Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
jak na velke kapry?navnada atd.....
26.4.2010 | candatek | Bílá ryba | 4.022 zobrazení | 16 odpovědí
poslední dobou se mi vubec kapři vetšiho vzrustu nedaři vetsinou chytnu tak kapra o vzrustu 45–50 … tak jestli mate nnejakou radu dík :)
Sumci na Mostecku a okolí
5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.771 zobrazení | 15 odpovědí
Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).
Hodinky s tlakoměrem a teploměrem
15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.812 zobrazení | 35 odpovědí
Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.
Naviják na vláčku
5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 8.305 zobrazení | 33 odpovědí
Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!
Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců?
28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.281 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,materiál,zpracování,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....
na co se jeste da vytahnout sumec??
11.9.2005 | Lukas | Dravci | 3.777 zobrazení | 15 odpovědí
na jakej prut se vam podarilo vytahnout sumce?myslim treba s prutem na stiky nebo na neco slabsiho. a s jakym naviakem a s ceho byl a na co s te ho vytahli?
PENN COMMANDER
17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.276 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?
Dík:
Vyplňujete pravdivo prehľad o úlovkoch?
15.1.2005 | rybopet | Legislativa | 2.522 zobrazení | 10 odpovědí
Ako seriozne sa k tomu staviate?Má to význam pre jednotlivé RO?Závisí od toho nasledujúce zarybňovanie?
Kamenný nebo internetový obchod?
12.4.2005 | efendi | Ryby | 2.522 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem prutů či navijáků, nebo jiného rybářského zboží? Není zde možnost si cajk vzít do ruky, ale myslím si že je i-obchod o dost levnější. Možná pokud je dost času, je lepší vybrat zboží v kamenném obchodě a pak objednat v i-obchodě, ale asi každý nemá nervy řádit v kamenném obchodě a pak odejít a objednat jinde.
Prsačky - broďáky
29.1.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 26.785 zobrazení | 106 odpovědí
Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zima, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji
Co říkáte nabídce lídlu?
31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 21.186 zobrazení | 84 odpovědí
Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…
Bílá ryba na orlíku...
24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 9.089 zobrazení | 36 odpovědí
dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný
lov na rybičku
18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.545 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.298 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
Kdy seknout při přívlači?
15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.790 zobrazení | 15 odpovědí
Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(
Jaké twistery používáte?
28.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.535 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Jakou vel. a barvu gum používáte na různé druhy ryb? Viděl jsem kupovat v obchodě twistera 15 cm úplně bílého. Několik kusů a nevím, na jakou rybu ho může dotyčný použít? Beru délku celé gumy i s ocáskem. Sám používám světle hnědé a žluté v délce 4–6cm na okouny.
brčka a jejich barvení
24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 3.029 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.
krátký UL do 2500kč
9.2.2013 | Walley | Pruty | 6.079 zobrazení | 24 odpovědí
zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku.
Pstruzi,tlousti,okouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do
vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce
http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)
http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2
navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..
jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)
Pletenka na feedr
1.11.2007 | Robur | Feeder | 6.072 zobrazení | 24 odpovědí
Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.
Trofejní cejni a plotice z Orlíku
1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.800 zobrazení | 15 odpovědí
Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.
Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.
Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.
Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?