Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pálava necteno

15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.369 zobrazení | 14 odpovědí

O prazdninách pojedem na Pálavu a já si s sebou chci vzít prut. Poraď te mi co si mám vzít s sebou jaké ryby se tam loví a na co. předem děkuji

Vyplňujete pravdivo prehľad o úlovkoch? necteno

15.1.2005 | rybopet | Legislativa | 2.403 zobrazení | 10 odpovědí

Ako seriozne sa k tomu staviate?Má to význam pre jednotlivé RO?Závisí od toho nasledujúce zarybňovanie?

kde je to co bývalo? necteno

28.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.163 zobrazení | 9 odpovědí

Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.

Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.

Šňůra, nebo ne? necteno

7.2.2006 | RonThompson | Přívlač | 1.925 zobrazení | 8 odpovědí

Tak co chlapíí, co na to říkáté? Používáte jí, nebo ne?

Hodinky necteno

13.3.2015 | matej.mark | Vaše názory | 12.044 zobrazení | 50 odpovědí

čau, chci si koupit nějaký hodinky, hlavně aby byly odolný ve vodě a měli dobré sklo, nemáte někdo nějaký dobrý tip na značku se kterou jste spokojení? dík moc

Útok na člověka necteno

9.9.2010 | -tom- | Vaše názory | 10.848 zobrazení | 45 odpovědí

K nápadu na tohle téma mě přivedl Osprey, když psal o hladových pohraničních duhácích (nemohli být dokonce záměrně cvičení? V ČSLA bych se nedivil ani tomuhle nápadu) žeroucí neopatrné kopečkáře.

Vzpomněl jsem si na jeden díl z cyklu „River monsters“ (Discovery) se jménem „Evropský lidožrout“. Šlo o klasického Sumce velkého, který podle středověkých kreseb a pověstí byl schopen žrát i lidi, o ovcích a kozách nemluvě. V tomto díle je popsaný případ (bylo jich tedy několik z jednoho léta), kdy sumec zaútočil na nohy koupajících se (lékařsky zdokumentováno) v jezeře u Berlína, tehdy šlo nejspíše jen o hájení si svého teritoria v době tření. V souvislosti s tím pak v dokumentu dělali pokus, jak zhruba velká ryba by stačila na utopení dospělého člověka. Přiznám se, že výsledek mě dost překvapil, protože už zhruba 70cm sumec by byl schopen průměrného plavce utopit.

Taky jsem si vzpomněl, jak Jakub Vágner nafilmoval útok sumce na vábničku, jak se i naše ryby dokážou po člověku pěkně ohnat jsem viděl několikrát, konečně sám mám na ruce památku na pěknou štiku. A to už vůbec nezmiňuju každoletní evergreen mých mladých let, kdy byla česká učitelka pokousána obří štikou, jednou v Jugoslávii, jindy na Šíravě…

Máte podobně alarmující zprávy o nebezpečnosti našich vod?

Hodinky s tlakoměrem a teploměrem necteno

15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.428 zobrazení | 35 odpovědí

Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.

Orlík - informace necteno

8.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 4.825 zobrazení | 20 odpovědí

chci se zeptat na veškeré info o vodní nádrži orlík. nikdy jsem tam nebyl a chystáme se tam letos v srpnu. Jak je to tam s rybařinou? který kemp doporučujete ? Jaký způsob lovu na léto ? Stav vody ? Kemp bych chtěl spíš nějaký menší, kde není moc lídí. Kamaráda dědeček jezdil někam do okolí Písečné Smoleče, Jaké to tam je ? nemá někdo foto ?? Moc děkuji.

brčka a jejich barvení necteno

24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 2.892 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.

Čím to může být ??? necteno

22.7.2005 | Wolf | Pruty | 2.648 zobrazení | 11 odpovědí

Teď sem se vrátil z rybačky, celkem pohoda až na to, že v poslední tůńce sem poslal Wolbříka do větví několikrákt sem hozkusil vycuknout prutem ale vyděl sem že je seklej pevně du pod strom zkusim to znovu a vidim to beznadějně tak uškubnu silon a prut opřu o strom wolbříka srazím ze stromu větví a  vrátím se k proutku a ono ejhle koncový očko ee ( prostě tam nebylo lak na uchycení uočka není porušenej ba ani napraskle prostě to vypadá jako by se jenom vytáhlo. proutek mám ještě v záruce ale nevim jestli mi to uznaj. Nevim čim se to mohlo stát. Je to UL 1–5 gramu s C akcí. Chyby omluvte sem ještě trochu nasranej. Wolf
Jo a jen tak mimochodem ještě se mi dneska podařilo rozkvedlat naviják super den

Kuriozity na rybách necteno

12.3.2006 | breca | Ryby | 1.926 zobrazení | 8 odpovědí

Z počasí nám trochu hrabe, tak pojďme přihodit pár historek z toho, co nás u vody potkalo veselého.

Teleskop na přívlač necteno

21.5.2010 | BigMike | Přívlač | 13.290 zobrazení | 55 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s teleskopem na přívlač? Zvažuji na cesty nějaký tvrdší, okolo 270 cm a do 30–40 g? Transportní délka okolo 60–70 cm.

Nebo je lepší koupit vícedílný dělený?

Naviják SPRO necteno

14.2.2006 | spin | Navijáky | 10.617 zobrazení | 44 odpovědí

Čaute,najde se tady někdo,kdo má zkušenost(ať už dobrou,nebo špatnou)s navijákem SPRO Red Arc.Zajímá mě jen tento typ.

MUSKY na bílou rybu! necteno

27.3.2006 | svaca | Ryby | 8.689 zobrazení | 36 odpovědí

zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!

Naviják na vláčku necteno

5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 7.962 zobrazení | 33 odpovědí

Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!

Položená- na co chytáte obecně nějčastěji? necteno

9.11.2004 | Frostys | Položená | 6.518 zobrazení | 27 odpovědí

Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 5.802 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Položená - načasování záseku necteno

12.7.2009 | Deadgun | Položená | 5.798 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?

lov na rybičku necteno

18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.350 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 42.134 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?