi skalama nad vodou k nám,tak pakujou všichni Písečtí,protože to je tak na hodinku o zábavu postaráno. ale pokud to jde od jinud,jedná se pouze o přeháňku..

Zamrznutá řeka necteno

5.1.2011 | 1Mara | Vaše názory | 28.369 zobrazení | 120 odpovědí

Mám dotaz , může za určitých okolností promrznout řeka až na dno ? A jaký by to měl dopad na ryby ? Dneska to říkali ve zpravodajství Prima . Zajímal by mě váš názor , někdo už se ktomuto tématu sic vyjádřil stím že je to nemožné , ale já jsem přesvědčenej že za určitých extrémních podmínkách by to bylo možné . Díky za vaše názory :-)

Chytáte v letních horkách? Co a na co? necteno

24.6.2005 | efendi | Ryby | 3.549 zobrazení | 15 odpovědí

Chytáte někdo v těchto letních pařácích, např. přes poledne? Co se dá chytit kromě úpalu? Na co se popřípadě chytá a co na vedra říkají dravci?

Umělá muška a muškaření necteno

19.2.2007 | HorseFish | Muškaření | 3.544 zobrazení | 15 odpovědí

Můžete mě někdo vysvětlit jaký je rozdíl lovu na umělou mušku a muškařením? Myslel jsem že to je to samé.

Poslední ryba letos necteno

1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.354 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)

Poradíte kam na dírky Praha a okolí? necteno

25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.500 zobrazení | 19 odpovědí

Poradíte kam na dírky Praha a okolí?Ahoj všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib. Předem děkuji za každou reakci ;)

Závodní přívlač necteno

5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.081 zobrazení | 13 odpovědí

Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?

Myslíte si, že je rybařina sport? necteno

4.2.2005 | z | Ryby | 32.515 zobrazení | 137 odpovědí

Pustil jsem se do diskuse na téma „Koukáte na pořad Jak na to?“ a oponoval jsem jednomu přispěvovateli mimo jiné v tom, že si nemyslím, že je rybařina sport a rybář sportovec. Zajímalo by ně, co si o tom myslíte VY.

naviják vláčka lehká s třední necteno

28.5.2008 | monaster | Navijáky | 18.270 zobrazení | 77 odpovědí

jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz

Krátkodobá kaprařina - Podlesí necteno

5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.434 zobrazení | 65 odpovědí

Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)

Levný spalovací motor - zkušenosti s konkrétním typem viz. foto necteno

13.9.2015 | Mack | Ostatní nádobíčko | 6.413 zobrazení | 27 odpovědí

Levný spalovací motor – zkušenosti s konkrétním typem viz. fotoMáte někdo zkušenost s motory viz.foto? Pokud někdo takový vlastní na Plzeňsku nebo ve St. Čechách směrem na Prahu, byl bych vděčný za možnost se na něj podívat, případně vyzkoušet. Předem díky za jakékoliv ohlasy.

přívlačové pruty Shimano Force Master necteno

21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.412 zobrazení | 27 odpovědí

Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13

Boilie necteno

24.2.2008 | | Položená | 4.748 zobrazení | 20 odpovědí

Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?

silon na vláču necteno

10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.517 zobrazení | 19 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???

Jak moc vadí sumcům světlo? necteno

19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.052 zobrazení | 17 odpovědí

Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?

Plavaná na MORAVĚ necteno

10.2.2014 | Scraft_cz | Plavaná | 2.617 zobrazení | 11 odpovědí

Na tomto fóru se budeme my moraváci o plavané, která je dnes stále oblíbenější. Také se budeme dělit o zážitky, návazci atd..

naviják na přívlač necteno

20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.217 zobrazení | 47 odpovědí

nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky

Aky navijak na strednu privlac necteno

30.3.2013 | westigator | Navijáky | 7.391 zobrazení | 31 odpovědí | upravit

Prosim poradte aky navijak na strednu privlac. velkost priblizne 25 na prut Dragon Guide select Viper 2,75 3–18g. Moj vyber navijakov: Redarc, Hypalite, Exceler x,z, Kludne aj iny model. Dakujem