Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vlasec-{imitace} základ rybolovu
13.12.2006 | | Ryby | 3.952 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Sebelepší prut,drahý naviják+nejlepší vybavení a dobré znalosti uzlů…řeklo by se to je Vydra!{sleng.výraz pro úspěšného rybáře,který je pořád u vody a nikdy neodchází s prázdnou}.Znám nešťastného kamaráda,který před dvěma lety splňoval vše- uvedeno výše,navíc obohacený o přízeň počasí,dobré nástrahy a návnady leč při každém zaseknutí do krásných záběrů se ozvalo …práásk,načež jsem rychle vyskočil a držel vší silou toho nešťastníka neboť hrozilo to ,čemu se říká paranormální nervová schýza a vše by naházel v sekundě do vody. Proto vlasec nikdy nepodceňuji a podělím se s Vámi o zkušenosti spojené s vlascem nebo šňůrou..Já doporučuji osvědčený vlasec Mutant např.0,28/8,6kg 300M za 155KČ,šňůru Carp Braid např.25lb/11,4kg-10M za 133KČ.Doporučíte něco i Vy ?Díky…
brčka a jejich barvení
24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 2.966 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.
MUSKY na bílou rybu!
27.3.2006 | svaca | Ryby | 8.918 zobrazení | 36 odpovědí
zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!
Bílá ryba na orlíku...
24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 8.900 zobrazení | 36 odpovědí
dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný
Hodinky s tlakoměrem a teploměrem
15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.660 zobrazení | 35 odpovědí
Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.
Chytáte kapry z krmítkem nebo bez??
12.4.2005 | kapr444 | Kaprařina | 7.425 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě jestli používáte při lovu kapra krmítko,a jaké sním máte zkušenosti???
Orlík - informace
8.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 4.956 zobrazení | 20 odpovědí
chci se zeptat na veškeré info o vodní nádrži orlík. nikdy jsem tam nebyl a chystáme se tam letos v srpnu. Jak je to tam s rybařinou? který kemp doporučujete ? Jaký způsob lovu na léto ? Stav vody ? Kemp bych chtěl spíš nějaký menší, kde není moc lídí. Kamaráda dědeček jezdil někam do okolí Písečné Smoleče, Jaké to tam je ? nemá někdo foto ?? Moc děkuji.
jak na velke kapry?navnada atd.....
26.4.2010 | candatek | Bílá ryba | 3.965 zobrazení | 16 odpovědí
poslední dobou se mi vubec kapři vetšiho vzrustu nedaři vetsinou chytnu tak kapra o vzrustu 45–50 … tak jestli mate nnejakou radu dík :)
Sumci na Mostecku a okolí
5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.715 zobrazení | 15 odpovědí
Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).
Kamenný nebo internetový obchod?
12.4.2005 | efendi | Ryby | 2.475 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem prutů či navijáků, nebo jiného rybářského zboží? Není zde možnost si cajk vzít do ruky, ale myslím si že je i-obchod o dost levnější. Možná pokud je dost času, je lepší vybrat zboží v kamenném obchodě a pak objednat v i-obchodě, ale asi každý nemá nervy řádit v kamenném obchodě a pak odejít a objednat jinde.
Vyplňujete pravdivo prehľad o úlovkoch?
14.1.2005 | rybopet | Legislativa | 2.473 zobrazení | 10 odpovědí
Ako seriozne sa k tomu staviate?Má to význam pre jednotlivé RO?Závisí od toho nasledujúce zarybňovanie?
Naviják na vláčku
5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 8.190 zobrazení | 33 odpovědí
Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!
obchod v praze
18.9.2010 | deniiis | Obchod | 6.942 zobrazení | 28 odpovědí
prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji
Položená - načasování záseku
12.7.2009 | Deadgun | Položená | 5.955 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?
Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců?
28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.218 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,materiál,zpracování,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....
Místa na mníky
30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.478 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohradeckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.
Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli
6.9.2005 | | Kaprařina | 2.975 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli
nejúspěšnější návnada na toušeň
26.8.2010 | morny | Vaše názory | 5.963 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
čau, zajímal by mě váš názor na nej návnady (osvědčené) na toušeň. Jaký typ koulý či pelet?
lov na rybičku
18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.473 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek
na co se jeste da vytahnout sumec??
11.9.2005 | Lukas | Dravci | 3.730 zobrazení | 15 odpovědí
na jakej prut se vam podarilo vytahnout sumce?myslim treba s prutem na stiky nebo na neco slabsiho. a s jakym naviakem a s ceho byl a na co s te ho vytahli?